Članek

ZAVAJAJOČE RAZPRAVE O BOGU

O BOGU, KI NE OBSTAJA NABIJA PAR RETARDIRANIH SAMOIMENOVANIH v Združenju Ateistov Slovenije

Bog je vseprisoten, saj predstavlja CELOTEN SVET, spoznavamo in zaznavamo lahko samo božanskost mikrokozmosa, ki se skuša sestaviti v prvotno ENO, na drugi strani je težnja po nadaljevanju nadaljnjega nastajanja Sveta.

Objavljeno pred 6 dnevi

Razpravljanja o BOGU so več in manj nesmisel in del izvirnega NAPUHA. BOG iz naše perspektive ni ne otipljiv, niti ni viden z očmi ali preko znanstvenih naprav in zato lahko rečemo da ne OBSTAJA, posredno lahko slutimo in dokazujemo da obstaja nekaj več.
O Bogu par retardiranih samoimenovanih samovšečnežev piše številne članke zgražanja v Združenju Ateistov Slovenije. V temnatike zgražanja se praviloma ne poglobijoo.
Na uvodnem predavanju v MB o Etiki in religiji sem tudi vodstvu pojasnil, da božanskost spajanja v prvotno ENO obstaja samo v mikrokozmosu osnovnih nabojev Sveta. Nihče ni ugovarjal, niti niso nikdar o tem javno debatirali, saj bi bila kost za stalna zgražanja iz naslova nevedenja in PRETIRAVANJ izgubljena.
To da RKC izdeluje in poglablja 3. svetovno vojno, izdeluje stalne genocidne med t.im pogani, potiska cela področja v revščino in apatijo predsednika združenja Vojteha Urbančiča ne zanima.
Beda neumnosti presega vse mere zdravega razuma

https://www.facebook.com/share/UM4p64mDNqjZSHtk/

#ZdruženjeateistovSlovenije #ateizem #etika #morala #Bog