Članek
Munera 3
Objavljeno Jan 09, 2024

Munera 3

V A B I L O - 50 urna atraktivna brezplačna usposabljanja

Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma in Visoka šola za upravljanje podeželja GRM Novo mesto vas vabita k udeležbi na atraktivnih brezplačnih usposabljanjih.

Usposabljanje poteka v okviru projekta MUNERA 3, ki omogoča brezplačno udeležbo za vse zaposlene posameznike, samostojne podjetnike, kmete, ki lahko pridobljena znanja in spretnosti uveljavljajo pri potrjevanju neformalno pridobljenega znanja pri pridobitvi izobrazbe in v postopku pridobivanja nacionalne poklicne kvalifikacije, s čimer si povečujejo fleksibilnost na trgu dela in pridobivajo specialna znanja za opravljanje dejavnosti oziroma dela ter za osebno in strokovno rast.


Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma se je prijavil na razpis za projekt »Izvajanje programov nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja v letih 2018-2022«. Uspešno prijavljen projekt je poimenovan MUNERA 3.
Pripravili smo številne programe usposabljanj, katere bomo izvajali v okviru projekta in jih je potrdil Programski odbor projekta in Svet zavoda. Vabimo vas, da izmed spodaj navedenih programov izberete tiste nekaj za se in se na nam pridružite:

ČIŠČENJE IN UREJANJE POSLOVNIH IN ZASEBNIH PROSTOROV
DEKORACIJE V CVETLIČARSTVU
DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA PODEŽELJU
EKOLOŠKO KMETOVANJE
GOJENJE, PREDELAVA, TRŽENJE IN UPORABA JAGODIČJA
HARMONIJA OKUSOV
INFOMRACIJSKA PODPORA NA KMETIJSKEM GOSPODARSTVU-EXCEL
INOVATIVNI PRISTOPI V STREŽBI GOSTA
INTERPRETACIJA DEDIŠČINE V TURIZMU
IZDELAVA MESNIN NA TRADICIONALNI NAČIN
IZZIVI V POLJEDELSTVU
KONSERVACIJA IN RESTAVRIRANJE LIKOVNIH DEL
KUHAJMO SKUPAJ
KULTURNO NASLEDSTVO KOT PODLAGA ZA RAZVOJ KULTURNEGA TURIZMA
MALA ŠOLA ETNOLOGIJE ali DEDIŠČINA NAJBOLJŠA UČITELJICA
NEGA GOZDA
OCENJEVALEC KONJ
OKUSI SLOVENIJE – DOŽIVETJA PREHRANSKE KULTURNE DEDIŠČINE V TURIZMU
ORGANIZACIJA ATRAKTIVNIH TURISTIČNIH PRIREDITEV IN DOŽIVLJAJEV NA PODEŽELJU
OSKRBA IN PREHRANA KONJ
OSKRBOVALNE VERIGE V KMETIJSTVU
POSLOVNO SPORAZUMEVANJE Z AZAPOSLENE V BIOTEHNIKI
POVEZANI ZA VEČJO KONKURENČNOST IN USPEŠNOST
PRIDELAVA SADIK VRTNIN
PRIDELOVALEC ZELENJAVE
PRIPRAVA DIETNIH JEDI
PRIPRAVA JEDI ZA PREDŠOLSKE OTROKE
PRIPRAVA POSLOVNEGA NAČRTA
PRIPRAVA ZDRAVIH KRUHOV IN PEKOVSKEGA PECIVA
PRIREJA KOBILJEGA MLEKA
PRODAJALEC MESA IN MESNIH IZDELKOV
RAZLIČNE KULTURE IN NAČINI ŽIVLJENJA V IZOBRAŽEVALNIH PROCESIH IN TURIZMU
RAZVOJ KOMPETENC IN KARIERNE POTI NA PODEŽELJU
SEČNJA DREVES
SENZORIČNA NALIZA VIN
SLOVENSKI POGRINJEK
SLOVENŠČINA KOT JEZIK OKOLJA ZA TUJE ZAPOSLENE V BIOTEHNIKI
SKRB ZA ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG
SPLETNI DIGITALNI MULTIMEDIJI
SPORAZUMEVANJE V RUSKEM JEZIKU – NOVA PRILOŽNOST ZA RAZVOJ TURIZMA IN STROKOVNO RAST ZAPOSLENIH
SPRAVILO GOZDNO LESNIH SORTIMENTOV
ŠOLA ZA SAMOOSKRBO
TEHNOLOGIJA PRIDELAVE GROZDJA
TRŽENJE V KMETIJSTVU
TURISTIČNI ANIMATOR
TURISTIČNO SPREMLJANJE IN VODENJE
UČENJE Z GOZDOM
UČINKOVITA RABA ENERGIJE V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU
UMETNOST SOŽITJA VIN IN KULINARIKE – II. STOPNJA
UMETNOST SOŽITJA VIN IN KULINARIKE – I. STOPNJA
UPRAVLJANJE S KRAŠKIMI NARAVNIMI VIRI
USTVARJANJE PRIVLAČNIH ZGODB, KI JIH ODSTIRA SLOVENSKO PODEŽELJE IN GOBARJENJE
VARNO ROKOVANJE Z ŽIVILI
VINARSTVO – TEHNOLOGIJA PRIDELAVE VIN
WELLNESS-SMISEL SAMORAZVOJA
ZDRAVSTVENO VARSTVO ŽIVALI
ZELIŠČARSTVO
UPORABA HLADNOKRVNIH KONJ

#Munera3V #ABILO #UrnA #Atraktivna #Brezplačna #UsposabljanjaGrm #NovoMesto #CenterBiotehnike #Turizma #projekti #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk