Članek
IZŠLA JE KNJIŽICA »KOLEDAR PRIREDITEV V OBČINI IVANČNA GORICA 2024«
Objavljeno Feb 07, 2024

Knjižica ponuja preko 250 dogodkov, ki se bodo odvili na območju naše občine v letošnjem letu. Namenjeni so prav vsem generacijam.

Knjižico Koledar prireditev v Občini Ivančna Gorica 2024 je izdal Zavod za kulturo in turizem Prijetno domače Ivančna Gorica. Prevzamete jo lahko v sprejemni pisarni Občine Ivančna Gorica na Sokolski ulici 8 v Ivančni Gorici, v Hiši kranjske čebele na Mestnem trgu 2 v Višnji Gori, na Jurčičevi domačiji na Muljavi in v TIC centru na železniški postaji v Ivančni Gorici.

Prelistate jo lahko tudi v digitalni obliki: KOLEDAR PRIREDITEV 2024.

Koledar je bil sestavljen s pomočjo podatkov in datumov prireditev, ki so jih organizatorji iz območja naše občine lahko posredovali v prvih dneh letošnjega leta. Za ostale prireditve, ki se bodo zvrstile tekom leta pa so na voljo informacije na spletni strani Občine Ivančna Gorica (koledar) ter v občinskem glasilu Klasje.

Organizatorji prireditev si pridržujejo pravico do sprememb programa.

#Dogodki #ObčinaIvančnaGorica #KoledarPrireditev #ZavodZaKulturo #TurizemPrijetnoDomače #SokolskaUlica #HišaKranjskeČebele #JurčičevaDomačija #TICCentru #Kultura #IvančnaGorica #Novice #Društvo #aktualno