Članek
ZAKONSKE MOŽNOSTI ZA IZSTOP SLOVENIJE IZ SVETOVNE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE
Objavljeno Feb 11, 2023
VABILO
Dragi prijatelji, sodelavci, somišljeniki!
V zadnjem letu postaja vse bolj očitno, da bodo poskušale globalistične sile uveljaviti svojo voljo nad suverenimi državami preko Svetovne zdravstvene organizacije, kar bo ogrozilo njihovo varnost in obstoj.
Ogrozilo bo svobodo, zdravje in življenja ljudi po vsem svetu, takoj ko bodo na generalni skupščini SZO sprejeli spremembe Mednarodnih zdravstvenih pravil (IHR_International Health Regulations - IHR) in nov Sporazum o pandemijah. Oba dokumenta se že pripravljata v delovnih telesih SZO in verjetno ni nobenega dvoma, da bosta tudi sprejeta. Prav tako malo je možnosti, da bi državni zbor R Slovenije ne ratificiral obeh dokumentov in jima s tem prižgal zeleno luč.
Zato je skrajni čas, da resno preučimo, kakšne so realne možnosti
Slovenije, da se otrese škodljivega članstva v tej mednarodni organizaciji, katere vloga (posvetovalnega organa) se je od ustanovitve leta 1948 tako spremenila, da članstvo v njej ni več v občo dobrobit.
Zato vabljen/a na srečanje študijske skupine za izstop iz SZO, z naslovom:
Zakonske možnosti za izstop Slovenije iz Svetovne zdravstvene organizacije, ki bo v četrtek, 16. februarja 2023 ob 17. uri v gostišču Livada v Ljubljani.
Poročevalec bo ustavni pravnik dr. Andraž Teršek.
Seznanili se bomo z najbolj realnimi možnostmi, ki jih imamo na voljo in te so zakonske. Zavedamo se, da se nam čas izteka, zato vabljeni vsi, ki lahko prispevate k reševanju situacije. Prijave sprejema Darija Lovšin na zs