Članek
Na 9. znanstveni konferenci »Nove paradigme organizacijskih teorij - NPOT« tudi VŠ Grm Novo mesto

Na 9. znanstveni konferenci »Nove paradigme organizacijskih teorij - NPOT« tudi VŠ Grm Novo mesto

Objavljeno Dec 12, 2023

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu, Fakulteta za management Univerze na Primorskem, Fakulteta za informacijske študije v Novem mestu, Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto in Visoka šola za upravljanje podeželja Grm Novo mesto vljudno vabijo na 9. znanstveno konferenco »Nove paradigme organizacijskih teorij - NPOT«, z naslovom Raziskovanje in akademska odličnost, ki bo potekala 14. marca 2024, na daljavo v MS Teams okolju.

Na letošnji konferenci NPOT tako ponujamo prostor za predstavitev že prepoznanih in nastajajočih prispevkov k znanosti mladih doktorjev znanosti, doktorandov ter visokošolskih učiteljev in raziskovalcev. Prepričani smo, da lahko skupaj soustvarimo in doživimo prvinsko akademsko vzdušje z obilico ustvarjalnih idej, njihove bogatitve in z željo po sodelovanju. Bodite soustvarjalec pri nastajanju omrežja raziskovalcev!

Kratek strukturiran povzetek s CV pošljete na npot@fos-unm.si najkasneje do 13. 2. 2024. Avtorji boste o sprejemu obveščeni do 26. 2. 2024.

Vljudno vas vabimo, da si že sedaj rezervirate čas za obisk tega inovativnega in ustvarjalnih idej polnega dogodka.

Več o dogodku lahko preberete tukaj.

#Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk