Članek
Ladislava Troho hočejo očitno na silo odpeljati, POMAGAJTE!!!!
Objavljeno Aug 03, 2014

Posredovana novica: 

Bila sem tisti čas tam ... http://www.publishwall.si/solzemlje/post/107789/glejte-clovek-glejte-troha-in-njegova-pravica-

Andy, tam sem bila dopoldne ... Deklica je bila pri svojem očetu. Bi ne smela biti? Videla sem, da je bila zelo rada z njim. Kasneje sem videla, da so bile dekličine punčke po njegovi postelji. In potem so pripeljali rešilci, na drugo stran ceste, in marica in potem še en pešilni avto. Potem so reševalci in policisti prišli čez cesto. Nihče jih ni pričakoval. (V komentarju prej je link mojega prispevka o tem, kako je potekalo.) Če bi tedaj naenkrat mama odvlekla svojo hčerko stran, resnično ne bi bilo bolje. Hčerka bi bila čisto iz sebe, morda bolj, kot je bila tako. Ne morete reči, da je mama neodgovorna. Ta mama dela, kakor najbolje ve in zna. Mislite, da travme ne bi bilo, če bi deklice ne bilo tam? Kam spada otrok? K staršem.

Kar nekaj komunikacij je bilo med G. Troha in mano. Da sem ga v večjem delu podpiral, sem vmes dobil tudi kakšno nevšečnost vendarle sem imel in še imam vedno razumevanje za njegovo vso nevoljo in tem primerno odreagiranje, kako se še ob takšnem načinu, da nekoga atakira z vsem mogočimi žaljivkam obdržati pri zavesti. Zdravstvena pomoč, ki bi jo naj dobil že pred odločitvijo gladovne stavke, G. Troha nikakor nebi bil pripravljen sprejeti. V stanju, ki se pa sedaj nahaja bi bilo pa potrebno strokovno nastopiti in napraviti vse potrebno kako ga še obdržati pri življenju. Da se država ne pusti izsiljevati pravice katere pripadajo slovenskim državljanim bi moralo biti vsemi jasno, Način, ki ga je pa G Troha uporabil pa slovenski Narod še v 70-tih letih ni dozorel, da bi bilo mogoče, da se lahko vlado prisili ukloniti, če bi bil slovensli narod složen in enotno in pristopiti v enem določenem dnevu za nekaj ur k G. Trohatu, zakar sem jas ves čas plaudiral in peljal na moj način animacijo za Gregorčičevo k gladovnostavkajočemu Ladislav Troha-tu. Sedaj vam G. Ladislav Troha umira pred samo vlado katzera ni uspelavsaj njegove osebne probleme rešiti, kar je bila prelomnica celotnih zahtevže kar nekaj dni nazaj. Gospod predsednik Borut Pahor poskrbite še hitro za svoje ogledalo, da nebo prepozno. Samo vi še lahko rešite G. Troha. Prosimo pomagajte mu, da ostane pri življenu

Meni se tudi zdi, da je to, da ga odpeljejo k zdravniku popolnoma v redu. Prvič... s tem mu rešijo življenje, Drugič... s tem, da je ostal na cesti, ne bi dosegel nič. To sem jaz govorila že od vsega začetka. Naj se ga lepo pozdravi, potem pa naj uredijo vse, kar je zahteval in kar hoče. Naša država ima organe za to, urade za to... pa naj se pobrigajo zanj in za njegovo družino.

"Ladislava Troho hočejo očitno na silo odpeljati, POMAGAJTE!!!!" Najbrž ga hočejo odpeljat k zdravniku. A to ni v redu? Mar bi radi, da umre na cesti, le zaradi tega, da bi potem lahko na glas vpili, češ kakšna družba smo, da smo ga pustili umreti?!

Sem poslušala delček, za stanje v katerem je zelo razumno govori! Bi pa rekla trauma za otoka doživetje, spremljanja tega. Rane na duši, ki bih otroku ki sem ga rodila prizanesla!

Grozno, a ne Miha? Otroke skrit, pa jim govorit pravljice. Mislim... ej, a ste vi ljudje... Kaj pa je narobe, če je tukaj njegov otrok? A če bi umrl na cesti in bi bila zraven, pa bi bilo v redu? A zdaj je pa to narobe, da je otrok poleg svojega očeta?

AT

Ne, Dajana, nisem človek, sem dolgorepa 6 noga pošast, ki bruha ogenj in posiljuje domače živali!!!

Res grozno, kaj počne oče svojemu otroku. In zakaj je mati pripeljala sem otroka?

Andrej, to je njen oče! A ste vi ljudje, no? Kaj pomeni, to mora trpeti? Če bi bil to moj oče, bi jaz tudi hotel biti zraven! A zdaj pa je treba skrivat pred otroci, al kaj?

AT

Zakaj pa mora tista nedolžna kreatura v osebi dolgolase punčke ves ta cirkus trpeti????????????