Članek
Dr. Reiner Fuellmich: Imamo dokaze, da je COVID-19 največji zločin, ki je bil kadarkoli storjen človeštvu!
Objavljeno Sep 09, 2021

Po pogovoru s številnimi strokovnjaki z različnih področij znanosti; zdravniki, virologi, epidemiologi, ekonomisti, pravniki, psihologi in psihiatri človeštvo vemo vsi ali bi morali vedeti - vsaj 10-20% ljudi, ki še vedno uporablja svoje možgane, da ne gre za virus in za zdravstveno vprašanje.

Bivši Pfizerjev podpredsednik: "Uporaba potnih listov COVID bi lahko privedla do totalitarizma, kakršnega svet še ni videl"

Prav tako zmanjšanje prebivalstva in vzpostavitev popolnega nadzora nad tistimi, ki ostajajo. Vsi, s katerimi smo sodelovali v raziskovalnem odboru za korono, pridejo do enakega, neizogibnega zaključka. Če nimate simptomov ali boste obiskali zdravnika?

>>>>> klik na članek

B

https://t.me/ReinerFuellmich_Multimedia

B

koliko ljudi si postavlja vprašanje,koliko je predsednik vseh državljanov ,še predsednik vseh ,gosti samo "strokovnjake" ,ki so "izvoljeni" in vsiljujejo in ne sprejemajo drugih ,mnenj,po vsem času že objavljenih rezultatov o "corona" ,?.

B

očitno je psihološko zdravstveni inžinering pri nekaterih ,zelo uspešen,saj lenobnost postane stalnica,ki se ponavlja in deluje...saj bistvo je le kontrola ... nad "ovcami" ,da ne "zbezljajo" po svoji pameti in znanjem, ... žalostno je ,da manipulirajo prav nekateri ,ki bi morali ljudem pomagati , soprodali dušo za denar in "fame"...ali iz strahu?????