Članek
RASPIŠTOLJOT
Objavljeno Jul 05, 2015

raspizditis

Malo sem raspizdena. V bistvu kar precej.

Na morju sem, kjer mi je fantastično. Žal, pa sem takšen idiot, da grem ob jutranji kavi in ob večernem drinku na terasi, na facebook.

In potem berem vse sorte. Saj vem, da vi tudi, ampak, a vi niste jezni???

Novice so:

  1. Grčija, ki je v pizdi že dolgo časa, berem, da je sedaj še v večji pizdi. Ne daj bog, da greš dol brez gotovine. Tako vsaj pravijo. Pišejo tudi, da je precej drugače, ker je veilko emigrantov iz Afrike. Seveda so počitnice sfižene, če gledaš nesrečne domačine in še bolj nesrečne azilante.
  2. Hujšamo lahko tako, da jemo to in to, nikakor ne onega. In se rekreiramo poletno. Kar pomeni, da ni nič težko. Izkoristi poletno vročino in suh, vitek, necelulitast boš endvatri.
  3. Naša vlada? Opozicija? Cerar? janša? Pahor? Nima smisla dalje razglabljati.
  4. Oh, in ti horoskopi! Kdo, koga in zakaj poleti? Kdo se bo s kom najbolje spečal do septembra je postalo temeljno vprašanje astrologije in posledično fb-ja.
  5. Zelo popularni so postali kozolci z "zastrupljenimi" ljudmi srednjih let. Wtf???
  6. Ste opazili, da zadnja leta vsi hitijo? Pa ne tako, kot v Necini pesmi. Hitijo na kolesih, hitijo na nogah,... Kolesarjenje in tek sta dve glavni preokupaciji, poleg skrbi, da je navzven vse kičastno ameriško, naših posameznikov in posameznic, ki skupaj producirajo potomce. Še tukaj, na morju, v tej mirni vasici, se sliši samo topotanje tekačev. Ko grem jaz na dopust, grem na dopust. Boli me cura za tek, kolo in vse ostale pizdarije, ki jih normalni ljudje počnejo vsak dan. BODIMO FIT NAVZVEN, VSE OTALO NI POMEMBNO!!!
  7. Instant "zvezde" resničnostnih šovov, hvala bogu, gredo počasi v pozabo. Ampak na internetu vseeno veliko prepočasi.
  8. Takšni in drugačni škandali domačih in tujih zvezdnikov so že tradicija. Novo je le to, da so se vsi, tako domači, kot tuji, v želji po še večji prepoznavnosti, pričeli "odpirati". Vse več je psihičnih bolnikov, rakavih, bulimičnih, in tako dalje in tako naprej. Really???? C'mon!!
  9. O takoimenovanih napotkih nekaterih revij, v dobro spolnost ali partnerstvo, se ne bom detaljno spuščala.
  10. Na koncu, ampak ne nazadnje, naj okurcam še nas. Naj dodam še takoimenovane pisatelje, kolumniste, drekariste, blogerje in podobne, kamor spadam tudi sama. Tudi to je vse instant. Kar naenkrat bi vsi pisali. E, ne može! Jaz lahko. Ker sedaj pa že vem, da sem v pisanju odlična. Pa nima to veze s kolumnami. In končno se imam za blogerko, kljub temu, da sem šele dobro leto. In bom pisateljica. Nekoč. Prav kolumnistka? Verjetno ne. Ker ne moj ego ne jaz ne preneseva diktiranja ali zavrnitve urednika.

Sama moram določati kaj in če sploh pisati. Lahko o seksu ali norosti. Lahko pa samo (ne)normalno razmišljanje nore nimfomanke ali pač (ne)normalne filozofinje.

Res pa je, da si ne želim, da me kdorkoli, ki me ne pozna, prepozna.

Ste vedeli, da je A. Camus zapisal, da je samomor edini pravi problem filozofije? Think about it!