Članek
Vse naj bi bila kriva Eu-skupnost in USA-Amerika, tipično zavajanje!
Objavljeno Feb 13, 2019

V mojemu pogledu na vpliv, ko je prikazan izven Slovenije nebo spremenil režima v Sloveniji! Zato z uvažanjem zunaj režimskih metod v Slovenijo, se jaz v polnosti ne strinjam! Da je za slovenske neznosne razmere kriva Eu-skupnost ali USA deluje zelo neprepričljivo!

Dokler se bo zaradi kriminalnega stanja v Sloveniji, krivdo podajalo vedno na nekakšne tretje sile ni mogoče pričakovati v slovenskemu prostoru, da boste od slovenskega ljudstva resno vzeti!

Takšno prenašanje krivde izven slovenskega prostora, zvenijo, kot ferzagen slovenskih akterjev! Da ves čas sledim različnimi vsovrstnimi metodami, različnih akterjev, kako vsak na svoj način proba slovenski Narod prepričati in pridobiti na svojo stran, opazim, da ni nobenega uspeha, ki ga ni mogoče niti malo prištevati z uspehuom našega pokojnega nam umorjenega sonarodnjaka resničnega intelektualca-Ivana Krambergerja!

Ivan Kramberger se je vrnil v Domovino Slovenijo in žrtvoval za svoj slovenski utrpeli preprosti Narod, svoje življenje, Večinski del slovenski fakultetnih Plagijatnih trotelnov našega intelektualca Ivana Krambergerja ni bil vreden, saj prav ti so nam zaradi njihove bojazni našega Ivana Krambergerja umorili!

Do danes še ni uspel nobeden od vas akterjev slovenskemu utrpelemu ljudstvu, pravilno pristopit, tudi Andrej Šiško ne! V takšnemu vakumu, ko ga uspete slovenski akterji izvajati, ko vsak na svoj mlin vodo napeljuje, bo nemogoče pričakovati pomembnih sprememb v dobro utrpelega slovenskega ljudstva.

Sprememba bo pa za sigurno nastala ob še močnejšemu padcu sociale, kar pa bo malo v korist če sploh do sem vsemi akterjem temveč v toliko bolj v korist sedanjim Krimi –Mafijski vladni kliki! Komunizem je na poti kot tudi že delujoči sovražni govor in vsa nastala utrpela slovenska naivnost malega človeka, ga bo pa kot vedno do sem še po vrhu potrdila, ker ji vi kot akterji ne uspete posredovati pravega zaupanja!

Resnici gledati v oči, ki jo jaz podajam, ni presenetljiva, nebo jo pa moč ob vsem pomanjkanju vašega akterskega spornega sodelovanju spremeniti, če se nebo spremenil vaš pogled na do sem ves čas negativno medsebojno sodelovanje.

Sam sem izprobal različne metode in že nekaj časa opazim, da je pričel strah v Slovenskemu prostoru, dosegati ponovno svoje Dimensionen, s katerim je mogoče vladati in še naprej ropati! Komunistično drevo je dobro vsa desetletja oplodilo in pognalo z semenim nova še močnejša mlada drevesa, ki zadostuje, da nahranijo svoje prirastke.

Utrpeli slovenski Narod pa na mesto, da bi se boril z akterji skupaj za svoje pravice se bori za golo preživetje. Klub vsemu bom podpiral še naprej vse vas akterje, če tudi vam uspeh še daleč ne leži na dlani!

Lp.
Franc jazbinšek

Tudi tako se vidi dogajanje v svetu in doma: https://youtu.be/Fhj_Ba5ozAk

Rado K. Krimi-mfijsko nastrojena Volitve je potrebno prespati, kajti se jaz osebno v njih ne vidim,! Bom pa zelo buden, ko bo slovensko ljudstvo tako daleč, da se bo oločilo za spremmbo iz sedanjega zavajujočega sitema v pravi demokratski sistem Ljudo-vladovanja! Da me je že v rani mladosti prebudila takratna UDBA in me napravila tako močno budnega, da mi je jo bilo mogoče zapustiti in iti v tujino vidim zato tudi vso situacijo v Sloveniji, le povsem drugače, kot to vi mnogi v Sloveniji počnete. Res pa je da je J.J. sledil svoji netoleranci, katero je potrebno v takšnih situacijah aktivirati. če bi bil resnično z diplomatsko kvaliteto nastrojen in bi mu to z lahkočo v potrebnemu dialogu tudi uspelo. Tako je pa izkazal Janez Janša svoj lastni ego, saj v opoziciji se mu ni potrebno izpostavljati toliko vsemu do sem ustvarjenemu Krimi-Mafijskemu ropanju, ki ga v takšnemu sistemu nebo nikoli konca! Janez Janšatu je malo za slovensko ljudstvo in stem mišljeno, njegove volivke/volivce katere je kot predsedujoč najmočnejše stranke SDS zelo razočaral! Takšne prilike z vsemi njegovimi pokornimi SDS člani več J:J.nebo dobil! Pri nam v Nemčiji, ko stranka pokaže svojo zadostno utrujenost se takoj zamenja Predsednik/predsednica in stvari potekajo že z novim elanom naprej. Tega mentaliteta po vso-desetletnemu monotonemu zavajujočemu razdrobljenemu večstrankarskemu volilnemu sistemu ni mogoče v Sloveniji pričakovati!! Demokratsko diktatorski sistem ni samo v Venezueli temveč še toliko bolj v Sloveniji, in je postal način takšnega sistema v svetu IN (moda). Dokler nebo prišlo do Ljudo-Vladovanja, kar nam razvoj časa v prihodnost že nakazuje, se bo vladni Krimi-Mafijski sitem lahko še vedno hehetal nad pokornim svojim ljudstvo širom sveta. Hvala vedno več vso-vrstnem soscialnem digitalnem komuniciranju s katerim bomo enega dneva izničili ves do sem napačno nam nastavljen Demokratski sistem, v kateremu ljudje občutijo še samo diktatorstvo in nikakor zastopanje njihovih interesov! Čas dela za vse nas, ki zaupamo v svojo vizijo razvoja časa!

Šolanje igralca ima to prednost, da spozna veliko zgodovinskih vlog od antike naprej. Z nekaj umetniške svobode lahko vse te zgodovinske izkušnje priredi v tako ali drugačno smer. Trenutno je kar uspešen saj se z odrezavo držo lahko varno kosa z "bivšimi", ki so nastopali medlo ali celo sovražno do lastnih ljudi in to samo z enim ciljem stati in obstati! Šarec pa pravi, če vam rezultati niso po volji, lahko predstavo zaključim in grem v Operno klet :-) (toliko o diktaturi)

"Venezuela bo sedanjega diktatorja, ki je še na oblasti, za sigurno pokončala, kaj pa Slovenija?" Zbudi se Jazbinšek. Volitve si prespal. Vem, da ti Šarec ne paše, a tako je odločilo volivno telo. Tu se ne da nič pomagati. /Razen, če bi uspel Janša pregovoriti SMC in Alenko Bratušek, da naredijo koalicijo./ POtem bi šlo!

Sp. Zim Zelen, vso neumnost, ki jo uspe še slovenska politika prinesti na obzorje, z Tomšičovo, je vredno resno vzet! Plansko je načrtovani čisti Genocid-Rodilom nad slovenskim ljudstvom. Jugo-Balkanizacija še ni čisto propadla in že se pričenja Muslimanija kar bo slovenstvo pokopalo! Venezuela bo sedanjega diktatorja, ki je še na oblasti, za sigurno pokončala, kaj pa Slovenija?