Nepozabno nakupovanje na črni petek v ALEJI

Objavil/a prava ., dne 2022-11-23 ob 10:48:09

Doživite nepozabno nakupovanje za vso družino v najboljšem novem nakupovalnem središču ALEJA, saj se bo ta petek, 25. novembra, odvijal črni petek oz. Black Friday. V več kot 80 trgovinah in lokalih lahko izkoristite visoke popuste, tudi do 50 % in druge posebne ugodnosti ter zakorakate v uradni začetek božične nakupovalne sezone.

Pred božično-novoletnimi prazniki so v ALEJI poskrbeli tudi za čarobno praznično vzdušje, ki bo potekalo pod sloganom Lej, čudeži res obstajajo. Občudujete lahko eno najbolj očarljivih okrasitev z bogato notranjo in zunanjo dekoracijo z več kot 300.000 prazničnimi lučkami. Otvorili bodo tudi praznični božično-novoletni sejem, kjer boste lahko na stojnicah in v trgovinah s praznično ponudbo kupili številna darila in dobrote. V tem in prihodnjem mesecu pa so za obiskovalce pripravili številne zanimive dogodke in aktivnosti, med katerimi bo še posebej pravljičen obisk Miklavža in Božička. Mogoče bosta prav vam izpolnila željo in boste spoznali, da se čudeži čisto zares dogajajo.

Kmalu vas bodo v ALEJI pričakali tudi s pravljično okrašenim drsališčem, ki je veliko kar 1000 m2 in ima 140 metrov dolge ledene steze, ki se vijejo izven večnamenskega igrišča. S svojo družino in prijatelji boste lahko ustvarili prav posebno praznično vzdušje, lepe trenutke in nepozabne spomine. Drsanje si boste lahko ob sobotah popestrili v zabavnih ritmih disko hitov za najmlajše in malo starejše ljubitelje drsanja in plesa.


				Foto: Trgovsko središče Aleja na črni petek ponuja znižanje do 50-odstotkov. 			Foto: Trgovsko središče Aleja na črni petek ponuja znižanje do 50-odstotkov.

Če še nimate ideje za darilo za vaše najbližje, je prava izbira darilni bon Desetak. Z njim lahko nakupujete v vseh petih slovenskih SES-ovih nakupovalnih središčih. Unovčite ga lahko v več kot 450 trgovinah in lokalih po vsej Sloveniji. Izbirate lahko med številnimi blagovnimi znamkami in z njim nakupujete od oblačil, športne obutve, modnih dodatkov do očal in tehničnih izdelkov. Desetak je primeren tako za mlade kot tudi mlade po srcu, zajame res vse starostne skupine in je popolno darilo za vsako priložnost. Desetake lahko preprosto naročite kar preko spleta ali pa jih kupite na info točki v središču.


				Črni petek in znižanja v Aleji. (Foto: Aleja)			Črni petek in znižanja v Aleji. (Foto: Aleja)

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Lani je nakupovalno središče ALEJA, ki se je odprlo maja 2020, prejelo prestižno svetovno nagrado ˝Global RLI Award˝ v kategoriji ˝Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje˝. Več informacij na www.aleja.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so bila nakupovalna središča v vseh državah vseskozi odprta, vendar pa je morala zaradi zaprtja države večina trgovin ostati zaprta več tednov oz. mesecev. Hitri komunikacijski kot tudi tehnično inovativni ukrepi SES-a v času pandemije COVID-19 so kljub temu omogočili varno nakupovanje in dobro obiskanost. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria.

Luka Perš

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
prava .
prava .
Objavil/a 2022-11-23 10:48:09 (Nov 23, 2022)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Ekskluzivno: Umazane skrivnosti MARIBORSKEGA ŽUPANA SAŠE ARSENOVIĆA! ŠOKANTNA DEJSTVA, ki bodo stresla ŠTAJERSKO PRESTOLNICO!
ŠEFTAR ONE COINOV: Kandidat za župana Lendave Ivan Koncut naplahtal občane Lendave z nakupi zloglasne kriptovalute ONE COIN!!
Več kot 1000 m2 ledenih površin vabi na streho ALEJO SKY vse dni v tednu
Praznični dnevi v Cityparku
Vsak tretji Slovenec bo letos za božična darila namenil več kot 100 evrov
ALEJA: Ujemite Miklavža in zaupajte želje Božičku
Lekarniška vojna: Kako se je v LEKARNIŠKI VOJNI v Murski Soboti "nehote" znašel kandidat za župana DAMJAN ANŽELJ
DOSJE MILAN BOGATIČ: Dolgoletni šerif koprske carine "dopuščal" desetletja v Luki Koper sumljive posle OBALNIH GROBARJEV!!!
AFERA HESS-VIZJAK: NORO!!! Golobov minister BREŽAN odkril afero, kjer so glavno vlogo odigrali kadri dvojice NOVŠAK-GOLOB!!!
SAGA RTV SLOVENIJA: Če zmaga Nikica, ZMAGA BORUT JAMNIK!!!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
nsi
(19)
haag
(13)
sta
(13)
GENI
(10)
ZDA
(10)
UKOM
(7)
NKBM
(6)
sds
(6)
sd
(6)
JLA
(5)
kul
(5)
furs
(5)
uefa
(5)
SAB
(4)
pct
(4)
udba
(4)
Sava
(4)
nlb
(3)
ozn
(3)
trst
(3)
eu
(3)
DSO
(3)
Bar
(3)
bih
(3)
NATO
(2)
York
(2)
sdh
(2)
mnz
(2)
elan
(2)
libe
(2)
kpk
(2)
sls
(2)
fifa
(2)
DUTB
(2)
btc
(2)
delo
(2)
sšk
(2)
SMC
(2)
Spar
(2)
MKGP
(2)
LMŠ
(2)
GDT
(1)
MTB
(1)
o
(1)
GAS
(1)
IZUM
(1)
ESA
(1)
voli
(1)
MBT
(1)
INOK
(1)
zpiz
(1)
SEP
(1)
romi
(1)
INAK
(1)
RWE
(1)
z
(1)
12
(1)
G 20
(1)
KAD
(1)
IPI
(1)
žig
(1)
agra
(1)
3227
(1)
smrt
(1)
mali
(1)
JEKO
(1)
Tito
(1)
Dr
(1)
oecd
(1)
pif
(1)
HEP
(1)
Olaf
(1)
FAZ
(1)
EFJ
(1)
MOL
(1)
vdor
(1)
PPD
(1)
bsi
(1)
MORS
(1)
13
(1)
Peru
(1)
Gen
(1)
ECM
(1)
Eles
(1)
Mura
(1)
HESS
(1)
Orca
(1)
vest
(1)
spl
(1)
BKTV
(1)
sdz
(1)
plin
(1)
vile
(1)
dars
(1)
vrh
(1)
Erar
(1)
roka
(1)
pos
(1)
2
(1)
MGRT
(1)
trma
(1)
Atne
(1)
Blic
(1)
brdo
(1)
OVSE
(1)
GHB
(1)
WHO
(1)
Ptuj
(1)
SNAV
(1)
krka
(1)
SCT
(1)
Bled
(1)
blog
(1)
u
(1)