Članek
VISION DANCE TEAM ZAKLJUČUJE NAJUSPEŠNEJŠO SEZONO DO SEDAJ
Objavljeno Jun 12, 2024

Ker se bliža konec šolskega leta, tudi dekleta plesne skupine Vision dance team zaključujemo svojo plesno sezono. Z gotovostjo lahko trdimo, da je bila daleč najuspešnejša do sedaj.

V letošnjem letu je v klubu plesalo kar 65 deklet, osvojile pa so res zavidljive rezultate. Najmlajša skupina CICI je letos opravila prve nastope in potrdimo lahko, da je bila publika nad njihovo energijo več kot navdušena. Otroška tekmovalna skupina Vision MINI je s svojo uvrstitvijo na 5. mesto v državi ter 4. mesto na zadnji tekmi Twist open v Novi Gorici presegla vse pričakovanja. Prav tako je bila uspešna tudi mlajša mladinska selekcija Vision YOUTH, ki je na zadnji tekmi sezone zasedla odlično 7. mesto! Starejša mladinska skupina Vision JUNIOR, katero redno srečujemo tudi na tekmah rokometnega kluba SVIŠ Ivančna Gorica, pa je v letošnji sezoni osvojila 2. mesto na kvalifikacijski tekmi, na državnem prvenstvu pa je za las zgrešila stopničke in pristala na odličnem 4. mestu.


Ker so bili rezultati naravnost briljantni, jih je bilo potrebno temu primerno tudi proslaviti. S pomočjo naših najzvestejših podpornikov – staršev, smo prejšnji torek v novem Športnem parku Ivančna Gorica organizirali zaključni piknik, kjer smo pogostili preko 200 udeležnecev. Prav vsakemu izmed gostov se iskreno zahvaljujemo za obisk. Zaključni dogodek je imel namreč tudi dobrodelno noto: na pikniku smo s pomočjo srečelova zbirali sredstva za delovanje našega kluba. Dvorana v V.I.P. športnem studiu je na žalost postala premajhna za naše potrebe, zato z veseljem sporočamo, da svoje treninge selimo v večje prostore. Nova dvorana se bo od septembra dalje nahajala v Šentvidu pri Stični (bivša trgovina Pipo). Ob tej priliki bi se radi iskreno zahvalili ekipi V.I.P. športnega studia za vso izkazano podporo na naši plesni poti.

V novih prostorih sedaj z veseljem pričakujemo prav vsako plesalko posebej, saj bo sedaj dovolj prostora prav za vse, ki v srcu nosijo glasbo in ples.


Zapisala: Tjaša Kovačevič

#IvančnaGorica #IvancnaGorica #aktualno #VisionDanceTeam #PlesnaSezona #Najuspešnejša #CICI #VisionMINI #VisionYOUTH #VisionJUNIOR #ŠportniPark #ZaključniPiknik #NoviProstori #ObčinaIvančnaGorica