Članek
ZDA: Tožba dr. Horowitza proti Pfizer in Moderna cepivu za COVID-19
Objavljeno Jan 12, 2021

Dr. Leonard Horowitz je 1. decembra 2020 vložil tožbo proti COVID-19 cepivu, da bi blokiral odobritev s strani Uprave za varno hrano in zdravila (FDA) 

Tožba ima 84 strani in je na naslovu:

https://medicalveritas.org/wp-content/uploads/2020/12/Horowitz-v-Pfizer-Moderna-Complaint-12-2-20.pdf

Kdo je dr. Leonard Horowitz?

*

*

Iz njegovega življenjepisa lahko vidimo, da je dr. Horowitz na Harvardu leta 1982 magistriral na področju javnega zdravja, vedenjske znanosti in medijev. Leto prej je končal magisterij na Beacon College na področju svetovalne psihologije in kognitvne vzgoje. Na Harvardu, Univerzi Tufts in Univerzi Rochester je študiral zobozdravstvo. Pred tem - leta 1974 je na Rutgers College magistriral na področju biologije. Napisal je knjigo Emerging Viruses: AIDS and EBOLA in še mnoge druge. Celoten življenjepis je na strani:

http://drlenhorowitz.com/wp-content/uploads/2020/01/Dr-Leonard-Horowitz-Curriculum-Vitae-2019.pdf

Ft Myers, Florida- 3. december 2020; MedicalVeritas.org—Vodilni svetovni analitik za tveganja cepiv, dr. Leonard G. Horowitz, je vložil tožbo proti cepivu COVID-19 na okrožnem sodišču Združenih držav Amerike za srednje okrožje Floride, da bi nasprotoval odobritvi cepiv Pfizer in Moderna, ki ga je FDA odobrila, dokler podjetji, ki domnevno lažno oglašata varnost cepiv, ne opravita testov o genetskih vplivih, ki sta jih podjetji dejansko zanemarili.

"Cepljenje" ali "genetska zastrupljenost"?

Pravzaprav to niso "cepiva" v tradicionalnem smislu, ampak so "genetske terapije" po navedbah podjetij in od sodišča se zahteva, da prepreči vladi odobritev in distribucijo injekcij zaradi zanemarjanja znanosti o genetski varnosti in neustreznega testiranja cepiv. 

"Genetika oz. specifične genetske analize v tej študiji niso ovrednotene," je priznal Pfizerjev protokol. Enako velja za cepivo podjetja Moderna.

Tožba dr. Horowitza na 84 straneh obdolžuje oglaševalce in distributerje cepiv Pfizer in Moderna za lažno oglaševanje glede varnosti cepiv v skladu s floridskim aktom o nepošteni in goljufivi trgovini in zakonom o žvižgaču. Osem zahtevkov je vložil zdravnik žvižgač in pravdnik, ki je poleg sodne odločbe sodišče zaprosil za več "pravnih rešitev".

Eno od horowitzevih zahtevanih rešitev od obtožencev Pfizer in Moderna zahteva, da dopolnijo svoja testiranja cepiva COVID-19, da bi ocenili tveganja v zvezi z genetskimi spremembami človeške DNK in virusnih genov.

V tožbi je navedeno, da bi "sodna odločitev morala od obtožencev zahtevati, da ocenijo tveganja genskih "preurejanj" latentnih DNK in RNK tumorskih virusov pri zdravstveno ali imunsko ogroženih ljudeh."  

"V sodnem postopku bi se moralo od zvezne vlade zahtevati, da odloži prevzem cepiv za COVID-19 od obtožencev Pfizer in Moderna, dokler se ne raziščejo prej omenjena varnostna tveganja in se dobijo odgovori na podlagi dodatnih testiranj, katerih rezultati bi bili verodostojno objavljeni," je še dodal zdravnik Horowitz.

 Lažno oglaševanje varnosti lahko poslabša rezultate

Pritožba dr. Horowitza navaja pomisleke o kriminalu, ki presega potrošniške goljufije Pfizerja in Moderne ter njihovih oglaševalcev in distributerjev Hearst Corp. in Henry Schein Inc. Vključeno je tudi večje finančno in medijsko podjetje.

Pritožba opozarja sodišče na kazensko odškodnino Pfizerja v višini 2,3 milijarde USD, kar je največja poravnava goljufij v zdravstvu v zgodovini zaradi sodelovanja pri povzročanju opioidne krize.

Več o Pfizerjevi kriminalni dejavnosti: 

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/572622/pfizer-medicinski-eksperiment-kot-zlocin-proti-clovestvu-in-cepivo-biontechpfizer

Sodišču so predloženi oglasi, ki razglašajo varnost mRNA cepiv brez "razumne utemeljitve". Po navedbah pritožbe to dokazuje "trgovsko prevaro". 

*

Zdravnik žvižgač trdi, da tožene stranke v oglasih niso predstavile materialnih dejstev, ko trdijo, da je varnost zagotovljena po rezultatih genetskih študij mRNA cepiva, medtem ko je v njihovem uradnem protokolu navedeno: "Testiranje DNK udeleženca se ne bo izvedlo" (str. 52)."

"To zanemarjanje se je zgodilo, čeprav je bil mehanizem navezovanja virusne beljakovinske bodice genetsko rekonfiguriran v laboratorijih Pfizerja in Moderne.

Domnevna zanemarjanja v študijah genske varnosti so se zgodila, čeprav je terapevtski vpliv mRNA usmerjen v DNK proizvodnjo beljakovinskih antigenov (virusnih spike proteinov), da bi povzročili proizvodnjo protiteles, kar dokazuje "modulacijo DNK in trik", pojasnjujejo v tožbi.

Horowitz je izrazil veliko zaskrbljenost, da so "uradniki prikrivali tveganje, da bi se Pfizerjeva in Moderna genetska zaporedja lahko ponovno kombinirala z drugimi virusi pri ljudeh ali v okolju, in tako povečala tveganje in verjetnost dodatnih "novih" izbruhov in katastrofalnih pandemij."

Nasprotje interesov kaže, da je COVID-19 laboratorijski virus SARS CoV-2 povezan z retrovirusom HIV, ki povzroča AIDS

Pritožba navaja, da hiper-prenosljivost virusa COVID-19, izvira iz "spike proteina" - beljakovinske bodice, ki vsebuje štiri zaporedja genov retrovirusa HIV-1, ki povzroča AIDS.

Več o tem:  

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/543028/profdr-luc-montagnier-covid-19-virus-hivaids-in-mreza-5g

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/546344/dokazano-koronavirus-sars-cov-2-je-bil-gensko-manipuliran-v-wuhanu-s-financiranjem-iz-zda

Prashant Pradhan in osem spoštovanih znanstvenikov so uporabili IBM-ov računalnik Watson, da so to odkritje objavili, nato pa študijo tudi umaknili zaradi "političnega pritiska"

Med več dejstvi, ki podpirajo Horowitzovo trditev o "civilni zaroti", je druga skupina raziskovalcev pod vodstvom Xiao Lija, strukturnega virologa na Univerzi v Teksasu v El Pasu,  ki je zavnila Pradhanov znanstveni dokument in zmešala dejstva.

"Ampak publikacija Xiao Li in sod. vsebuje močne nasprotujoče interese, ki so jih avtorji prikrili, podobno kot so prikrili varnostna tveganja mRNA cepiv", je Horowitz obvestil sodišče.

To je najbolje pojasnjeno s Pfizerjevo dolgo zgodovino financiranja Xiao Lijeve Univerze v Teksasu in študij rakavih virusov, ki so jih tam izvedli. Te študije so vključevale raziskovanje encimov, aktivnih pri indukciji raka v primerjavi z genetskim popravilom.

"Dejansko je material za mRNA cepiva proti COVID-19 povezan z virusom HIV-1 in rakom," razkriva tožba. Pfizer je financiral izolacijo in množično proizvodnjo prvega virusa raka dojk imenovanega Mason-Pfizer Monkey virus."

22. avg 2019, štiri mesece pred začetkom kroženja virusa SARS CoV-2/COVID-19 v Severni Ameriki, je Pfizer prispeval še 500 milijonov USD k milijardam donacij Univerzi Severne Karoline  v Chapel Hillu, za posel genske terapije, kar povzroča nekaj alarmov. 

V času 2014–2015 se je pod vodstvom virologa Ralpha Barica tam izvajala študija o pridobivanju funkcije virusa gripe (gain of function study). Ta raziskava je bila končana zaradi hudih tveganj za izbruh epidemije, kot je leta 2014 poročal NPR.

https://www.npr.org/sections/health-shots/2014/11/07/361219361/how-a-tilt-toward-safety-stopped-a-scientists-virus-research?t=1610453259027

Univerza Severne Karoline je bila tista ustanova, je odkril dr. Leonard Horowitz, ki je imela nikoli razkrita vladna poročila, da so v tamkajšnjih laboratorijih v poznih 1960 in zgodnjih 70-ih letih ustvarili viruse podobne retrovirusu HIV (AIDS) in virusu Ebole. Dr. Horowits je objavil seznam nepovratnih sredstev, laboratorije, zdravnike in tehnike, ki so vključeni v razvoj pridobivanja funkcije kancerogenih virusov, verjetno za pridobivanje virusov HIV/AIDS-a in Ebole, je zaključil znanstvenik dr. Horowitz.

Več o tem, kaj je raziskava za pridobivanje funkcije virusa, o vlogi dr. Anthony Faucija iz Nacionalnega inštituta za alergije in infekcijske bolezni (NIAID) in več o virusu Ebole je povedala dr. Judy Mikovits v članku: 

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/544616/dr-judy-mikovits-cepiva-so-vir-epidemije-covid-19

"Cilj tega dela Univerze v Severni Karolini leta 2014 pri genskem inženiringu koronavirusa je bil, da se ugotovi, ali ta virus  lahko mutira v naravi in začne pandemijo pri ljudeh," je poročal NPR.

Kritiki so se vprašali: Kaj, če bi ta super virus pobegnil iz laboratorija? 

Pet let kasneje, domnevno v Wuhanu na Kitajskem, se je to tudi zgodilo.

Vloga in nasprotje interesov dr. Anthony Fauci-ja

Dr. Anthony Fauci je v tožbi dr. Horowitza naveden kot "glavni dejavnik" "tožencev, da niso razkrite materialne povezave z nalogodajalci/odločevalci. 

Fauci je v več oglasih opredeljen kot vodilni vladni odločevalec, ki je odobril cepivi Pfizerja in Moderne in ki trdi, da so se nova cepiva ustrezno izkazala za varna.

Toda leta prej, leta 2012, dve leti pred moratorijem zvezne vlade o tveganih raziskavah o "pridobivanju funkcije" koronavirusov, ki so potekale na Univerzi v Severni Karolini, je dr. Fauci izrazil razumno zaskrbljenost. Kot kaže, je dr. Fauci leta 2014 spodbudil "prostovoljno" zaprtje laboratorija pri Univerzi Severna Karolina v podporo "moratoriju".

V časopisu Ameriškega društva za mikrobiologijo je Fauci napovedal: "Prostovoljni moratorij na raziskave pridobivanja funkcije, povezane s prenosljivostjo visoko patogenega virusa ptičje gripe H5N1, bi se moral nadaljevati, do reševanja kritičnih političnih vprašanj v zvezi z razlogi za izvedbo takšnih poskusov in kako najbolje poročati o njihovih rezultatih.

Na žalost na »kritična vprašanja politike« nikoli niso ustrezno odgovorili in vprašanje, »kako najbolje poročati o njihovih rezultatih«, je podleglo cenzuri.

Fauci je nato zaobšel vprašanja glede njegove vpletenosti v podjetje, ki se ukvarja z COVID-19, in njegovih osebnih finančnih interesih v povezanih patentih.

Pritožba dr. Horowitza navaja: "Dr. Fauci na WebMD-u je izrazil svoje preprečanje, da bo Pfizerjevo cepivo zadostilo varnostnim zahetvam, za katere pa Fauci ve, da so postavljene tako nizko, da zanemarjajo dejstvo, da genetika oziroma specifične genetske analize niso bile ocenjene pri testiranju, kar navaja sam Protokol Pfizerja in kar je dr. Fauci brez dvoma tudi vedel, preden je izrekel to trditev.

Dr. Fauci je tudi soavtor patenta tehnologije, ki jo Moderna lahko zelo dobro uporablja, in ki je namenjena izdelavi monoklonskih protiteles in cepiv, ki ciljajo na celice za proizvodnjo teh protiteles." Te tehnologije "se lahko uporabljajo za boj proti HIV/AIDS-u in COVID-19," navaja pritožba.

Številka patenta dr. Faucija 6911527 je v zvezi s HIV povezanimi peptidi, vključenimi v proizvodnjo in terapevtsko uporabnost cepiv Pfizer in Moderna za COVID-19.

Opomba prev.: 

Patent dr. Fauci-ja trenutno uporablja vsaj eden izmed največjih ameriških proizvajalcev cepiv, za izdelavo cepiv proti koronavirusu SARS CoV-2, ki povzroča bolezen COVID-19.

Štirje glavni proizvajalci cepiv v ZDA so Pfizer, Merck, GlaxoSmithKline in Sanofi, in če katero od teh štirih podjetij uspešno razvije cepivo proti koronavirusu, bodo dr. Anthony Fauci in inštitut NIAID prejeli polovico licenčnine, pravi Robert F Kennedy ml. Dejal je, da morajo farmacevtska podjetja, ki uporabljajo ta patent, dobiček deliti z inštitutom NIAID v razmerju 50:50, in zatrdil je, da je tudi Fundacija Melinde in Billa Gates-a investirala v ta patent. 

Več o tem: https://publishwall.si/narava.zdravi/post/545452/robert-f-kennedy-dr-fauci-in-bill-gates-bosta-zasluzila-milijarde-s-cepivom-za-koronavirus

Konec opombe

Poleg tega, čeprav dr. Fauci zanika ali prikriva ta dejstva, se dobro zaveda, da je SARS CoV-2 koronavirus, ki povzroča bolezen COVID-19 v znanstveni skupnosti široko prepoznan kot laboratorijski rekombinirani virus (kar je dr. Fauci opisal kot preureditev - angl. reassortment), ki je visoko prenosljiv zato, ker ima 4 gene retrovirusa HIV, ki povzroča bolezen AIDS, ki kodirajo velik del vrha beljakovinske bodice, ki se priključi na gostiteljsko celico (S protein). 

Ta beljakovinska bodica, del mutiranega koronavirusa je posledica raziskav za pridobivanje funkcije virusa (gain of function).

V pritožbi je nadalje navedeno: "Podobno kot dr. Fauci prikriva svoje nasprotujoče se komercialne interese kot je so lastništvo patenta za to tehnologijo, je on podobno prikril povezavo virusa SARS CoV-2 in bolezni COVID-19 z znanostjo o retrovirusu HIV in boleznijo AIDS. 

To je temeljno pri mRNA cepivu Pfizerja in Moderne, ki cilja na imunske celice z uporabo enakih ali podobnih beljakovinskih bodic (spike proteinov), sestavljenih iz genov retrovirusa HIV-1.

Opomba prev.: zaradi tega so morali umakniti avstralsko cepivo za COVID-19, ker so bili cepljeni lažno pozitivni na testu za retrovirus HIV/AIDS. Več o tem: 

https://www.lifesitenews.com/news/australia-rejects-covid-vaccine-after-it-prompts-false-hiv-positive-test-results?utm_source=LifeSiteNews.com&utm_campaign=22c2f3e6c7-Freedom_12_17_20&utm_medium=email&utm_term=0_12387f0e3e-22c2f3e6c7-407977330

Konec opombe

18. novembra 2020 je bilo ugotovljeno, da so Fundacija Bill & Melinda Gates in Nacionalni inštituti za zdravje (NIH) financirali EcoHealth Alliance zvezo, ki je sklenila  in orkestrirala usklajeno izjavo 27 znanih znanstvenikov, ki obsojajo "teorije zarote", ki trdijo, da virus SARS CoV-2/ COVID-19 ni naraven, kot je zaključila Pradhanova skupina.

E-pošta, ki so jo pridobili žvižgači, pa je pokazala, da je predsednik zavezništva EcoHealth - Peter Daszak - pripravil izjavo za Lancet, da bi prikril dejansko zaroto, ki jo upravljajo voditelji industrije, ki skrivajo laboratorijski genski inženiring retrovirusa HIV/AIDS in rekombinacijo koronavirusa SARS-CoV-2 z retrovirusom HIV v laboratorijski raziskavi za pridobitev funkcije virusa.

Ta dejstva potrjujejo pritožbo dr. Leonarda Horowitza proti obtoženim za civilno zaroto. Goljufiv članek, objavljen v Lancetu, še dodatno dokazuje kaznivo sokrivdo, ki so jo zagrešili agenti in agencije v farmacevtskem podjetju Pfizer in Moderna, in ki je usmerjen tudi proti "protivakserjem" in "omahovalcem glede cepiva" in drugim skupinam, razkriva pritožba.

Tožba dr. Horowitza trdi, da sta Pfizer in Moderna goljufivo prikrila svoje sodelovanje v "civilni zaroti", ki vara državljane in vlade po vsem svetu, vključno z vlado Združenih držav, da bi pridobila naročila in prodajo "genskih terapij za COVID-19".

Pridruženi mediji so ustvarjali strah v javnosti in fobijo proti mikrobom, da bi se bolje prodajala mRNA cepiva, označena kot rešitev pandemije. Obdolženci so nepošteno/goljufivo obravnavali urgentno stanje v COVID-19 pandemiji, ki naj bi jo v resnici sprožilo veliko zdravstveno podjetje obtoženih.

Glede na kriminalno zgodovino in soodločanje Pfizerja v dobičkonosni in smrtonosni "opioidni krizi", je obtožba dr. Horowitza o izvoru pandemije COVID-19 razumna in dobro dokazana.

Pfizerjeva obramba je odvisna od zanikanja, cenzuriranja ali izogibanja takšni znanosti, kot jo je objavila Pradhanova skupina.

Ne glede na to, dejstva dokazujejo veliko tveganje pri laboratorijskih poskusih na virusih, da bo šlo nekaj narobe, tudi če sodišče potrdi ali ne proces certifikacije cepiva pri Upravi za hrano in zdravila (FDA).

O avtorju tožbe, dr Leonard Horovitzu

Dr. Horowitz je na Harvardu šolan glavni urednik MedicalVeritas.org. Je tudi registrirani preiskovalec v zvezi z zakonom o kazenskem pravosodju (CJA) v zdravniškem/pravnem postopku. (Criminal Justice Act Expert Investigator) 

Po podatkih Amazon.com in Wikipedije je bila knjiga zdravnika dr Horowitza:  Emerging Viruses: AIDS & Ebola, najbolje prodajana knjiga za področje AIDS-a in  nalezljivih bolezni v zadnji četrtini stoletja.

Znanstvena poročila, ki primerjajo gene HIV/AIDS s tistimi v "beljakovinah" virusa SARS CoV-2/COVID-19, so sprožila zaskrbljenost zdravnika žvižgača in spodbudila njegovo preiskavo postopka testiranja varnosti cepiv v podjetijih Pfizer in Moderna.

Tožba dr. Horowitza vsebuje pet trditev poleg treh v zvezi z nepoštenim in goljifivim trgovanjem.

Pritožba se prav tako nanaša na zdravje in varnost potrošnikov, pa tudi lastne interese zdravnika kot zdravstvenega znanstvenega podjetnika. Njegova zaposlitev pri Henry Schein Inc. in sodelovanje tega podjetja v simulaciji pandemije koronavirusa oktobra 2019 -v "Event 201", sta dr. Horowitzu omogočila to tožbo, ki je v interesu javnosti in njega.  

Trditve Horowitza proti Hearstu zaradi nepoštene konkurence in "vmešavanja ob perspektivi ekonomske prednosti, se nanašajo na zatiranje Horowitzevega produkta "OxySilverTM s 528"– ki je alternativa cepivu in antibiotikom za ljudi, ki ne morejo ali nočejo zaužiti zdravil  ali cepiv iz zdravstvenih ali verskih razlogov.

Pritožba poleg tega zagovarja dajanje alternativnih zdravil, imenovanih "antioksidati" na trg, ki jih monopolistično podjetje toženih strank ni upoštevalo ali jih je zatrlo.

V končni zahtevi se od sodišča zahteva, naj obtoženim naloži plačilo množične javne izobraževalne kampanje, ki bi spodbujala naravne antioksidate za povečanje življenjsko pomembne imunitete proti COVID-19 in drugim boleznim.

Dr. Horowitz, avtor civilne pritožbe proti Pfizerju in Moderni, je na voljo za pomoč. Lahko sodeluje na spletni video-konferenci prek Zoom ali Skype za poučevanje občinstva ali razpravljanje z javnimi zdravstvenimi uradniki, ki zagovarjajo cepljenje. Prosimo, da te dogodke načrtujete v korist državljanov, ki morajo sprejemati odločitve o življenju in smrti z »informiranim soglasjem za cepljenje«.

Prosimo, da se obrnete na dr. Horowitza po e-pošti na naslov: Editor@MedicalVeritas.org.

Tožba je na strani: https://medicalveritas.org/wp-content/uploads/2020/12/Horowitz-v-Pfizer-Moderna-Complaint-12-2-20.pdf

Vir: https://medicalveritas.org/covid-19-vaccine-lawsuit/

Dr. Horowitz, avtor civilne pritožbe proti Pfizerju in Moderni, je na voljo za pomoč. Lahko sodeluje na spletni video-konferenci prek Zoom ali Skype za poučevanje občinstva ali razpravljanje z javnimi zdravstvenimi uradniki, ki zagovarjajo cepljenje. Prosimo, da te dogodke načrtujete v korist državljanov, ki morajo sprejemati odločitve o življenju in smrti z »informiranem soglasjem za cepljenje«. Prosimo, da se obrnete na dr. Horowitza po e-pošti na naslov: Editor@MedicalVeritas.org. Tožba je na strani: https://medicalveritas.org/wp-content/uploads/2020/12/Horowitz-v-Pfizer-Moderna-Complaint-12-2-20.pdf Vir: https://medicalveritas.org/covid-19-vaccine-lawsuit/