Članek
Pa, pa, Klemenčiči - igra se nadaljuje.. vse kar ni izrecno prepovedano, je dovoljeno.
Objavljeno Nov 29, 2013

Odstopil je iz protesta na prav simboličen dan - 29. november - ki smo ga včasih tako ponosno slavili kot Dan republike - dan Jugoslavije in tudi Slovenije 

Rok Klemenčič je grozeče napovedal, da bo odslej pisal spomine

Imeli smo globok vpogled v greznico slovenske družbe in v njene ključne akterje. Tega ni mogoče izbrisati iz spomina in marsikaj bo mogoče povedati tudi, ko bomo zgolj navadni državljani brez omejitev, ki nam jih postavlja uradna funkcija.

Gregor Virant je takoj zapisal na svoj čivkač: “Odstop vrha kpk – zalosten dan za Slovenijo. Ne smemo dovoliti, da korupcija zmaga nad postenjem. Ne smemo!!!”  -- no na odzive ostalih še čakamo. Odzivi bodo, sto procentno. 

Res prav s strahom pričakujemo tele predpraznične dni in zadnje bitke pred množičnim pobegom podgan iz potapljaočega čolna. Verjetno bodo vsi akterji potem svetovalci in pisatelji, narod bo pa odplačeval dolgove naslednjih 25 let. 

Tudi mene je simpatiziranje katerekoli slo stranke minilo že veliko let nazaj. 2004-ega sem bil zadnjič na volitvah.

Se strinjam, da tu ni naključij.

Da je KPK odstopila pod vlado Alenke Bratušek, pomeni kaj? To je madež za PS, DL, SD in Desus. A se motim?

Nisem simpatizer prav noben stranke, ampak Klemenčič je imel vedno dober občutek za tajming. Nič ni naključje, sploh pa je on zaslužen za zrušenje prejšnje vlade ob takrat najbolj napačnem času.

Janez Janša ‏@JJansaSDS 7h KPK raje odstopila, kot da bi preiskala korupcijo v bankah in MOL. Celo pri letalskih kartah @gregor_virant ni šlo. Kriva seveda opozicija.

Žiga Turk ‏@zzTurk 1h Pod desno vlado je KPK delala in je odšla vlada. Pod levo vlado je KPK delala in je odšla KPK.

dr. Vinko Gorenak ‏@drVinkoGorenak 13m "Odstop Klemenčiča je verjetno tako kot v preteklosti dogovorjen."