Članek
NA SREČANJU UPOKOJENCEV TUDI O IZGRADNJI DOMA STAREJŠIH OBČANOV V VIŠNJI GORI
Objavljeno Feb 19, 2024

Pred dnevi se je župan Dušan Strnad udeležil 73. rednega občnega zbora Društva upokojencev Višnja Gora. V dvorani tamkajšnjega gasilskega doma je prisotne nagovoril in z njimi delil informacijo o prihajajočih projektih v Višnji Gori in njeni okolici. Med glavnimi projekti je izpostavil širitev Podružnične šole Višnja Gora in izgradnjo doma za starejše za cerkvijo sv. Tilna v Višnji Gori. Gre za prvi tovrstni objekt v naši občini, s katerim se bo po besedah župana, zagotovilo kakovostno in dostojno življenje tudi starejšim občankam in občanom.

V imenu DU Višnja Gora je zbrane nagovorila predsednica Milojka Zadel, kateri so članice in člani soglasno namenili nov mandat vodenja društva. V poročilu o delovanju društva iz preteklega leta je bilo slišati številne dosežke in dejavnosti, ki so obogatili življenje njihovega društva. S simboličnim darilom se je zahvalila tudi najbolj aktivnim članom, ki s svojo dejavnostjo in predanostjo prispevajo k uspehu društva. Bogat nabor aktivnosti je predstavila tudi v poročilu za letošnje leto.

V imenu gostov so zbrane nagovorili še podpredsednik Sveta KS Višnja Gora Slavko Kastelic, Pavel Groznik v imenu Turističnega društva Višnja Gora, Janez Čebular v imenu Planinskega društva Polž, Miloš Šušteršič v imenu Turističnega društva Polževo in Jože Gros v imenu PGD Višnja Gora. Koristne informacije o varnosti starejših pa sta prisotnim podelila policista PP Grosuplje, Policijska pisarna Ivančna Gorica.

#DusanStrnad #VisnjaGora #MilojkaZadel #SlavkoKastelic #PavelGroznik #JanezCebular #MilosSustersic #JozeGros #PodruznicnaSola #StTilna #ObčinaIvančnaGorica #IvančnaGorica #Novice #Društvo #aktualno