Članek
Desperados pivo
Objavljeno Apr 08, 2020

Desperados pivo je prav posebna pijača, ki se odlično prileže ob vročih poletnih dneh ali pa na zabavi. To specifično lager pivo ima namreč prav posebno dodano vrednost – okus tekile. Gre za osvežilno alkoholno pijačo, ki vsebuje 5,9 % alkohola. Svežino okusa daje citronska kislina, ki je dodana v pivo. V kolikor vas zanima še več informacij o tej zanimivi pijači, vas vabimo, da nadaljujete z branjem.


				Desperados pivo

Desperados pivo velja predvsem za drzno in osvežilno pijačo. Njegov recept je nastal pred približno dvajsetimi leti, ko so na podlagi poizkušanja zvarili pivo s tekilo. Ko so ugotovili, da je okus resnično nekaj posebnega, so ga začeli variti v večjih količinah. Čez nekaj časa se je to pivo razširilo povsod po svetu in do danes ostalo priljubljeno.

Desperados pivo lahko kupite v pločevinasti embalaži. V njej je 0,33 litrov pijače (glede na posamezno enoto). V kolikor boste naročili paket, bo v njem 24 enot. Predlagamo vam, da svoj nakup opravite kar preko spletna, in sicer v spletni trgovini.

Vspletni trgovini pa lahko kupite tudi pivo znamke Union, Heineken, Laško pivo in še nekatera druga. Široka ponudba ne vključuje le alkoholnega ampak tudi brezalkoholno pivo. Slednje si lahko privoščite kjerkoli in kadarkoli. Z njim pa se lahko odžejajo tudi mladi ali tisti, ki sicer ne smejo ali ne marajo piti alkoholnih pijač.

Poleg omenjenih izdelkov boste v spletni trgovini našli tudi kozarce, podstavke in točilne naprave za pivo. Slednje so v zadnjem času izredno popularne, saj so primerne za domačo uporabo. Le kdo si ne bi želel imeti točenega piva kar doma? Pravi prodajni hit sta točilna aparata BLADE in THE SUB. Oba za delovanje potrebujeta le elektriko, ki bo omogočila hlajenje piva. Sta tudi zelo praktični in enostavni za uporabo.

Želimo vam čim več okusnega in dobrega piva!