Članek
TAKŠNE IN DRUGAČNE "SPOLNE...FILIJE"
Objavljeno Jul 29, 2015

filija

Končno se danes dobim s prijateljem. Po več kot polletnem dogovarjanju, se dobiva v Šiški, kjer me je, medtem ko sem bila pri frizerju, v kafiču potrpežljivo čakal. Je eden redkih ljudi, ki jim zaupam vse. Tudi tiste najbolj temačne, strašne in psihopatske stvari, ki jih komu lahko zaupaš. Brez zgražanja in brez obsojanja.

No, je pizdil name zaradi moje želje po alkoholu in apaurinih. Je pizdil name zaradi mojih moralnih zadržkov kar se fuka vsepovprek tiče.

Ampak ne prehudo. Sem ga nekajkrat zapeljivo pogledala, obliznila ustnice, pokodrala lase in je prenehal. Saj ne da ne bi vedel kaj počnem. Oh, dobro on ve. Je eden tistih redkih moških, ki žensko takoj pofukajo s pogledom in potem še s kurcem.

Ampak midva sva prijatelja. In nama je med nama vse jasno.

Glede na to, da je moje življenje zadnjih nekaj mesecev precej nezanimivo, sem njegove seksualne zgodbe požirala z odprtimi usti.

Kaj vse mi je povedal. Res moram napisati knjigo. Če ga ne bi poznala tako dobro kot ga poznam, bi rekla, da je drekač. Pa ni. No, je bil nekajkrat dobesedno drekač, ko se je priključil paru, ki ima "posebne" želje. Ja, med te posebne želje, je spadala tudi koprofilija. Priznam, da sem sedaj pogledala na wikipedijo, kako se sranju med seksom reče učeno.

Uf, fuj, sva se strinjala. Seveda je prenehal z njima, ker ni najdel užitka ne v koprofiliji ne v vsem ostalem kar poleg sede. Njegove besede: "Kaj naj počnem z njima, če mi kurac visi, jaz naj bi pa nanjo sral, scal ali jo tepel?"

Hudo, se strinjam.

Ampak, vsak ima svoje fetiše.

Heteroseksualnost, biseksualnost in homoseksualnost, se sprašujete? Pozabite! Vse in vsi so bi. To nikoli ni bilo in ni ne fetiš ne sporno ne odklon. Kar je res. Ker ni!

Mu je pa fino gledati kako tuj moški natepava njegovo žensko. Nič spornega. Skupaj sta že več kot desetletje, razumeta se kolikor toliko (predvsem kar se odprte spolnosti tiče), fuk jima štima, finance tudi in to je to.

Tudi v troje ali v kaj več se rada spustita. Predvsem on in pijana ona. Zanj vse, ko je pijana in zadeta.

Je to ljubezen?

Ne bom sodila.

Njega imam rada. Kot prijatelja, se razume. In nekoč bom resnično se spravila k delu in zapisala vse njegove prigode in štorije. Tudi tiste incestoidne, ki sem jih danes izpustila.

Ona ni moja prijateljica. Sem jo spoznala in moram reči, da je, milo rečeno, meni nerazumljiva.

Le zakaj? ;)