Članek
Mednarodna strokovna konferenca: Začuti lokalno - zaživi z navdihom
Objavljeno May 13, 2015

Višja strokovna šola in Razvojno raziskovalni inštitut Grma Novo mesto ter Visoka šola za upravljanje podeželja Grm Novo mesto nadaljujemo s tradicijo pomladanskih (mednarodnih) strokovnih konferenc na temo povezanosti podeželja in gostinsko turistične ponudbe.

Letošnja mednarodna strokovna konferenca z naslovom »ZAČUTI LOKALNO – ZAŽIVI Z NAVDIHOM« bo potekala v četrtek, 18. junija 2015, v prostorih Grma Novo mesto, Sevno 13, Novo mesto, s pričetkom ob 9.30 uri.

Vabimo vas, da se konference aktivno udeležite s prispevkom, ki bo ustrezal enem ali več predvidenim tematskim sklopom.

K aktivni udeležbi ste še posebej vabljeni vsi študenti in sodelavci zavodov ter vsi strokovnjaki, ki se na razvojni, raziskovalni in aplikativni (ponudniki in organizatorji gostinsko turističnih storitev) ravni ukvarjate z gostinstvom, turizmom, varstvom naravne in kulturne dediščine ter sorodnimi področji.

V skladu s splošno naravnanostjo organizatorjev konference, to je način dela (learning by doing), ste poleg razvijalcev teoretičnih pristopov vljudno vabljeni vsi, ki željene prakse dejansko izvajate v lokalnem, nacionalnem in mednarodnem okolju.

Vsi prispevki bodo objavljeni v e-publikaciji, ki jo bomo diseminirali v širšem okolju.

Vabilo na konferenco in Navodilo za pripravo prispevka in predstavitve v slovenščini in angleščini si lahko ogledate v priponki.

Po prejemu prispevkov bomo oblikovali urnik dogajanja z morebitnimi sekcijami in ogledi dobrih praks.


Kotizacije za udeležbo na strokovni konferenci NI!

VLJUDNO VABLJENI!

#lokalno #visokasolagrm #grmnovomesto #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk