Članek
G TOČKA IN TAKO NAPREJ
Objavljeno Jun 14, 2015

g point

V petek smo, kot običajno, sedeli v naši bazi, pili in se pogovarjali. In kot običajno, proti koncu večera, nanese debata na seks. Tokrat smo obdelovalo G točko. Ali obstaja ali ne, kje je, jo ima vsaka ženska in podobno.

Še ne tako dolgo nazaj, bi rekla, da ne vem, če obstaja. Sem oseba, kateri vir spoznanja predstavlja čutno dojemanje. Neke vrste moderni empirist, torej. Sedaj z gotovostjo trdim, da obstaja. Ko sem že obupala nad njo, pozabila, se prepustila, me je presenetil obstoj in moč nje.

Če torej obstaja pri meni, sklepam, da obstaja pri vseh ženskah. Ker če imamo vse ščegetavček, zakaj bi bile nekatere prikrajšane za G točko. Je pa res, da jo je težko odkriti in tega moškim ni za zameriti. Nekateri še ščegetavčka ne najdejo oziroma si dajejo dela tudi do nekaj centimetrov stran, pa je gumbek viden. In čuti se ga dobro. in občutljiv je zelo. Zato, fantje dragi, nežno z njim, prosim.

Razen če vas partnerica prosi ali namigne, da si lahko privoščite grobosti z našim virom užitka.

Na koncu smo se vsi strinjali, da G točka obstaja in jo tudi, bolj kot ne, uspešno locirali.

Verjamem pa, da je za moške težko vse skupaj. Verjetno jim hodi po glavi nešteto vprašanj. Tistim, seveda, ki jim je mar za naš užitek. Od poze, ki naj bi nam odgovarjala, do tega ali biti nežen ali grob, erogene cone, oralni seks, analni seks, hitrost, dolžina odnosa,...Zato se je dobro pogovarjati.

Obstaja pa nekaj pravil, pri katerih je nemogoče zgrešiti.

Ženske več ali manj nismo akrobatke in nam neprestano menjavanje položajev načeloma ne odgovarja najbolj. Tudi za orgazem sam je potrebna neka konstanta pri gibanju.

Pri oralnem seksu težko zgrešite. Malo jiih je takšnih, ki niso rade kvalitetno polizane. Po možnosti vključite še prst in lahko si predstavljamo, da z enim seksamo, drugi nas liže.

Težje je pri grobostih oziroma nežnostih. Oboje je zaželjeno v okvirih normale, je pa res, da je tukaj precej odstopanj od ženske do ženske. Če se že ne pogovarjata, bo njena reakcija najbolj pravi pokazatelj do kje se sme kar se grobosti tiče.

Nikoli, ampak res nikoli, ženski kot po pomoti ga vtakniti v napačno luknjo. Lahko da je zelo proti in v kolikor imate ob sebi vročekrvnico, so lahko reakcije vsaj neprijetne.

Pa še nasvet tistim mačotom, ki se radi hvalijo s tem, da zdržijo ure in ure. Ne poznam ene ženske, ki bi v ure trajajočem seksu uživala. S prekinitvami že, a nikakor se iti maratona, ki izsuši nožnico, jo razboli, konec koncev je tudi utrujajoče.

Nisem želela iz tega zapisa narediti priročnik za seks, sem pa, kot običajno, dovolila prstom prosto pot po tipkovnici.

Če komu prav pride, toliko bolje.

Kot pa sem omenila že na začetku, ni težave, ki je iskren pogovor ne bi rešil.