Članek
Javni razpis za podukrep 6.1 - Pomoč za zagon dejavnosti za mlade kmete za leto 2015
Objavljeno Aug 18, 2015

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo Javni razpis za podukrep 6.1 - Pomoč za zagon dejavnosti za mlade kmete za leto 2015, iz katerega bodo lahko mladi kmeti črpali pomoč za zagon kmetije in kmetijske dejavnosti. Letos bo za to pomoč, ki jo imenujejo tudi start up pomoč, na voljo do vključno 12 milijonov evrov nepovratnih sredstev.

Več informacij na tej povezavi, popravki razpisne dokumentacije so objavljeni tukaj.

Ministrstvo skupaj s Kmetijsko gozdarsko zbornico prihodnji teden organizira predstavitve prvega javnega razpisa iz naslova podukrepa 6.1 Pomoč za zagon dejavnosti za mlade kmete iz Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014 - 2020, ki bodo prihodnji teden v Mariboru, Novi Gorici in Ljubljani. Potrebna je predprijava - vse informacije najdete v priponki.

#grmnovomesto #JavniRazpis #MladiKmeti #NepovratnaSredstva #ProgramRazvojaPodeželja #StartUpPomoč #visokasolagrm #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk