Članek
DESTINACIJA PRIJETNO DOMAČE NA SEJMU ALPE ADRIA V LJUBLJANI
Objavljeno Feb 01, 2024

V Ljubljani na Gospodarskem razstavišču se v teh dneh odvija 34. sejem turizma Alpe Adria, na katerem se predstavlja več kot 350 ponudnikov, med njimi tudi turistični ponudniki iz občine Ivančna Gorica. Danes je sejemsko dogajanje obiskal tudi župan Dušan Strnad s soprogo.

Poleg stojnice Občinske turistične zveze Ivančna Gorica, kjer se v teh dneh predstavljajo vsa turistična društva iz naše občine, je župan obiskal tudi razstavišče Destinacije Prijetno domače Ivančna Gorica. Poleg Hiše kranjske čebele in Jurčičeve domačije se tu predstavljajo še ostale turistične atrakcije: Turistična vas Pristava, Kmetija Čož – Kavbojska dežela, Čebelarstvo Rogelj, Čebelarstvo Ceglar, Melisa – apiterapija in darovi čebelic, in Doživljajski park Cukarca.

Številne obiskovalce na sejmu pozdravljajo liki iz Jurčičevih del ter maskoti Višnja iz Hiše kranjske čebele in kavboj Pepe iz Kavbojske dežele.

#AlpeAdria #ČebelarstvoCeglar #ČebelarstvoRogelj #Društvo #DušanStrnad #GospodarskoRazstavišče #IvančnaGorica #JurčičevoDomačijo #KavbojskaDežela #KmetijaČožKavbojskaDežela #KmetijaČož–KavbojskaDežela #Kultura #Ljubljana #MelisaApiterapijaInDaroviČebelic #Novice #ObčinaIvančnaGorica #ParkCukarca #Sejem #TurističnaVasPristava #TurističniSejemAlpeAdria #aktualno