Šarec je levico, pa naj to priznajo ali ne, spravil v abstinenčno krizo, ker jim je onemogočil absolutno in trajno oblast.
Trojke so pripravljene, kocke tudi, kolesa so napumpana z zrakom in kolesarji – apokaliptični jezdeci so napumpani z levičarskimi ideologijami.
Spletni Časnik

Četrtek, 7. Maj 2020 ob 00:01

Odpri galerijo

Apokaliptični jezdeci, napumpani z levičarskimi ideologijami

Levica je v abstinenčni krizi

Levi politiki in njihovi številni sopotniki (od nevladnih organizacij do sindikatov, od medijev do nekaterih samostojnih kulturnih delavcev) so zasvojeni z oblastjo. Gre za hudo bolezensko stanje odvisnosti od oblasti, na kateri so že desetletja. Splošno znano je, da odvisnik potrebuje vedno večji odmerek mamila in se pogreza globje in globlje v svoj svet in svoj prav. Ko hlasta po nujnem dnevnem odmerku, pozabi na svoje človeško dostojanstvo in do mamila poskuša priti tudi na najbolj nizkotne načine. Če ostane brez mamila, se pojavi abstinenčna kriza, ki se stopnjuje v delirij.

Šarec je levico, pa naj to priznajo ali ne, spravil v abstinenčno krizo, ker jim je onemogočil absolutno in trajno oblast. Stanje je zanje nevzdržno, čeravno živijo v prepričanju, da si bodo zapravljeno oblast kar se da naglo in z vsemi sredstvi znova prigrabili.

Gorje nam, ko nastopi zadnja faza abstinenčne krize, to je delirij. Trojke so pripravljene, kocke tudi, kolesa so napumpana z zrakom in kolesarji – apokaliptični jezdeci so napumpani z levičarskimi ideologijami.


Kako naj si pojasnimo dogajanja, bolje rečeno frontalni napad na slovensko vlado? Edini odgovor je: zbogom zdrava pamet. Zdrave pameti v Sloveniji ni več, državljani smo sleherno uro dneva in noči vpeljevani v skušnjavo grehov in negativnih čustev, ki so: napuh, lakomnost, nečistost, nevoščljivost, požrešnost, lenoba. Levi politiki iz opozicijskih strank in vodilni mediji živijo v neverjetnem sožitju, ko nas potiskajo v te skušnjave. Mediji so vladi še pred njenim uradnim nastopom žugali z gorjačo, zdaj pa ne mine dan, da ne bi padalo po njeni glavi in hrbtu. Nasprotno pa so ravnali in ravnajo z dokazljivo nesposobnim trojčkom levih strank, ki jih je Šarec ob koncu svojega resničnostnega šova (kmetije) spravil ob oblast.

Zaupanje osrednjim medijem in čredni nagon na družbenih omrežjih

Takoj po veliki noči so ustvarjalci in merilci javnega mnenja sporočili, da se je zaupanje Slovencev v javno hišo RTV povečalo. Neverjetno! Dnevno razpihovanje sovraštva, napuha in nevoščljivost, nato pa še prenosi bogoslužij so obrodili sad in zrela hruška je padla v povprečen slovenski dom – zadovoljstvo in zaupanje v RTV SLO. Slepo zaupamo mediju, ki najde žrtev, selektivno zbira dokaze in priče, sodi in obsodi ter tudi medijsko umori. Danes sodišč ne potrebujemo več, kot je pronicljivo ugotovil Ervin Schwarzbartl, saj njihovo delo vehementno opravlja televizija.

Ker do nedavnega zaradi »Janševe diktature in izmišljene pandemije« ni bilo mogoče debatirati za šanki o dozdevni opravilni nesposobnosti in v nebo vpijoči skorumpiranosti vlade, so si dežurni nergači različnih barv in prepričanj dali duška na družbenih omrežjih.

Niso ostali samo pri pritoževanju čez namišljene krivice, o katerih jim je med drugim pritrdilo celo Ustavno sodišče, ampak so se organizirali za naklepna množična kršenja vladne uredbe. Ali imamo res toliko prepametnih sodržavljanov ali je to zgolj napuh in ne nazadnje lenoba za samospraševanje o početju slehernika?

Levi politiki imajo problem, ker vlada ni izvršni svet levice

Občudujem člane vlade, da v resnično težkem obdobju krize vztrajajo in z nečloveškimi napori skrbijo za dobrobit vseh državljanov. Smo res že pozabili, da so le štiristo kilometrov zahodno od nas z vojaškimi tovornjaki odvažali mrliče v množične grobove?

Obnašamo se slabše od razvajenih otrok in se ne zavedamo, da bi se to lahko dogajalo tudi pri nas. Namesto zahvale Bogu in požrtvovalni Janševi vladi ter ne nazadnje tudi Šarčevi strahopetnosti, s katero nas je ta obvaroval najhujšega, brskamo po »naših« in »nenaših« prodajnih pogodbah, presojamo, kdo je smel in kdo naj ne bi smel v kritičnih trenutkih priskočiti na pomoč. Ob preteči nevarnosti in nenehnem podlem nagajanju medijev družno s tremi opozicijskimi strankami naj bi se predsednik vlade po nasvetu Aleksandra Čeferina smehljal in vlival državljanom optimizem.  [več …]

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 14. Sep 2022 at 07:08

17156 ogledov

Prenos kraljičinega pogreba, če bo na nacionalni TVS, naj komentira kompetentna oseba
Če bo prenos pogreba v živo tudi prihodnji ponedeljek, bi iskreno želel od vodstva RTVS, da za komentiranje izbere najbolj kompetentne komentatorje, ki vejo, kaj je kultura, kaj slovesnost trenutka, kaj žalost ob slovesu od ljubljene osebe, in ki bodo to znali tudi primerno – zadržano, le kadar je treba in s potrebno pieteto – komentirati. The post Prenos kraljičinega pogreba, če bo na nacionalni TVS, naj komentira kompetentna oseba appeared first on Časnik.

Tue, 13. Sep 2022 at 07:00

17111 ogledov

Tina Maze je spodbudila preobrazbo tudi v ekipnih športnih panogah
Priti, zgoditi se mora voditelj, ki svoje fante vodi skozi vse faze preizkušenj. Od začetnega trpljenja na treningih do odpovedovanja družinam, zopet treningi, ki skozi tedne postajajo zahtevnejši. Vsakdo, ki se je vsaj malo bolj zares ukvarjal z športom, ve, kaj hočem povedati. The post Tina Maze je spodbudila preobrazbo tudi v ekipnih športnih panogah appeared first on Časnik.

Mon, 12. Sep 2022 at 06:26

17172 ogledov

Če napake sprejmemo kot priložnost za učenje in rast, ne bolijo več
In napake ostanejo samo napake, priložnost za učenje in rast. Ko jih sprejmemo kot take, so priložnost za rast, ne bolijo več. In si lahko oprostimo, se lahko sprejmemo. Posledično napak ne opazimo več; nismo napaka niti ni napaka drugi. Smo izjemnost, ker se lahko učimo, odpustimo, zrastemo in gremo naprej. The post Če napake sprejmemo kot priložnost za učenje in rast, ne bolijo več appeared first on Časnik.

Sun, 11. Sep 2022 at 07:29

16545 ogledov

Peš romanje ni navaden izlet, a se ga splača opraviti
Resnično se zahvaljujem vsem, ki ste bili z menoj na poti. Zahvaljujem se vsem, ki ste bili z menoj prek socialnih omrežij, tudi vaše molitve in spodbude so nas gnale naprej. Zahvaljujem se tudi tistim, za katere vem, da bi se udeležili romanja, pa je zdravje načelo telo – tudi vi ste bili z nami. The post Peš romanje ni navaden izlet, a se ga splača opraviti appeared first on Časnik.

Sun, 11. Sep 2022 at 07:08

16505 ogledov

Teden vzgoje 2022: Skupnost, ki se posluša
Za oblikovanje skupnosti je najprej pomembno, da smo pripravljeni poslušati drugega in stopiti z njim v dialog. Vemo, kako težko otroci počakajo, da nekdo v skupini konča svojo misel, saj bi radi takoj povedali svoj pogled. The post Teden vzgoje 2022: Skupnost, ki se posluša appeared first on Časnik.

Sat, 10. Sep 2022 at 10:13

16442 ogledov

Spomini na obiska kraljice Elizabete II. in princa Charlesa v Sloveniji
Kar nekaj Slovencev je, ki imajo še danes več kot odlične spomine tako na sedanjega kralja Karla III. kot na njegovo pravkar umrlo mamo, kraljico Elizabeto II. Naj počiva v miru! The post Spomini na obiska kraljice Elizabete II. in princa Charlesa v Sloveniji appeared first on Časnik.
Teme
aktualno v družbi mnenja z mero dominantni mediji protivladni protesti

Prijatelji

Bojan  AhlinRoža Karan (Astrologinja)Branko GaberAleš ČerinMatija Gabrovšek

NAJBOLJ OBISKANO

Šarec je levico, pa naj to priznajo ali ne, spravil v abstinenčno krizo, ker jim je onemogočil absolutno in trajno oblast.