Članek
OBVESTILO O SPREMENJENI PROMETNI UREDITVI V ČASU GRADNJE MONTAŽNEGA KROŽNEGA KRIŽIŠČA V IVANČNI GORICI
Objavljeno Mar 20, 2024

Občina Ivančna Gorica obvešča, da bo od četrtka, 21.3.2024 od 19.00 ure, do nedelje 24.3.2024 do 8.00 ure, potekala v naselju Ivančna Gorica gradnja montažnega krožnega križišča na regionalni cesti pri trgovini Hofer in priključku na zahodno obvoznico. Zaradi del bo v tem času vzpostavljena zapora z izmenično enosmernim prometom, ki bo urejen z gradbiščnim semaforjem in po potrebi tudi z ročno signalizacijo.

Dela bodo potekala v času zapore nepretrgoma, zapora z izmeničnim enosmernim prometom pa bo razdeljena v več faz, kar pomeni, da se bo v času zapore prometni režim spreminjal. V času zapore bosta za ves promet zaprta uvoz v obrtno cono (Stantetova ulica) in južni vhod do trgovskega centra Spar. Dostop do obrtne cone bo v času zapore omogočen preko železniškega nadvoza Malo Hudo, do trgovskega centra Spar pa se bo dostopalo preko severnega vhoda pri knjižnici.

V času prometnih konic se na območju ureditve novega krožnega križišča pričakuje povečana gostota prometa, zato vse udeležence pozivamo k strpnosti in upoštevanju začasne prometne signalizacije in navodil izvajalcev del.

Vse udeležence v prometu prosimo za razumevanje.

#IvančnaGorica #IvancnaGorica #aktualno #Hofer #Promet #GradnjaKrožišča #Spar #Delo #Signalizacija #GostotaPrometa #Obvestilo #ObčinaIvančnaGorica #novice #Zapora #DeloNaCesti