Podpri delovanje neodvisnega raziskovalnega medija prava.si
Ali se je ??"uradnica skupine KOMANDOS"?? na kraljici vseh postopkov-tožilstvu Mateja Gončin odrekla varovanju in sledenju?
Spoštovani državljani, kako poimenujete tisto osebo, ki se boji policista na vsakem vogalu?
prava .
Politika

Sobota, 23. Marec 2024 ob 07:24

Odpri galerijo

Mateja Gončin in nekdanji direktor Splošne plovbe Portorož, lani umrli Aldo Krejačič. Nekdo je leta 2007 napisal, da je Krejačič akter skupine Komandos, Gončinova pa že več let skrbi za kazenske ovadbe proti Splošni plovbi Portorož. (Foto: Posnetek zaslona-Dnevnik in Primorske)

Kdo je Mateja Gončin? Že v preteklosti smo jo označili za dolgoletno specializirano tožilsko operativko za posebne akcije akterjev grobarjev dela slovenskega pomorstva in omrežja tožilke Blanke Žgajner. Še to, Harij Furlan je že leta 2012 dal obema negativno oceno. Ima pa tudi glavno besedo pri primerih s trgovino prepovedano drogo in Splošno plovbo Portorož. Zdaj je Gončinova zagnala medijsko hajko, da so ji njeni varnostniki preverjali kamere in da ne vedo oceniti, kdaj neznano vozilo sledi Gončinovi. In omnenjena ekipa je le povedala, da je preverjala svoje zaposlene. Saj se niso zlagali. Postavite celotno zadevo v popolnoma drug kontekst. Kaj pa če je "korektna ekipa" Gončinove z njo prej sodelovala pri poslovanju s podatki? Varovanje je varovanje, ne pa kriminalistična dejavnost! Pa še nekaj nas je zmotilo na prvi pogled. Tožilka Mateja Gončin se zdaj počuti veliko bolj "varno" brez varovanja v "najhujšem kriminalnem procesu v zgodovini Slovenije"? Zakaj Mateja Gončin ni obvestila svojih nadrejenih na Specializiranem državnem tožilstvu (Darja Šlibar) in Vrhovno državno tožilstvo (Mirjam Kline)? Se nadrejni bojijo izpostaviti za Matejo Gončin? Zdaj lahko ena "uradnica"kliče generalnega direktorja policije in notranjega ministra, ker se njej ne zdi varovanje okej? Je ona kvalificirana strokovnjakinja za varnost? Ima mogoče kakšno diplomo, magisterij ali doktorat iz tega področja? Saj je sama "uradnica" izkušeno zatrjuje, da ji je sledil neznan avtomobil. Kaj pa če je ona že kdaj tisti avtomobil kdaj prej videla v kakšnem drugem primeru povezan s trgovino s prepovedanimi drogami ali kazenskimi ovadbami proti Splošni plovbi, za katere uradnica Mateja Gončin veselo skrbi že desetletje in pol v zvezi s slovenskim ladjarjem, ki je čez noč ostal brez 26 ladij in nekaj sto milijonskega premoženja v evrih. Kako poimenujemo tisto osebo, ki se boji policista na vsakem vogalu? Mateja Gončin je le ????dekla??? omrežje Komandos. ????Dekla????? svojega gospodarja ne more zapustiti nikoli. Pa če tudi si to želi, a jo gospodar prijazno opomni, da hiše gospodarja ne splača zapustisti. Popoln paradoks, tožilka in tožilstvo se počuti veliko bolj in neprimerno varno brez varovanja policije- Center za zaščito in varovanje. Ogrožena je samo pred vrati sodišča. Tam stojijo z brzostrelkami. Absurd!

Klasika, spet se v procesu Kavaški klan NABIJA varnost! V čem je ključen problem tožilstva, policije in osrednjih medijev v procesu Kavaški klan? Nihče izmed teh ni računal na dejstvo, da bom tam sedel vsak dan deset mesecev, si pridno zapisoval vse, kar je bilo izrečeno in vse to povezal v zgodbo obalne kriminalistične klike ter omrežja grobarjev dela slovenskega pomorstva. Lahko pa ji imenujemo skupina KOMANDOS.

Tega si nisem jaz izmislil, ampake nekdo tako zapisal v časniku Finance v letu 2007. Verjetno bomo to besedilo predstavili v prihodnje, saj je napisano le to, kar mi v našem mediju konstantno OPOZARJAMO ZADNJI DVE LETI NON STOP vse politične in gospodarske akterje v Sloveniji! Tudi zadnji nastop Stojan Zdolška je med vrsticami v Tarči napovedal, da prav to omrežje stoji za napadi na sedanjega predsednika vlade Roberta Goloba. Zakaj to Zdolšek ve? Ker je v preteklosti z njimi tudi poslovno sodeloval.

Zdaj pa se vrnimo terminu VARNOST na procesu Kavaški klan. Že v poletnih mesecih so osrednji mediji uprizorili 3 4 HOP OBALA medijski napad predvsem na obtožene, da s svojimi zunanjimi pajdaši ogrožajo življenje sodnika Tomaža Bromšeta, predsednika senata na Kavaškem klanu in podpredsednika okrožnega sodišča v Ljubljani odgovornega za kazenske zadeve. Sam sodnik je na procesu dejal, da s strani obtoženih ali njihovih bližnjih ni prejel nobene grožnje.

Dalje glede te FAMOZNE VARNOSTI. Nikoli policisti niso imeli v letu 2023 ob varovanju prostora pri sebi polavtomatskega orožja. Čudežno, od januarskih procesov v letu 2024 so ga pričeli razkazovati pri sebi. Iskreno napišem, da se zaradi tega počutim ZELO NEPRIJETNO!

Isto se je glede "VARNOSTI" dogajajo dlje trajajoča trenja med Klemenom Kadivcem, policijo in tožilstvom. Zakaj? Zaradi "VARNOSTI" so z danes na jutri mislim da v maju oziroma v juniju 2023 premestili Klemna in Blaža Kadivca iz Ljubljane v Celje ter obratno. Izkazuje se, da policija umetno ustvarja SITUACIJE glede VARNOSTI ves čas v sodnem postopku Kavaški klan! Razlogo je popolnoma preprost. Ker smo v našem mediju napisali verjetno že dvajset člankov, kjer razkrivamo pravo resnico o sodnem procesu Kavaški klan.
Klemen Kadivec je že večkrat povedal, da za vso t.i. psihološko gonjo proti njemu, njegovemu bratu Blažu Kadivcu in ostalim obdolženim stojita direktor NPU Darko Muženič in predvsem tožilka Mateja Gončin.

Foto: Prava.si

!Ustvarjena afera ??? "uradnice skupine Komandos"???? zaposlene na kraljici vseh postopkov Mateje Gončin, ker jo "zasleduje neznan avtomobil,pregledujejo posnetke kamer "zlobni" "kadri" Janševe vlade???????? Zdaj se počuti sama BOLJ VARNA kot z varovanjem!????????

Glej ga zlomka, v spletnem mediju Nova24tv se pojavi članek Hude obtožbe na račun policije v zvezi z varovanjem tožilke Mateje Gončin. Kot smo slutili, so glavnemu desnemu medijuv Sloveniji nastavili zelo dobro past. Že nekaj ur kasneje, ob 14:32h Večer objavi članek "kraljice črne kronike" Damjane Žist z naslovom Očitki tožilke so hudi: Zakaj Mateje Gončin, ki ji grozi Kavaški klan, policija ne varuje več?

Če kdo ve predstaviti "uradne zgodbe" miljeja Komandosa in prodati slovenski javnoti, vedo to storiti medijske operativke. Tudi omenjeni članek je predstavljen na ta način. Kaj je bistvo?

Tožilka Mateja Gončin se je po devetih mesecih odpovedala policijskemu varovanju. Med drugim je povedala, da je bila prejšnja ekipa varnostnikov korektna, z novo ekipo pa ni našla "skupnega jezika."
Ključni krivci po mnenju Gončinove so osebe Tomaž Brezic, Jurij Šubic, Branko Bedič, Robert Kočevar in Jana Šmit. Se spet ponavlja Litijska, spoštovani državljani, ko bodo za vse krivi uradniki??? Kaj se v članku še posebej poudari? Da je bila večina naštetih tam bila zaposlena že v času Janševe vlade. 3 4 HOP OBALA RESNI MEDIJI bodo spet veselo nabijali o JANŠISTIH v policiji!

Dalje, kot je poročala Žistova, tožilka Mateja Gončin očita vodstvu CVZ, da naj bi nezakonito pregledovali kamere na domu in v okolici doma tožilke, zato da bi preverjali svoje varnostnike in da je CVZ podal napačno oceno pri varovanju tožilke, ko je bila namenja na zaslišanje na eno izmed ambasad v Ljubljani in je v avtomobilu, v katerem je bila tožilka, sledilo neznano vozilo. V policiji odpovedi varovanja tožilke Gončinove ne komentirajo, ker ne razkrivajo podatkov o osebah, ki jih varuje policija, še med drugim poroča Večer.

Tožilka Mateja Gončin pa je o tem prvo obvestila generalnega direktorja policije Senada Jusića, a se na njene pritožbe ni odzval. Gončinova je šla še stopničko višje in obvestila notranjega ministra Boštjana Poklukarja. Le ta je direktoratu za policijo in druge varnostne naloge naročil, da morejo izvesti izredni nadzor.
Notranjevarnostni postopek, ki ga je policija uvedla zaradi preveritve določenih okoliščin pri izvajanju varovanja ene od varovanih oseb, je pokazal na določena tveganja in neskladna ravnanja izvajalcev, piše današnji Večer. Na policiji pravijo, da so bila ugotovljena tveganja takšne narave, da so terjala sprejetje ustreznih ukrepov za njihovo odpravo pišejo na N1 Slovenija.

V anonimki iz Nova24tv pa piše sledeče:
"“Za tako imenovano “šolanje smrklje” (vodstvo Centra za varovanje in zaščito, CVZ) jo je večkrat označevalo z različnimi neprimernimi izrazi med drugim tudi zato, ker je ženska) je na CVZ gonjo na tožilko in discipliniranje prevzel pomočnik vodje Jurij Šubic,”navaja anonimka in dodaja, da je slednji v sorodstvenem razmerju z vodjo varovanja pri sodniku Bromšetu. Šubic naj bi se je lotil z “vsemi topovi predvsem v delu, ko se je spravil na njene družinske člane z namenom pridobiti material (govorimo o nepravilnostih, ki bi se zgodile med delom ali privatnem času), ki bi lahko kasneje služile za diskreditiranje ob morebitni neposlušnosti”. "

Ekskluzivno so o "težavah z varovanjem" tožilke Mateje Gončin razkrili na Nova24tv. (Foto: Posnetek zaslona-Nova24tv)

???Uradnica skupine Komandos???? zaposlena na SDT je del problema kraljice vseh postopkov- tožilstvo, ne pa rešitve. Kako poimenujemo tisto osebo, ki se boji policista na vsakem vogalu?

Kaj je najbolj zanimivo? Že dlje časa se dogajajo notranji boji v policiji po smrti Boruta Šukljeta. Zanimivo, tožilstvo je tudi zavrglo vse kazenske ovadbe proti "Janševi policiji iz obdobja 2020-2022" glede nepravilnega postopanja pri "ljudskih spontanih" protesih v režiji aktivstov Jaše Jenulla in kompanije. Preiskujejo pa samo še protest iz 21. oktobra 2021 so poročali prosto po Dejanu Verčiču "vladni bilten" Necenzurirano. Zdaj pa se želi še ustvariti novo medijsko vojno med Specializiranim državnim tožilstvom in Centrom za varovanje in zaščito.

Foto:Prava.si

Zdaj pa malce osvetlimo malce zgodovine o tožilki Mateji Gončin. Slovensko javnost si je odlično zapomnila, ko je zaradi njene napake v procesu Balkanski bojevnik ni podala zahteve za podaljšanje pripora in je omenjeni obtoženec pobegnil v Bosno in Hercegovino.

Foto: Prava.si


Tudi mi smo v preteklosti že omenjali Matejo Gončin. Trinajstega oktobra 2023 smo objavili članek z naslovom Tožilka Mateja Gončin »SOLIRALA« v zadevi Kavaški klan in OČITNO KRŠILA 450.ČLEN ZKP! Kako bodo ukrepali odgovorni?!. V njem smo problematizirali dejstvo, da Mateja Gončin z obiskom pri "skesancu" Alenu Bajcu kršila 450. člen Zakona o kazenskem postopku. Da je kršila 450. člen ZKP si nismo MI IZMISLILI!, ampak je to povedal predsednik senata v zadevi Kavaški Klan Tomaž Bromše. Specializirano državno tožilstvo je tudi nam poslalo zahtevek za popravko članka, a smo ga zavrnili. Smo pa bili toliko fair play in sem ga objavil na mojem X profilu.

Podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani odgovoren za kazenske zadeve in predsednik senata v procesu Kavaški Klan Tomaž Bromše je javno sam povedal, da je zelo verjetno pri zaslišanju "skesanca" Alena Bajca tožilka Mateja Gončin kršila 450.člen Zakona o kazenskem postopku! (Foto: Novice posnetek)

Veliko bolj kritično pa smo tožilko Matejo Gončin predstavili v članku z naslovom Dosje: Tožilka Mateja Gončin objavljenega dne 5. julija 2023. Med drugim smo zapisali, da gre za ključno operativko za posebne akcije akterjev grobarjev dela slovenskega pomorstva in omrežja tožilke Blanke Žgajner.

Tako smo zapisali, da Gončinova že vrsto let nadzoruje predvsem dve področji. To so primeri povezani z drogo in vložene kazenske ovadbe akterjem proti podjetju Splošna plovba. V preteklosti pa so slovenski tožilci zavrgli več kot deset kazenskih ovadb proti akterjem Splošna plovba Portorož. Oziroma skupini KOMANDOS.

Gončinova pa je v preteklosti tudi rada poslušala navodila iz vrha Odvetniške zbornice Slovenije. Če ste kdaj prebrali naše članke o Odvetniški zbornici Slovenije vam je hitro jasno, kam pes taco moli. Verjamemo pa tudi, da je sedanji predsednik Odvetniške zbornice Slovenije Janez Starman svojo pisarno iz Kopra v Ljubljano preselil tudi zaradi tega, da bo kot predstavnik odvetnikov lažje sodeloval z organi sodstva in tožilstva.

Gregor Velkaverh, nekdanji dolgoletni podpredsednik Odvetniške zbornice Slovenije in Janez Starman, sedanji predsednik Odvetniške zbornice Slovenije in dolgoletna "odvetniška zaveznika" s skupno "ločeno" odvetniško pisarno. (Foto: Posnetek zaslona-Odvetniška družba Velkaverh Starman)

Zdaj se vprašajte, resno, pri vseh varovanjih v Sloveniji je vse okej, samo pri tožilki Mateji Gončin je DRAMA na 3 4 HOP OBALA , "resni osrednji slovenski mediji"? Zakaj ste resni? Ker imate rubriko vreme.

Tukaj je ZELO POTREBNO PREVIDNO brati, kaj sploh sporoča v takoimenovani uradni izjavi Mateja Gončin. Prvo sporoča, da je bila njena prejšnja ekipa varnostnikov korektna. Nakar se zgodi menjava. Naenkrat se Gončinova več ne počuti varno. Naenkrat ji policisti pregledujejo posnetke kamer. Kot so rekli, da preverajo kolege.

Zdaj se vprašajte sledeče, kaj hudiča se je videlo na tistih posnetkih, da vsi "resni osrednji mediji" poročajo o težavah z varovnjem tožilke Mateje Gončin in je se zagnal ves medijski krik? Kaj pa, če se je prejšnja ekipa varnostnikov in Mateja Gončin preveč zbližali in si lahkotno delili informacije? Kaj pa, če je bil kdo od prejšnje ekipe varnostnikov, ki so zamenjali z "janšističnimi kadri" bil krt za kakšen klan? Ali pa mogoče sama Gončinova?

Kaj pa, če so posnetki pokazali, da je nekdo preveč povezan s kom? Ali so med ogledom posnetkom ugotovili, da je prejšnja ekipa varnostnikov pred zamenjavo z Gončinovo morda bila prelahkotna glede varovanja s podatki??????? Varovanje je varovanje, ne pa KRIMINALISTIČNA DEJAVNOST!! Kaj pa če Gončinova skupaj z varnostniki ni dovolj skrbno varovala podatke iz procesov? Ne vem, samo meni se je zdela obramba zagovornikov teh deset mesecev na vsako finto policije in tožilstva preveč pripravljena.

Mateja Gončin je znana po tem, da se jo loti Happy preganjavica. Samo ona je videla, da bi jo naj ogrožal neznani avtomobil, ko so jo peljali na eno izmed slovenskih ambasad na zaslišanje. Zakaj je morala biti sama kot kaže ves čas živčna in je ugotovila SAMA!, da ji nekdo sledi. Ona ja, policisti NE. Njo, ki jo vozijo pod varovanjem in da ji sledijo!

Vse kaže, da se pred GRANDE FINALOM procesa Kavaški klan odprta še ena fronta. Spet zaradi termina VARNOSTI. To je zame isti ŠTOS kot vsako slovensko vlado se nabija zaradi KOMUNIKACIJE! HALO!

Kot smo že velikokrat zapisali, so fantje v tej umazani KOMANDOS policijski-tožilski-odvetniški-sodniški igri zgolj statisti. Vsi ti štirje dejavniki so vedno držali skupaj. Tokrat v procesu Kavaški klan pa ne. Lahko zapišemo, da že od začetka procesa traja tiha zakulisna vojna med odvetniško/sodniško strujo vs policijsko/tožilsko strujo ekipe KOMANDOS na procesu. Težava je, da je v resnici na procesu odvetniška/sodniška struja "namudrila" policijsko/tožilsko strujo. Kot kaže je moralo priti do KOMANDOS razdora med policijsko/tožilsko strujo v primeru Kavaški klan. Bomo videli, kaj bodo prihodnje poteze tožilske Mateje Gončin.

Lani umrli nekdanji direktor Splošne plovbe Portorož Aldo Krejačič in njegov odvetnik Gregor Velkaverh. V Financah je nekdo leta 2007 napisal, da je Krejačič bil eden ključnih akterjev skupine Komandos. (Foto: Posnetek zaslona-Primorske novice)


Pa še nekaj nas je zmotilo na prvi pogled. Tožilka Mateja Gončin se zdaj počuti veliko bolj "varno" brez varovanja v "najhujšem kriminalnem procesu v zgodovini Slovenije"? Zakaj Mateja Gončin ni obvestila svojih nadrejenih na Specializiranem državnem tožilstvu (Darja Šlibar) in Vrhovno državno tožilstvo (Mirjam Kline)? Se nadrejni bojijo izpostaviti za Matejo Gončin? Zdaj lahko ena "uradnica"kliče generalnega direktorja policije in notranjega ministra, ker se njej ne zdi varovanje okej? Je ona kvalificirana strokovnjakinja za varnost? Ima mogoče kakšno diplomo, magisterij ali doktorat iz tega področja? Saj je sama "uradnica" izkušeno zatrjuje, da ji je sledil neznan avtomobil.

Kaj pa če je ona že kdaj tisti avtomobil kdaj prej v kakšnem drugem primeru povezan s trgovino s prepovedanimi drogami ali kazenskimi ovadbami proti Splošni plovbi, za katere uradnica Mateja Gončin veselo skrbi že desetletje in pol v zvezi s slovenskim ladjarjem, ki je čez noč ostal brez 26 ladij in nekaj sto milijonskega premoženja v evrih . Kako poimenujemo tisto osebo, ki se boji policista na vsakem vogalu?

Luka Perš

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 11. Jun 2024 at 15:06

659 ogledov

Komentar: Desnica vrnila udarec tranzicijski levici ! Bo izkoristila politični kapital na prihodnjih parlamentarnih volitvah?
Slovenija je spet odločala. Po super volilnem letu 2022 so tokrat volilni upravičenci izbirali devet evropskih poslancev in odločali o štirih vprašanjih na posvetovalnih referendumih. V letu 2022 so takoimenovane sile tranzicijske levice zelo hudo premagale desnico, kjer že skoraj dve desetletji na njem prevladuje Slovenska demokratska stranka pod vodstvom Janeza Janše.Že skoraj dve desetletji v Sloveniji spremljamo v "osrednjih večinskih resnih" medijih na trenutke zelo manipulativno zrežirane medijske 3 4 HOP AFERE v sodelovanju z delom sodstva, delom tožilstva in delom policije.Nič drugače ni bilo niti tokrat, a so se vse nastavljene afere razblinile v manj kot 24 urah. Isto so zadnji dan pred volitvami javnomnenjske raziskave hotele vplivati na dejstvo, da bo trenutna največja vladna stranka Gibanje Svobode osvojila tri poslanske sedeže v novem sklicu evropskega parlamenta.V letu 2022 je tudi zaradi pandemičnih časov v Sloveniji močno slavila tranzicijska levica. Še Golob si je dovolil in je pošiljal prvaka opozicije v dokončno upokojitev. Vendar se je tokrat zadnji smejal Janez Janša. Predsednik SDS Janez Janša. (Foto: Posnetek zaslona-X)Z zelo dobro in premišljeno kampanjo začinjeno s kolegialno tekmovalnostjo so osvojili štiri evropske sedeže. Njihovi evropski poslanci so postali Romana Tomc, Zala Tomašič, Milan Zver in Branko Grims. Presenečenje večera je bila definitivno izvolitev Grimsa in Tomašičeve za dobršel del slovenske javnosti. Za nas osebno niti ne, saj smo vedeli, da tako Branko Grims in Zala Tomašič izvajata zelo dobro osebno kampanjo na terenu.Zala Tomašič je izkoristila le svojo dolgoletno delovanje v stranki, mednarodne izkušnje, prepoznavnost svoje očeta Borisa Tomašiča in pomoč svoje prijateljice Zale Klopčič, podpredsednice SDM in v zadnjih mesecih vplivne mnenjske voditeljice na desnem političnem polu. Ob tem se je tudi izkazalo, da je podmladek SDS "premagal" "staro gardo" SDS-a, saj je Tomašičeva prejela več kot 25 tisoč glasov in med vsemi kandidati osvojila odlično peto mesto. Mlada kandidatka SDS Zala Tomašič je z zadnjega mesta na kandidatni listi osvojila neverjetnih 26.794 glasov. Omeniti pa moremo še eno mlado obetavno politično silo iz SDS, Karin Planinšek, voditeljica podkasta Na tekočem. Upajmo le, da bo mlada Karin še naprej ostala pogumna in se še naprej izpostavljala v slovenski javnosti.Zala Klopčič in Karin Planinšek, mladi članici SDS, ki sta se dokazali s svojim javnim izpostavljanjem. Tudi Novi Sloveniji je uspelo osvojiti en mandat evropskega poslanca. Tokrat jih bo prvič v evropskem parlamentu predstavljal njihov predsednik Matej Tonin. V nekaterih slovenskih medijih smo že prebrali, da bi Tonin zelo rad izvedel taktiko Boruta Pahorja iz leta 2008. Isto so zapisali, da bi lahko na naslednjem kongresu Nove Slovenije padel njihov dolgoletni generalni sekretar stranke Robert Ilc. Predsednik Nove Slovenije Matej Tonin. (Foto: Posnetak zaslona-X)Kljub osvojenemu sedežu v Novi Sloveniji bolje da ne spijo na lovorikah. Ne glede, da je bila volilna udeležba veliko manjša, so uspeli zadržati svojo volilno bazo. Vsaka stranka samostojno vodi svojo politiko. Upajmo le, da se jim bo igranje na karto izključevanja Janeza Janša za morebitnega mandatarja desno sredinske vlade obrestovalo. Ali smo v Sloveniji končno dobili po dolgem času tretjo močnejšo stranko iz desnega političnega pola? Slovenska ljudska stranka je dokazala, da z karizmatičnim osrednjim kandidatom kot je bil dr. Peter Gregorčič lahko pride do skoraj osmih odstotkov. Kljub temu, da je Gregorčič med vsemi kandidati zasedel četrto mesto po preferenčnih glasovih se jim je sedež v evropskem parlamentu izmaknil za nekaj tisoč glasov. Dr. Peter Gregorčič. (Foto: Posnetek zaslona-X)Mogoče pa je Slovenska ljudska stranka le preživela dolgotrajno notranjo politično krizo. S predsednikom stranke Marko Balažicem, podjetnikom Alešem Štrancerjem, prvim predsednikom slovenske vlade Lojzetom Peterlom in morebitnim Gregorčičem vstopom v SLS bi imeli lepo priložnost, da postanejo relevantni politični igralec v Sloveniji. Upajmo le, da se bodo stari kadri SLS počasi umaknili v ozadje in novi ekipi dopustili ustvarjanje gradnje novo podobe SLS. Bomo videli.Že nekaj časa pa se ugiba o prihodnosti sedanjega poslanca SDS Anžeta Logarja. Res je Logar v intervjuju za Reporter namignil, da bi bil pripravljen prevzeti SDS v skladu z dogovorom dolgolentnega predsednika stranke Janeza Janše. Logar po sedanji zmagi SDS na evropskih volitvah lahko pozabi, da bi naslednje leto zasedel mesto predsednika SDS. Kako se bo odločil, bomo videli. V primeru, da bi res šel ustvarit stranko bi to lahko bil zadnji manjkajoči mozaik takoimenovane desne sredine, da bi naskakovala zmago na parlamentarnih volitvah v letu 2026. Predsednik stranke SLS Marko Balažic. (Foto: Posnetek zaslona- X)V primeru, da bi tudi sedanji predsednik SLS Marko Balažic razumno ravnal in ponudil vodenje stranke Gregorčiču, bi ob današnjem razmerju sil predstavniki politične desnice premagali politične sile tranzicijske levice na prihodnjih parlamentarnih volitvah.Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

1504 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

107 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš

Tue, 4. Jun 2024 at 17:14

1405 ogledov

Razkrivamo hobotnico kadrov Antona Balažeka, ki so svojo mesto našli v Golobovi Gibanje Svoboda!
V našem mediju smo že večkrat razkrivali politično poslovno omrežje nekdanjega lendavskega župana in kandidata na listi Desus-Dobra države na letošnjih evropskih volitvah Antona Balažeka. V preteklosti smo tudi razkrili, da je že dlje časa zaposlen kot svetovalec pri poslancu madžarske narodnostne skupnosti Ferenca Horvatha. V preteklosti smo tudi pisali o spornem poslu, kjer je sodeloval znan slovenski podjetnik Martin Odlazek. To smo razkrili v članku z naslovom V kakšne rabote se je z medijsko-smetarskim tajkunom Odlazkom zapletel madžarski narodnostni poslanec Ferenc Horvath? objavljen dne 19. novembra 2021.Razkrili smo tudi, da je Anton Balažek s pomočjo določenih kadrov ima določen vpliv po informacijah naših virov iz lendavskih koncev na kadre Gibanje Svoboda. Največji vpliv naj bi imel na delovanje aktualnega poslanca Gibanje svobode in nekdanjega državnega sekretarja na ministrstvu za kmetijstvo Dejana Dejan Süča. Pisali pa smo tudi o tem, da je mu j zavod Minta, ki ga je ustanovila Pomurska madžarska narodnostna skupnost nakazovali na mesec zneske v višini 4000 evrov. PMNS je takrat vodil prav aktualni poslanec DZ RS Ferenc Horvath. O tem smo v našem mediju pisali v članku z naslovom Dejan Süč, Tomaž Vesel Golobove vlade! V popoldanskem šihtu zasluži vsak mesec štiri tisoč evrov! Za kmetijstvo se mu FUČKA!! (objavljen dne 22. septembra 2022) in Madžari jezni na Dejan Süča! Kdaj bo ukrepala Irena Šinko in Süču ZABIČALA, da se naj NEHA ZAJEBAVATI S PRIVATNIMI BIZNISI! (objavljen dne 30. avgusta 2023).Zdaj pa smo v uredništvu prejeli pismo žvižgačev, ki razkrivajo kdo so v Lendavi "elita". Večina "elite" prihaja iz kroga Antona Balažeka, ki so se sedaj "prikradli" v lendavsko organizacijo trenutno največje vladne in parlamentarne stranke Gibanje Svoboda. Avtorji izpostavljajo poleg Horvatha, Balažeka in Süča še Mirjam Balažek (žena Antona Balažeka), ravnateljico Dvojezične šole Lendava Silvijo Hajdinjak Prendel, učiteljico na srednji šoli Lendava Heleno Antolin Tibaut in njenega moža, direktorica Ljudske univerze Lendava Rahela Hojnik Kelenc, občinski svetnik z GS Sven Serjaš in aktualna romska svetnica v lendavskem občinskem svetu in podpornica GS Nataša Horvat. Celotno besedilo si lahko preberete in ocenite sami, ali navedbe držijo.Se Anton Balažek na volitve v EU Parlament na listi Desus financira s strani Narodnostnega poslanca Ferenca Horvatha"Zanimivo kakšne denarje pobira Anton Balažek s svojim podjetjem AB Poslovne storitve Anton Balažek. Take zaslužke si ne morejo navadni Slovenci in Slovenke privoščiti. To lahko le iz denarja za Narodnosti ob asistiranju Horvatha.Največji "oboževalec" in financer Balažeka je Horvath Ferenc. Le kako da si Horvath ne izbere kakega mladega manjšinca in da možnost za zaposlitev mlademu Lendavčanu. Ne, on rajši finacira iz DZ RS upokojenca in s tem nekomu odžira dohodke. Poleg tega pa so na PMNS kupili od občine Dobrovnik prostore ( sedaj stojijo prazni) za potrebe PMNS oziroma za potrebe ene zaposlene na PMNS, ki ima zelo bližnje "prijateljske" odnose z Antonom Balažekom. Horvath Ferenc pa je Balažeku šel na roko in kupil prostore za osebno prijateljico Balažeka.No to je lendavska elita v krog katerih so vključene elite, ki se ne menijo za navadne ljudi temveč denar delijo v svojem krogu. Kdo so lendavski elitneži:Poleg Balažeka je še vidno s strani "pošteno" ( Horvath imel je ta slogan na volitvah) Ferenca Horvatha izdatno financiran Dejan Süč ( Labaratorij velikih zgodb - Dejan Süč s.p.), ki je pridobival enormne zneske ( vir Erar) pred, med in po kampanji za volitve v DZ RS. Bo pa zanimivo spremljat zaslišanja preiskovalne komisije, ki bodo doletela tudi njega , zaradi prikritega financiranja volilne kampanje Gibanje Svobode. Seveda ne smemo pozabiti na ženo Antona Balažeka- Mirjana Balažek ( 5Plus Mirjana Balažek - vir Erar).Vidni elitneži so še ravnateljica Dvojezične šole Lendava Silvija Hajdinjak Prendel, ki je mimogrede sestrična poslanca Horvatha. Verjeli ali ne kot ravnateljici je uredil s predlogom zakona o financiranju dodatka za uporabo madžarskega jezika. Znaša 15- odstotkov pri njeni plači vsak mesec. Sramota, navadni klientalizem brez primere. V kratkem bo Balažekova hčerka prestopila v Dvojezično Srednjo šolo Lendava. Zanimivo bi bilo pogledat plače direktorjev v javnih ustanovah v Sloveniji. Plača Silvije Hajdinjak Prendel ekstremno izstopa iz vrst drugih ravnateljih slovenskih srednjih šol. Lahko se tudi povpraša ministra za šolstvo Feldo. Baje pa bi lahko imela s temi dodatki višjo plačo od resornega ministra."Izjemna lendavka eminenca" je učiteljica na srednji lendavski šoli Helena Antolin Tibaut. Je zelo "vsestranska". Starši so nad njo zgroženi, saj se po njihovem mnenju vlači vsepovsod in zanemarja poučevanje svojih učencev. S svojim možem izvajata v KS Gaberje privatni biznis. Helena je predsednica KS Gaberje, njen mož pa Gaberskega turističnega društva. Kaj imajo od tega Gaberčani? Veliko delajo za nič, Helena se pa nastavlja novinarjem. Njen mož kot predsednik Turističnega društva Gaberje prodaja svoje vino na vseh prireditvah ( drugi vinarji ne morejo zraven- niti če so cenejši) in iz skupine blagajne si nakazuje denar za vino - po kdo ve kakšni ceni. Naj pa povemo da je Helena Antolin Tibaut tudi svetnica Gibanje Svoboda.Med lendavske elitneže spada tudi Rahela Hojnik Kelenc, ki je nasledila "družinski" JAVNI ZAVOD, saj je enostavno pod Antonom Balažekom za njemu podporo se je ustoličila za "večno"???? direktorica Ljudske Univerze Lendava. Rahela se pa ukvarja z razpisi za romsko problematiko, kjer je ogromno denarja. Rada se pohvali, koliko finančnih sredstev je pridobila na razpisih. Na žalost mesto in Lendava nima nič od tega. Denar se porablja za elitneže kjer zelo radi potujejo, feštajo in tako izpuhti ves pridobljeni denar.Če pa pogledamo strukturo zaposlenih na Ljudski univerzi. Zato nas ne čudi, kam gre denar, saj sta v javnem zavodu zaposlena trenutno dva občinska svetnika z liste Gibanje Svoboda! To sta: Sven Serjaš, katera žena dela na lendavski občini in Nataša Horvat. Le ta kot kandidatka Gibanje Svoboda ni prišla v občinski svet. Na ponovnih volitvah za romskega predstavnika - ker na rednih volitvah (zanimivo) ni bila kandidata - kandidira sama Nataša Horvat! Kot edina kandidatka za romsko občinsko svetnico je bila izvoljena v lendavski občinski svet. Seveda Nataša Horvat vedno negira da je iz kvote Gibanje Svoboda.Glej ga zlomka - dokaz : Nataša Horvat "romska svetnica" je bila imenovana v volilno komisijo v Dolgi vasi iz Gibanje Svoboda- kakšna slučajnost! Ja, za Natašo Horvat je mogoče slučajno za druge pač ni- tako pač je!V prejšnjem mandatu je bila občinska svetnica tudi direktorica Ljudske Univerze Lendava Rahela Hojnik Kelenc. Lahko rečemo, da je lendavska ljudska univerza "privatni inkubator zaokrožene celote kadrov Gibanja Svobode v Lendavi". Povezovalec pa je kdo drug kot Dejan Süč, "vajenec" Antona Balažka- ki ga je lansiral kot neuspešnega kandidata za župana Lendave.V Lendavi teh elitnežev nimajo zelo radi. Kot prvo so vrata pokazali Ferencu Horvathu, ki mu ni uspelo zasesti predsedniško mesto v krovni instituciji pomurskih Madžarov. Vsekakor imajo zadosti teh "svinjarij", ki jih je počel kot "mali Bog". A si lahko zamislite pohlepnost po funkciji in denarju, sedaj želi spremeniti celo zakon o združljivosti njegovega poslanskega mandata in vodenje PMNS. Verjemite nam, da se Marija Požonec in ostali predhodni predsedniki PMNS se obračajo v grobu s takimi predlogi.Vprašanje je ali bo Horvath v predlog uvrstil združljovost poslanskega in županskega mandata. To bi razumeli kot konstruktiven predlog. Horvath Ferenc gleda le sebe in svoje elitneže. Verjamemo, da mu bodo tudi ostali parlamentarci pokazali vrata. V kolikor ne bodo oni sami odgovarjali za take podle rabote.Bomo pozorno spremljali.....Luka Perš

Mon, 27. May 2024 at 10:26

775 ogledov

FOTOGALERIJA: Romsko društvo za razvoj športa mladine in otrok uspešno izpeljali izvedbo malonogometnega turnirja na Pušči
"Z velikim zadovoljstvom ter ponosom smo prestali krst ter uspešno opravili s prvim malonogometnim turnirjem.V čast in v ponos nam je, da smo na našem turnirju romi ter ne-romi brez težav se družili, skupaj igrali nogomet, pili za šankom ter se smejali v obraz vsem, ki mislijo, da so take stvari nemogoče. Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem našim prijateljem, sponzorjem, obiskovalcem, vsem ekipam - skratka vsem, ki so bili del organizacijske skupine. Prav tako zahvala tudi našim "oldtajmerjem" - ekipi NORTON, ki so kljub letom še vedno gibčni ter pravi virtuozi z žogo. Prav tako se zahvaljujemo Luki Peršu, ki si je rezerviral dan samo za nas.Fotogalerija:

Mon, 27. May 2024 at 10:26

165 ogledov

FOTOGALERIJA: Romsko društvo za razvoj športa mladine in otrok uspešno izpeljali izvedbo malonogometnega turnirja na Pušči
"Z velikim zadovoljstvom ter ponosom smo prestali krst ter uspešno opravili s prvim malonogometnim turnirjem.V čast in v ponos nam je, da smo na našem turnirju romi ter ne-romi brez težav se družili, skupaj igrali nogomet, pili za šankom ter se smejali v obraz vsem, ki mislijo, da so take stvari nemogoče. Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem našim prijateljem, sponzorjem, obiskovalcem, vsem ekipam - skratka vsem, ki so bili del organizacijske skupine. Prav tako zahvala tudi našim "oldtajmerjem" - ekipi NORTON, ki so kljub letom še vedno gibčni ter pravi virtuozi z žogo. Prav tako se zahvaljujemo Luki Peršu, ki si je rezerviral dan samo za nas.Fotogalerija:>Luka Perš
Teme
Ajdovščina Ankaran Apače Beltinci benedikt BistricaObSotli Bled bloke Bohinj borovnica bovec Braslovče Brda Brežice brezovica Cankova Celje CerkljeNaGorenjskem Cerknica Cerkno cerkvenjak cirkulane Črenšovci ČrnaNaKoroškem Črnomelj Destrnik divača dobje Dobrepolje dobrna DobrovaPolhovGradec Dobrovnik DolenjskeToplice DolpriLjubljani Domžale Dornava Dravograd Duplek GorenjaVasPoljane gorišnica Gorje GornjaRadgona GornjiGrad GornjiPetrovci grad Grosuplje Hajdina HočeSlivnica Hodoš Horjul Hrastnik HrpeljeKozina Idrija ig IlirskaBistrica IvančnaGorica Izola Jesenice Jezersko Juršinci Kamnik KanalObSoči kidričevo kobarid kobilje Kočevje Komen Komenda Koper KostanjevicaNaKrki Kostel kozje kranj KranjskaGora križevci krško Kungota Kuzma Laško Lenart Lendava litija Ljubljana Ljubno ljutomer Logatec LogDragomer LoškaDolina LoškiPotok LovrencNaPohorju Luče Lukovica Majšperk makole Maribor markovci Medvode Mengeš Metlika mežica MiklavžNaDravskemPolju MirenKostanjevica mirna MirnaPeč Mislinja MokronogTrebelno Moravče MoravskeToplice Mozirje MurskaSobota muta Naklo nazarje NovaGorica Novomesto Odranci oplotnica Ormož osilnica pešnica Piran pivka podčetrtek podlehnik Podvelka Politika poljčane polzela Postojna prebold Preddvor prevalje Ptuj Puconci RačeFram Radeče Radenci RadljeObDravi Radovljica RavneNaKoroškem RAZKRIŽJE RečicaObSavinji RenčeVogrsko Ribnica RibnicaNaPohorju RogaškaSlatina rogašovci rogatec ruše SelnicaObDravi Semič Sevnica Sežana SlovenjGradec SlovenskaBistrica slovenskekonjice Sodražica Solčava SrediščeObDravi Starše Straža

Zadnji komentarji

Gauis Terrence :

13.6.2024 01:29

Mail - Cybergenie (AT) Cyberservices (DOT) C O M. W/App - +1 - 2 - 5 - 2 - 5 - 1 - 2 -0 - 3 - 9 - 1. W_E_B - Cybergeniehackpro . X Y Z. To recover lost or stolen Bitcoin and other cryptocurrencies, CYBER GENIE HACK PRO has become the go-to option for individuals and companies. Reliable and efficient recovery services are becoming more and more necessary as the cryptocurrency business expands rapidly. CYBER GENIE HACK PRO distinguishes itself from competitors by employing a group of exceptionally proficient blockchain analysts and cybersecurity specialists who use state-of-the-art forensic methods to track the flow of digital assets, even in the most intricate situations. To increase the likelihood of a successful recovery, their all-encompassing strategy combines rigorous on-chain research, calculated cooperation with law enforcement, and the most recent advancements in crypto tracking technology. Cyber Genie Hack Pro is unique in that they have recovered millions of dollars worth of digital money that was lost or stolen, and it has never wavered in its dedication to maintaining client confidentiality. Throughout the recovery process, clients can be sure that their private information and belongings will be handled with the highest care and secrecy. Cyber Genie Hack Pro offers the know-how and resources to understand the complex world of blockchain transactions and restore lawful cryptocurrency holdings to their owners, regardless of the cause—a hack, a software bug, or a straightforward human error. Cyber Genie Hack Pro, the leading authority on Bitcoin and cryptocurrency recovery, offers priceless comfort to individuals who have been harmed by the inherent dangers of the digital asset ecosystem. I was a sinking boat of lost bitcoin until Cyber Genie Hack Pro rescued me from the boat. Find Cyber Genie Hack Pro via the info above. Thank you.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ali se je ??"uradnica skupine KOMANDOS"?? na kraljici vseh postopkov-tožilstvu Mateja Gončin odrekla varovanju in sledenju?