Članek
Video nadzorne kamere so ujele današnji pobeg zapornika
Objavljeno Nov 27, 2013

 ...ter varnostnike, ki so se ga trudili ujeti. Poglejte posnetke, kako so se tekli za njim, a je bil prehiter...

.

Sicer pa Urban, zame si Car! :)  Z veliko začetnico. "Slovenac koji je zaključao sutkinju" :)  In to čistokrvni, ne kak ...

p.s. opsa, napačen posnetek, ampak, tako je bilo, ja....čisto podobno.

http://www.avaz.ba/globus/europa/slovenac-zakljucao-sutkinju-i-policajce-u-sudnicu-i-pobjegao

Poročanje Jutarnjega

Še bolje. Videti pravosodna policista pred zaklenjenimi vrati :D

Za pobeg baje ni dodatnih sankcij. A to drži?

Zaklenil jih je v dvorano Moža postave sta imela navodila, da mora imeti zapornik vklenjene roke in noge, a je sodnica menda zahtevala, da ga morata policista odkleniti, poroča Zurnal24.si. Zapornik naj bi izkoristil nepazljivost prisotnih in ušel iz dvorane ter jih vanjo zaklenil, saj je bil ključ na zunanji strani vrat.

Prehiter za paznika Obdolženi je iz razpravne dvorane pobegnil med dokaznim postopkom, pri čemer je sodnico, zapisnikarico in oba paznika zaklenil v razpravno dvorano. Pri pobegu ni bil nihče poškodovan, obdolženec pa je menda pobegnil tako hitro, da se paznika nista mogla pravočasno odzvati. Sodnica, šlo naj bi za Mojco Lendvaj Brecelj, ženo zdravnika Erika Breclja, je takoj po dogodku o pobegu obvestila policijo.

Evo, zato je bil obtožen :) Tudi meni gre na kxxx tale Biber...

Milim, da je čas, da razložim, da posnetek ni iz ljubljanskega sodišča :) Informacijska pooblaščenka že ne bi dovolila objave :) Je pa sigurno zgledalo nekaj podobnega :)

Grison, ko sem pogledala video posnetek, sem bila enakega mnenja. In ko v realu vidim neke varnostnike, ki so vsi preveč tolsti, pa nimam nič proti temu, so pač takšni kot so, se res sprašujem, kako bodo taki lovili neke tipe, če jim slučajno pobegnejo...

Lsaščan, dobesedno je res tako.

Če bi bil varnostnik malo manj debel, bi ga morda celo ujel :)

Ja vidim, da je pravi narodni heroj v ex-domovini. Pa še šiptar, bosanc ali srbin ni. Neverjetno. čistokrvni Slovenac :) Janezom se počasi trga, ni kaj...

Ma, oni imajo odvetnike. Lažje se je hvaliti s statistiko, koliko kurjih tatov so pozaprli.

hehe, sama sem bila tudi navdušena nad pobegom tega fantiča. Menda je bil priveden zaradi tatvine! "Jaka muda" soditi takemu dečku, ki v življenju ni storil nikomur žalega, lel mladostna objestnost ga daje! Spoštovano vlado, sodišča, bi raje prossila, da zapre tiste prave roparje - roparje naše države!!!! KI se veselo sprehajajo po svetu in nas spravljajo v težave!!!!

Ej ne vem, ampak da mi je videti sodnico, ko jo je skupaj z vsem personalom zaklenil v dvorano :) žal ne bomo nikoli videli posnetka tistih nadzornih kamer :) Gre se za malega prestopnika, da ne bo pomote. Ne za kakega zakrknjenega kriminalca iz narko družbe. Tisti ne bežijo, so oproščeni :)