SMEŠENJE JUGOSLAVJE IN VSE PRETEKLOSTI kot rezanje korenin zgodovine

Objavil/a vladislav stres, dne 2016-10-29 ob 02:22:54
Slovenci smo deležni hudih manipulacij.
Majhna dežela z majhnimi ljudmi, nekaterimi tudi fizično, je v rokah manipulatorjev, ponarejevalcev vsega česar se kot edini, ki smejo misliti v imenu državljanov DOTAKNEJO.
Že pred razpadom Jugoslavije, države, ki je imela porodne težave, a je veliko obetala in državljanom nudila dokajšen mir in razvoj so pomembni mednarodni centri vojaške in politične moči odločili da mora biti razkosana. Nekateri so še daleč pred njenim razpadom opozarjali: po Titovi smrti bo bratomorna vojna in je bila in napetosti trajajo še danes.
Namesto, da bi po smrti osebe z deloma diktatorskim (s strani raznoraznih Dolancev ugrabljenim) položajem, pretirano centralizirano oblast pospešeno prenašali na državljane republik so republiški oblastniki vstopili v čevlje dobrohotnega napol diktatorja. Tako so usodo bratstva, enotnosti... zapečatili. Nadaljevali so samo z zaostrovanjem manipulacij lastnih sodržavljanov katerim so vladali. Priredili splošno TAJKUNIZACIJO. In pokradli kar se ni dalo odnesti ostalo pa prodali, da so si v tujini kupovali del miru.

Propagandisti, prevarantje in lažni OSAMOSVOJITELJI, ki so prebivalce Jugoslavije oz. posameznih republik pred desetletji uspeli skregati in zrušiti Jugoslavijo na skrajno škodljiv način, so tudi botri temu filmu.

Naslov DOSJE JLA zavaja, saj gre za obračun s socializmom, Jugoslavijo in njeno obrambno JNA.
Vse najslabše so tako zavili v darilo - film, ki se ga ne bi sramoval noben agitpropovec. Res kvalitetno delo, ki nekritičnega in nevednega dodobra zmede.
Film ne izpostavi niti ene same dobre strani pretekle skupne države. Le zakaj če pa je delan s sovraštvom, potuhnjeno in s ciljem ponarediti zgodovinska dejstva. Še danes 25. let po razpadu Jugoslavije namreč prodajamo ustvarjeno za časa Jugoslavije.
Čudno, pa tako dezorganizirana in gospodarsko nesposobna je bila?
Film ne pove, da govori o začetkih, ko je bila država po 2. svetovni vojni gospodarsko povsem izčrpana in uničena.
Ne pove, da je Jugoslovanska armada imela hud moralni problem - dejansko so in smo verjeli v bratstvo in enotnost in ni bila pripravljena na notranje obračune.
Sam sem bil v začetku 80 tih let nabornik v topniški brigadi v Čupriji, v Srbiji pa iz manevrov vem, da se s takratno armado ni dalo šaliti, a se je dalo ko bojne pripravljenosti ni bilo in to čisto po človeški plati. Pa niti večjih zamer ni bilo.
Film Jugoslovanska ljudska armada (JLA) - DOSJE ne pove kaj sploh beseda KOMUNIZEM kot pojem - KOMUNA skupnost pomeni. In večina, ki jih film prikazuje kot komuniste so bili le formalno v nekakšni komunistični stranki a niso imeli nobene povezave s pojmom KOMUNIZMA kot KOMUNE.

Namesto da bi film izpostavil nepravilnosti in obenem povedal tudi kaj o uspehih in njihovih nastavkih, je skrajno navijaški. Film se samo dotakne klike, ki nam je še pred osamosvojitvijo ukradla državo. Ne analizira dejanske moči in spletk partijcev, ki so si nastavili celo svojo opozicijo in zrežirali proteste proti JLA in kot kaže v 10 dnevni »vojni« celo namenoma dali ukaz za sestrelitev vojakov v helikopterjih, ki so hoteli prebegniti na stran Slovenke vojske (TO) ("raje 4, kot 4.000 mrtvih in osebno ogrožanje poveljnikov") . Če bi to film skušal analizirati bi se za večno znebili vseh osamosvojiteljev zaradi katerih je Slovenija tu kjer je: v popolnem gospodarskem, kulturnem in vse bolj tudi moralnem razsulu.

V zadnji 14tih dneh smo doživeli:
- odlikovanje aktualnega predsednika države in zunanjega ministra s cerkvenimi posvetitvami in titulami Glej:
RASIZEM PAPEŽA /PAPEŽI, MALTEŠKI VITEZI, PREDSEDNIKI RS/,
- obuditev razprav o SPRAVI (čvekanje namesto zbiranje dokumentov ter dokazov),
- film JLA – Dosje, ki našo zgodovino nekritično sramoti.

Gospod kardinal Rode: Smo sredi propagandne vojne. Boste kdaj analizirali sodelovanje papeža Pija XII z Hitlerem in pomoč pri organiziranju 2. svetovne vojne (niti kancler ne bi mogel postati brez pomoči takratne nemške krščanske stranke)? ČLOVEK ORODJE SLEPEGA IZPOLNJEVANJA TUJE VOLJE? ZANIKANJE HOLOKAVSTA
Boste začeli gojiti vero ali samo manipulirali in delali spletke proti kot označujete številne s POGANI?NACIZEM IN NJEGOV PONOVNI VZPON KJERKOLI, KADARKOLI

Film: DOSJE JLA (RTVS), 2., 3. (FB).

KAZALO POMEMBNEJŠIH TEM
profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
27
haapy yack
0
Nov 18, 2016
hoj
Treba bo spet vzet v roke knjigo Udbomafija Eda Ravnikarja.
tam lepo piše, kako so ropal jugo preko BDP-ja in da je imela Juga dva Uradna lista. Uradnega in neuradnega. Tega drugega slovenci še zdaj ne smejo videti. Mogoče se motim? In Edo je lepo napisal, da je Jugoslavija raspadla samo fizično, ekonomsko nikoli.
čao
#27
vladislav stres
0
Nov 15, 2016
KOMU JE V INTERESU PONAREJANJE SODOBNE ZGODOVINE ?
Ivan Leban: »Blaž Furjan, Toni Mrlak in cela vrsta primerov, kjer so znana vsa dejstva, zbrani vsi dokazi z imeni, priimki in dejanji. Dokumentirano, dokazano, "pravica" pa spi. Spi najbrž ne, ji je pa nekaj izbrancev kraljestva kriminala in pohlepa pošteno stopilo na rep. Po eni strani občudujem ljudi, ki ne obupajo v svojem boju s sodnimi mlini. Jaz se v vnaprej izgubljene bitke ne podajam.«
Niso bila raziskana in sankcionirana najtežja kazniva dejanja, ki so spremljala osamosvajanje države ter privatizacijo družbene lastnine… Razkritja so namesto kriminalistov in tožilcev objavili preiskovalni novinarji in posamezniki, kot so Brane Praznik, Matjaž Frangež, Matej Šurc, Blaž Zgaga, Draga Potočnjak, Barbara Furjan…"

Barbara Furjan s knjigo, ki jo je napisala o svojem bratu Blažu:

Babara Furlan: »Dvajset let bo od smrti vojaka Blaža Furjana. Od umora, da se ne sprenevedamo. In? Nič. Sestro ubitega so sprehajali od vrat do vrat, obljubljali pravico, na koncu pa je vse utihnilo. Zakoni, ki so jih spacali pravniki, ščitijo storilce. Žrtve pa? Saj so mrtvi, noben zakon jih ne bo obudil. Vodstvu MNZ ali policije je očitno vseeno, da je pri njih zaposlena oseba, ki ima na vesti Blaža Furjana – ker je omenjeni Janšev varovanec in njegov zasebni varnostnik. Sramotno do neba. Tako kot sestrelitev in umor Mrlaka. In zdaj še Milko Novič. Po tako amaterski preiskavi z vnaprej določeno žrtvijo in dokazi, ki nimajo zveze z resničnostjo, bi vsaka pravna država na odgovornost poklicala izvedence in preiskovalce. Preveč je vsega. Hvala za pesek, da imamo kam tiščati glave! Razočaranje nad ustanovami pravne države je neizmerno, sorazmerno s tem pa raste podpora ljudi, kar mi daje voljo vztrajati.«
Vir: http://zhou5748391.ednevnik.si/entry.php?w=mehanikaleban&e_id=193725

Ampak tako delajo tudi z drugimi. Iz aktivnih, vztrajnih državljanov se oblastniki delajo norca- Do kdaj še?

mehanikaleban - PRST JE POKAZAL NA ZLOČINCA , ROKA ZAKONA PO NJEM NOČE SEČI !

PRST JE POKAZAL NA ZLOČINCA , ROKA ZAKONA PO NJEM NOČE SEČI ! Sled
#26
vladislav stres
0
Nov 15, 2016
Zopet hvala za komentarje.
Marsikaj si ogledam sčasoma saj časa primanjkuje, vsaj meni.
Andrej Bajt. Tu pišemo Slovensko.
Torej vsaj večino kar tu objaviš prevedi.
Še bolje širi podatke in piši svoje mnenje čim bolj brez zgolj kopiranja. .

Dolg Jugoslavije ob razpadu je bil 14,6 milijarde evrov oziroma 16 milijarde dolarjev, nekateri pravijo da je bila zadolženost 20 milijard dolarjev. To se pravi, da je bil vsak prebivalec nekdanje SFRJ zadolžen za manj kot 1.000 dolarjev ali za največ 900 €! Vir.
http://intelektualec.blog.siol.net/2011/07/22/dolg-jugoslavije-slovenije-in-zda/
Bruto zunanji dolg Slovenije je po podatkih Banke Slovenije 31.8.2016 znašal 43,4 milijarde evrov ali najmanj 20.000 € na prebivalca Slovenije

Vir
https://www.bsi.si/financni-podatki-r.asp?MapaId=296

V imenu OSAMOSVOJITVE, ki smo si jo iskreno želeli so nas vodje nalagali, pokradli in se iz nas delajo norca.

Dolg Jugoslavije, Slovenije in ZDA : Edina prava opozicija norcem!

if(cca.cookieAllowSocial()) { [removed](''); }
#25
Andrej Slovenija
0
Oct 31, 2016
Top 10 Reasons to Be a Holocaust Denier

10) Incessantly bombarded with holocaust memorials, holocaust museums, and holocaust references in popular culture, you won’t have to get angry and gloomy and depressed and feel guilty (if you are not a Jew) or paranoid (if you are a Jew) but instead can shrug your shoulders and say, “It probably wasn’t quite THAT bad” and go about your business in a normal frame of mind. The cumulative effect of missing out on all that depression, anger, and guilt will add at least ten years to your life expectancy.

9) You can retire early and enjoy hobbies and gardening, since YOU WILL NEVER WORK IN THIS TOWN AGAIN. With all that extra life expectancy, you will have a very long and productive retirement.

8) The good news is that when holocaust denial finally becomes “cool” you will have gotten there first. The bad news is that your retirement may have to continue for many decades for you to live so long.

7) Holocaust denial is rapidly growing industry with openings for authors, documentary filmmakers, persecution victims, and false flag provocateurs for the ADL (the latter being by far the best-paying category).

6) You will lose all your “friends” who were neither terribly smart nor your friends. Good riddance!

5) You may get a chance to rub shoulders with famous people whose lives have recently been glamorized by Hollywood, such as David Irving.

4) When you become an erudite and prolific holocaust denying scholar, you can get a job in the field of Holocaust Studies. Since it is in Iran, you will need to be fluent in Farsi.

3) You can visit David Cole and partake of some of the stash he saved from his Republican Party Animal days. But be careful, since it seems to cause 9/11 truth denial and other symptoms of possible brain damage.

2) Your intrepid holocaust denying utterances will thrill your friends and mortify your enemies.

1] European governments will love you so much that next time you take a vacation there, they will insist that your vacation continue indefinitely, and they will even provide you with free food and housing.

http://www.veteranstoday.com/2016/10/29/top10holo/
#24
haapy yack
0
Oct 30, 2016
hoj
https://www.youtube.com/watch?v=WZsilm0ud1E
čao

24 Aug 2016 Earthquake in Italy - Possibly HAARP ??? - YouTube

The OTH HAARP Signal received on 22 August 2016. Baseband signal is a 100 Hz Chirp ranging 1 to 11025 Hz, mixed with 10
#23
haapy yack
0
Oct 30, 2016
hoj
https://www.google.com/search?q=haarp+in+italy&biw=1600&bih=767&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjY_IXlmYPQAhUCsBQKHYilAAMQ7AkINA
čao

haarp in italy - Google-Suche

Erweiterte SucheGoogle Bilder-Startseite Hilfe Feedback geben
#22
haapy yack
0
Oct 30, 2016
hoj
Tole je sicer staro ampak. Bomo najdl tud novejše.
https://socioecohistory.wordpress.com/2011/03/28/haarp-magnetometer-data-shows-japan-earthquake-was-induced/

HAARP Magnetometer Data Shows Japan Earthquake Was Induced ! « Socio-Economics History Blo

Truth is stranger than fiction. I no longer use the term: ‘Act of God’ for alot of earthquakes and natural disasters. Cl
#21
haapy yack
0
Oct 30, 2016
hoj
Ne me basat. Pogledat moraš, zadnji potresi po svetu.
Tudi HAARP beležijo. Kdaj vklapljajo in izklapljajo HAARP.
čao
#20
haapy yack
0
Oct 30, 2016
hoj
Magnitude Mw 6.5
Region CENTRAL ITALY
Date time 2016-10-30 06:40:18.3 UTC
Location 42.84 N ; 13.11 E
Depth 10 km
Distances 117 km NE of Roma, Italy / pop: 2,564,000 / local time: 07:40:18.3 2016-10-30
59 km NW of L’Aquila, Italy / pop: 68,600 / local time: 07:40:18.3 2016-10-30
38 km W of Ascoli Piceno, Italy / pop: 51,400 / local time: 07:40:18.3 2016-10-30
16 km N of Maltignano, Italy / pop: 2,600 / local time: 07:40:18.3 2016-10-30
čao
#19
Radmila Čučak
0
Oct 30, 2016
Zim Zelen #16.......jaz pogledam tole tabelo, kjer potresa v Italiji ni

http://www.arso.gov.si/potresi/obvestila o potresih/aip/
#18
haapy yack
0
Oct 30, 2016
hoj
Fukušššššima....
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2015/04/18/kako-je-sad-namjerno-izazvao-potres-i-tsunami-u-japanu-fukushimi/
čao

Kako je SAD namjerno izazvao potres i tsunami u Japanu - Fukushimi! | Novi Svjetski Poredak

Vrlo je teškom običnom čovjeku vidjeti sav taj užas i katastrofu koji trpe naša brača i sestre u Japanu. Indicije i sumn
#17
Zim Zelen
0
Oct 30, 2016
Jutranji je objavljen:
Agencija RS za okolje, Urad za seizmologijo in geologijo sporoča, da so v nedeljo, 30. oktobra 2016, ob 7.40 seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili potres magnitude 6,5 (po podatkih EMSC) z žariščem v osrednji Italiji (15 km severno od Norcie).

#16
Radmila Čučak
0
Oct 30, 2016
#14 -----ARSO sploh ni objavil podatkov o tem današnjem potresu, ki ga je bilo moč čutiti tudi pri nas, v Italiji pa je bil 6.9 stopnje...


zakaj ni podatkov >ARSO ?....to me zanima
#15
haapy yack
0
Oct 30, 2016
hoj
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2016/10/30/veliki-haarp-potres-ponovo-pogodio-italiju-cilj-je-bio-vatikan/
čao

VELIKI HAARP POTRES PONOVO POGODIO ITALIJU? Cilj je bio Vatikan? | Novi Svjetski Poredak

Thorne Lay, profesor seizmologije na University of California u Santa Cruzu, utvrdio je pak da se broj velikih potresa m
#14
abram1b2 Cej
0
Oct 29, 2016
haapy yack
So judje babilonskega izvora, ki so priklopljeni na vatikansko interesno območje in hazari, ki so Rothshildovi in Rockefellerjeva klika. Ali so obe kliki in oba interesa povezana-enotna je tudi vprašanje?? Mogoče je, da tu sedaj potekajo glavne igre za vodstvo NWO?
#13
haapy yack
0
Oct 29, 2016
hoj
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2016/10/28/rokfeleri-i-rothschildi-samo-treci-svjetski-rat
čao

Rockefelleri i Rothschildi: Samo treći svjetski rat može očuvati dolar i osloboditi Ameriku svih dug

Uoči Prvog svjetskog rata Amerika je imala gigantski vanjski dug. Međutim, poslije rata SAD su postale najveći kreditor,
#12
haapy yack
1
Oct 29, 2016
hoj

abram1b2 Cej
1
pred 5 urami
Samo vprašati se je potrebno kdo je Donald Tusk v EU?
--------------------------------------------------------------------------------
Kdo je osebek? Poljsko p...e. Ampak ni čudn. Poljak zaradi Stalina in v sedajnem času, ko so jim Rusi fental celo vlado niti ne moreš pričakovati kaj drugega. Se pač udinjajo novim gospodarjem, Bilderbergom, ki pomagajo furat NW order po nalodu svojih gospodarjev, Rockefellerjev in Rotschildov.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Rockefellerji in Rotschildi ta trenutek prežvekujejo, da je edina rešitev za njihov dolar WV3.
Bomo kmalu videli kdo bo nasedel.
Ozemlje na katerem so naselili Žide je 80% odstotkov v lasti Rotschildov.
Palestinc cviljo, ampak zaka pa so prodali zemljo?
Država Izrael je ustanovljena samo z enim namenom.Stalne destabilizacije z Arabci. Stalni konflikt. Na koncu bodo tudi večino Židov žrtvovali za NW order.
čao
#11
rastko plohl
2
Oct 29, 2016
To, da je Stane Dolanc držal pištolo na Titovo glavo ob prisotnosti generala Ljubičiča je bila javna tajna v Jugoslaviji.
Dolanc je bil Hitlejrev agent (tudi Ljubičič) s činom sharfuhrer - vodnik, ko je bil vrinjen v NOB jeseni 1944 preko gestapove agentke, visoke partijke Lidije Šentjurc, ki je gestapu izdala svojo najboljšo prijateljico Ivanko Maučinovič, hčero Slovenke Vide in dr. Maučinoviča, ki je bil ustreljena 1942 v Zagrebu kot talka od Ustašev.
Bela lisa v Dolančevem življenjepisu v obdobju 1943_44.
#10
abram1b2 Cej
1
Oct 29, 2016
Samo vprašati se je potrebno kdo je Donald Tusk v EU?
#9
Andrej Slovenija
1
Oct 29, 2016
Vladislav, vem da so tvoji nameni dobri. Zato negiram samo dejstvo to je holokaust takšen kot so nas programirali vsa ta leta. Malo časa imamo za to sprevidet, ker nam pripravljajo ta isti zionisti novo morijo.
#8
Pokaži več komentarjev
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2016-10-29 02:22:54 (Oct 29, 2016)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
DOKAZI ARGUMETI - LAŽI COVID19 NEMŠKI PARLAMENT SAŠKE ANHALT
PASTI PASTIRJA FRANČIŠKA, VSI SVETI TER MASKE KOT TO RAZUME IN ZAPOVEDUJE RKC
ŠKANDAL MOŽNEGA PLENJENJA - VLADNA NABAVA VENTILATORJEV
ODPRAVA PREPOVEDI GIBANJA MED OBČINAMI IN PETICIJA PETICIJI PROTI UKINJENEM ODLOKU VLADE RS
PREPOVEDI VELJAJO SAMO ZA DRUGE - protikoronska zakonodaja
NAČRT UVEDBE KORONA VIRUSA IN TOŽBE PROTI VLADI ZRN
KRONSKI VIRUS - ČAS ORWELLOVEGA VELIKEGA BRATA
VOLILNI SISTEM JE KLJUČ
PREŠERNOV DAN - brez besed
VOLITVE V RS V POGOJIH NAPOL FAŠIZMA
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Marec 2021
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj