Članek
ŠTAJERSKI UPOR ALI BO GORELA SLOVENIJA ALI PA ZMAGA MODROST?
Objavljeno Sep 04, 2018

Po Rovtah paradirajo podporniki strank SDS, Krščanski demokrati (KD - NSi) itd.

Po Počku, streliščih, gozdovih in Kočevski reki paradirajo VSO-jevci večinoma podporniki stranke SDS.

Po Pohorju paradirajo večinoma podporniki strank kot so Šiškova Zedinjena Slovenija (ZSi) pa Naprej Slovenija (NS), Stranka slovenskega naroda (SSN), Slovenska demokratska stranka (SDS), Slovenska nacionalna stranka (SNS) itd.

Vir: /blog/antimason/sporocilo-policiji/12181
6


Združenje VSO ima od leta 2013 status društva, ki deluje v javnem interesu in je do danes prejelo že več kot 500 tisoč evrov javnega denarja.
Vir: https://www.mladina.si/?__rewriter=1&id=
183553&


Zakaj se to dogaja?











Zaščititi hočejo našo Ustavnost. Torej ljudovlado, ki je zapisana v 3. členu ustave, na način, da ima v Sloveniji oblast ljudstvo, tudi med mandatom formalne oblasti;
obveznost ustanovitve regij;
pravico javnosti do sodelovanja v javnih zadevah, ki je zapisana v 44 členu;
demokracijo in republiko, ki sta zapisana v 1. členu Ustave in v samem imenu RS;
pravico do celovite nepotvorjene informacije, ki je zapisana v 40. členu Ustave RS kot pravica do odgovora in popravka javne informacije;

Po 2. členu Ustave RS smo pravna in socialna država. Za pravo vemo da je za državljana RS skoraj povsem mrtvo, več 100 tisoč državljanov pa živi pod pragom REVŠČINE.
Ustava je nastala zaradi oblikovane narodne samobitnosti je zapisano v Premabuli Ustave. Ta samobitnost se uničuje že desetletja, od izničevanja izročila, kot tudi jezika samega.
Nič od ustavno temeljnega režim ne zmore udejaniti, zato je upor proti fašistoidnemu režimu, ki krši osnove naše Ustavnosti nujen.

S popravljanjem osamosvojitvene Ustave iz leta 1991 so poslanci sicer prvotno Ustavo RS naredili invalidnejšo, kot je bila, predvsem, ko so za civilno družbo povsem onemogočili uporabo 90. člena Ustave. Kljub temu je neustavnost REŽIMA, ki se kaže v rotiranju kadrov na oblasti, medijski manipulaciji, onemogočanja sistemskih pritožb… vidna, očitna, - otipljiva na vsakem koraku.

Smo država sistemske korupcije kot je ugotovila Komisija za preprečevanje korupcije, smo država, ki ni sposobna vrniti pokradenega premoženja, davčnih utaj v t.im. “davčnih oazah”, država tajkunizacij skupnega premoženja, država, ki prepusti mejna ozemlja sosednjim državam brez resnega soočenja argumentov, država ki ni sposobna pristopiti k Avstrijski državni pogodbi ipd. ipd. Smo država, ki je razpadla na večrazredno družbo ob tem da ob osamosvojitvi ni bila in to ni del Ustave same. Smo država nezadovoljnih s profašistično oblastno garniture pa naj bo to leva ali desna, ki nam vlada že celo obdobje po osamosvojitvi …

Zato je upor z izpostavljanjem sistemskih deviacij, ki se morajo nemudoma odpraviti z lustracijo nepoštenih, nujen. Eni pri tem uporu kažejo onesposobljeno vojaško orožje in odrede, ki ga nosijo, tudi partizani so nosili orožje, celo več da zavarujejo celovitost ozemlja, kulture in narodne biti so ga celo uporabljali.

Naj bo to priložnost za odpravo navedenih kadrovskih in sistemskih napak.
Naj bo to čas ko se zavemo da naša pot ni prava, čas streznitve in modrosti da najdemo tik pred požarom rešitev.
Še vedno je dosegljiva v dobro vseh poštenih, delovnih in željnih miroljubnosti.


O tem slovenski mediji seveda MOLČIJO. In ravno s svojim molkom zelo glasno govorijo:
"V Sloveniji državljane zavestno in poenoteni informacijsko zavajamo, tudi tako da za državljane pomembnih novic ne objavljamo."
Vir

K A Z A L O
___
Dodano 5.10.2018




BRANILCI REŽIMA so na levi in desni strani masonskega (ŠESTILA)? _ "IZJAVA ZA JAVNOST Koordinacije domoljubnih in veteranskih organizacij Slovenije 4. september 2018 Obsodba oblikovanja in delovanja paravojaške organizacije »Štajerska varda« Veteranske in domoljubne organizacije, združene v Koordinaciji veteranskih in domoljubnih organizacij (KoDVOS) zavračamo in obsojamo oblikovanje in aktivno delovanje paravojaške organizacije, poimenovane »Štajerska varda« ter izrečene grožnje samooklicanega vodje te strukture, ki je za demokratično državo absolutno nesprejemljiva. Pozivamo vse parlamentarne, kakor tudi izven parlamentarne politične stranke in organizacije civilne družbe, da najostreje obsodijo vse poskuse oblikovanja takšnih in podobnih uniformiranih oboroženih skupin, usposobljenih in izurjenih za uporabo nasilja. Pristojne službe in organe pregona pa pozivamo, da v okviru svojih zakonskih pooblastil storijo vse, da se takšni pojavi in početje preprečijo in najstrožje kaznujejo ter o tem obveščajo slovensko javnost. Za veteranske in domoljubne organizacije v KoDVOS so napovedi in poskusi rušenja Republike Slovenije, spodkopavanja njene ustavne ureditve ter pojavi širjenja strahu povsem nesprejemljivi in v nasprotju z vrednotami, za katere smo si pri nastajanju in oblikovanju samostojne Slovenije prizadevali. Hkrati pa opozarjamo, da v veteranskih in domoljubnih organizacijah nismo presenečeni nad najnovejšim izzivanjem in njegovo zgolj splošno obsodbo s strani najvidnejših političnih voditeljev. Ob tem pojavu druge možnosti, kot se oglasiti v javnosti in to zavržno početje obsoditi, niso imeli. Vendar pa nobena obsodba tega konkretnega primera ne opravičuje njihovega molka ob številnih drugih podobnih ali celo enakih primerih, s katerimi so bili seznanjeni, čeprav se niso odvijali na očeh javnosti kot slednji. Metanje kamenja v zgradbo parlamenta, metanje molotovk, metanje svinjskih glav na gradbišče džamije, napadi na novinarske ekipe in posamezne novinarje so bili znaki, ki bi zahtevali takojšnjo in ostro obsodbo najodgovornejših političnih voditeljev. Namesto jasne obsodbe takšnih pojavov so se prilagajali posameznim političnim strankam in poskušali graditi svoj ugled na politiki »uravnoteženosti«. Tako so dokončno potegnili enačaj med lažjo in resnico in tako laž priznali kot legitimno sredstvo političnega boja. Tako se je postopno uveljavila »kultura pometanja težav pod preprogo« in namesto, da bi odgovorni pravočasno reševali vzroke takšnih pojavov gledamo danes prizore, za katere smo mislili, da se pri nas ne morejo več zgoditi. Takšno početje nas vodi samo po eni poti - poti sovraštva in poti nasilja. In za takšno početje so najbolj odgovorni nepremišljeni posamezniki in njihovi sledilci, pa tudi tisti, ki takšnega početja niso preprečili, ko je bil še čas!" http://www.zdvis.si/kodvos

To so vse riti,ki živijo od državnih subvencij in donacij.V Sloveniji se mora zgoditi - renovatio regni-obnova kraljestva-- pravice ,resnice in pravne države. Uničiti kraljestvo mafije,ki je v 27 letih uničila Slovenijo in slovenstvo.