Članek
Opozorilo človeštvu: Cepivo ali zdravilo za COVID-19?
Objavljeno Oct 17, 2020

Opozorilo človeštvu: Cepivo ali zdravila za COVID-19?

Film s slovenskimi podnapisi:

https://lbry.tv/@jevn.sir:a/Img-3251-1:d

Transkripcija

Zakaj je cenzuriranih na tisoče zdravnikov in znanstvenikov po vsem svetu? Zakaj strokovnjakom za medicino ni dovoljeno spregovoriti o cepivu za COVID-19 in o učinkovitih terapijah za COVID-19? Smo v dobi cenzure brez primere, svoboda govora je popolnoma izginila iz planeta Zemlje. Dobesedno na tisoče dokumentarnih intervjujev zdravnikov in znanstvenikov je bilo odstranjenih iz interneta. Njihove spletne strani so izbrisali brez opozorila. Kaj se dogaja? Zakaj poteka tako agresivna promocija cepiv za COVID-19? Zakaj je dobesedno vsaka uspešna terapija za COVID-19 prepovedana? Nekaj se dogaja.

Pozdravljeni. Jaz sem David Sorensen iz stopworldcontrol.com. Danes imam v studiu gostjo- dr. Carrie Madej, strokovnjakinjo na področju medicine, ki že desetletja preučuje in je našla izjemno moteče stvari o prihajajočem cepivu za COVID-19. Dr. Carrie Madej je strokovna direktorica dveh velikih klinik, ima veliko izkušenj na področju medicine in počaščeni smo, da je zdaj z nami. Rad bi vas opogumil, da video pogledate do konca, da boste slišali, kaj vam bo povedala. To je morda najbolj pomemben film, ki ga boste gledali v svojem življenju.

Dr. Madej: Veseli me, da sem tu. Čutim da je nujno, da vsem sporočimo te informacije. Cepiva sem začela preučevati v svojih dvajsetih letih, ker so me zelo zanimala. A še nikoli prej nisem videla uporabe tehnologije, kot je v tem predlaganem cepivu za COVID-19. Prvič- to cepivo bo uporabljalo modificirano RNK ali DNK. Zakaj je to pomembno? To je pomembno vedeti, ker to lahko morda spremeni naš DNK, naš genom. V čem je pomen DNK ali RNK genoma? Naš genom je to, kar nas naredi za človeka za razliko od drugih živali in rastlin na planetu. Je matrica, ki nas ustvarja, določa našo reprodukcijo, funkcije, popravljanje in razvoj. Zato ena majhna sprememba, vstavljena ena majhna beljakovina ali ena odvzeta nas lahko spremeni in povzroči defekt ali motnjo. To so posledice majhne spremembe. Nekaj, kar lahko spremeni DNK, ima lahko za človeštvo pogubne posledice. Predlagajo uporabo tehnologije GSO, katere del je »transfekcija«. Transfekcija je tista tehnologija, ki se uporablja za gensko spremenjene organizme, kot sta paradižnik ali koruza v trgovinah. In vsi vemo, da je Monsanto znan po proizvodnji gensko spremenjenih organizmov, ki nso tako zdravi kot organski pridelki ali divje vrste iz narave. Če se ta enaka tehnologija uporablja na rastlinah, kaj lahko povzroči nam ljudem? Morda ne bomo več zdravi? Vse bi rada opozorila, da se bo to prvič uporabilo na ljudeh v tako velikih razsežnostih. Postali bomo del eksperimenta, postali bomo laboratorijske podgane. Nimamo dolgoročnih študij in to je zelo pomembno vedeti.

Več o škodljivosti cepiva za COVID-19 je v objavi: https://publishwall.si/narava.zdravi/post/552343/cepivo-za-covid-19-ima-vec-skodljivih-posledic-kot-koronavirus-sars-cov-2

*

Naj vam pokažem oz. povem nekaj o enem prvih proizvajalcev teh cepiv. To je Moderna, kateri je ameriška vlada dala približno 1 milijardo dolarjev za raziskave in razvoj. Podpira jih Fundacija Billa in Melinde Gates, kar pomeni da imajo na voljo veliko denarja. Oni so nekako novinci na tem področju, ker niso dolgo prisotni. Nikoli prej še niso razvili cepiva ali zdravila za ljudi. To je njihov prvi poskus. Potrebno je da veste tudi, da so šli po hitrem postopku, od laboratorijskih poskusov do faze 2 na samo 45 ljudeh so prišli zgolj v 63 dneh. V dveh mesecih, kar je norost, saj bi za to potrebovali nekaj let. In naj vas spet spomnim, da zdaj Moderna prvič razvija cepivo. Njihove zgodnje študijo so do zdaj pokazale, da v fazi 2 na 45 ljudeh, ko so ljudem dali cepivo, jih je 100% imelo sistemske stranske učinke v eni skupini in v drugi 80%. Torej že na začetku vidimo stranske učinke, dolgoročnih pa ne poznamo. Za Moderno je en od načinov uporabe cepiv obliž, ki se imenuje platforma »mikro igle«. To je obliž, ki ga lahko dobite po pošti, preko Amazona ali UPS. Ta obliž lahko položite na dlan, odlepite nalepko in glej- že imate cepivo. To naredite sami. Kako?

https://futurism.com/neoscope/invisible-vaccine-ink-tattoos-kids

Obliž ima drobne mikro igle in oblikovan je po kačjih zobeh ali gadjih strupnikih, tako da deluje kot ugriz mnogih kačjih zob. Pravijo da ne boste čutili, ko bodo igle šle v kožo in bodo injicirale cepivo. Kaj bo v mikro iglah? Te igle bodo imele DNK ali RNK cepivo z Luciferazo.

Mikroigle s kvantnimi točkami: https://www.facebook.com/josh.mtm/videos/10221654295720472/

Zelo pomembno je vedeti, da so patentirali encim z imenom Luciferase. To se imenuje Luciferase, ker oddaja bio-luminiscentno svetlobo. Ne morete je videti ali čutiti, a če imate posebno napravo, kot je pametni telefon s posebno aplikacijo, lahko skenirate to področje, ki bo osvetljeno in bo pokazalo vzorec, digitalno kodo, bar kodo, tatoo. Mi bomo označeni kot artikel, vsaka oseba bo imela svoj ID, kar me spominja na drugo svetovno vojno. O tem je treba razmisliti. Označeni bomo kot artikel v trgovini. To bo v obližu in bo dokaz, da ste bili cepljeni. Želeli bodo zagotoviti, da ste bili skenirani in ste prejeli cepivo. Mi bomo torej označeni in to se bo lahko uporabilo pri veliko obstoječih tehnologijah, kar nas lahko skrbi.

Torej sta dve stvari: Prvič- imamo popolnoma novo eksperimentalno DNK / RNK cepivo, ki potencialno lahko spremeni naš genom. Drugič- bili bomo označeni z ID in tretjič, to bo imelo »hydrogel«. Hydrogel je tehnologija DARPA- oddelka Agencije za napredne projektne raziskave, ki je del Ministrstva za obrambo v Pentagonu. Izumljajo Sci-Fi inovacije o katerih ste morda slišali in »hydrogel« je en njihovih izumov. Na You Tube lahko pogledate »Hydrogel« podjetja Profusa in DARPA. Videli boste lahko nekaj prizorov o tej tehnologiji.

https://childrenshealthdefense.org/child-health-topics/military-vaccines/microchips-nanotechnology-and-implanted-biosensors-the-new-normal/

Ta obliž z iglami bo injiciral cepivo pod kožo, telo naj ga ne bi zavrnilo, imel pa bo nanotehnologijo z drobnimi robotskimi organizmi. Po cepljenju bodo v vašem telesu nano robotski organizmi, ki se lahko sestavljajo, razstavljajo in ponovno sestavljajo, da lahko opravijo številne stvari v telesu. Ideja tega je zbiranje informacij o vašem telesu. Lahko bodo izmerili krvni pritisk, nivo krvnega sladkorja, srčni utrip, kar se sliši kot koristno zbiranje podatkov. Vendar pa ima ta tehnologija potencial za uporabo tudi za druge namene, kot je merjenje koliko korakov ste naredili, ali ste padli, ali plavate, tečete, ali imate menstruacijo in ali so ciklusi redni, ali imate seks, ali spite, ima potencial celo zaznavati vaša čustva in zbirati vse te podatke 24 ur na dan, sedem dni v tednu, 365 dni na leto. Kam gredo ti podatki? Pravijo da jih bo zbirala pametna naprava, kot je vaš telefon in jih pošiljal v pametni oblak. Kdo pa bo prejemal te informacije? Kdo jih bo uporabljal? Ni odgovora na vprašanje, s kakšnim namenom jih bodo zbirali in uporabili.

Opomba prev:

 

Zloglasni ROTHSCHILD bo spremljal vaše biometrične podatke o zdravju preko brezžičnih pametnih naprav
O tem kar je povedala dr. Madej, sta se pogovarjala tudi zdravnik in duhovnik
*

Pomembno je vedeti tudi, da bomo poleg zbiranja informacij o nas, na ta način povezani z umetno inteligenco. Ne gre le za cepivo, ampak za povezavo z umetno inteligenco. Tako kot s pametnim telefonov lahko pošiljamo sporočila, elektronsko pošto ali telefoniramo, vam lahko nekdo nekaj pošilja na vaš telefon. Nekaj se lahko pošilja v vaše telo- sporočila, informacije...Kaj se lahko zgodi zaradi tega? Mislimo si lahko, da to lahko vpliva na vaše razpoloženje, obnašanje, spomin...kar lahko povzroči veliko problemov in zmede. In kdo vse to vodi? Ministrstvo za obrambo? Bill in Melinda Gates? Kdo izvaja vse to? Na to vprašanje še nimamo odgovora. A je potrebno da vemo, da se to predlaga.

Ne vem, ali ste izvedeli za ID2020, ki je prav tako zamisel, da bi vsi imeli edinstveno identifikacijo, na podlagi katere bi se vse dogajalo. Ne bi potrebovali kreditne kartice ali gotovine. Tatoo je začetek edinstvene identifikacije, ki pomeni konec kreditnih kartic in gotovine. To je začetek vsega v tej smeri. Izguba naše avtonomije, izguba neodvisnosti, izguba zasebnosti...zavedati se moramo, kaj želijo narediti ti ljudje. Podjetje zatrjuje, da ima »hydrogel« potencial, da postane sistem izročanja zdravila na zahtevo uporabnika. Ne pravim, da bo tako s tem cepivom, pravim le, da je to enaka tehnologija. Sistem izročanja zdravila na zahtevo pomeni, da se s to aplikacijo zdravilo lahko izroči v vaše telo. To vzbuja nekaj skrbi, ker jaz zdaj vem, kdaj sem vzela zdravilo. Imam tableto, steklenično in etiketo, videla sem na tableti edinstveno identifikacijo in vem, kdaj sem jo vzela in to je pod mojim nadzorom. Kaj pa nekaj, kar ima izvor svetlobe, ne vem sicer kaj je to, a oni govorijo o tem, kot da to lahko aktivira nekaj v vašem telesu. In kaj če vi ne veste, da je to bilo aktivirano in to povzroča probleme? Ali si lahko zamislite posledice tega? Kaj če skupina ljudi uide izpod nadzora? Ali lahko nekaj v vas stimulirajo? Ali pa vas pomirijo? Lahko si predstavljam, da je to na dolgi rok lahko nevarno. Ali je to en od razlogov, da je vključena vojska? Dajem vam le nekaj idej, da bi bili kritični misleci in bi vedeli, kaj predlagajo s temi cepivi in da tudi sami raziskujete. Potrebno je vedeti, da ne gre le za cepiva, ampak za manipulacijo naše DNK, našega genoma. Pravijo, da je to začasno, vendar pri manipulaciji genoma s transfekcijo, je to lahko trajno. Obstaja možnost za to, a tega ne bomo vedeli, dokler nam vsem tega ne naredijo. Ali želite prevzeti takšno tveganje?

Kateri drugi elementi v zvezi s tem cepivom so zelo zaskrbljujoči? Promovira jih en glavnih svetovnih igralcev na področju cepiv, ki je Bill Gates, ki nima dobesedno nobene medicinske izobrazbe. Naj vas vprašam: Če ste bolni, greste k zdravniku, ki je usposobljen za pravilno zdravljenje, ki vam lahko postavi pravilno diagnozo in vam lahko predlaga najboljšo terapijo za vaše ozdravljenje. Ali bi šli k osebi, ki nima prav nobene medicinske izobrazbe? Nihče ne bi tega naredil. Bill Gates je medtem glavna oseba na področju cepiv, ki nadzira uradnike vlade in zdravstvene organizacije v mnogih državah in je glavni financer Svetovne zdravstvene organizacije. On narekuje, kaj bodo naredili in česa ne. On je človek brez kakršne koli medicinke izobrazbe, a je glavni glas v svetu, ki celotnemu človeštvu narekuje ekstremno nevarne zdravstvene odločitve in usmeritve. On je tisti, ki financira podjetja, ki izdelujejo cepiva. On je govoril s predsednikom Trump-om in rekel mu je dobesedno tako: »Ne bi smeli preiskovati tveganj in poškodb zaradi cepiv.«

Bill Gates: Drugič sem govoril o tem marca 2017 v Beli Hiši. Vprašal me je, ali niso cepiva slaba stvar? Kajti razmišljal je o komisiji v zvezi s slabimi učinki cepiv... SLABIMI UČINKI CEPIV. Robert. F Kennedy jr. mu je namreč govoril, da cepiva povzročajo slabe stvari. In jaz sem mu rekel: »Ne, to bi bilo slabo. Ne naredite tega...NE NAREDITE TEGA.«

Bill Gates je znan po strahovitem uničenju, ki ga je povzročil po vsem svetu s svojimi cepivi. Robert F Kennedy jr. je bližnji sorodnik pokojnega John F. Kennedy-a, ki je bil umorjen, ker je raziskoval korupcijo v CIA. Robert F. Kennedy ima enako strast do resnice in boja proti korupciji. Raziskoval je industrijo cepiv ter Billa Gates-a in naredil je poročilo, ki kaže, da je neprostovoljno kemično steriliziral na milijone žensk v Keniji. Povzročil je paralizo pri stotine tisoč otrok. Zaradi tega je bil izgnan iz Indije. Obstaja celo peticija Beli Hiši z več kot 650.000 podpisi ljudi, ki zahtevajo preiskavo Fundacije Melinde in Billa Gates-a zaradi zločinov proti človeštvu. Gre za človeka brez medicinske izobrazbe, ki ne ve ničesar o zdravljenju bolnikov, a je glavni trgovec s cepivi. Zakaj to počne? Povedal je, da je posel s cepivi njegova najbolj donosna investicija. Svoje bogastvo je podvojil iz 58 milijard dolarjev v več kot 100 milijard dolarjev zgolj s trgovanjem z cepivi. Poleg tega je tudi lastnik večine medijev ali pa jih podkupuje. Obstaja zelo znan nemški novinar Udo Ulfkotte, ki je bil urednik Frankfurter Allgemeine, enega največjih časopisov v Evropi. Pred nekaj leti je dal šokantno priznanje, da je bil 25 let novinar in da so mu vsa leta govorili naj laže, izdaja in javnosti nikoli ne pove resnice. Rekel je, da so ga podkupili ameriški milijarderji, CIA, tajna društva in nemška tajna služba.

Udo Ulfkotte: »Bil sem novinar okoli 25 let in bil sem šolan za to, da lažem, izdajam in javnosti ne povem resnice. Ni prav, kar sem delal v preteklosti, ko sem manipuliral z ljudmi in izvajal propagando. Ni prav, kar so počeli moji sodelavci v preteklosti in sedaj. So podkupljeni za izdajo ljudi ne samo v Nemčiji, ampak v vsej Evropi. To je mogoče v kakšni banana republiki in ne v demokratični Nemčiji, kjer imamo svobodo medijev in človekove pravice. Podpirali so me Centralna obveščevalna agencija (CIA). Dovolj imam tega, nočem več početi tega in zato sem napisal knjigo (Journalist for Hire: How the CIA Buys the News), ne zato da služim denar, saj mi bo to povzročilo veliko problemov, ampak zato da dam ljudem v tej deželi - v Nemčiji, Evropi in v celem svetu delček uvida v to, kar se dogaja za zaprtimi vrati.«

Zakaj je to pomembno v povezavi s cepivi? Pred kratkim je bilo v Genevi v Švici tajno srečanje glavnih strokovnjakov za varnost cepiv iz Svetovne zdravstvene organizacije. To srečanje je bilo skrivno in ne bi se smelo o njem izvedeti v javnosti. Toda nekdo je poslal v javnost posnetek tega srečanja, kajti ti vrhunski strokovnjaki za varnost cepiv iz vsega sveta, so en drugemu priznali svoje velike skrbi glede mnogih dolgoročnih zdravstvenih poškodb zaradi cepiv in zaradi veliko primerov smrti. En izmed glavnih znanstvenikov iz Svetovne zdravstvene organizacije je rekel: »V mnogih državah nimamo dobrega varnostnega sistema in nimamo odgovorov, ko ljudje sprašujejo o smrtih zaradi cepiv.

Dr. Soumya Swaminathan (WHO): »Ne moremo dati jasnega odgovora, ko ljudje postavljajo vprašanja o smrtih, ki so posledica določenih cepiv. «

Dr. Stephen Evans (WHO): »...ni nepričakovano, če se poveča incidenca škodljivih stranskih učinkov, povezanih z antigeni.....ki morda niso bili ugotovljeni zaradi pomanjkanja statistične moči v originalnih študijah«

Dr. Martin Friede (WHO): »Prav imate. Glavna zdravstvena skrb, ki jo vidimo, so obtožbe o dolgoročnih, DOLGOROČNIH učinkih.......«

Dr. Heidi Larson (WHO): »Imamo omajano fronto zdravstvenih strokovnjakov, ki so se začeli spraševati o cepivih in o varnosti cepiv. Imaš srečo, če se na šoli za medicino učiš o cepivih pol dneva, kaj šele da bi bil sprotno obveščen o novostih.«

Znano je, da so redna cepiva zelo nevarna in imajo hude stranske učinke. Mediji to skrivajo pred javnostjo za vsako ceno. Pred kratkim je bilo zaslišanje Marka Zuckerberga, CEO Facebook-a pred ameriško vlado. Senator je poudaril: »Do sedaj je ameriška vlada izplačala 4 milijarde USD za odškodnine ljudem, katerih življenje je bilo uničeno zaradi cepiv. Zakaj potem Face Book pred uporabniki skriva informacije o poškodbah zaradi cepljenja?

Kongresnik Bill Posey: »Aprila sem vam pisal, da sem razočaran, ker Facebook razmišlja o omejevanju pravice o svobodi govora, a katero se opozarja na tveganja v povezavi s cepljenjem. Ob spoznanju negotovosti in tveganjih cepljenja je Zvezna vlada je ustanovila Vaccination Trust Fund, ki je izplačal več kot 4 milijarde USD kompenzacij ljudem, poškodovanim zaradi cepljenja. Ni bolj jasne in prepričljive izjave o tveganjih zaradi cepljenja, kot je obstoj tega sklada. Občasno medicinska raziskovanja ugotovijo primer in kontekst določenega tveganja v povezavi z cepljenjem. Mar ne bi nekdo moral imeti priložnost, da izrazi mnenje, različno od vašega? Iz sklada je bilo izplačanih več kot 4 milijarde USD več kot 4 tisoč ljudem. Ali ne mislite, da bi ljudje morali imeti informcije, da bi lahko sprejeli informirano odločitev?«

Mark Zuckerberg, Facebook: »Se strinjam, kongresnik, in zato ne preprečujemo ljudem, da na svoji strani objavijo nekaj, kar je napačno.« Informacija o tveganjih zaradi cepljenja je nekaj, kar je n a p a č n o....n a p a č n o...? »Ko nekdo vpiše v brskalnik nekaj, kar lahko vodi do proti-cepilske vsebine, mi takim ne priporočamo proti-cepilskih rezultatov iskanja. ......«

Kongresnik Bill Posey: »Mnogo ljudi, ki so prizadeti zaradi takšne politike, so v bistvu starši poškodovanih otrok, zato menim, da jih ne jaz, niti vi ne smemo na hitro zavrniti. Če pogledate statistiko, mislim da vi delate veliko napako.«

Resna oblika avtizma povzroča, da oseba ne more jasno razmišljati, ne more pravilno govoriti niti se ne more primerno obnašati. Skratka, so prizadeti. Center za nadzor bolezni (CDC) je izvedel študijo o povezavi med cepivi in hudo obliko avtizma. Ugotovili so, da cepiva dejansko povzročajo avtizem. In kaj se je zgodilo? Vrgli so v koš vse dokaze in jih uničili ter so v ugledni reviji Pediatrics objavili znanstveni članek o tem, da cepiva ne povzročajo avtizma. Glavni znanstvenik te raziskave, dr. William Thompson, pa je priznal krivdo in rekel: »Skrili smo resnico pred javnostjo.«

Glas dr. William Thompson-a: »...vem da imate sina z avtizmom..zelo me je sram...«

Del Bigtree: »Imamo žvižgača iz CDC, ki je priznal, da je CDC zagrešil prevaro v študiji o OMR cepivu. Vedeli so, da cepiva dejansko povzročajo avtizem.«

Moj sin je hodil in tekel. Po cepljenju tega ni več zmogel. Poklicala sem na kliniko in jim povedala, da ima sin škodljive posledice po injekciji. In potem je sin z glavo nenehno udarjal v vsako stvar, ki jo je našel.

Glas dr. William Thompson-a: »Zdaj sem v situaciji, ko vam lahko dam veliko informacij.«

Relativno tveganje za pridobitev diagnoze avtizma je astronomsko.

Wakefield: Center za nadzor bolezni (CDC) je ves čas vedel o tveganjih avtizma pri OMR cepivu

Dr. Coleen Boyle: »Presoja CDC o tej politiki je, da ostane program cepljenja nespremenjen.

Poslanec Dan Burton: »Vi, ki vodite agencije za zdravje v tej državi, vi ste dolžni poskrbeti, da so te študije celovite, tako da bomo imeli na voljo dejstva.«

Glas dr. Williama Thompsona: »Ne morem verjeti, da smo naredili to, kar smo naredili. Vendar smo.«

Del Bigtree: »Izpustitev bistvenih podatkov, uničevanje podatkov, zavajanje Kongresa, injiciranje nedolžnih otrok..«

Jim Sears, pediater: »Vse kar sem govoril svojim pacientom v zadnjih desetih letih je temeljilo na lažeh in prikrivanju.«

Poslanec Bill Posey: »Starši bi se morali zanesti na to, da jim bodo zvezne agencije povedale resnico.«

Dr. Doreen Granpeesheh: »Leta 1978 je bila pojavnost avtizma 1 na 15.000 otrok.«

Dr. Stephanie Seneff, MIT: »Če domnevamo, da se bo to nadaljevalo, bo leta 2032 80% novorojenih dečkov imelo avtizem.«

Vsak dan je veliko diagnoz avtizma (več kot 1 milijon leta 2014).

Dr. Seneff: »To bi bila popolna katastrofa, če se to zgodi.«

Gre za zločin na najvišjem nivoju zdravstvenih organizacij – za skrivanje informacij. Mediji skrivajo te informacije. Dokumentarni film Vaxxed kaže veliko uničenje, ki so ga povzročila cepiva po vsem svetu. V njem so ljudje izrazili neizrecno bolečino srca ob poškodbah njihovih otrok zaradi cepiv, ko ne morejo več hoditi, govoriti, razmišljati...Ta dokumentarni film so prepovedali, zatirali in cenzurirali na vse možne načine. Zato sem povabil dr. Carrie, da govori o cepivih, saj bo cepivo za COVID-19 imelo vse nevarnosti ostalih cepiv plus vsa tveganja zaradi novih tehnologij, ki jih uvajajo brez varnostnih testiranj. Bill Gates je v intervjuju za BBC dobesedno rekel, da izpuščajo običajno odobje varnostnega preizkušanja, ker nimajo časa za to. Kaj pomeni, da nimajo časa? To je popolnoma noro. In povedal je še, da bo najmanj 700.000 ljudi trpelo zaradi stranskih učinkov. In ti stranski učinki vključujejo rak, avtoimunske bolezni, paralizo, smrt...vse vrste hudih stranskih učinkov.

Predvajal bom odlomek, kjer Bill Gates govori o opustitvi varnostnih testiranj.

Bill Gates: »Stvar, ki nas bo peljala nazaj v stanje, ki smo ga imeli pred koronavirusom so cepiva za vseh 7 milijard ljudi. In če naj so učinkovita za starejše ljudi s šibkim imunskim sistemom, je to velik izziv. Če želimo da cepiva to naredijo to, lahko naletimo na varnostne probleme... Zato bomo morali nekaj, kar običajno zahteva 5 ali 6 let, narediti v nekaj mesecih. Imeli bomo manj varnostnih testiranj .. ...kot bi jih imeli običajno. Imeli bomo več varnostnih problemov in manj varnostnih testiranj.«

BBC: »Če prav razumemo, bo morda nek kompromis glede varnostnih ukrepov, ki jih sicer ne bi pričakovali pri cepivih, zato ker je čas tako pomemben.«

Bill Gates: »Seveda, če bi čakali na pojav stranskih učinkov dve leti pozneje, bi to trajalo dve leti, zato...«

V naslednjem odlomku boste videli Billa Gates-a, ki pravi da injicirajo genetsko spremenjene organizme neposredno v žile majhnih otrok.

Bill Gates: »Glede skrbi zaradi možnih stranskih učinkov cepiv: ali potrebujemo varnostna testiranja? Mi vzamemo gensko spremenjene organizme in jih injiciramo v roke majhnih otrok, ustrelimo jih direktno v veno........zato mislim, ja...morali bi imeti varnostni sistem, delati preizkuse in testiranja.......«

In poglejte izraz njegovega obraza, kako uživa in se smeje: »….. gensko spremenjene organizme injiciramo v roko majhnih otrok ...ustrelimo jih naravnost v veno...« On pravi: »...morda bi morali imeti varnostna testiranja...«, kar pomeni, da jih še nimajo. To pomeni, da že desetletja injicirajo gensko spremenjene organizme v milijone ljudi, ki povzročijo strašne spremembe v telesih. In on samo pravi: »...ja, morda bi morali imeti...«

Dr. Soumya Swaminathan (WHO): »Ne moremo dati jasnega odgovora, ko ljudje postavljajo vprašanja o smrtih, ki so posledica določenih cepiv.«

Dr. Martin Friede (WHO): » Glavna zdravstvena skrb, ki jo vidimo, so obtožbe o dolgoročnih, DOLGOROČNIH učinkih.«

Dr. Heidi Larson (WHO): »Imamo omajano fronto zdravstvenih strokovnjakov, ki so se začeli spraševati o cepivih in o varnosti cepiv.«

Dr. Seneff: »To bi bila popolna katastrofa, če se to zgodi.«

In še nekaj drugega ekstremno nevarnega se dogaja. Zdravstveni varuh Mike Adams iz Natural News je znanstvenik, ki to raziskuje že mnogo let. On je pred leti posnel video, v katerem dobesedno pravi: »Oni bodo povzročili pandemijo koronavirusa in potem bodo predstavili cepivo, ki bo ubilo na milijone ljudi, ker želijo znižati svetovno populacijo.«

Mike Adams, Natural News: »Poklicani bodo v smrtonosni program cepljenja. To bodo izvedli verjetno tako: Najprej bo načrtovan izbruh inženiranega biološkega orožja. Videli smo v praksi izbruh ošpic v Disneylandu pred nekaj leti, kar so izrabili za sprejem zakona SB 277 o obveznem cepljenju v Kaliforniji. Zdaj bo to narejeno v svetovnem merilu. Sproščeno bo inženirano biološko orožje. Vrstili se bodo pozivi za veliko vladno financiranje industrije cepiv, da bi našli cepivo. In čudežno bodo cepivo razvili v rekordno hitrem času. Od vseh bodo zahtevali, da se postavijo v vrsto in prejmejo cepivo. Le da bo cepivo tako oblikovano, da bo ubijalo ljudi. Bo smrtonosno za ljudi. Sprejeli bodo zakone, da morajo biti vsi cepljeni. Ljudje, ki se ne bodo cepili, ne bodo smeli uporabljati javnega prevoza, ne bodo se smeli vkrcati na letalo, ne bodo mogli imeti bančnega računa ali bančnih storitev. In s to injekcijo bodo seveda prejeli še več biološko inženiranega orožja. V cepivu bodo sevi virusov z dolgo latenco, ki bodo programirani za aktivacijo morda nekaj mesecev pozneje. Ko se bo ta obremenitev pričela izražati, bodo ljudje umirali na cesti v vseh mestih po svetu. Ko se bo to zgodilo, bodo mediji začeli z drugim valom pritiskov za cepljenje. Druga faza cepljenja bo imela kratkotrajne smrtonosne učinke, ki bodo ubili ljudi v nekaj tednih in ne v nekaj mesecih. Če se boste cepili, boste verjetno kmalu mrtvi. In v tem je poanta. Cepiva so postala orožje, ubijalski vektor za človeštvo. Globalisti ne želijo ljudi, vsaj ne večine izmed nas. Želijo zmanjšati populacijo za 90%. Cepiva so postala orožje.«

Ali je Mike Adams pri zdravi pameti? Ali je neprišteven? Zakaj je to rekel? Vrnil se bom k dr. Carrie. Ona bo razložila nekaj stvari iz ozadja Bill Gates-a, njegovem poslanstvu in večji agendi depopulacije sveta. Vračamo se k tebi, Carrie.

Dr. Carrie Madej: Ali lahko vprašam, kaj se dogaja s tem novim predlaganim cepivom? Čemu vse te nove tehnologije. Kadar o nečem nisem prepričana, si rečem: »Sledi denarju.« Ko gledate ozadja teh podjetij, ki so vodilna pri izdelavi novih cepiv, ko pogledate raziskave in razvoj in kdo stoji izza organizacij, kot so Svetovna zdravstvena organizacija (WHO), Nacionalni inštitut za zdravje (NIH), Center za nadzor bolezni (CDC), najdete ista imena. Eno glavnih je Fundacija Billa in Melinde Gates, drugo pogosto ime je ameriška vojska, Ministrstvo za obrambo in DARPA iz Pentagona. In potem o tem vedno znova premišljujete. Vemo da gre za vojaške organizacije, a poglejmo ljudi, kot sta Bill in Melinda Gates, ki sta tako izpostavljena. Zakaj sta onadva tako zainteresirana za cepiva? Kajti onadva sta del software tehnologij, sta tehnično usmerjena človeka. Nimata znanja na področju medicine, znanosti ali epidemiologije. Vlagata milijone dolarjev v ta podjetja. Imata osebni interes za služenje denarja s cepivi. To je en vidik. Če pogledamo družinsko zgodovino, vidimo da je bila družina Billa Gatesa močno povezana z evgeniko, ki je nadzor svetovne populacije. Evgeniki verujejo, da je na svetu preveč ljudi in da je za bolj zdrav svet potrebna depopulacija. Kdo je Bill, da bo odločal, kdo bo ostal in kdo bo odšel? On v videoposnetkih govori, da bomo z novo tehnologijo v cepivih zmanjšali populacijo za 10-15%.

Bill Gates: »V svetu je danes 6,8 milijard ljudi in kmalu jih bo 9 milijard. Če bomo uspešni na področju novih cepiv, zdravstvene nege in reprodukcije, lahko to število znižamo za 10-15%.«

Dr. Carrie: Kdo je on, da bo odločal o tem, kdo ostaja in kdo gre? To je zelo konzervativno. Potrebno je pogledati motivacijo tistih, ki nas potiskajo v to. Ali je to njihova motivacija? Potrebno je vedeti tudi, da Fundacija Billa in Melinde Gates in agencija iz Pentagona – DARPA financirajo nekaj, kar se imenuje gensko raziskovanje (gene drive research) ali tehnologija izumrtja genov. In to je, kar si mislite: gre za izumrtje ali izginjanje vrst. Predlagajo, da se to uporabi in vložili so veliko milijonov dolarjev, da odstranijo nekatere vrste iz planeta. Predlagajo, da se to naredi s komarji v Afriki in z nekaterimi rastlinami. Ali še kdo govori o tem, razen teh dveh agencij? Če lahko odstranjujejo vrste s planeta, lahko to ekstrapoliramo na ljudi. Kaj če jim kakšna vrsta ali rasa ni všeč? To je ena možnost. In kako lahko to naredijo? Z mutagenezo, z mutacijo genov s pomočjo transfekcije. Transfekcija je način manipulacije genov. Mutacija genov je ista tehnologija, kot je uporabljena v tem novem cepivu, ki ga predlagajo za COVID-19. Poznati moramo motivacijo izza teh cepiv. Kakšen je namen, zakaj tako hitijo? Vedeti je treba tudi, da če so zaradi cepiv ljudje poškodovani, mrtvi, paralizirani ali dobijo raka, ne bo niti ena oseba dobila povračila. Ne moremo tožiti in nimamo pravice glasu, ker so v ZDA sprejeli dva zakona za zaščito proizvajalcev cepiv in tiste, ki jih aplicirajo, tako da nimajo nobene odgovornosti. Imamo zakon iz leta 1986, s katerim so proizvajalci osvobojene vsake odgovornosti. In potem je februarja 2020 državni sekretar Alex Cesar podpisal Akt o pripravljenosti, ki predpisuje ničelno odgovornost oz. imuniteto v zvezi s poškodbami. Imamo torej dva zakona in s tem akt o pripravljenosti lahko uvedejo prisilno cepljenje populacije, če ni nobenega znanega zdravila za okužbo.

To vodi k naslednjemu: Obstaja zdravilo, nekateri zdravniki so to povedali. Poznamo različna zdravila, kot je hidroksi klorokin, o katerem ste morda slišali, a so ga prepovedali v nekaterih protokolih. Zdravniki, tudi v moji državi Georgiji, kjer imam licenco, pravijo, da lekarna lahko zavrne recept zanj. Za kaj takega prej nismo slišali. Zakaj se zdravnikom preprečuje predpisovanje zdravila, za katerega vemo, da lahko pomaga pri teh virusih in jih celo preprečuje? Ne vem, morda gre za denar, morda je tako zaradi cepiv? Kakšen drug razlog bi lahko bil? American Frontline zdravniki so se izpostavili in spregovorili o svojih izkušnjah. Imeli so veliko uspeha s hidroksi klorokinom. Šli so pred Kongres, imeli so javno zaslišanje, a so jih utišali. Izbrisali so njihovo spletno stran, en izmed zdravnikov je dobil odpoved, drugega so obrekovali, bile so posledice, ker so spregovorili.

American Frontline: »Imeli smo več kot 20 milijonov ogledov na You Tube, Google...oprostite, na You Tube, Facebook in Twitter-ju in potem so nas izbrisali in preklicali... Utrujeni smo od gledanja, kako bolniki umirajo pred našimi očmi in še bolj smo razburjeni, ko vidimo to pajkovo mrežo, ki ovija ameriško javnost, medtem ko imamo terapijo in zdravilo. .. Ljudje se bojijo to povedati...a če damo to zdravilo zgodaj, bo zaustavilo bolezenski proces. ...Prihajamo za vami Big Tech...prihajamo za vami. Ne bomo utišani, prvi člen Ustave je z razlogom prvi. Ne boste nas utišali. Če pridete vsak dan, bomo tudi mi prišli in nas je na tisoče. Mimogrede, poplava dokazov o hidroksi klorokinu kaže, da je varen in je rešitev za Američane. To je cunami. …

 

V endemičnih področjih, kjer so uporabljati to zdravilo, se je sčasoma pokazalo, da ni COVID-a, skoraj nobenega primera. Kdo je vodilna oseba za infekcijske bolezni na svetu? In kaj je on povedal o tem? To je prof. Raoult, ki je s hidroksi klorokinom zdravil 4000 bolnikov in je imel izvrstne rezultate. Hidroksi klorokin deluje. Sramotno je, da se ga ne daje bolnikom. Mi smo tukaj, da vam povemo to novico. Hidroksi klorokin deluje.

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/562795/znanstvena-studija-je-dokazala-da-je-imel-trump-prav-glede-hidroksi-klorokina-kot-zdravila-za-covid-19

Jaz sem dr. Stella Immanuel, pediatrinja in zdravnica na urgenci v Houstonu v Teksasu. Prihajam iz drugačne perspektive, sem iz Kameruna in šolo za medicino sem obiskovala v Nigeriji. Mi smo uporabljali hidroksi klorokin, camoquine, flavoquine in druge kinine. V Kamerunu smo navajeni na ta zdravila. Ko sem slišala, da naj bi bil nevaren, sem rekla: Kaj? Mi dajemo klorokin dojenčkom, nosečnicam, starostnikom, vsi ga jemljejo. Hidroksi klorokin deluje. Zdravila sem 350 bolnikov, asmatike, diabetike, 80 in 90 let stare ljudi in ni bilo niti enega smrtnega primera. Amerika, ne boj se. COVID ima zdravilo. Ni potrebno, da se bojite. COVID ima preventivo.

Pomembno je vedeti, da so veliki napori, da se pred Američani skrije varnost in učinkovitost hidroksi klorokina, zato moramo spregovoriti. Vsi mi.

Edini način, da vi Američani prejmete to zdravilo je, da ga zahtevate. Pisati morate vašim kongresnikom in guvernerjem, tvitajte Predsedniku Trumpu. Morate ga zahtevati. Če ga boste zahtevali, ga boste dobili in bo rešilo vaša življenja.....in mnoga druga. Naredite to.

Hvala vam. Da, naredite to. Vsi tvitajte Predsedniku Trump-u, zahtevajte hidroksi klorokin. Tvit naj se glasi #hydroxychloroquineworks. To napišite Predsedniku.

Na Nizozemskem je že več kot 2300 zdravstvenih delavcev, zdravnikov in strokovnjakov na področju zdravja, ki jih je podprlo več kot 18.000 ljudi in ki so napisali vladi dvoje sporočil: Prvo: Je izjemno zaskrbljujoče, da so zdravniki in znanstveniki utišani, zasramovani in obtoženi, ker govorijo o obstoječem, učinkovitem, varnem, cenenem in široko dostopnem zdravilu za COVID-19. Zakaj vlade prepovedujejo ta učinkovita, poceni in varna zdravila, medtem ko potiskajo in drvijo za nevarnimi in nepreizkušenimi cepivi? Vlade že dajejo milijarde dolarjev, evrov in drugih valut tem proizvajalcem cepiv, kar je norost. In to je vaš denar. Vi ste delali zanj. Zdaj pa se uporablja zato, da vas ubije, nadzoruje in vas zatira.

V Španiji se je izpostavilo 600 zdravnikov in na nacionalni tiskovni konferenci so povedali, da je cela korona pandemija en političen načrt, ki je bil narejen zaradi političnih razlogov. V Nemčiji je več kot 2000 zdravnikov in strokovnjakov na področju zdravja imelo nacionalno tiskovno konferenco, kjer so povedali:

Dr. Heiko Schoning: »Mi kot zdravniki imamo resne dvome v resničnost uradne zgodbe o COVID-19. Dejansko imamo veliko dokazov, da je to lažna zgodba povsod po svetu. Naj povem mojim kolegom zdravnikom: vidimo dokaze in vse je zelo jasno. Vprašanje: če imamo medicinske dokaze, da je to prevara, da to ni res, se moramo vprašati: Zakaj, zakaj, zakaj? Vprašati se moramo: Kdo bo iz tega imel dobiček? Če pogledate izza zavese, lahko vidite, da je ta medicinska zgodba z COVID-19 prevara in laž- o tem imamo medicinska dejstva. Zato moramo vprašati: Kdo bo s tem imel koristi in kdo ima moč da ustvari takšno laž? Tarča ste vi. Vi državljani, vi in ekonomija. Za ekonomijo se gre. Zdi se, da je pri tem COVID-19 zgolj krinka.«

Na Nizozemskem je zdravnik dr. Rob Elens (stopworldcontrol.com) videl vsakega korona bolnika ozdraveti v štirih dnevih z uporabo hidroksi klorokina v kombinaciji z cinkom. Bil je zaustavljen, nemudoma je moral prenehati z zdravljenjem teh bolnikov, sicer bi izgubil zdravniško licenco. Potem je naredil video, v katerem je pojasnil in dal seznam vseh obstoječih učinkovitih zdravil za COVID-19. V nekaj urah je imel skoraj 40.000 ogledov. You Tube pa je video odstranil. Ne želijo, da bi vi in človeštvo vedeli, da resnično obstajajo učinkovita, poceni in varna zdravila za COVID-19.

Dr. David Brownstein iz Michigena je zdravil 120 korona bolnikov, nekateri so umirali, drugi so bili na robu preživetja: »En izmed mojih bolnikov ni mogel dihati, ležal je in ni mogel vzeti kozarca vode, ker je bil tako slab. Začel sem mu dajati vodikov peroksid in neverjetno si je opomogel. ….ozdravel je.«

Dr. Richard Bartlett iz Teksasa je zaslužen za vzpostavitev kvalitetne zdravstvene oskrbe v celi državi Teksas. On je človek, ki je prepoznan kot kvaliteten strokovnjak na področju medicine. Zdravil je okoli 500 korona bolnikov od samega začetka pandemije z zelo poceni in učinkovitim zdravilom za astmo, ki obstaja že nekaj desetletij: »Naj vam povem, kar sem slišal od bolnikov, ki so to začeli uporabljati: Počutili so se bolje že po prvi terapiji. Minile so bolečine v prsih in zadihanost, vročina je padla. Dal vam bom en primer: Imel sem bolnico z dvoje vrst raka. Poklicala me je po petih dneh ležanja na hrbtu v svoji hiši, ker ni mogla vstati iz postelje. Pet dni je imela vročino. Rekla je, da me je slišala po radiu in če bi lahko prišel, ker je njena vnukinja ta dan bila pozitivna na testu in misli, da ima tudi sama korono. Rekel sem, da je verjetno tako, glede na opis stanja. Ona ima trenutno dve vrsti limfoma in je prav zdaj na kemoterapiji. Imela je obsevanje zaradi limfoma. Po tem kar slišimo od Centra za nadzor bolezni (CDC) in Svetovne zdravstvene organizacije (WHO), bi ona morala umreti. A dal sem ji to terapijo v petek zvečer in naslednje jutro je bila brez vročine, ponoči je dobro spala, čez vikend pa je ozdravela in v ponedeljek je v službi delala 8 ur. Je brez simptomov in ima negativen test. To je zdravilo.

Ali lahko ponovite ime zdravila?

To je Budesonide (glukokortikoid).

Ali je to za inhaliranje?

Ja, to je inhalator.

https://budesonideworks.com COVID-19 je vnetna bolezen pljuč, Budesonide pa je protivnetno zdravilo za pljuča, ki preprečuje citokinsko nevihto, blokira vse vnetne citokine, kot so interleukin IL 2,3,6,14,15, itd...

https://budesonideworks.com/validation/?fbclid=IwAR0yGQbloo-8lRiCH3H6u1kH3D6iYNF5Zd799kZnMkVhGOHI1Jgnbm_bsnAž

Opomba: Intervju z dr. Bartlett-om: https://www.facebook.com/watch/live/?v=342459363637344&ref=watch_permalink (55 min)

*

https://timetofreeamerica.com/proven-treatments/#scroll-content

*

To je le nekaj primerov. Obstajajo terapije in zdravila, a jih skrivajo pred vami. Mediji delujejo skupaj kot eden, da lažejo celotnemu človeštvu. Ker vsi oni želijo eno samo stvar: Cepiti celotno človeštvo. To bi bilo nekaj tako katastrofalnega, da je to nemogoče izraziti v angleškem jeziku. Dr. Carrie Madej je povedala nekaj stvari. In ona bo dala končno opozorilo ob koncu tega videoposnetka. Rad bi vas spodbudil, da obiščete spletno stran stopworldcontrol.com, kjer boste prejeli veliko več informacij, razkritij in resnic, ki dajejo moč in vas usposobijo, da obranite svoje življenje, družino in narod. Smo v kritičnem času zgodovine. Kar se zdaj dogaja, je brez precedensa. Na strani stopworldcontrol.com lahko najdete članek s tisoči dejstev, ki kažejo, da je bila ta pandemija načrtovana. Bila je organizirana in orkestrirana. Bili so dogodki, ko so vadili to pandemijo (Event 201), bili so napisani scenariji zanjo. To je noro. To lahko najdete in vidite s svojimi očmi na strani stopworldcontrol.com. Spodbujam vas, da postanete glas svobode. Da postanete glas resnice. Tako veliko ljudi je našlo tovrstne resnice, a samo sedijo in so brez poguma, prestrašeni in jezni ali pa se odločijo za zanikanje. To nikomur ne pomaga. Vi imate moč za spremembo vašega sveta. Če mi vsi skupaj stopimo skupaj kot eden ter si pričnemo deliti te resnice in stran stopworldcontrol.com ali vse druge zanesljive vire za prebujanje človeštva, potem mi postanemo nezaustavljiv rjoveč glas. In nobeni milijarderji se ne morejo boriti proti človeštvu, ki se dvigne v polnosti tega, kar v resnici smo. Zato vas opogumljam, da obiščete stran stopworldcontrol.com. Tam je povezava za prenos letakov, obvestil in posterjev, tako da lahko to spletno stran širite naokoli.

Dr. Carrie Madej: Torej, prosim vas, da prisluhnete našim besedam in slišite sporočilo: Zdaj se srečujemo z nečim, kar lahko spremeni človeštvo, da gre iz človeštva 1.0 v človeštvo 2.0. Morda se zdi vabljivo, če bi imeli neke nadnaravne sposobnosti, če bi se začeli povezovati z modelom 2.0 umetne inteligence. A povem vam, da to ne bi bilo tako, kot kažejo Sci Fi filmi. To bi namreč odvzelo našo avtonomijo, svoboščine, sposobnost biti suverena človeška duša. Zato prosim, razmislite o tem, kritično raziskujte in razmišljajte. Dalje je potrebno, da po vsem svetu poenotimo naš glas in se zavzamemo za svoje pravice, za svoje človekove pravice. In z našimi združenimi glasovi imamo moč, ker ljudje, ki so zadolženi za naše zdravje in so na položajih moči, ne delujejo v našem največjem interesu. Ne upoštevajo znanstvene metodologije in pravilne znanosti. Zakaj je tako? Zakaj uvajajo tehnologije, o katerih osrednji mediji ne poročajo? Kaj skrivajo?

Zato je potrebno, da se združimo v en glas in se poenotimo.

Vir: https://www.stopworldcontrol.com/en/?fbclid=IwAR2cfCr0kmXIJ5KDS8qRts5nV4tPTzS7py7Kj-JzMgWeGkTG1JC3zmIVHis

*

Dr, Carrie Madej in dr. Sherri Tenpenny https://www.youtube.com/watch?v=n4cIvs3mHRM

*

Sasha Stone: Cepivo za COVID-19 cilja na kromosom 8, povezan s čutenjem. Nanoboots so vstavili že pred desetimi leti v cepivo za H1N1 svinjsko gripo : https://www.facebook.com/stojakovic.marija/videos/10223891274052433

*

Dr Rashid Buttar: COVID-19 cepivo ima snov, ki preprečuje zanositev (sterilizacija) https://www.youtube.com/watch?v=KimrGEWqID0

*

Dr. Madej https://www.bitchute.com/video/OkJ5GCi9gIaF/?fbclid=IwAR0L29SwCe3VexXMjdhi3tApsOUrqGPFURtQ3GRcNwN-8MxPXcTkUS7DIO8

*

Dr. C, Madej; https://www.youtube.com/watch?v=LNviYmlMc4I&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0toJyl8dppnV199-I_n_1_E7bbXJQvUrt1sS_TiIZQSal3P1BhdtOXpUo

*

Dr. Lidija Gajski o prevari s cepivi za COVID-19 https://www.facebook.com/101017414921399/videos/5006598949357709

*

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2_yAhFU-4OFAMx7BY1NJvmtohkKBoL80rihSv3-nL-rWWFFMjh4Af6NcI&v=xVWdxsMMvGY&feature=youtu.be Dr. Madej 17 12. 2020

*

Dr. Madej v 1,5 minute https://www.facebook.com/amyturner83/posts/10164357646710007

*

Nanoroboti v hitrem antigenskem testu za COVID-19 https://www.youtube.com/watch?v=YYAF_WKP53A

*

Wuhan Flu shots are turning humans into synthetic chimeras owned by Big Pharma

What seems to worry Dr. Madej the most is the synthetic components of Chinese Virus injections that basically turn humans into genetically modified organisms (GMOs).

What Big Pharma is doing by injecting messenger RNA (mRNA) components into people’s bodies is transforming the human genome into something synthetic, rendering recipients as non-human chimeras.

“They are putting synthetic genes, synthesized genes, and genomes inside of you,” Dr. Madej warns. “Is that human anymore? What does that do to us?”

She also discusses during the interview how the Supreme Court agrees that it is entirely possible to patent humans and turn them into the property of pharmaceutical companies through these types of injections, which contain “exotic nanobots” and other futuristic tech.

“Patenting humans is possible,” she adds. “What is wrong with our world right now? No human should be owned like a piece of property or chattel.”

As for the spike protein, Dr. Madej explains that these artificial additives program the body to not only react to invaders but also to hurt itself. And once inside the body, they can be used for other purposes such as to control people throughout outside stimuli such as 5G radiation.

“The spike protein that they are programming your body to make … it appears that it can be transmitted and that it can hurt your body,” Dr. Madej says.

“What this synthetic, self-replicating, inorganic, not-alive substance – what is that doing? Once these little particles get inside you, they can be used as biosensors. Could they be transmitting a signal or some kind of impulse to control you?”

https://www.naturalnews.com/2021-05-11-carrie-madej-covid-vaccines-exotic-nanotech-tracking.html

*

Zloglasni ROTHSCHILD bo spremljal vaše biometrične podatke o zdravju preko brezžičnih pametnih naprav US Patent 2020 https://patents.google.com/patent/US20200279585A1/en

Obstajajo uspešna in poceni zdravila za COVID-19, ki se skrivajo pred javnostjo, medtem ko se kupujejo draga, škodljiva in neučinkovita zdravila, kot je Remdesivir. https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/remdesivir-ima-malo-ali-nic-vpliva-na-prezivetje-bolnikov-s-covidom-19/539348

Več kot 17.000 ogledov tega filma s slovenskimi podnapisi v enem dnevu na platformi Liberty TV, ki je niso uspeli izbrisati

12.600 ogledov tega filma s slovenskimi podnapisi v enem dnevu na platformi Liberty TV, ki je niso uspeli izbrisati