Članek
PREPOVEDAN VIKEND
Objavljeno Apr 20, 2015

onthetable

Sonce je bilo že nizko, ko sva parkirala na dvorišču obmorske hiške, ki nama bo služila kot dom naslednje tri dni. Bolj kot dom, sem jo dojemala kot še eno skrito ljubezensko gnezdo dveh, ki se še kar nista naveličala eden drugega in sta lačno iskala ukradene trenutke, ko sta se lahko prepustila živalski strasti, ki je gorela v in med njima.

Stopila sem iz avta, se pretegnila in prižgala cigareto. S pivo v roki, ki jo je odprl po poti, je stopal proti meni ne da bi umaknil pogleda iz mojih oči. Ti njegovi pogledi so bili krivi za premnogo metuljčkov, globokih dihanj, mehkih kolen in vlažnega mednožja.

Narahlo me je obliznil po vratu in za ušesom. Obrnila sem glavo in hlastnila za njim. Ni mi uspelo ga prisesati nase. Igral se je z mano kot že tolikokrat doslej, držeč vse niti v rokah. Z eno roko sem ga prijela za tilnik in vlekla nase, moje oči so prosile naj me že enkrat poljubi, prosila sem ga tako, kot sem ga včasih prosila naj gre že vame. 

V nama je tlela želja vso pot, ki je bila ena sama (pre)dolga predigra. Obrnil se je proti avtu, se sklonil do predala, vzel ključe hiše, me prijel za roko in vodil v notranjost hiše. Obstala sva v kuhinji. 

Tako miren je bil. Čeprav vem, da ni bil. Tudi on ni mogel popolnoma skriti globokega dihanja, nosnici je imel rahlo razširjeni, kot divja žival, ki bo zdaj zdaj napadla plen in veki napol spuščeni. Stiskalo me je v prsih in kolena so se mi šibila v pričakovanju njegovega naslednjega koraka. Všeč mi je bil takšen divji, prvinski. Moški, ki ve kaj hoče in si to tudi vzame.

Ne vem koliko časa sva tako stala eden nasproti drugega. Dokler se njemu ni zdelo, da je dovolj. Trdo me je prijel, me obrnil in nagnil nad mizo. Nekdo bi pomislil, da je bil grob. A ni bil. V njegovi grobosti je bilo več nežnosti in ljubezni, kot v plahutanju kril metulja. 

S kotičkom očesa sem lahko videla brzinsko odpenjanje hlač, ki so mu padle do kolen in veličasten trd kurac, ki je čakal name in jaz tako nestrpna že, nanj. Dvignil mi je krilce, že vedoč, da nimam spodnjic in me z vso silo nabil. 

Zakričala sem od neznanskega ugodja in rahle bolečine. Prijel me je za lase in fukal kot nor, kot da še nikoli ne bi. Prepustila sem se mu vsa, bila vsa njegova. Divjal je, me tleskal po riti in njegova tako lepa usta so bruhala najhujše perverzije. Iz mene je teklo po stegnih, vedela sem, da sem preveč mokra, da bi mi lahko prišlo. In ni mi bilo mar. 

Še nekajkrat je butnil vame in eksplodiral. Tresoč se je naslonil name, njegov stisk v laseh je popustil, pričel me je božat. Vedno, kadar me je vzel na svoj grob način, ki je meni spodnašal tla pod nogami, zaradi katerega je bil samo še bolj seksi in meni ljub, je bil v skrbeh, da me je ranil. 

Obrnil me je in poljubljal po celem obrazu. Pojubljal mi je oči in nos, po čelu in ustnice. Bog, kako lepo se ta moški poljublja. Slekel me je, stopil iz kavbojk, ki so mu opletale pod nogami in me peljal v sobo. Vedela sem, da je utrujen, izmozgan po vihranju v meni in po meni, vendar se egoistka v meni ni dala motiti. 

Vodil me je tokrat nežno, poljubljal vso, od glave, prek prsi, do tam, kjer je vedel, da ga čakam. Dvigovala sem boke in mu nastavljala ščegetavček, ki ga je tako spretno obdeloval z jezikom. 

"Daj mi prst notri. Prosim, vtakni mi prst notri," sem ga prosila in tokrat je on ubogal. Ne da bi prenehal z lizanem ščegetavčka, je vtaknil prst v mojo vlažno pičko, me fukal z njim in potem še enega in še hitreje. Stokal in norel je z mano, dokler nisem eksplodirala v vrhuncu. 

Odprla sem oči in že je bil nad mano, s ponovno trdim kurcem. 

"Povej, kako bi? Od zadaj ali bova tako," je vprašal. Vedel je, da hočem in rabim po orgazmu še konkreten fuk od zadaj. Nasmehnila sem se, se obrnila, dala na kolena in mu nastavila žmohtno pičko, še utripajočo od orgazma. 

Zdrsel je vame in zakričala sva oba. Počasi je drsel ven in notri, do konca sem ga čutila in on je čutil mene. Bila sva ustvarjena eden za drugega. Pospeševal je tempo, postajal vse večji in jaz sem čutila mravljince na prstih na nogah. Držal me je za boke in močno nabijal. Prihajalo mi je v valovih, prihajal mi je orgazem po orgazmu, čutila sem ga celega povsod. Čutila sem kako se širi, kako utripa in vedela sem, da je tudi njemu prišlo. 

Padla sva vsak na svojo stran, zasopla, z nasmejanimi očmi, žejnimi usti in žalostjo tam nekje zadaj. V takšnih trenutkih sem ga tako ljubila kot sovražila. Ker je kriv!