Članek
februar 2011
Objavljeno Mar 05, 2015

07.02.2011, o novem Šerlocku
Just saw this new Sherlock Holmes  and I’m surprised how they managed to find someone just as unpleasant as previous Sherlocks were. But if it’s suppose to be ‘appening in present time- for the love of God- what’s with the ‘aircut?

13.02.2011, o valentinovem
Kako radi opevamo/jo slovensko kulturo in običaje ter stare šege in navade. A ajde da se kladimo u deset konvertibilnih maraka, da bo jutri zagotovo  prodano več bonbonier in ostalega šmorna ter, da bo gneča v cvetličarnah vsaj dvakrat večja kot za Gregorjevo, ko se ptički ženijo. Kajneda, bando amerikanizovana?

22.02.2011, o naravnih nesrečah
Da ima neko mesto dve tako močni varovalki v imenu samem, kot sta Christ  in Church pa se mu zgodi taka katastrofa pomeni lahko le, da Boga ni, da je en okruten muthafucka, ali pa da je pač izbrano napačno božje  ime…ali pa, da so gradili na peščenih tleh pod katerimi je podtalnica.
Surprise!? Tako kot tisti, ki si zgradijo hišo na parceli pod bregom in potem vekajo, ko jim bajto plaz odnese. Je bila pa poceni parcela…

23.02.2011, o prehladu
My nose is running. Somebody stop the fucker.

24.02.2011, o sezonah
Pri teh serijah z več sezonami sem malo zadržan in jih ponavadi začnem  gledat, ko imajo nekateri že šesto sezono sneto z neta. Californication. Hank Moody- Hank Chinaski- Charles Bukowski. Zanimivo, pa da na imdbju  nič ne piše, da je lik zasnovan na njem. Vse lepo in prav, samo igralec  je premalo grd, premalo pije in bruha, pa preveč fuka. Ampak – hey dude, it’s Hollywood.

27.02.2011, o usklajevanju
V končni fazi smo pušnl vsi. Tisti, ki so mladost prežurali in se postavljali na glavo in nimajo zdaj kaj pokazat ter se sprašujejo čemu mi je tega treba bilo? Prav tako pa tisti, ki so čepeli med stenami in vsrkavali znanje ter imajo izobrazbo in se zavedajo, da so pa leta minila. Malo pa je tistih, ki so oboje nekako uskladili in so zdaj zadovoljni.

28.02.2011, o zavedanju
Žalostno je  če človek še pred tridesetim letom postane nergač, nezadovoljen s svetom in okolico, razočaran nad življenjem samim in skoraj vsem kar je
prineslo in odneslo.
Še bolj žalostno je, da kljub tehtnemu premisleku ugotovi da ima prav in da si ne domišlja.

28.02.2011, o spodobnosti
Da ne bom vedno bela vrana sem si danes kupil en spodoben črn mantil in se že veselim njegove nošnje.