Članek
Tisk knjig
Objavljeno Jul 09, 2019

Tisk knjig je eden izmed pomembnih korakov, ki ga na svoji poti do knjige potrebujete tudi vi. Na področu tiska poznamo več različnih vrst tiska. V praksi se največkrat uporablja digitalni tisk in offset tisk. Prepričani smo, da ste za digitalni tisk že slišali. Tisk knjig bodo za vas opravili v izbrani tiskarni. V praksi se osebe, ki želijo izdati knjige odločijo za tiskarno, ki najbolj ustreza njihovim željam. Naj gre za dodatno oblikovanje, izbira platnic, čas izdelave.... Ker lokacijsko niste omejeni, si lahko izberete praktično vsako tiskarno v Sloveniji, ne glede na vašo lokacijo. Nekatere tiskarne vam znotraj določenega mesta ponujajo tudi brezplačno dostavo na vaš naslov.


				tisk knjig

Če boste kliknili na povezavo v začetku našega članka (klik na besedo tisk knjig), se boste pomaknili na naš blog, kjer smo zbrali nekaj zanimivih informacij o tej tematiki. Prepričani smo, da boste izvedeli koriste informacije o celotnem postopku tiska vaše knjige. Za vas smo poiskali tudi tiskarno, ki vam jo za tisk knjige predlagamo!

Knjige se lahko tiskajo s pomočjo digitalnega tiska ali offset tiska. Digitalni tisk je uporaben pri manjših količinah (do 100 komadov) ali pri večjih količinah, kadar se tiskovine med seboj razlikujejo (naslovnik, številčenje, ...) Off set tisk je primeren za izdelavo tiskovin v večjih količinah, ki se med seboj ne spreminjajo. Predlagamo vam, da se z izbrano tiskarno posvetujete glede izbire pravega tiska za vaše potrebe. Prepričani smo, da vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri!

Na našem blogu zlopoceni.si si lahko preberete še več člankov na področju digitalnega tiska, offset tiska, izdelave knjig in ostalih tematik na področju tiska!