objavi na
pozareport.si

Nedelja, 18. Julij 2021 ob 06:00

Nekoč tako zelo navdušena nad Jankovićem, zdaj prisega na Niko Kovač in Uroša Macerla
ZVEZDE & IZJAVE

Odpri galerijo

Vesna Vuk Godina

"Fajonova že spet ni zamudila priložnosti, da bi ne govorila neumnosti. Tokrat o tem, kako bodo leve politične parlamentarne stranke spet razmislile o možnosti nove nezaupnice vladi.

Zasluge za referendum si poleg nje lastijo tudi druge protijanšistične stranke. Levica. LMŠ. Itd.

A naj bo jasno: referenduma niso dobili oni. Tega oni ne zmorejo. Oni ne morejo zbrati niti 48 glasov v parlamentu. Kaj šele glasove več kot 650.000 volivcev. Ideja, da bodo zdaj politično profitirali na izidu referenduma, je neumnost. Pa tudi nedostojna je. In obenem dokazuje, da leva strankokracija ne ve, kako v Sloveniji deluje politika, ki lahko aktivira levo orientirano volilno telo. Da povem konkretno: leve parlamentarne stranke menda ja niso tiste, ki lahko aktivirajo levo orientirano volilno telo. In ki lahko dobijo naslednje volitve. Levim političnim voditeljem ni ime Fajon. Ali Mesec. Levim političnim voditeljem je ime Nika Kovač in Uroš Macerl. Bravo, Nika! Bravo, Uroš!" (vir: Večer)

Vesna V. Godina, antropologinja in kolumnistka

(Tako kot je bila nekoč zelo navdušena nad Zoranom Jankovićem, Vesna Vuk Godina zdaj prisega na Niko Kovač in Uroša Macerla. No, pa srečno ...)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
vesna vuk godina

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Nekoč tako zelo navdušena nad Jankovićem, zdaj prisega na Niko Kovač in Uroša Macerla