Članek

Pomoč študentom ob poplavah

Pomoč študentom ob poplavah
Objavljeno Aug 11, 2023

Minuli konec tedna je Slovenijo zadela naravna katastrofa v obliki poplav. Poplave Visoke šole za upravljanje podeželja Grm Novo mesto niso neposredno prizadele, vendar naši študentje prihajate tudi iz drugih regij Slovenije.

Upamo, da ste vi in vsi vaši bližnji na varnem. V kolikor ste v poplavah prizadeti in bi potrebovali kakršnokoli pomoč, ne oklevajte in nam, prosimo, javite na naš elektronski naslov: info@vsgrm.unm.si. Potrudili se bomo, da najdemo način, da vam priskočimo na pomoč po najboljših močeh.

Visoka šola ima vzpostavljene mehanizme, ki omogočajo tako izredno opravljanje izpita (za katerega se dogovorita izvajalec in študent), kot tudi možnosti pogojnega vpisa, podaljšanja statusa študenta ali ponovnega vpisa. Študenti, ki vas je situacija neposredno prizadela, se zato lahko s prošnjo za pomoč obrnete na referat visoke šole, kjer vam bomo podali vse potrebne informacije, in vam omogočili individualno obravnavo glede na vsebino vaše prošnje.

Kolektiv Visoke šole za upravljanje podeželja Grm Novo mesto

Več informacij, kako ravnati ob poplavah in kako lahko prizadetim v poplavah pomagate, dobite na naslednjih povezavah:
- https://www.gov.si/novice/2023-08-07-priporocamo-zbiranje-financne-pomoci-prek-humanitarnih-organizacij/
- https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/slovenijo-prizadele-najhujse-poplave/#e204259

#Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk