Članek
Avtizem in cepiva
Objavljeno Feb 10, 2017

Dokazano je, da cepiva povzročajo avtizem: v 83 primerih država

plačuje odškodnino za poškodbo po cepljenju, ki je avtizem

Odvetnica Mary Holland, Pravna Fakulteta New York

sep 2020

https://www.facebook.com/resnicax/videos/2787850721481189

* * *

Prepovedan film o cepivih, ki povzročajo avtizem: VAXXED

https://www.facebook.com/MXGMX/videos/185881285440087

*

Vera v cepiva je fanatična religija, ki ni podprta z nobenimi dokazi, znanstvenimi raziskavami ali zgodovinskimi dejstvi....

Dr Susanne Humphries (knjiga The History of Vaccines) : 

* * *

Kemikalije v cepivih povzročajo avtizem. Ljudje in organizacije, ki trdijo drugače, so plačane za to. Mi vemo resnico in ne bomo cepili svojih otrok do smrti !

dr. Alvin H Moss, nefrolog, West Virginia University

Vir: https://www.sorightithurts.com/2019/01/05/trump-signs-order-vaccines-no-longer-required-for-children/

* * *

Center za nadzor bolezni je priznal na Zveznem sodišču: nimamo dokaza, da cepiva ne povzročajo avtizma

https://www.newsbreak.com/news/0OMS1cl9/cdc-admits-in-federal-court-it-does-not-have-studies-to-support-claim-vaccines-do-not-cause-autism

https://www.icandecide.org/wp-content/uploads/2020/03/ICAN-VS-CDC-LAWSUIT-PR.pdf

* * *

Cepivo za ošpice ubije več ljudi kakor ošpice.

http://survivalupdate.com/measles-vaccine-kills-more-than-measles/

***   ***   ***

Ne verjemite Google podatkom o zdravnikih iz te objave, ki kritizirajo cepljenje.

Google ni nevtralen in neodvisen sistem, ki bi nepristransko informiral o cepljenju. Google manipulira in cenzurira podatke, tako da promovira Big Pharmo, iskalni rezultati pa ne prikazujejo strani, ki pišejo o zdravljenju z naravno medicino.  Tako so iz iskalnih rezultatov izbrisali informacijo * cepljenje povzroča avtizem*, katero ljudje najbolj pogosto iščejo.

* * *

več kot 100 študij o škodljivosti cepiv

https://www.naravnaimunost.si/studije/

* * *

Donald Trump, Predsednik ZDA:

vzemejo čudovitega dojenčka in mu vbrizgajo nekaj, kar je za konje. In potem je avtističen. 

https://www.facebook.com/tatjana.music.panjkovic/videos/10224210990810776

*

Leta 2016 je Glaxo Smith Kline podpisal 715 millionov USD vredno pogodbo z Google, ki je v partnerstvu tudi s farmacevtskim podjetjem Sanofi.  Google's starševsko podjetje Alphabet investira v farmacevtsko podjetje Vaccitech in v cepiva za gripo. Google je postal plačljiv operacijski sistem, ki ima določene socialno- politične agende, ki so vgrajene v iskalne algoritme s ciljem manipulacije in zavajanja javnosti glede cepljenja in avtizma. Več o tem je v članku: 
https://www.greenmedinfo.com/blog/investigation-google-search-autosuggestions-program-users-pro-pharma-anti-health-

* * *

Ameriški Center za nadzor bolezni - CDC je koruptivna organizacija, ki ne skrbi za zdravje otrok, ampak je v rokah farmacevtske industrije, je njen prodajni agent, ki z uvrščanjem cepiv v program obvezenega cepljenja ustvarja trg za cepiva v vrednosti 4,6 milijarde USD na leto. Njihovo poslanstvo ni varovanje zdravja otrok, temveč zaslužek od prodaje cepiv, na katere imajo registriranih kar 50 patentov.  

V CDC Immunization Safety Office je delal raziskovalni znanstvenik dr. William Thompson. Povedal je, da je CDC že od leta 2001 vedel, da cepivo  OMR za ošpice, mumps in rdečke lahko povzroči avtizem. A so molčali, skrili podatke in naredili znanstveno prevaro. CDC tako zavestno škoduje otrokom, zato da ščiti interese farmacevtske industrije. Tudi dr. Thompson je o tej prevari molčal 13 let, preden je kot žvižgač spregovoril v javnosti. 

dr. Brian S. Hooker phD, profesor biologije na Simpson Univerzi je povedal: V CDC (Center for Disease Control) so iskali način, kako bi skrili povezavo med OMR cepivom in avtizmom. Leta 2001 so imeli di Stefano študijo, a katero naj bi dokazali, da OMR cepivo ne povzroča avtizma. Podatki pa so pokazali, da imajo afroameriški otroci 3,4 krat večje tveganje za avtizem, če so prejeli OMR cepivo v skladu s programom do tretjega leta starosti. CDC je skušal skriti te podatke. V tej študiji je bil en izmed avtorjev tudi dr. William Thompson in CDC mu je ukazal, da te statistične podatke uniči, on pa jih je kljub temu shranil na svojem računalniku, med tem ko je CDC naredil kriminalno dejanje in podatke uničil. To je kriminal na več nivojih:  Je kršitev Federal Data Act o varovanju podatkov v državnem arhivu. Podatki so bili alarmantni in CDC je že novembra 2001 vedel, da cepivo za OMR lahko povzroči avtizem. 

https://www.ageofautism.com/2014/09/minority-report-a-covert-cdc-program-inoculated-black-babies-with-deadly-experimental-measles-vaccines.html

CDC je leta 2004 ukazal dr. Thompsonu, da naredi predstavitev na Institute of Medicine, ki naj bi bilo neodvisno telo, ki za CDC občasno preverja varnost cepiv. Dr. Thompson je želel povedati resnico o povezavi cepiva OMR z avtizmom. O tem je obvestil direktorico CDC dr. July Gerberding (ki je leta 2009 odšla v službo v oddelek za cepiva v farmacevtsko podjetje Merck Sharp & Dohme in čez noč postala milijonarka). Dr. Gerberding ni odgovorila, pač pa je dr. Thompson dobil disciplinski opomin zaradi nepokornosti nadrejenim. Nadrejeni od dr. Thompsona - Frank di Stefano mu je ukazal, da uniči dokumente, ki dokazujejo da cepivo za ošpice, mumps in rdečke lahko povzroči avtizem in prepovedali so mu predavati na Institute of Medicine. Namesto njega je predaval njegov nadrejeni - Frank di Stefano, ki je predstavil lažne podatke, kar je kriminal. Od leta 2001 je več kot 100.000 afroameričanov dobilo avtizem, kar ne bi bilo potrebno, če OMR cepivo ne bi bilo obvezno. 

Dr. Brian Hooker phD, profesor biologije na Simpson University: Leta 2013 mi je dr. Thompson poslal resnične statistične podatke, ki naj bi jih po ukazu CDC moral uničiti in povedal mi je, kako lahko sam dostopam do banke podatkov. Tako sem sam naredil statistične analize, kajti dr. Thompson me je opozoril, da CDC izvaja lažne raziskave in da so že leta 2001 vedeli, da cepivo OMR lahko povzroči avtizem, zaradi vsebnosti živega srebra (oz aluminija). Ko sem sam analiziral podatke, sem jih tudi objavil v javnosti, med tem ko je CDC to prepovedal dr. Thompsonu. 

David Christopher MH: Dr. Thompson bi moral pričati v ameriškem kongresu o povezavi med cepivi in avtizmom, a to se ne bo zgodilo, ker so kongresniki podkupljeni- od Big Pharma vsak od njih dobi 250.000 USD. 

dr Paul Thomas MD, pediater: Leta 2004 je Institute of Medicine objavil veliko člankov o tem, da je (zlagana) študija de Stefano dokazala, da ni povezave med cepivom OMR in avtizmom in da se to ne sme več raziskovati. To je bilo čudno, saj smo sredi krize slabega zdravja otrok.

Mike Adams, Natural News.com: CDC je spremenil statistične podatke tako, da je skril vzročno povezavo med OMR cepivom in avtizmom. Tako na podlagi lažne študije zdravstveni sistem s cepivi pohablja otroke. To je zločin proti človeštvu, to je medicinski genocid. 

*

Meta študija: https://www.dovepress.com/the-relationship-between-the-level-of-copper-lead-mercury-and-autism-d-peer-reviewed-fulltext-article-PHMT

http://nultatacka.rs/studija-zakljucila-ziva-hg-se-sada-moze-pronaci-na-popisu-kao-uzrok-autizma-nakon-vakcinacije-kod-dece/

*

Dr. Andrew Wakefield gastroenterolog: CDC je storil kriminalno dejanje na več nivojih: prevara, laži, zavajanje staršev, ki nimajo možnosti dati informiranega soglasja o cepljenju otrok. Pediatri zavajajo starše, ker njih zavajajo medicinske inštitucije, kot je CDC, ki je dal lažne podatke Institute of Medicine. Frank di Stefano iz CDC je lagal Inštitutu za medicino, da je cepivo za ošpice, mumps in rdečke varno ter da zaradi tega niso potrebne nadaljne raziskave. zato so ukinili vsa financiranja raziskav o ugotavljanju povezave med cepivi in avtizmom. To lažno poročilo je šlo tudi na sodišče za odškodnine zaradi poškodb od cepiv - U.S. Frederal Vaccine Court, kjer je bilo 5000 tožb zaradi poškodovanih otrok. vsi so izgubili tožbe na tem sodišču na podlagi te lažne in ponarejene raziskave CDC-ja, ki je trdila, da cepiva ne povzročajo avtizma.

To je kriminal in vodilni iz CDC-ja bi morali v zapor zaradi znanstvene goljufije, ki ogroža zdravje otrok.  CDC je lagal tudi ameriškemu kongresu, da je OMR cepivo varno. To je ena največjih medicinskih prevar na svetu in vsi mediji bi morali poročati o tem, a nihče ne poroča ničesar. Zakaj? Ker so mediji v rokah farmacevtskih korporacij, oni poročajo tako, kot jim diktira farmacevtska industrija (op. katere trg cepiv bo do leta 2023 vreden 50 milijard USD ) . 

 Gastroeneterolog dr. Andrew Wakefield je ugotovil povezavo med OMR cepivom in IBD - kroničnim vnetjem črevesja in je napisal, da je potrebno raziskati povezavo med cepivom OMR in avtizmom. Mediji so ga obtožili, da je naredil znanstveno prevaro in so uničili njegovo kariero. A to ni resnica. Dr. David Lewis, mikrobiolog in bivši uslužbenec ameriške agencije za varovanje okolja EPA (Environmental Protection Agency), ki je zdaj žvižgač,  je o tem povedal : Dr Wakefiled je objavil članek o povezavi cepiva OMR in avtizma. Tudi jaz sem začel to raziskovati, dobil sem originalne podatke in videl sem, da gre za prikrivanje s strani medijev. Dobil sem originalne podatke iz raziskave dr. Wakefielda, za katere je British medical Journal trdil, da ne obstajajo. Iz teh dokumentov je bilo razvidno, da dr. Wakefield ni naredil nobene znanstvene prevare, kot trdijo mediji. Rezultate moje raziskave sem objavil na Harvard Univerzi leta 2011 in jim pokazal, da podatki zanikajo obtožbe, ki so jih izrekli proti dr. Wakefieldu. 

Dr Andrew Wakefiled, gastroenterolog:  Novinarji in mediji so me obtožili, da sem ponaredil podatke, čeprav je danes več tisoč strani različnih študij, ki so potrdile moje ugotovitve. Ko je žvižgač iz CDC-ja dr. William Thompson razkril skrivanje povezave med OMR cepivom in avtizmom, je s tem potrdil našo hipotezo, da je OMR cepivo povezano z prebavnimi težavami - IBD kroničnim vnetjem črevesja po prejemu tega cepiva in regresijo v spekter avtističnih motenj

Ty Bollinger: Raziskavo dr. Andrew Wakefileda o povezanosti cepiva OMR in avtizma je potrdilo še 28 drugih znanstvenih raziskav. Ker straši ne morejo dati informiranega soglasja o cepljenju otrok, imamo obvezno in prisilno cepljenje, ki pomeni kršitev NUREMBERG CODE, zakona ki je bil sprejet po medicinskih zločinih v nacistični Nemčiji med 2. sv. vojno. Ta zakon pravi, da je nujno potrebno soglasje osebe za sodelovanje v medicinskem eksperimentu, kot je na primer cepljenje, ki ne temelji na znanstvenih raziskavah. 

Več o obveznem cepljenju kot kršitvi Deklaracije o človekovih pravicah in Nuremberg Code je povedala prof. Mary Holland CHD Board Member v videu:

https://www.youtube.com/watch?v=kNz0wdsk5sE&fbclid=IwAR1yweYPIRiM1-fbENk18Z5Ge9Yw8d8Tc01PJijdH1-oQyVfwQUxzpy7KOA&app=desktop

Dr. Brian Hooker phD, profesor biologije na Simpson University: Obstajajo dokumenti, ki dokazujejo, da je največje farmacevtsko podjetje Merck Sharp & Dohme, ki ima interesne povezave z ameriškim centrom za nadzor bolezni CDC, že leta 1991 vedelo, da povečevanje števila doz obvezenega cepljenja predstavlja problem zaradi akumulacije živega srebra v thiomersalu, ki v cepivih. A niso naredili nič v zvezi s tem

Ty Bollinger: Zakaj Merck Sharp & Dohme ni ukrepal? Zaradi zakona, ki ga je leta 1986 sprejel ameriški predsednik Ronald Reagan, ki je oprostil farmacevtska podjetja od vsake obveznosti  in odgovornosti zaradi poškodb otrok s cepivi. Posledica tega je ogromna rast števila odmerkov obveznega cepljenja po programu CDC in epidemija bolezni otrok. (op. p: v ZDA otrok do 18. leta prejme 72 odmerkov cepiv)

***

Tudi ameriški senator dr. Mark Green, zdravnik, dvomi v podatke Centra na nadzor bolezni - CDC. Povedal je, da meni, da so cepiva vzrok epidemije avtizma ,  da je CDC odgovoren za pomanjkanje podatkov o varnosti cepiv ter da CDC manipulira s podatki, kar je prevara.  Mediji so dr. Greena takoj napadli z lažnimi trditvami, da cepiva ne povzročajo avtizma.

Več o tem : https://thetruthaboutcancer.com/mark-green-vaccine-truth/?utm_campaign=ttac-content&utm_medium=organic&utm_source=email-ttac&utm_content=mark-green-vaccine-truth&utm_term=&mpweb=144-7522876-744028250

***

Povezavo med cepivi in avtizmom potrjuje tudi hrvaški imunolog dr. Srečko Sladoljev. Pravi da gre za prfoit zasebnega zdravstva, saj štiri mesečni program socializacije avtističnega otroka stane v ZDA kar 80.000 USD.

Pri skupini Amišev v ZDA, ki ne cepijo svojih otrok, ni nobenega primera avtizma. 

Vir:  http://www.globalmediaplanet.info/zabranjeni-intervju-imunolog-dr-srecko-sladoljev-cjepiva-iz-igle-treba-odmah-zabraniti/?fbclid=IwAR312ZbfB4gwO3N3WRwi8kWSlkxlEz1ygdrWeo_0Udjp-co7oxBk1ZYZjy0

***   ***   *** 

Cepiva povzročajo težke bolezni in so največji greh proti človeštvu

dr. Andrew Moulden, kanadski psihijater

Cepiva povzročajo nevrološke motnje, ki vodijo v avtizem. Big Pharma prodaja cepiva, ki povzročajo smrti in težke bolezni. zaradi tega jih nihče ne more tožiti, nato pa prodajajo zdravila, ki naj bi zdravila težke poškodbe zaradi cepljenja, je povedal dr. Moulden. Tu je video, v katerem kanadski pshijater dr. Andrew Moulden opisuje korupcijo zdravstvenega sistema in farmacije, ki je okupirala medicino zaradi svojih profitnih interesov.

https://www.youtube.com/watch?v=1bkqY4vL_x4&fbclid=IwAR35MSKEnQMjVmjNwQ4wC6x_VyJdb5Yy_AuPrBKT2ktsWEfIZsudMF8-w-g

 

* * *

Dr. Kalcker Ludwig je prišel do ugotovitve, da regresivni avtizem lahko povzročajo strupi, ki jih izločajo paraziti. On pravi, da je v roku treh let možna ozdravitev avtizma z anti parazitno terapijo. Pred 20 leti je bil 1 avtistični otrok na 10.000 otrok, danes pa je zlasti v ZDA epidemija avtizma, ki je tam diagnosticiran že pri 1 izmed 54 otrok. 

Dr. Kalcker pravi, da gre pri tej bolezni za prekinitev med možgani v področju trebuha (pleksus solars čakra) ter možgani v glavi. Paraziti v črevesju izločajo strupe, katere absorbira debelo črevo. To pa povzroča simptome avtizma, kot so:

***hyper amonia encefalopatija, zaostanek v rasti, slaba koordinacija telesa, tresenje, epileptični napadi, letargija, določeni položaji telesa, neodzivnost, čustvena odmaknjenost itd

Ugotovitve dr. Kalcker-ja potrjuje Robin Goffe, mati avtističnega otroka, ki je imel veliko količino parazitov. Simptome avtizma svojega sina je močno zmanjšala z zeliščno anti-parazitno terapijo, pomagala pa je tudi stotinam drugih s podobno težavo. Povedala je, da so cepiva iz serije s katerimi je bil cepljen njen sin, povzročila smrt mnogih dojenčkov, epilepsijo, avtizem, množenje parazitov in druge bolezni. Video o njenem pričevanju je

https://www.youtube.com/watch?v=MexhYXJ0vVs

Ugotovljeno je tudi, da imajo avtisti slabo razvit center za čustvovanje (amigdalo), zato ne izražajo čustev. Vzrokov za pojav avtizma je lahko več, poleg parazitov so možen vzrok tudi otroška cepiva, ki vsebujejo težke kovine, kot sta živo srebro in aluminij. Kako živo srebro v majhni koncentraciji in v zelo kratkem času uniči nevrone,  prikazuje kratek video na strani:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=85tgwh3HpsM

Dr. F. William Engdahl v knjigi Target China piše, da je avtizem posledica cepiv farmacevtskih podjetij Glaxso Smith, Bristol Myers Squib, Merck Sharp & Dohme, ki povzročijo nevrološka obolenja pri otrocih na Kitajskem, kot so avtizem, depresija in tesnoba. Pred 20 leti tam avtizma ni bilo, danes pa je že en milijon avtističnih otrok. V ZDA ima avtizem že en otrok na 59 zdravih otrok. On pravi, da gre pri cepljenju otrok za evgeniko (iztrebljanje ras) in transhumanizem. To je potrdila tudi dr. Stephanie Seneff, biologinja na MIT oddelku za informatiko in umetno inteligenco (Massachusetts Institute of Technology, ZDA). Povedala je: 

"Človeštvo je napadeno s strupi ( ki so vzrok avtizma, raka, Parkinsona, Alzheimerja...  ) težkimi kovinami, genetsko spremenjeno hrano, geo-inžiniringom (chemtrailsi), pesticidi, živosrebrnimi zobnimi zalivkami in cepivi "

***   ***   ***

Društvo za avtizem Republike Slovenije je analiziralo delovanje 60 terapij za zdravljenje avtizma. Ocena 0 pomeni **brez učinka**, ocena 1 **izboljšanje** in ocena 2 **velik napredek**. V analizi je sodelovalo 82 staršev avtističnih otrok:

GcMAF/3 (1,67), DIR floortime (1.40), RDI/3 (1.33), sekretin (1.33), karnosin (1.33), son-rise (1.25), hiperbarična kisikova komora (1.25), prebavni encimi (1.24), senzorična integracija (1.12), terapija z glasbo (1.08), logopedska terapija (1.08), TEACCH (1.06), taktilna integracija (1.06), ABA (1.05), refleksna masaža stopal (1), dieta brez sladkorja (1), glutation (1), probiotiki (0,97), DAN dodatki (0.95), dieta brez kazeina (beljakovin mleka) (0.94), terapija s psom (0.88), terapija s konjem (0.84), bioresonanca (0.82), PECS (0.82), mineral zeolit (0.75), kopel z Epson soljo (magnezij) (0,75), vitamin B6 z magnezijem (0,71), omega 3 (0,71), dieta brez glutena iz žit (0,70), antioksidant melatonin (0,67), cink (0,67), koencim Q10 (0.65), vitamin C (0,60), terapija pri bio energetiku (0,58), vitamin D (0,55), Early bird (0,50), nevrofeedback (0,50), inekcije vitamina B12 (0,50), folna kislina (0,45), vitamin A (0,44), B kompleks vitamini (0,43), Epilepsin (0,40), biotin (0,38)

Za zgornja sredstva so ugotovili, da pomagajo, med tem ko pri uradnem farmacevtskem zdravilu Ritalinu, ki ga predpišejo zdravniki, ni bilo nobenega izboljšanja, pri zdravilu Risperdal je prišlo celo do poslabšanja bolezni (minus 0,18), prav tako pri zdravilu Diflucan (minus 0,33 ) ter pri antipsihotikih (minus 0,11). Ritalin uničuje bazalne ganglije, kar pomeni 8,6 krat večje tveganje za Parkinsona med leti 21-49,  povzroča pa tudi nespečnost, živčnost, motnje razpoloženja in gibanja.

(Vir: https://www.drperlmutter.com/adhd-drugs-associated-with-a-dramatic-increased-risk-for-parkinsons/?inf_contact_key=b01ed636070ab91e3344147ffb5dfd85d18a532c4142cb79caf2b269de1401fa )

***   ***   *** 

Dr. med.  Alfred Kobal je objavil članek v Zdravniškem vestniku o vplivu živega srebra na patogenezo avtizma. V cepivih je bila snov (morda je še?) timerosal, ki vsebuje živo srebro. Ta raztaplja živce: povzroči oksidativno prizadetost astrocitov in nevronov v možganih, prizadene imunski sistem, moti glutaminergično, serotonergično, holinergično in centralno dopaminergično aktivnost (skoraj celoten sistem prenašalcev električnih  impulsov v živčnem sistemu)

Bivši agent ameriške obveščevalne agencije NSA, ki deluje pod skrivnim imenom Jim Stone pravi, da so cepiva strupena od leta 1995 dalje, toda ne vsa cepiva! Vsebujejo tehnologoje za spremembo izražanja genov CRISPR in CAS9 in za vstavljanje delov tuje DNA v jedro celice. Nekaj podobnega je povedal tudi dr. Klinghardt, ki ima uspeh pri zdravljenju avtizma. V predavanju 09.06. 2018 je povedal,  da cepiva vsebujejo ogromno retro-virusov, ki se vgrajujejo v človeško DNK in povzročijo avto-imunske bolezni in nevrološke motnje, kot so avtizem, ADHD, slab spomin, multipla skleroza ipd. Ni pa mu znano, ali so retro-virusi v cepivih **slučajno** ali namenoma. 

Nataša Kos Križmančič izvaja terapijo Sorensen obrazne reflekso terapije, ki naj bi izboljšala stanje avtizma. Terapija reprogramira delovanje možganov. Ruski biolog dr. Peter Garjajev pravi, da gre pri avtizmu za okvaro velikih možganov in da je možno zdravljenje z lingvistično vibracijsko medicino ( predstavništvo ima v Zagrebu). Prijateljica pa mi je povedala, da je v Nemčiji ena deklica popolnoma ozdravela od avtizma, ko je z očetom hodila na vaje, kjer je on igral na orgle dela J.S. Bacha

Ker naj bi bili glavni vzroki avtizma zastrupitev s strupi parazitov ali s težkimi kovinami, bom v naslednjem članku podala način razstrupljanja od težkih kovin ter anti-parazitno terapijo.  

Na spletni strani Naravna imunost so zapisali :

 Nenormalni imunski odziv na cepivo proti ošpicam (enojno ter kombinirano proti ošpicam, mumpsu in rdečkam) od 90. let prejšnjega stoletja preučuje nevrolog prof. dr. Vijendra K. Singh, ki je  odkril prisotnost kronične okužbe s cepilnim virusom ošpic v odsotnosti izpuščaja, ki se razvije v nevrološko avtoimunsko obolenje, to pa se lahko posledično pokaže kot sindrom avtističnega spektra. 


V študiji Serological Detection of Measles Virus in Relation to Autoimmunity in Autism ugotovijo, da je avtoimunska bolezen, ki prizadene možganski mielin, nastala kot posledica okužbe z ošpicami, to pa je nato vodilo v avtistično regresijo. 

»V luči novih predstavljenih dokazov ocenjujemo, da je cepivo OMR v nekaterih primerih lahko povzročilo avtoimunsko delovanje, in sicer tako, da je povzročilo atipično okužbo z ošpicami, ki ne ustvari tipičnega izpuščaja, ampak se manifestira z nevrološkimi simptomi v povezavi s cepljenjem.«



V študiji Abnormal Measles Serology and Autoimmunity in Autistic Children je prof. Singh ugotovil, da je prisotnost abnormalnih protiteles v povezavi s cepilnim ošpičnim antigenom prisotna pri 60 odstotkih testiranih avtističnih otrok in pri nobenem od zdravih otrok v kontrolni skupini. Študija je dokazala vzročno povezavo med cepivom OMR in možganskim avtoimunskim obolenjem testiranih avtističnih otrok.

CEPIVA POVZROČAJO AVTIZEM....so pokazale nove raziskave na Keele University in Kings College Hospital v Angliji. Našli so velike količine aluminija v možganih mrtvih oseb, ki so imele avtizem.

Dojenčki prejmejo v cepivih 500 krat večjo količino aluminija, kot je "varna" količina, določena od CDC (Centers for Disease Control and Prevention). Ta "varna" količina je 25 mcq za odraslo osebo in 10 mcq za dojenčka.Otroci, ki prejmejo cepiva po programu v ZDA, prejmejo 5.000 mcq aluminija v prvih letih življenja, kar je 500 krat več od dovoljene "varne" količine.

Leta 2013 so raziskovalci na University of British Columbia našli vzročno povezavo med cepivi in avtizmom. Aluminij v cepivih povzroča vnetja in avto-imunske bolezni. Cepivo za hepatitis, ki ga dobi novorojenček,( ki nima razvitega imunskega sistema), ima 250 mcq aluminija in to je le začetek zastrupljanja otrok s cepivi. 
CDC zelo dobro ve, da je aluminij strupen, a kljub temu dovoljuje uporabo v cepivih za otroke in odrasle- to je nedopustna brutalnost in nečlovečnost. 

***   ***   ***   

 dr. Mateja Černič :Kdor misli, da so cepiva pred vstopom na trg podvržena dolgoletnim, rigoroznim znanstvenim raziskavam, se žal krepko moti. Študije o varnosti in učinkovitosti cepiv, tudi tiste, na podlagi katerih cepiva pridobijo dovoljenje za promet, so namreč pravi metodološki zmazki. Dobesedno.  Zasnovane so tako, da še zdaleč ne razkrijejo (ne morejo razkriti) niti vseh kratkoročnih stranskih učinkov cepiv, srednje- in dolgoročnih pa sploh ne. Posledično te študije ne omogočajo realne ocene dejanske varnosti in učinkovitosti posameznega cepiva. Z drugimi besedami: cepiva,  s katerimi so vsako leto cepljeni milijoni otrok, niso bila nikoli ustrezno preizkušena. In državne agencije (JAZMP, NIJZ, itd.), ki naj bi skrbele za varnost državljanov ter na trg spuščale zgolj dokazano varna in učinkovita cepiva, za katerimi stojijo metodološko ustrezno zasnovane študije, te svoje temeljne naloge preprosto ne opravljajo.

Podrobnejša analiza študij o varnosti in učinkovitosti cepiv, vključno s tistimi, na podlagi katerih posamezno cepivo pridobi dovoljenje za promet, razkrije šokantno in nedopustno sliko: namesto rigorozno izvedenih znanstvenih študij imamo metodološke zmazke, ki so, očitno namerno, zasnovani tako, da ne omogočajo realne evalvacije lastnosti in delovanja posameznega cepiva. 

Farmakokinetične študije za cepiva niso obvezne in niso izvedene. To pomeni, da ne zakonodaja ne različne zdravstvene agencije od proizvajalca ne zahtevajo nobenih informacij o tem, kako se posamezno cepivo in v njem prisotne snovi absorbirajo, distribuirajo, presnavljajo in skladiščijo v organih ter kakšno škodo tam povzročajo. Zakaj je farmakokinetičnost posamezne snovi tako pomemben podatek, je podrobno obrazloženo v knjigi Ideološki konstrukti o cepljenju.

***   ***   *** 

Otrok Wendy Myers je po cepljenju dobil avtizem, zaradi aluminija v cepivih. sama ga je pozdravila z razstrupljanjem od težkih kovin. O cepivih je povedala: Ljudje mislijo, da cepiva ne vsebujejo živega srebra ali thimerosala. To je popolna laž. Mnoga cepiva za gripo vsebujejo živo srebro v obliki thimerosala.  Dr. Hugh Fudenberg, en izmed vodilnih imuno- genetikov v svetu je poglobljeno preučeval učinke cepiv za gripo na nevrološko zdravje. Ugotovil je, da ima oseba 10 krat večjo možnost da dobi Alzheimer bolezen, če je prejemala cepiva proti gripi, kot oseba, ki ni prejela več kot eno dozo cepiva proti gripi. Cepiva za gripo so neposredno povezana z več primeri paralize in poškodb možganov vsako leto. Mnogi raziskovalci menijo, da cepiva proti gripi povzročajo zapoznele reakcije in dolgoročne posledice na zdravje, kar je posledica kombinacije aluminija in živega srebra v cepivih. 

Od 1983 se je število cepiv za otroke, ki jih priporoča Center za nadzor bolezni v ZDA povečalo za več kot tri krat. Istočasno se je število avtističnih diagnoz povečalo za 800%. Dokazi kažejo, da se živo srebro še vedno uporablja v nekaterih cepivih za ošpice, mums in rdečke ter v cepivu za gripo. Neodvisne študije Centers for Disease Control Vaccine Safety Datalink so ugotovile, da otroci, ki prejmejo tri cepiva z živim srebrom, imajo 27 krat večjo možnost, da zbolijo za avtizmom, kot otroci, ki niso bili cepljeni. Mnogi strokovnjaki zanikajo povezavo med živim srebrom in avtizmom, a obstaja veliko število medicinskih dokazov, da obstaja vzročna povezava med cepivi in avtizmom. 

Tu je spletna stran, s skoraj 500 raziskavami o škodljivosti cepiv:  http://www.greenmedinfo.com/anti-therapeutic-action/vaccination-all

The National Vaccine Injury Compensation Program (VICP)  v ZDA je od leta 1988 plačal  4,1 milijarde USD družinam žrtev, ki so utrpele posledice ali so zaradi cepljenja umrle, a odškodnin ne plačajo farmacevtska podjetja, temveč davkoplačevalci. vir: https://www.hrsa.gov/vaccine-compensation/data/index.html

Izplačanih odškodnin bi v resnici moralo biti 100x več  t.j. 400 milijard USD, saj je raziskava ameriške vlade na Harvard Medical School pokazala, da zdravniki poročajo le 1% vseh poškodb otrok, ki so posledica cepljenja. To pomeni, da je bilo izplačanih 4,1 milijarde USD za le 1% vseh poškodb zaradi cepiv, medtem ko je 99% poškodb otrok spregledanih oz. zamolčanih s strani zdravnikov. (vir: http://www.efvv.eu/pathways-for-vaccine-damage/ ) 

GreenMedInfo.com je zbral 300 strani raziskav iz baze podatkov National Library of Medicine's pubmed.gov   o škodljivih posledicah cepljenja  (200 škodljivih učinkih na zdravje, vključno s smrtjo). To lahko dobite na strani: 

http://www.greenmedinfo.com/blog/200-evidence-based-reasons-not-vaccinate-free-research-pdf-download

***   ***   *** 

,......necepljen človek je danes najboljšega zdravja...

Dr. Graf: ginekolog in homeopat



Njegove besede potrjuje tudi statistika iz Kanade: največ avtizma je v tistih regijah, kjer je največ cepljenih otrok ( v letu 2015 so imeli 1 primer avtizma na 66 otrok, kar je podobno kot v ZDA)

Podatki The Public Health Agency of Canada kažejo, da je največ avtizma v Newfoundland, Labrador, Prince Edward Island in Quebec, kjer je velika precepljenost. Najmanj pa ga je na Yukon-u, kjer je tudi najmanj cepljenih otrok. 

Avtizem, kot stranski učinek cepljenja se je v Kanadi v zadnjih 10 letih povečal za 349%. Zdravi otroci so po prejemu cepiv postali avtistični. 

Ne glede ali gre za pohlep in interese farmacevtske industrije, za zanemarjanje posledic cepljenja s strani zdravstva ali politike, bo potrebno problem škodljivega cepljenja rešiti. Od tega je odvisna prihodnost človeštva.

Vir: https://www.naturalhealth365.com/autism-news-vaccination-2563.html

O terapijah za motnje avtističnega spektra sem pisala v objavi Zdravljenje  avtizma dne 4.9. 2018

***   ***   *** 

Dodatek 24.11. 2018 

Dr Richard Kelley, profesor pediatrije na Johns Hopkins University (Kennedy Krieger Institute v Baltimoru) je povedal: Ugotovil sem, da je serija cepljenj Yates-a pri enajstih mesecih, medtem ko je bil bolan, bila neposreden vzrok njegove avtistične regresije. Kajti cepljenje je ošibilo mitohondrije tako, da niso zagotavljali dovolj energije za njegove možgane.

Dr Andrew Zimmerman je bil direktor medicinskih raziskav na prestižnem inštitutu za proučevanje avtizma Kennedy Krieger Institute na Johns Hopkins University. Je en vodilnih strokovnjakov za avtizem med znanstveniki, ki je zanikal povezavo med cepljenjem in avtizmom. Nato pa je leta 2000 po cepljenju zbolela za avtizmom Hannah - hči njegovega sodelavca nevrologa dr. Jon Polinga phD. Zaradi Hannah je dr. Zimmerman spremenil mnenje in začel razmišljati, da je možno, da cepiva povzročijo avtizem. Ker je dr. Zimmerman tako velika avtoriteta na področju avtizma, je njegovo mnenje sprožilo paniko na CDC - Centru za nadzor bolezni ter na Department of Justice.  Dr. Polingu so zato hitro izplačali odškodnino 20 milijonov USD pod pogojem, da molči o primeru svoje hčere. 

Pred kratkim pa sta dr. Andrew Zimmerman in dr. Richard Kelly privolila, da pričata kot izvedenca v primeru dojenčka Yates Hazlehursta, ki je zaradi cepiv zbolel za avtizmom. Primer je bil na sodišču že leta 2009, a zaradi pričevanja dr. Zimmermana niso uspeli dokazati, da je bil vzrok avtizma cepljenje, kajti v tistem času je dr. Zimmerman zanikal to možnost. 

Na ponovljenem sojenju leta 2017 pa sta dr. Zimmerman in dr. Kelley pod prisego pričala, da je z razumno stopnjo znanstvene gotovosti mogoče trditi, da je cepljenje povzročilo avtizem dečka Yates Hazlehursta.

Več o tem je v videju:

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=1XUM2gvfbW8

***   ***   *** 

 Sodišče Vaccine Court je bilo ustanovljeno leta 1989 in je od takrat izplačalo 3,8 milijarde USD odškodnin žrtvam cepljenja. Bilo je 1.200 tožb zaradi smrti in 18.000 zaradi posledic predvsem cepiva za davico, tetanus in oslovski kašelj, na drugem mestu pa zaradi cepiva za ošpice, mumps in rdečke. Leta 2017 je sodišče za cepiva izplačalo odškodnine v višini 282 milijonov USD. 

Zaradi zakona, ki ga je sprejel ameriški predsednik Ronald Reagan leta 1986, ki farmacevtske družbe osvobaja vsake medicinske in pravne odgovornosti za poškodbe zaradi njihovih cepiv, nobena žrtev ne more tožiti farmacevtske družbe, ki je izdelala cepivo. Žrtve cepljenja imajo za odškodnine na voljo National Vaccine Injury Compensation Program (VICP). Tožbe se obravnavajo na U.S. Court of Federal Claims (CFC), ki obravnava finančne tožbe zoper državo (ki se izplačajo iz proračunskega denarja davkoplačevalcev - iz posebnega davka *patient fee* v povezavi s cepivi in ne iz dobička farmacevtskih družb). Državo na zaslišanju zastopa Department of Justice. Program odškodnin VICP izvaja Health and Human Services (HHS)

 Leta 2000 je program za odškodnine VICP imel 5000 primerov, v katerih naj bi cepivo za ošpice, mumps in rdečke (OMR) povzročilo avtizem. VICP ni obravnaval vsakega primera posebej, temveč je postavil Omnibus Autism Proceedings, v katerem so obravnavali samo šest primerov, da bi ugotovili ali je povezava med avtizmom in cepivom za OMR, v katerem je bilo živo srebro v konzervansu thimerosal. Zaslišanja so potekala v letih 2002-2010. In tu je odigral vlogo dr. Zimmerman, ki sem ga omenila zgoraj.

Pravniki Department of Justice (DOJ) so dr. Zimmermana pripeljali kot strokovno medicinsko pričo, v podporo obrambi države. Kajti dr. Zimmerman je takrat bil zagovornik cepljenja, kot pediater nevrolog, priznan strokovnjak za avtizem, ki je delal kot direktor medicinskih raziskav v Center for Autism and Related Disorders - Kenney Krieger Institute in Johns Hopkins University School of Medicine. 

Tako je dr. Zimmerman leta 2007 kot izvrstna priča za Health and Human Services (HHS) v zaslišanjih Omnibus Autism Proceedings, v primeru Michelle Cedillo pričal, da ni dokazov o povezavi med avtizmom in domnevnimi posledicami reakcije na cepivo za ošpice, mumps in rdečke (OMR) in živim srebrom, ter da je bolj verjetno, da gre pri tem otroku za genetsko napako. To je bilo natačno tisto, kar je Department of Justice (DOJ) potreboval, da zaščiti Health and Human Services (HHS) pred masovno odgovornostjo ter da utiša vse domneve o povezavi avtizma in cepiva za ošpice, mumps in rdečke (OMR).

Toda 15. junija 2007 je dr. Zimmerman govoril z Vincent Matanoski, vodnilnim odvetnikom pri Department of Justice (DOJ), zato da bi pojasnil svoje pisno strokovno mnenje. Tu je njegova podpisana izjava o tem dogodku, ki je prišla v javnost septembra 2018:

"Pojasnil sem, da je moje pisno strokovno mnenje v primeru Michelle Cedillo specifično menje za ta primer in ni mišljeno kot izjava, ki bi služila kot podlaga za vse prizadete otroke in vso medicinsko  znanost. Pojasnil sem, da  moje mnenje o izjemnih primerih, v katerih cepivo (OMR) lahko povzroči avtizem, temelji na napredku v znanosti, medicini in kliničnih raziskavah, zlasti na primeru enega izmed mojih pacientov. 

Pojasnil sem tudi, da pri določenih otrocih cepiva povzročijo vročino in imunsko stimulacijo, kar povzroči regresivno možgansko bolezen s simptomi motenj avtističnega spektra."

In kaj se je zgodilo potem? Kmalu po dopolnitvi svojega strokovnega mnenja pri odvetnikih v Department of Justice (DOJ), so dr. Zimmermana obvestili, da ne bo več strokovna priča za Health and Human Services (HHS). pričati pa bi moral 18.6. 2007, tri dni po pojasnitvni svojega mnenja. Logično je, da pravniki državne službe HHS niso želeli priče, kot je dr. Zimmerman, ker bi na sodišču izgubili. Tako so odpravili dr. Zimmermana, Department of Justice (DOJ) pa je naredilo prevaro in obdržalo prvotno strokovno mnenje dr. Zimmermana v primeru Michelle Cedillo. Skrili pa so dodatno pojasnilo, ki ga je dr. Zimmerman napisal 15.6. 2007 in ga niso upoštevali v naslednjih primerih žrtev cepljenja.  Tako je s sodno prevaro Health and Human Services zmagal na sodišču., ki je presodilo, da cepivo OMR ne povzroča avtizma. 

Robert F Kennedy jr, odvetnik in aktivist za varnost cepiv je ob tem povedal: Gre za eno največjih sodnih prevar v zgodovini človeštva. Kennedy je zato vložil pritožbo zaradi prevare pri Justice Department Inspector general. Med tem državne inštitucije, kot je Center za nadzor bolezni (CDC- Centers for Disease Control), ki je oddelek pri Health and Human Services (HHS), še naprej promovira cepiva in trdi, da ne povzročajo avtizma. Dejstvo, da je državni strokovni medicinski izvedenec dr. Zimmerman potrdil, da cepiva lahko povzročijo avtizem, pa ni nikoli prišlo v javnost, vse do septembra 2018. Mediji ne poročajo o tej novici in kdor dvomi v učinkovitost cepljenja, je obravnavan kot teoretik zarot. Če cepivo OMR ne povzroča avtizma, zakaj je potem Deparmtent of Justice naredil sodno prevaro, po mnenju odvetnika Kennedy, največjo v zgodovini ameriškega sodnega sistema. 

Politiki pravijo, da farmacevtska industrija daje tako veliko denarja ljudem na Capitol Hill v Washingtonu, da je skoraj nemogoče začeti kakršno nkoli raziskavo o varnosti cepiv. Bill Posey, kongresnik iz Floride je povedal, da ne ve. ali ima kdo večjo moč kot farmacevtska industrija Odvetnik Robert F kennedy Jr je povedal, da Big Pharma za lobiranje v ameriškem kongresu porabi 2 krat več denarja kot naftna industrija in 4x več kot vojaška industrija

https://thetruthaboutcancer.com/vaccines-and-autism/?utm_campaign=ttac-content&utm_medium=organic&utm_source=email-ttac&utm_content=vaccines-and-autism&utm_term=&mpweb=144-7553039-744028250 )

***   ***   ***

V času ustanovitve sodišča za cepiva leta 1989 so v ZDA dojenčkom dajali le 3 vrste cepiv (OMR, polio in DTP), danes pa dobijo kar 11 cepiv- skoraj 4 krat več - sodišče deluje za zaščito tega trga farmacevtskih cepiv in ne v interesu zdravja otrok.  Tako je leta 1995 sodišče spremenilo standarde za dokazovanje posledic cepljenja, kar je za 80% zmanjšalo število izplačanih odškodnin. 

V resnici na sodišče pride le 1% primerov poškodb cepljenja, kajti zdravniki ne prepoznajo teh posledic. To pomeni, da je škodljivih posledici cepljenja veliko več (in da bi odškodnine morale biti ne 3,8 milijard USD ampak 380 milijard USD). Pri polovici primerov pa sojenje traja več kot 5 let. Rok za vložitev tožbe pa je le tri leta. Ker dojenčki prejmejo cepljenje ob rojstvu ali ko so stari dva meseca, diagnozo avtizma pa postavijo šele v tretjem letu starosti, večina primerov avtizma sploh ne pride na sodišče, zaradi zastaranega roka pritožbe. 

Več o tem: http://www.greenmedinfo.com/blog/clear-legal-basis-vaccines-cause-autism

dr. Sladjana Velkov: Vse več študij dokazuje, da cepiva povzročajo avtizem. Dr. Laura Hevitson je v raziskavi na primatih na univerzi v Pitsburgu v Pensilvaniji v ZDA, cepila primate z odmerki, ki ustrezajo njihovi teži in so primerljivi z odmerki, ki jih dobijo otroci. Cepljene opice so dobile avtizem.  

Italijansko sodišče je leta 2012 odločilo, da je Valentino Boka zaradi cepiv dobil avtizem.Vlada je izplačala 174.000 EUR odškodnine. 

Kako cepiva bio-kemično poškodujejo možgane in povzročijo vnetje, ki lahko vodi v avtistično regresijo, je opisano v moji objavi Razstrupljanje dojenčka po cepljenju.

* * *

Uradno priznanje ameriškega Centra za nadzor bolezni (Center for Disease Control - CDC) na Zveznem sodišču o povezavi med cepljenjem in avtizmom je: »Nimamo dokaza, da cepiva ne povzročajo avtizma« Center za nadzor bolezni -CDC ni uspel predložiti nobene študije, ki bi podprla njihovo trditev, da cepiva, ki so prejeta v času prvih šestih mesecev življenja, ne povzročajo avtizma Viri: ICAN 5.3. 2020 CDC Fails to Produce Studies Which Support its Claim that Vaccines Given During the First Six Months of Life “Do Not Cause Autism https://www.icandecide.org/ican_lawsuits/stipulated-order-proving-cdc-has-no-studies-to-support-claim-that-vaccines-given-in-first-6-months-of-life-do-not-cause-autism/ https://www.icandecide.org/wp-content/uploads/2020/03/ICAN-VS-CDC-LAWSUIT-PR.pdf https://www.icandecide.org/wp-content/uploads/2020/03/Stipulation-and-Order-Fully-Executed.pdf Tožba ICAN 242 strani je na naslovu: https://www.icandecide.org/wp-content/uploads/2020/03/001-COMPLAINT-against-Centers-for-Disease-Control-and-Prevention.pdf
Informed Consent Action Network - ICAN trdi, da je njihova tožba "zmaga" proti CDC. Kot pojasnjuje Dorit Rubinstein Reiss, profesorica prava na Univerzi v Kaliforniji Hastings:
»Tožba se je končala s poravnavo. V poravnavi je Center za nadzor bolezni CDC predložil 20 študij kot "odziv na zahteve Freedom of Information Act - FOIA", stranke pa so se strinjale, da se "zgoraj navedeni ukrep s predsodki prostovoljno zavrne. Kaj to pomeni pravno? Pomeni, da se stranke strinjajo, da to, kar je predložil CDC, izpolni zahteve FOIA, tožba se zavrne in je ni mogoče vložiti več, kot je bila ("s predsodki"). To vse pravno pomeni. " Zato ICAN ni dobil tožbe niti CDC ni izgubil - to je celo jasno razloženo v zaključku tožbe.« Vendar pa je CDC je predložil 20 študij, ki po navedbah ICAN ne vsebujejo jasnih dokazov, da cepiva ne povzročajo avtizma. Neprofitna organizacija ICAN trdi, da je CDC v bistvu "priznal, da nima znanstvenih študij, s katerimi bi podprl svojo dolgo razglašeno trditev, da cepiva za dojenčke ne povzročajo avtizma." ICAN pravi, da je teh 20 predloženih študij vključevalo eno, ki se nanaša na MMR (cepivo, ki ga ICAN ni izpodbijal,) 13, ki se nanašajo na timerosal (sestavina, ki ni vključeno v nobeno od cepiv, za katera je ICAN spraševal,") pet, ki se nanašajo na MMR in timerosal, in eno o antigenu, ne pa o izpostavljenosti cepivu. Druga študija, ki jo je CDC navedel v sodnem dokumentu, je bila nedavna ocena Medicinskega inštituta (IOM), v kateri je bilo ugotovljeno, da "dokazi ne zadoščajo za sprejem ali zavrnitev vzročne zveze med cepivom DTaP in avtizmom." V sporočilu za javnost je ICAN-a dejal: "CDC se pritožuje, da so tisti (posamezniki), ki vzbujajo zaskrbljenost glede varnosti cepiv, neznanstveni in napačno obveščeni, toda ko smo CDC prosili za študije, ki bi podprle njegovo trditev, da" cepiva ne povzročajo avtizma, "je jasno, da trditev CDC ni utemeljena v znanosti." Vir: https://medium.com/@kimberlydrake21/federal-foia-case-questions-cdcs-claim-that-vaccines-do-not-cause-autism-25fb3faa6b69 To priznanje ameriškega Centra za nadzor bolezni (CDC) pomeni, da tudi noben strokovni ali državni organ na področju javnega zdravja ali posameznik z medicinsko izobrazbo, vključno s pediatričnimi nevrologi, v Sloveniji nima dokaza, da cepiva ne povzročajo avtizma. Tudi proizvajalci pediatričnih cepiv nimajo varnostnih študij, ki bi dokazovale, da cepiva ne povzročajo avtizma, za katerega je znano, da je v velikem porastu v zadnjih letih V ZDA je že 1 otrok z avtizmom na 35 otrok, po zapriseženem pričevanju dr. Palevsky- kega v poglavju 2 tega dokumenta, pa tudi v Sloveniji število oseb z avtizmom strmo narašča. Vir: https://www.24ur.com/novice/slovenija/strm-porast-spektroavtisticnih-motenj.html Komentar ZSKS: Imamo dansko pravno mnenje, da je dovolj tudi ena sama študija, da bi upoštevali načelo previdnosti in takoj zaustavili aplikacijo tega za javno zdravje nevarnega postopka. Odvetnik Christian Jensen, iz odvetniške pisarne Bonnor na Danskem, je v pravnem mnenju na 75 straneh zaključil: ...ena raziskava, ki je našla škodljive učinke, je "sama po sebi veliko pomembnejša od pregledov, ki ne morejo ugotoviti škodljivosti ali tveganj, saj slednje same po sebi ne izključujejo možnosti resničnih poškodb ali tveganj.......če je bilo nekoč znanstveno dokazano, da obstaja škodljiv učinek ali tveganje za poškodbo, potem dejstvo, da deset drugih primernih poskusov ni pokazalo takega učinka ali tveganja, ni pomembno. Nato je potrebno, da znanstvena skupnost razjasni, zakaj deset poskusov ni pokazalo, kar je znanstveno bilo dokazano v drugih raziskavah, da bi bolje razumeli, zakaj in kako nastanejo ali bi lahko nastale poškodbe..... Vir: https://drive.google.com/file/d/1ArfycrCD_ZFb1gp0OhuTBdZSC9t9tJ9R/view V nadaljevanju bomo pokazali, da ne drži trditev Centra za nadzor bolezni, da ni znan noben mehanizem, s katerim bi cepiva lahko povzročila avtizem. To pomeni, da možni mehanizem obstaja in da se lahko upošteva dansko pravno mnenje o zadostnosti ene študije, ki pokaže vzročno zvezo med cepivi kot vzrokom in avtizmom kot posledico. * * * Aluminij v cepivih je v obliki majhnih nano delcev, ki vstopajo v možgane, ledvice, vranico, jetra, srce in limfne vozle (raziskava Flarend re Vaccine 1997). Je izjemno toksičen živčni strup. Aluminij ima trojno valentni pozitivni električni naboj in se zato veže na sulfatne repe ekstraceličnih glikozamin-glikanov, ki so anioni z negativnim električnim nabojem. To povzroči degradacijo, granulacijo ekstracelične matrice (intersticiuma), ki je vezivno tkivo, ki obdaja vse organe in tkiva v telesu. Posledica so kronična vnetna stanja, nevrološke motnje in avto-imunske bolezni. (vir: Michael Mc Evoy- Metabolic Healing). Dr. Boyd Haley je povedal enako kot dr. Palevsky v poglavju 2: dojenčki ne morejo izločati težkih kovin tako uspešno kot odrasli, zato se aluminij kopiči v njihovem telesu in možganih ter povzroča kronično vnetje, ki vodi v različne bolezni.

ŠTUDIJA: Aluminij v možganskem tkivu pri avtizmu

Avtorji: Matthew Mold a DorcasUmar b Andrew King c Christopher Exley a

a The Birchall Centre, Lennard-Jones Laboratories, Keele University, Staffordshire, ST5 5BG, United Kingdom b Life Sciences, Keele University, Staffordshire, ST5 5BG, United Kingdom c Department of Clinical Neuropathology, Kings College Hospital, London, SE5 9RS, United Kingdom Vir: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0946672X17308763

POVZETEK:

Motnje avtističnega spektra so nevrološko-razvojne motnje neznane etiologije. Predlagano je, da se vključijo tako genetska občutljivost kot tudi okoljski dejavniki, vključno s okoljskimi toksini. Izpostavljenost človeka toksinu aluminija iz okolja je bila, če le okvirno, povezana z motnjo avtističnega spektra. Mi smo s prečno ogrevano atomsko absorpcijsko spektrometrijo grafitne peči prvič izmerili vsebnost aluminija v možganskem tkivu darovalcev z diagnozo avtizma. Za identifikacijo aluminija v možganskem tkivu smo uporabili fluorescenčno mikroskopijo in za aluminij selektiven fluor.

Vsebnost aluminija v možganskem tkivu pri avtizmu je bila dosledno visoka. Povprečna vsebnost aluminija (standardni odklon) pri vseh 5 posameznikih za vsak reženj je bila 3,82 (5,42), 2,30 (2,00), 2,79 (4,05) in 3,82 (5,17) μg / g suhe mase za okcipitalni, čelni, temporalni in parietalni reženj. To je nekaj najvišjih vrednosti za aluminij v človeškem možganskem tkivu, ki so jih še zabeležili, zato se je treba vprašati, zakaj bi bila na primer vsebnost aluminija v okcipitalnem predelu petnajstletnega dečka bila 8,74 (11,59) μg / g suhe mase ? Za identifikacijo aluminija v možganskem tkivu pri 10 darovalcih je bila uporabljena za aluminij selektivna fluorescenčna mikroskopija.

Medtem ko je bil aluminij posnet kot povezan z nevroni, se je zdelo, da je prisoten tudi znotraj celic, podobnih mikroglija celicam in v drugih vnetnih nenevronskih celicah v možganskih ovojnicah, ožilju, sivi in beli možganski snovi. Prevladovanje znotrajceličnega aluminija, povezanega z nevronskimi celicami, je bilo izjemno opazovanje v avtističnem možganskem tkivu in morda ponuja namige o izvoru možganskega aluminija in domnevni vlogi pri motnjah spektra avtizma.

Komentar ZSKS: Ta študija je ugotovila povezavo med avtizmom in domnevno vlogo aluminija v možganih, ni pa raziskala izvora aluminija v možganih. To pa je raziskala druga študija, ki je ugotovila:

..Pred tem smo pokazali, da se slabo biološko razgradljivi delci, prevlečeni z aluminijem, injicirani v mišice, takoj fagocitozirajo v mišicah in drenažnih limfnih vozlih in se lahko širijo znotraj fagocitnih celic po telesu in se počasi kopičijo v možganih. To močno nakazuje, da je dolgoročna biopersistenca adjuvanta znotraj fagocitnih celic predpogoj za počasno prehajanje (translokacijo) v možgane in zapoznelo nevrotoksičnost. Razumevanje osnovnih mehanizmov biološke obstojnosti (biopersistence) delcev in premestitve v možgane predstavlja velik zdravstveni izziv, saj bi lahko pomagalo določiti dejavnike občutljivosti za razvoj kroničnih nevrotoksičnih poškodb......

Vir: Biopersistence and Brain Translocation of Aluminum Adjuvants of Vaccines

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4318414/

Zgoraj citirana študija je ugotovila, da se injiciran aluminij iz cepiv počasi kopiči v možganih. Naslednja študija pa bo pokazala mehanizem motenj, ki so med drugim posledica kopičenja aluminija v možganih.

ŠTUDIJA: Avtizem je sindrom pridobljenega primanjkljaja celičnega razstrupljanja s heterogeno genetsko nagnjenostjo

Autism is an Acquired Cellular Detoxification Deficiency Syndrome with Heterogeneous Genetic Predisposition Avtor: James Lyons-Weiler* Institute for Pure and Applied Knowledge, USA

Vir: https://www.researchgate.net/publication/327231523_Autism_is_an_Acquired_Cellular_Detoxification_Deficiency_Syndrome_with_Heterogeneous_Genetic_Predisposition

Odlomki iz povzetka študije:

Nevrorazvojne motnje, vključno s spektrom avtističnih motenj, imajo zapleteno biološko in medicinsko podlago, ki vključuje različna genetska tveganja in nešteto izpostavljenosti iz okolja...(op. prev.: na primer aluminija) Le nekaj cepiv je bilo preizkušenih na povezavo z avtizmom in pokazalo se je, da izboljšana diagnoza pojasnjuje le odstotek povečanja diagnoze avtizma (ASD)....

Tu predstavljam mehanični model biomedicinskega procesa (teorija) patofiziologije avtizma, ki usklajuje navidezni paradoks med visoko stopnjo vzročne heterogenosti v toksinih v okolju, odsotnostjo skupnih "genov za avtizem" in visoko stopnjo genske skladnosti (dednost) ) ASD in ASD podobnih lastnosti (op. prev.: v nadaljevanju: avtizem).

Na kratko, odgovornost toksinov iz okolja za avtizem se razlikuje med družinami, ki vključujejo različne lokalne izpostavljenosti zaradi motenj običajne celične endoplazmatske razstrupitve in mitohondrijskih procesov zaradi strupenih kovin (op. prev.: kot je aluminij).

Literatura trdno podpira, da avtizem najbolj natančno obravnavamo kot sindrom pridobljene celične pomanjkljivosti pri razstrupljanju s heterogeno genetsko nagnjenostjo, ki kaže patofiziološke posledice nakopičene celične toksičnosti (op. prev.: na primer aluminija).


Na splošno gledano gre za toksično povzročeno izgubo tolerance za toksine ter za kronično in trajno preobremenjenost ER (»ER hiperstres«), ki prispeva k nevronski in glijski apoptozi zaradi motnje, ki se imenuje odziv nerazpiranja beljakovin ( unfolded protein response - UPR). Podedovano tveganje za oslabljeno celično razstrupljanje in ponovno toksifikacijo kovin v obtoku v nevronih in glijskih celicah, ki ga spremlja kronični UPR, je ključno.

Ta model pojasnjuje motnje beljakovin, opažene pri avtizmu, veliko raznolikost genov, za katere je ugotovljeno, da imajo majhen, a dejanski prispevek k tveganju ASD in občutljivost posameznikov z avtizmom na toksine v okolju. Ovira razstrupljanja toksinov in izguba celične energije vodi do apoptoze, sproščanja citokinov in kroničnega vnetja nevronov in aktivacije mikroglija celic, kar so vsi opaženi znaki avtizma....

Neuspešna razrešitev odziva na stres ER povzroči prerazporeditev nevrotoksičnih kovin (op. prev.: kot je na primer aluminij), moteni nevrocelularni procesi pa posledično vodijo v kopičenje različnih dodatnih vrst toksinov s sekundarnimi, včasih smrtno nevarnimi komorbidnostmi, kot so epileptični napadi, s prekrivanjem (ne medsebojno izključne) vzročnosti.

Zmanjšanje izpostavljenosti toksinom, za katere je znano, da povzročajo mitopatijo (živo srebro) in endoplazemsko disfunkcijo retikuluma (živo srebro in aluminij) med nosečnostjo in v zgodnjih letih razvoja, bo zmanjšalo tveganje za preobremenitev ER in hiperstres ER ter diagnozo spektra avtističnih motenj.

To znanje ima takojšen klinični povezan pomen: simptome po cepljenju je treba upoštevati kot znak občutljivosti za toksine; Vitamin D lahko povečamo, da spodbudimo zdrave zgodnje faze motenj beljakovinskega odziva (UPR), mutacije genov ASD, ki kodirajo proteine z visoko lastno motnjo, pa lahko kontraindicirajo uporabo aluminija in živega srebra za nosilce alel tveganja. …..Zdravniki morajo biti pozorni na bolnikovo stanje mutacije na receptorju vitamina D (BSM), preden priporočajo povečane odmerke....

Samo genetske študije spektra avtističnih motenj in študije, ki ne vključujejo cepljenja kot izpostavljenosti iz okolja s potencialno odgovornostjo in interakcije z geni, so neetične....

Usposobljeni pediatri in zdravniki bodo iskali dokaze o genetski nagnjenosti do dovzetnosti okolja v obliki nesinonimnih nadomestkov v možganskih beljakovinah, ki zahtevajo ER-zlaganje, pacientom pa bodo zagotovili informirana opozorila glede izpostavljenosti toksinom iz okolja (iz vseh virov) in tudi staršem bolnikov z znaki kovinske in kemijske občutljivosti. V pomoč pri tem je predstavljen seznam genov, kodiranih z beljakovinami, dovzetnimi za okolje za ASD. Klinični test zaporedja eksomov, ki mu bo sledila analiza napovedovanja izgube funkcije, bi opozoril na posameznike, ki so najbolj dovzetni za hiperstres ER, ki ga povzročajo cepiva.

https://autismdefined.net/

*

https://dokumentarac.hr/covid-19/raskol-unutar-cdc-a/

ICAN pribavio e-poštu višeg znanstvenika CDC-a u kojoj direktora CDC-a naziva “patetičnim lažovom” po pitanju znanosti o sigurnosti cjepiva

U e-pošti koju je ICAN (puni naziv: Informed Consent Action Network) dobio putem FOIA zahtjeva koji su podnijeli odvjetnici te organizacije, viši znanstvenik CDC-a (Američki centar za kontrolu bolesti) u Uredu za sigurnost imunizacije (ISO), direktora tog ureda naziva “patetičnim lažovom”.

ICAN je predao CDC-u  FOIA zahtjev (zahtjev za pristup informacijama) za svu korespondenciju između dr. Williama Thompsona (viši znanstvenik CDC-a) i dr. Franka DeStefana (direktor ISO-a CDC-a) od siječnja 2018. Kao odgovor ICAN je primio e-poštu koja pokazuje koliko je iza kulisa, zbog priznanja zviždača, situacija postala napeta i neprijateljska.

Dana 27. kolovoza 2014., dr. Thompson dao je izjavu preko svog odvjetnika da je CDC “izostavio statistički značajne podatke” koji pokazuju povezanost između MMR cjepiva i autizma u prvoj i jedinoj studiji MMR-autizma koju je CDC ikad proveo s američkom djecom. Doktor Thompson je u snimljenom telefonskom pozivu izjavio sljedeće u vezi s prikrivanjem ove povezanosti: „O, Bože, ne mogu vjerovati da smo učinili to što smo učinili. Ali jesmo. Sve je tamo. Sve je tamo. Imam rukom napisane bilješke.” Dr. Thompson je nadalje izjavio:

Sad se jako sramim kad sretnem obitelji s djecom s autizmom jer sam bio dio problema … CDC je trenutno paraliziran bilo čim što je povezano s autizmom. Ne rade ono što bi trebali raditi jer se boje tražiti stvari koje bi mogle biti povezane. Bilo kako, još uvijek je prisutna velika količina srama zbog toga. … Potpuno se sramim onoga što sam učinio.

To znači da je po pitanju MMR cjepiva, koje je jedino cjepivo koje je CDC stvarno proučavao zbog autizma, CDC izgleda skrivao povezanost između tog cjepiva i autizma.

Direktor CDC-a dr. DeStefano autor je studije MMR – autizam za koju je dr. Thompson rekao da je bila prijevara. Kao što možete zamisliti, ovo je kod dr. DeStefana izazvalo ozbiljnu zaprepaštenost. Nakon što je dr. DeStefano negirao gore navedeno, dr. Thompson je očito odgovorio da je on “patetični  lažov”. Nepristrana i hvaljena novinarka Sharyl Attkisson napisala je sjajan članak u kojem dalje istražuje ovo pitanje i rasvjetljava e-poštu koju je dobio ICAN.

Preuzeto sa https://www.icandecide.org/ican_press/ican-obtains-email-of-cdc-senior-scientist-calling-a-cdc-director-a-pathetic-liar-with-regard-to-vaccine-safety-science/

Hvala Dajana za poučen prispevek....<3 ne, to ni fake news ali teorija zarote, to je zarota, potrjena v praksi je žalostna resnica o tem, kako cepiva povzročajo avtizem......kar je potrdil tudi vodilni strokovnjak za avtizem, dr. Zimmerman, ki je bil direktor medicinskih raziskav na prestižnem inštitutu za proučevanje avtizma Kennedy Krieger Institute na Johns Hopkins University Kdaj bo komercialna POP TV, ki širi fake news in zavaja javnost z lažmi o varnosti cepiv, objavila resnico, na podlagi dokazov, kot je to pričevanje staršev, da cepiva poleg smrti lahko povzročijo tudi avtizem, v roku dveh ur po prejemu cepiva?. In ne le pri enem otroku, ampak istočasno kar pri treh trojčkih iz iste družine http://www.publishwall.si/dajana.babic/post/466933/vsi-trije-otroci-so-istega-dne-po-prejetju-cepiva-dobili-avtizem

Hvala Stoyan :) za avtistične otroke sem se maksimalno potrudila, objavo Zdravljenje avtizma sem pisala skoraj 20 ur in napisala 18 strani A4 :-o ....neprimerno bolj pa se trudi dr. Dietrich Klinghardt....vsa čast mu gre za pogum in pozitivno energijo, ki jo vlaga v zdravljenje svojih bolnikov <3 http://www.publishwall.si/.publishwall.si/post/418665/zdravljenje-avtizma

CEPIVA POVZROČAJO AVTIZEM.... so pokazale nove raziskave na Keele University in Kings College Hospital v Angliji. Našli so velike količine aluminija v možganih mrtvih oseb, ki so imele avtizem. Dojenčki prejmejo v cepivih 500 krat večjo količino aluminija, kot je "varna" količina, določena od CDC (Centers for Disease Control and Prevention). Ta "varna" količina je 25 mcq za odraslo osebo in 10 mcq za dojenčka. Otroci, ki prejmejo cepiva po programu v ZDA, prejmejo 5.000 mcq aluminija v prvih letih življenja, kar je 500 krat več od dovoljene "varne" količine. Leta 2013 so raziskovalci na University of British Columbia našli vzročno povezavo med cepivi in avtizmom. Aluminij v cepivih povzroča vnetja in avto-imunske bolezni. Cepivo za hepatitis, ki ga dobi novorojenček,( ki nima razvitega imunskega sistema), ima 250 mcq aluminija in to je le začetek zastrupljanja otrok s cepivi. CDC zelo dobro ve, da je aluminij strupen, a kljub temu dovoljuje uporabo v cepivih za otroke in odrasle- to je nedopustna brutalnost in nečlovečnost. https://www.naturalhealth365.com/aluminum-autism-2396.html

kako neodvisni so strokovnjaki, ki zagovarjajo varnost cepljenja? Med njimi je American Academy of Pediatrics (AAP), ki ima močne finančne vezi s farmacevtsko industrijo, od katere prejemajo milijone USD za konference, izobraževanja in celo za plačevanje stroškov stavbe v kateri se nahajajo. Natančni zneski so skrivnost, a v javnost je prišlo nekaj podatkov: - Wyeth, ki proizvaja otroško cepivo Prevnar je daroval Akademiji 342.000 USD - Merck je daroval 433.000 USD APP, ki je Mercku odobril strupeno HPV cepivo - Sanofi Aventis, ki izdeluje 17 cepiv je tudi med donatorji APP (zneski niso znani) Skupina ki promovira cepljenje Every Child by Two prav tako prejema denar od proizvajalcev cepiv. Zdravnik Paul Offit, znani zagovornik varnosti cepiv prejema na stotine tisočev USD od proizvajalcev cepiv in ima delež od prodaje cepiv. https://www.youtube.com/watch?v=K1Hw-Q23S_s

200 razlogov zakaj ne cepiti svojega otroka GreenMedInfo.com je zbral 300 strani znanstvenih raziskav iz baze podatkov National Library of Medicine's www. pubmed.gov o škodljivih posledicah cepljenja (200 škodljivih učinkih na zdravje, vključno s smrtjo). Te informacije lahko dobite na strani: http://www.greenmedinfo.com/blog/200-evidence-based-reasons-not-vaccinate-free-research-pdf-download

Dr. Bernice E Eddy.......zanimiv članek si našel - študije o varnosti in učinkovitosti cepiv so metodološki zmazki ...upam da ne zameriš. če ga dodam še tu, ker se prav lepo ujema z vsebino objave :) https://www.ideoloski-konstrukti.com/2015/07/27/študije-o-varnosti-in-učinkovitosti-cepiv-so-metodološki-zmazki

Molekularni biolog in doktor holitsične medicine Ben Lynch je povedal: "V ZDA je bila leta 1990 vrednost trga cepiv okoli 2 milijardi USD, leta 2015 pa 30 milijard USD." Torej je cepljenje zelo donosen posel: v 25 letih se je prodaja cepiv v ZDA povečala za 15 krat. Ker cepiva povzročajo pri mnogih kronične avtoimunske bolezni, dobijo na ta način še stalne odjemalce farmacevtskih zdravil desetletja in desetletja pozneje. Citat iz spodnje objave: Nenormalni imunski odziv na cepivo proti ošpicam (enojno ter kombinirano proti ošpicam, mumpsu in rdečkam) od 90. let prejšnjega stoletja preučuje nevrolog prof. dr. Vijendra K. Singh, ki je (glej ta izbor njegovih študij) odkril prisotnost kronične okužbe s cepilnim virusom ošpic v odsotnosti izpuščaja, ki se razvije v nevrološko avtoimunsko obolenje, to pa se lahko posledično pokaže kot sindrom avtističnega spektra. V študiji Serological Detection of Measles Virus in Relation to Autoimmunity in Autism ugotovi, da je avtoimunska bolezen, ki prizadene možganski mielin, nastala kot posledica okužbe z ošpicami, to pa je nato vodilo v avtistično regresijo. »V luči novih predstavljenih dokazov ocenjujemo, da je cepivo OMR v nekaterih primerih lahko povzročilo avtoimunsko delovanje, in sicer tako, da je povzročilo atipično okužbo z ošpicami, ki ne ustvari tipičnega izpuščaja, ampak se manifestira z nevrološkimi simptomi v povezavi s cepljenjem.« V študiji Abnormal Measles Serology and Autoimmunity in Autistic Children je prof. Singh ugotovil, da je prisotnost abnormalnih protiteles v povezavi s cepilnim ošpičnim antigenom prisotna pri 60 odstotkih testiranih avtističnih otrok in pri nobenem od zdravih otrok v kontrolni skupini. Študija je dokazala vzročno povezavo med cepivom OMR in možganskim avtoimunskim obolenjem testiranih avtističnih otrok. http://www.naravnaimunost.si/Bolezni/ospice.php

Dajana, zanimiv članek si našla, ga dodam še tukaj :)) (lažnivci bodo rekli, da tudi ona laže in da je šarlatanka, ker sodijo po sebi :)) Lucija Tomljenovič je doktorirala na področju bio-kemije in dela post-doktorski študij na medicinski fakulteti Univerze British Columbia. Raziskuje mehanizem, skozi katerega cepiva in kemični dodatki v njih lahko povzročijo nevrološke in avto-imunske bolezni. Razvija protokol bioloških pokazateljev škodljivih posledic cepljenja. V znanstveni literaturi so opisani škodljivi stranski učinki cepiv, kot so smrt, trajne nevrološke poškodbe, avto-imunske in vnetne bolezni, ki imajo za posledico epileptične napade itd.. Zakonodaja, ki zavrača pravico do informiranega soglasja o cepljenju, ni etična niti ne temelji na znanosti, je še povedala dr. Lucija Tomljanovič, ki se zavzema za pravico do prostovoljnega cepljenja http://www.dnevno.hr/zdravlje/hrvatske-znanstvenica-prestanite-cijepiti-hrvatsku-djecu-i-ukinite-prisilno-cijepljenje-1001664/

Dajana, zanimiv članek si našla, ga dodam še tukaj :)) (lažnivci bodo rekli, da tudi ona laže in da je šarlatanka, ker sodijo po sebi :)) Lucija Tomljenovič je doktorirala na področju bio-kemije in dela post-doktorski študij na medicinski fakulteti Univerze British Columbia. Raziskuje mehanizem, skozi katerega cepiva in kemični dodatki v njih lahko povzročijo nevrološke in avto-imunske bolezni. Razvija protokol bioloških pokazateljev škodljivih posledic cepljenja. V znanstveni literaturi so opisani škodljivi stranski učinki cepiv, kot so smrt, trajne nevrološke poškodbe, avto-imunske in vnetne bolezni, ki imajo za posledico epileptične napade itd.. Zakonodaja, ki zavrača pravico do informiranega soglasja o cepljenju, ni etična niti ne temelji na znanosti, je še povedala dr. Lucija Tomljanovič, ki se zavzema za pravico do prostovoljnega cepljenja http://www.dnevno.hr/zdravlje/hrvatske-znanstvenica-prestanite-cijepiti-hrvatsku-djecu-i-ukinite-prisilno-cijepljenje-1001664/

http://www.publishwall.si/dajana.babic/post/350818/to-se-je-zgodilo-njenemu-otroku-po-cepljenju

Umazana cepiva nova študija iz leta 2017 italijanskih znanstvenikov razkriva, da imajo cepiva kovine in strupene snovi, ki povzročajo raka in avto-imune bolezni. Preiskali so 44 vzorcev 30-ih različnih cepiv in našli mikro in nano delce, ki sploh niso navedeni v opisu sestavin cepiva. Svinec so našli v cepivu proti raku materničnega vratu Gardasil in Cervarix. V cepivu proti gripi Aggripal od Novartisa ter v cepivu zoper meningitis Infarix Hexa ( Glaxo Smith Kline) so našli jeklo, tungsten in spojine zlata in cinka. Našli so tudi platino, srebro, bismuth, železo in krom. Cepivo Fluarix za otroke je onesnaženo z 11 kovinami, za katere so ugotovili, da so navzoče pri levkemiji. Železo v cepivih je podvrženo koroziji, ki zastruplja tkiva. V cepivu repevax (za davico, tetanus in poliomelitis) so našli aluminij, brom, silikon, kalij in titanium. Aluminij je znan kot živčni strup, zato ga farmacevtska cepiva za živino ne vsebujejo ( cepiva za otroke pa imajo aluminij :((( Strupene snovi v cepivih lahko povzročijo epileptične napade, paralizo in nenadno smrt dojenčka, kakor tudi vnetne odzive, avtizem, diabetes tipa 1 in druge avto-imunske in kronične bolezni http://info.cmsri.org/the-driven-researcher-blog/dirty-vaccines-new-study-reveals-prevalence-of-contaminants

Zim Zelen....zanimiv članek si našel o cepivih in avtizmu....ga bom dodala še na to objavo.. http://cepljen.si/avtizem.shtml

Na univerzi Keele v Angliji so zdaj odkrili, da je v možganih avtistov veliko večja količina aluminija (nevro-toksina), kot pri drugih ljudeh. zato to bolezen povezujejo z otroškimi cepivi, ki vsebujejo aluminij. Tako visok nivo aluminija so ugotovili tudi pri ljudeh, ki so umrli zaradi Alzheimerja http://info.cmsri.org/blog/-discovery-of-shockingly-high-levels-of-aluminum-in-brains-of-individuals-with-autism-suggests-link-with-aluminum-containing-vaccines?utm_medium=social&utm_source=facebook

http://www.publishwall.si/dajana.babic/post/291772/mama-odkrila-vzrok-avtizma-svojega-otroka-in-kako-to-ozdraveti

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/04/27/dr-niko-viskovic-cak-80-posto-djece-oboljele-od-autizma-u-hrvatskoj-posljedica-su-cijepljenja/

RENS zeliščno zdravilo za avtizem na osnovi alg in klorofila http://www.publishwall.si/frremskar/post/285067/avtizem-je-motnja-v-razvoju-ali-bolezen

članek nevrokirurga in profesorja biologije dr. Russel Blaylocka o tem, kako MMR cepivo povzroči vnetje možganov in avtizem pri nekaterih dojenčkih preko mehanizma imuno-excito-toksičnosti http://www.vaccinationinformationnetwork.com/vaccines-brain-development-and-autism-dr-russell-blaylock-md/

lp draga Radmila, če želiš poglej ta video nevrokirurga dr Blaylocka; https://www.youtube.com/watch?v=aUCCdCecLTo

Noben zdravnik alternativne medicine ne svetuje zdravljenja avtizma z varikino. To je izmišljotina, namenjena diskreditaciji alternativne medicine Jaz vem kaj je avtizem. V glasbeno skupino pri Tara Yoga centru, ki sem jo nekaj časa vodila, je prihajala tudi mamica z avtističnim dečkom. Zanj sem posnela datoteko z obilico lepe in pozitivne glasbe, saj je mama povedala, da so obiski naše kirtan skupine dobro vplivali na otroka, njegovo odzivnost in socialno interakcijo z okoljem Kljub temu, Greg hvala za komentar, v katerem si več o avtizmu lahko preberejo ljudje, ki te bolezni ne poznajo. Avtista je odlično zaigral Dustin Hoffman v filmu Rain man (Deževni mož). Tukaj pa je še nekaj filmov o avtistih: http://www.ckv.si/files_vsebine/20100330084716527/Filmi in avtizem.pdf

srhljiva statistika epidemije avtizma tudi v Sloveniji. V Tedniku TV SLO1 dne 3.4. 2017 so povedali, da je približno 200 otrokom na leto na novo postavljena diagnoza avtizma če je bilo v letu 2016 v Sloveniji 19.798 rojstev in je bilo v istem letu približno 200 otrok, ki so dobili diagnozo avtizma, to predstavlja 1,01% novorojenih otrok oziroma 1 otrok z diagnozo avtizma na 99 rojenih otrok nevladne organizacije za avtizem se pritožujejo nad nezainteresiranostjo ministrstva za zdravje za to bolezen dodajam: gre za zamolčano epidemijo avtizma .......doživljenjskega......mediji pa govorijo o petih primerih ošpic :((( http://vizita.si/clanek/bolezni/stevilo-otrok-z-motnjami-avtisticnega-spektra-narasca.html

Bogoštovlje na gnojnom oltaru: Kakva trulež je alfa i omega cijepljenja https://hr.sott.net/image/s11/223585/medium/priest_vaccine1.jpg https://hr.sott.net/article/12504-Bogostovlje-na-gnojnom-oltaru-Kakva-trulez-je-alfa-i-omega-cijepljenja

Zim Zelen.....#199......sprašuješ, kaj bi se zgodilo v primeru necepljenja? cepljenje ni obvezno v vseh državah EU.....starši se lahko tam sami odločijo, ali bodo cepili otroka ali ne 15 držav EU nima obveznega cepljenja, 14 pa ima vsaj eno obvezno cepljenje. Cepljenje za otroško paralizo je obvezno le v 12 državah, proti tetanusu v 11 državah in proti hepatitisu B v 10 državah v državah kjer cepljenje ni obvezno je verjetno število cepljenih otrok manjše, pa tam ni nobene epidemije? Dr S. Velkov pravi v videu ...#116, da je manj bolnih ljudi tam, kjer cepljenje ni obvezno. vir: http://www.eurosurveillance.org/ViewArticle.aspx?ArticleId=20183

Interviju z DR. Todorjem Jovanovičom imunolog, virusolog. Za nekoga je le mazač. Si me vprašal, ko sem dal objavo za cepivo proti pljučnem raku, če se strinjam z tem cepljenjem. V kolikor koristi se vsekakor strinjam. V kolikor se cepiva zlorabljajo, sem odločno proti. In to je tudi moj namen pisanja. V Avstraliji, prebivalce zavajajo tako, da cepljenim , nudijo ugodnosti pri plačilu zavarovanja, ter davkov. Podlo dejanje!!! Rasistični so do necepljenih. Povzetek intervijuja z Todorjem. Niso cepiva zlo,.... Ja mislim da autovakcine, autointerleukini – IL 1 i IL 2 i atouinterferoni – IFN a, b, mogu da imaju najveću primenu. Nisu same vakcine zlo. Zlo je njihova zloupotreba koja je došla usled hiperprodukcije. Kao što i vojna industrija, s vremena na vreme, mora da potroši svoje zalihe da bi proizvela novo oružje. To staro oružje prodaje nekoj siromašnoj i jadnoj vladi, čak i na Balkanu. I onda se te države ponose time što su kupili oružje od velike i bogate zemlje. A ti vladari sveta, tzv. „siva masa“, naročito su se „proslavili“ kad su virusu španskog gripa dodali virus konjske anemije. Na taj način su oni koji nisu učestvovali u I svetskom ratu uspešno „iskrvarili“. Veoma mnogo njih, čak 100 miliona je pomrlo. A stalno se barata sa ciframa 20 – 40 miliona. To je slično kao kod epidemije AIDS-a, gde se tvrdi da je pomrlo ukupno 40 miliona. A, koliko Todoksinova naučna grupa zna, taj broj se penje na preko 340 miliona. http://www.todorjovanovic.com/index.php/intervju/17-razgovor-sa-anikom-petek-dime

masovna sterilizacija (evgenika) preko cepiv za tetanus Bila Gatesa in Združenih Narodov v Keniji? https://www.youtube.com/watch?v=SWvcwYsMDew

Bill Gates v tem dve minute dolgem videu 4 krat govori o zmanjšanju populacije (evgeniki) s CEPIVI https://www.youtube.com/watch?v=8BobKXkrt8M

evgenika (iztrebljanje "manjvrednih ras") je bila do 1930 leta dobro sprejeta v ZDA, Skandinavskih deželah in nacistični Nemčiji.. v ZDA so do leta 1931 prisilno sterilizirali 50.000 ljudi obtožene za kriminalna dejanja, med 2. svetovno vojno so na Švedskem prisilno sterilizirali 62.000 ljudi, na Norveškem pa 40.000 ljudi. Politiko evgenike je z navdušenjem sprejel tudi Adolf Hitler Ta je trdila, da so biološko manjvredne rase tiste, ki živijo ob Sredozemlju, Slovani, Judje, črnci in Hindujci tu je 3 minute dolg video z govorom elitnega multimilijarderja Bill Gatesa, v katerem je leta 2010 povedal: če naredimo RES DOBER POSEL z NOVIMI CEPIVI, zdravstvom in porodnišnicami, lahko ZNIŽAMO (število) prebivalstva za 10-15 % konec citata v tem "navdihnjenem" govoru je Bill Gates povedal, da želi Elita, katere del je, s NOVIMI CEPIVI in zdravstvom znižati število prebivalcev za 10-15%, kar je od 750.000.000 do 1.120.000.000 ljudi Bill Gates govori o evgeniki- depopulaciji do 1.1 milijarde ljudi z NOVIMI CEPIVI (za sterlizacijo?) in zdravstvom........to je del agende fašističnega New World Order - Novega Svetovnega Reda https://www.youtube.com/watch?v=Gc16H3uHKOA

seznam več kot 60 zdravnikov, profesorjev, farmacevtov in imunologov, ki so napisali članke o povezanosti cepiv z nastankom naslednjih bolezni pri otrocih: alergija, ekcem, artritis, avtizem, rak, diabetes, bolezni ledvic ter sindrom dojenčka v zibelki Nicola Anonucchi, MD Caroly Dean MD Belen Iqual MD, ND Zoltan Rona MD, MSc David Ayoub MD Mayer Einsenstein MD JD MPH Philip Incao MD Robert Rowen MD Nancy Turner Banks MD Tedd M Elsner DC Joyce Johnson ND Maximo Sandin PhD Tamir Baruti MD Jorge Estevez MD A Majid Katme MBBCh Len Sajento MD Danny Beard DC Edward Ted Fogarty MD Tedd Koren DC Andrew Saul PhD Alexander Kotok MM PhD Viera Scheibner PhD Russell Blaylock MD Milani Gabriele, CRNA. RN Eneko Landaburu MD Bruce Shelton MD Fred Bloem MD Mike Godfrey MBBS Luc Lamaire DC Michael Sichel DO, ND Sarah Buckley MD Isaac Golden ND Thomas Levy MD, JD Debbi Silverman MD Rashid Buttar DO Gary Goldman PhD Stephen L Hommedieu DC Kenneth KP Stoller MD Harold Buttram MD Gary Gordon MD, DO, MD(H) Andrew Maniotis PhD Lisa Cantrell RN Dough Graham DC Steve Marini PhD , DC Sherry Tenpenny DO Lua Catala Ferrer MD Boyd Haley PhD Juan Manuel Martinez Mendez MD Ronne Tocco DC Jennifer Craig PhD, BSN, MA Gayl Hamilton MD Sue McIntosh MD Demetra Vaglas MD Robert Davidson Md, PhD Sherry Nakken RN, MA Franco Verzella MD Ana de Leo MD James Hawenstine MD Jean Pilette MD Eduardo Angel Yahbes MD Carlos de Querro Kops MD Suzanne Humphries MD Francisco Berthoud MD Vir: dr. S. Velkov video 54.10 min https://www.youtube.com/watch?v=shtovK1y_Bk&t=2340s

Radmila, si mogoče uspela pogedati film? Jaz ga nisem, le ponudbo sem videla. Zanima me, kakšen se ti zdi. Greg, pa ti, kaj praviš? Bom dala še enkrat link, saj je nemogoče iskat med toliko komentarji: https://www.youtube.com/watch?v=K1m3TjokVU4

Avstralija je na prvem mestu po številu rakavih bolenj kože. To je zaradi tega, ker priseljeni ljudje niso iz tega okolja kot so Aborigeni, niso prilagojeni novemu okolju. Izrael je na drugem mestu. Problem je preseljevanje, globalizacija in agenda katero ne skrivajo. V kolikor bi šel živet v tropski gozd, bi se moral cepit. Drugače nebi imel potrebe se cepit proti boleznim, katerih ni v življenskem prostoru kjer živim. Da se cepimo proti vsemu, se bodo našle nove bolezni. Prim. dr sci. Todor Jovanović Virusolog i Imunolog Sve više dece između 10 i 14 godina, koja su dobla juvenilni dijabetes (tip 1), dolaze u moju ordinaciju. Znao sam od ranije da se dijabetes tipa 1 dobija od vakcine protiv malih boginja, a danas i od vakcine protiv gripa. U stvari, napravljen je sintetički gen, koji suprimira ćelije pankreasa koje proizvode insulin, zbog čega se gomila šećer u krvi. I sad to dete treba da se bode, da kontroliše šećer i da prima insulin. Dijabetes uništava krvne sudove, nerve, bubrege i druge organe. Ovde postoji sasvim jedinstvena stvar: ljudi se već ovako i onako razboljevaju i inače umiru. Da li je bitno od čega će osoba NN umreti? Zasigurno neće umreti, ni od velikih boginja, ni od tuberkulose (TBC), nego će umreti od raka ili od neke čak bezazlene bolesti. Danas su napravljene razne vakcine, čija je upotreba obavezna – one se čak i bez dozvole roditelja daju novorođenčadima. A vakcine nisu naivne – one nose svoje zapise, poruke i opasnosti. U novije vreme se događaju i kriminalne stvari, pa se u vakcine ubacuju razne, manje-više škodljive, supstance. Sve se to čini, kako bi se, navodno, obezbedilo da se ta beba — na stotine i hiljade beba — neće u budućnosti razboljevati od konkretnih bolesti, protiv kojih su vaksinisane i da neće od njih umreti. Nažalost, deci smo, uz te vakcine, dali i razne druge tvari, zbog kojih će se razboleti od nekih drugih bolesti. Tako farmakomafija osigurava masovnu prodaju svojih lekova u budućnosti. Bolesti protiv kojih se deca i dan-danas vakcinišu su manje-više iskorenjene, pa današnjem čoveku najmanja opasnost preti od tuberkuloze, i to iz prostog razloga. Danas su higijena i ishrana daleko bolje, a sam bacil je vrlo redak i praktično iskorenjen. Zato bi se vakcinisanje beba moglo eksperimentalno obustaviti na, recimo, tri do pet godina, kako bi se videlo šta će se desiti sa tubekulozom. Verovatno se neće desiti ništa spektakularno, jer će TBC i dalje čučati tamo gde je čučala i dosad i, verovatno, neće napadati decu koja nisu vakcinisana. Ako se, ipak, neko razboli, a to će biti jedno dete od hiljadu, onda će se ono lečiti svim sredstvima, kojima se TBC danas efikasno leči. Istim sredstvima će se lečiti i TBC avium-complex, koji se kod side nikako ne prenosi na najbliže, a isto se leči kao ona klasična tuberkuloza. https://sl-si.facebook.com/notes/miroslav-petrovic/prim-dr-sci-todor-jovanović-virusolog-i-imunolog-mmr-vakcina-izaziva-autizam-/10152541716447018/

Samo da so živi in zdravi. Obstaja proteinsko cepivo proti pljučnemu raku. Cimavax in Vaxira. Razvili so ga na Kubi. http://svet24.si/clanek/novicsvet/5554c4827ac5d/ostajajo-socialisti Vendar ste že leta 2011 svetovnemu trgu ponudili izjemno zanimiv izdelek, proteinsko cepivo proti pljučnemu raku cimavax. Res je, na začetku revolucije je Fidel Castro napovedal, da bo Kuba postala center raziskovanja in znanosti. Takrat je to zvenelo kot norost, vendar je kubanska revolucija v prihodnjih letih posvetila veliko pozornosti ustvarjanju močnega človeškega kapitala z visoko stopnjo izobrazbe. V devetdesetih smo začeli graditi biotehnološki sektor. Eden naših centrov je ta za študije imunologije, v katerem so naši znanstveniki razvili cepivo cimavax, ki je že prestalo vse potrebne klinične teste. Nedavno smo razglasili, da je pripravljeno za tržišče in interes zanj so izrazile tudi ZDA. Kot veste, je rak prevladujoča bolezen razvitega sveta, precej težav z njim imamo tudi na Kubi. To je sicer šele začetek našega boja proti raku. http://www.cansave.org/kubanske-injekcije.html

Greg, lahko tudi sami preverimo. In Australia, vaccination is not compulsory, nor a requirement for school entry. http://www.vaccinationawareness.com.au/ Še dobro, da smo bili cepljeni v Jugoslaviji. ;) V Avstraliji cepljenje otrok pred nastopom v šolo ni obvezno.

Greg dokaz, kateri je pravi? Dve objavi o isti zadevi. Dokaz 1. Mother Gives Birth to 17 Babies at Once- Catherine Bridges https://www.youtube.com/watch?v=Pxon7vFdB_8 Dokaz 2. Fake-News Report Claims US Mother Gave Birth to 17 Babies at Once http://www.hoax-slayer.net/fake-news-report-claims-us-mother-gave-birth-to-17-babies-at-once/

Greg, ti že profesorje doktorje označiš za mazače. Kako naj ti jaz dokazujem? http://medicdebate.s702.sureserver.com/node/804 DEUTSCHE AIDS-HILFE e. V. Issue 11/1998 of 08/06/1998 Introductory remark In regard with so called "alternative" medicaments there has been a discussion going on for some time about a preparation called "TODoXIN". There is too little information on the effectiveness of this preparation, but the articles are circulating on the topic of "the medicine: 'TODoXIN'" expressing excitement or rejection. As far as we know, there are no underpinned contributions in which all the knowledge would be critically worked out and summarized. By the following detailed article we wish to fill this gap. Introduction "TODoXIN" is a herbal remedy which has been applied on over 7,000 patients in the cases of different (oncogen) viruses and against HIV-infection effects for 10 years. It was developed by Dr. Todor Jovanovic, a physician born in Vrani Do, Kosovo, in 1935. Dr. Jovanovic studied medicine in Belgrade and finished his specialization in Allergology. After the graduation he carried out research in the UN Research Centre for Nuclear Medicine and in military research centre in Vinca, near Belgrade. The main field of the research was search for histocompatible materials for implantats. Another field of intensive work was the research and monitoring of immunostimulating effects of plant extracts. In 1987, Dr. Jovanovic applied for a patent on TODoXIN recipe. After that, he made an effort to get the support of experts and institutions in the country and abroad for his projects. There were, among others, the president of Serbian Academy of Science and Art, Dusan Kanazir, Luk Montagnier, the man who discovered HIV, as well as the leader of the special program of WHO for AIDS, Jonathan Man. Because of the sparse data, no one showed interest for that project, except for the leader of a research group from Austria. With the Austrian partners in the research, Dr. Jovanovic signed a long-term contract on cooperation in 1988. The goal of the cooperation was to test the remedy on the international scale, galenic development and later, submission of the appropriate study results, obtaining the international approval and production. After it has been proved toxicologically safe in 1988, the Austrian team, in collaboration with the Karolinska Institute for Immunology in Stockholm, in 1988-89, succeeded in showing the immunostimulating properties of TODoXIN in vitro, as well as the development of pharmacodynamic model of effect mechanisms induced on the immuoendocrinal level. That model could have been tested ex vitro and and confirmed in vivo. It was followed by intensive medical observation of its use, in collaboration with some clinical workers and physicians, in a wide spectrum of potential indications for immunostimulating properties of TODoXIN. On the basis of the data obtained by early 1991, the scientists of National Institutes of Health (NIH), in Washington, expressed their readiness to examine TODoXIN in vitro within the "Developmental Therapeutics Program". The studies of HIV culturing proved that cell bearable concentrations of active agents of TODoXIN can inhibit HIV up to 100%. At the end of 1991 TODoXIN was given the license for production in Yugoslavia under the register number 4684 dd 31/10/88, as a "dietetic product based on honey and medicinal herbs ". The records on HIV- inhibiting capacity of TODoXIN, obtained at NIH, as well as the results of HIV-positive patients treated with TODoXIN since 1988, were not presented until the 10th International Conference on AIDS in Yokohama (1994), because NIH which was late in giving the permission for releasing the data. On the basis of these data the Austrian research group succeeded in winning over the European virologists and AIDS researchers, prof. Richard Teddar and Dr. Clive Loveday from UCL Medical School of London, to the scientific collaboration. The data jointly won over the years that followed were appraised and designated as “very promising" by members of the British Medical Research Council – MRC and HIV Clinical Trial Centre – prof. A. Brackenridge, prof. D. Jeefries, prof. I. Weller and Dr J. Darbyshire. On the 11. International AIDS Conference in Vancouver (1996), an official symposium on TODoXIN was held, where the most recent data were presented. After that, the Department for Retro virology of Royal Free Medical School in London came up with offer to carry out further studies in England under official supervision of pharmaceutical authorities, MRC and one ethical committee. The results of these studies were supposed to support the official request for registration of TODoXIN in the European Union. The study started, after longer preparations, in September 1997, after it had been established that TODoXIN is to be produced in the future by Dr. Jovanovic together with an Austrian partner in the research, within one Austrian firm. In the course of the study, Dr. Jovanovic decided to accept the offers of English researchers and their American partners to have TODoXIN produced in the USA in the future and to carry out further study over there. In order to present data which were up-to-date in 1998. to American partners, the London study, started in 1997, was interrupted in March 1998, and a new study was started, using the first laboratory samples of American TODoXIN. A separate American study is still about to start this year in California. Therefore, for the precaution sake, no new TODoXIN data were presented in the 12th International AIDS Conference in Geneva.

Andrej...hvala za ta video......bom pogledala,,,,,tukaj pa je dr. S. Velkov....ki govori o zaroti farmacevtskih multinacionalk ....za cepiva ne obstajajo klinične raziskave, kar je povedala tudi hrvaška zdravnica dr. Lidija Gajski pač pa obstajajo štrudije CDC (centra za nadzor bolezni v ZDA), ki kažejo, da obstaja epidemija otroških bolezni pri otrocih, ki so bili cepljeni.........cepivo torej NE PREPREČUJE masovne epidemije, pravi dr. Velkova......... nobenega dokaza NI, da cepivo preprečuje masovne epidemije.......pač pa po cepljenju pride do hitre poškodbe imunskega siatema otrok https://www.youtube.com/watch?v=shtovK1y_Bk

Radmila, v Srbiji bo prišlo do sprememb glede cepljenja. https://www.youtube.com/watch?v=dMFw-HhFUbU

Žvižgač dr. John Virapen, bivši generalni direktor farmacevtske družbe Eli Lilly, za katero je delal 35 let, je napisal knjigo: Side Effects: Death in je povedal: v interesu **big pharma** kapitala je, da so ljudje čim bolj bolni ter da čim dlje časa ostanejo bolni, ker se samo na ta način lahko poveča prodaja snovi z dvomljivim delovanjem. Stranske žrtve teh snovi niso pomembne, vse dokler realizirani dobiček večkratno presega višino sodnih poravnav in odškodnin. **Big pharma** se vse bolj osredotoča na otroke, kot novemu trgu za svoja patentirana zdravila Farmacevtske družbe investirajo vsako leto 35.000 EUR v enega zdravnika, da bi ti predpisovali njihove izdelke. Več kot 75% vodilnih znanstvenikov na področju medicine je plačanih s strani farmacevtske industrije. Korupcija prevladuje pri odobritvah in marketingu nekaterih zdravil Konec citata moj komentar: čudovito je za big pharmo, da njihova cepiva oslabijo imunski sistem otrok in povzročajo alergije, avtoimunske bolezni, avtizem itd.....s tem pridobijo zvestega potrošnika, ki bo pogosto v svojem življenju bolan....kar ve vsaka mama cepljenega otroka https://www.youtube.com/watch?v=m6hpwzYvgQ4

http://www.sfautismsociety.org/uploads/1/1/7/4/11747519/2306111.png?565

Epidemija avtizma po letu 1980 ima močno korelacijo s povečanjem števila cepiv, ki jih prejme novorojenček tukaj je diagram, ki kaže strahotno eksponentno rast števila otrok, ki so oboleli za avtizmom po letu 1980 http://www.germlineexposures.org/uploads/6/4/0/9/6409433/7137594_orig.png

https://www.youtube.com/watch?v=K1m3TjokVU4

prim dr. sci Todor Jovanovič, virusolog in imunolog priporoča kapljice Todoksin, katere glavne sestavine so regrat, limona, med od akacije in aloja vera pomaga pri naslednjih boleznih: rak, levkemija, herpes, hepatitis, revmatizem, avtoimunske bolezni, sladkorna bolezen, kardiovaskularne bolezni, urogenitalne bolezni, kožne bolezni, znanstveniki so zdaj ugotovili, da ekstrakt regrata uniči celice raka v 48 urah https://mojaleta.si/Clanek/Sokirani-onkologi-Zdravilna-rastlina-ki-unici-raka-v-48-urah

Cepimo drva, razcepljeni smo med privrženci cepljenja, ter skeptiki multinacionalkinih interesov. Res, nekoč smo imeli v Jugoslaviji, lastne laboratorije v katerih smo razvijali cepiva. Sedaj nam prodajo 3 firme za cel svet. Kako naj bo eno cepivo, bilo prilagojeno za posameznika, če smo si različni. Tudi pohlepni zdravniki so mešali vodo z penicilinom, da so lahko naredili več odmerkov. Dr. Todor Jovanovic - razgovori o viruse,vakcine,epidemije,kancer,sida i hepatit C https://www.youtube.com/watch?v=2_KYFZBJkV4

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2016/11/04/dr-gajski-rastura-farmaceutsku-oligarhiju-cjepiva-koja-se-ubrizgavaju-hrvatskoj-djeci-nisu-prosla-klinicka-ispitivanja/

dr. Lidija Gajski, specialistka interne medicine, je povedala 27. novembra 2016: .....zdravniki so napačno informirani o cepivih, kar je v interesu proizvajalcev zdravil, cepiv in naprav za diagnostiko...... zaradi informiranosti ljudi o dvomljivem učinku cepiv, so na Hrvaškem od januarja 2017 ukinili cepljenje za hepatitis, obeta se tudi ukinitev cepljenja proti tuberkulozi sestave cepiv nihče razen proizvajalca NE preverja https://www.youtube.com/watch?v=aldKHVxTfAE

Torej bi v Sloveniji lahko izvajali ustrezne raziskave in testiranja? Vi ste v mnogih mednarodnih raziskavah o toksičnih učinkih živega srebra že sodelovali. Vsekakor. V mnoge dosedanje mednarodne raziskave se je vključila tudi Slovenija. Sodelovali so različni domači strokovnjaki, npr. z Inštituta Jožef Štefan, KIKKB KC, Fakultete za farmacijo. Usklajevala jih je prof. dr. Milena Horvat z Inštituta Jožef Štefan. Eden teh projektov je Humani biološki monitoring, ki je preučeval vplive živega srebra in drugih kovin, deloma pa tudi polimorfizem glutationa in glutation-transferaze pri nosečnicah in novorojencih. dr.Alfred Kobal, dec 2015 vir: http://naravnaimunost.si/Razprave/intervju12.php

Dr Alfred Kobal Spomnimo se okrogle mize v Ajdovščini leta 2008. Takrat ste opozorili, da naša pediatrija ne pozna problemov merkurializma. Želeli ste, da bi o tem razpravljali na strokovni ravni. Ste odtlej prišli kakšen korak naprej? Morda le deloma. Po tem, ko sem leto kasneje napisal pregledni članek o možnih vplivih živega srebra v cepivih pri otrocih z moteno presnovo živega srebra, sem videl, da se s temi stvarmi pri nas na področju pediatrije nihče resno ne ukvarja. S prof. dr. Osredkarjem z Univerzitetnega Kliničnega centra, Inštituta za klinično kemijo in biokemijo, sva kasneje pripravila strokovna izhodišča za raziskavo pri otrocih s spektro-avtističnimi motnjami. Podprl jo je tudi tedanji sekretar na Ministrstvu za zdravje prof. dr. Remškar, a očitno ni dobil širše podpore. Kasneje je bila sicer izvedena manjša raziskava, ki jo je prof. dr. Osredkar vodil v sodelovanju s pediatrinjo dr. Lukšičevo in prof. dr. Neubauerjem, vendar po moji oceni rezultati te raziskave zaradi manjšega števila opazovanih otrok le deloma osvetljujejo nekatere probleme avtizma. Se s tem kaj ukvarjajo na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje? Avtizem je pereč problem, ne neka obrobna motnja. Doslej se niso navezali na moje razpravljanje o avtizmu. Zato glede na dosedanje vtise ne pričakujem nekih pozitivnih povezav. S prof. dr. Osredkarjem pa sva pripravila in dopolnila osnutek za novo raziskavo, v kateri naj bi sodeloval tudi specialist gastroenterolog. Spomladi 2015 smo se srečali na omizju v Vipavi. Sodeloval je tudi specialist gastroenterolog dr. Janša. V razpravah o avtizmu namreč postaja zelo pomemben problem disbioza (motnje delovanja črevesja), ki jo lahko spremlja povečana prepustnost črevesne stene in možnost prehajanja številnih škodljivih snovi v krvni obtok, kar lahko neposredno vpliva na centralno-živčni sistem. Moteno delovanje črevesja pri otrocih dodatno poslabša škodljive vplive tiomersala in aluminija v cepivih. Ta problem je bil mnogo let tako rekoč spregledan. Rekli ste, da ste se sami lotili študije sinergičnih vplivov živega srebra in aluminija. Da, trenutno pripravljam razpravo o možnih vplivih živega srebra in aluminija v cepivih na pojav motenj avtističnega spektra pri otrocih s povečano občutljivostjo za tiomersal in aluminij v cepivih. Namenjena bo širši razpravi, zlasti strokovnjakom v tujini, ki se s to problematiko poglobljeno ukvarjajo. vir: http://naravnaimunost.si/Razprave/intervju12.php

Greg, pozdrav v Avstralijo. Kakšen je odziv pri vas na lažni dogodek kateri se je zgodil 17.1.2017? False flag Melbourne Australia 20-1-17 https://www.youtube.com/watch?v=MOSoGYpWRbo Moments before Burke Street attack https://www.youtube.com/watch?v=kQEsDZ0407k&feature=youtu.be

tukaj je še študija prim. dr. sci. Alfreda Kobala iz leta 2009 o možnem vplivu živega srebra ( ki je bil ali je še v otroških cepivih) na razvoj avtizma http://www.avtizem.eu/Mozni vpliv zivega srebra na patogenezo avtizma.html

Članek :....#39 me ni prepričal.......CDC (center za nadzor bolezni, ZDA) se bo seveda skušal oprati vseh obtožb zavajanja in izvajati pritisk na dr. Thompsona, katerega prvotna izjava je bila William W. Thompson, PhD, Senior Scientist with the CDC has stepped forward and admitted the 2004 paper entitled “Age at first measles-mumps-rubella vaccination in children with autism and school-matched control subjects: a population-based study in metropolitan Atlanta,” which has been used repeatedly by the CDC to deny the MMR-autism connection, was a fraud. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14754936 Dr. Thompson has admitted the 340% increase in boys receiving the MMR vaccine “on time,” as opposed to delayed, was buried by himself, Dr. DeStefano, Dr. Bhasin, Dr. Yeargin-Allsopp, and Dr. Boyle … Dr. Thompson first called and spoke with Dr. Brian Hooker, who then revealed the information to Dr. Andrew Wakefield and the Autism Media Channel Očitno pa CDC ni prepričal tudi drugih, od tod ukrep Donalda Trumpa, da imenuje Roberta Kennedya mlajšega za nadzornika nad cepivi

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2016/10/05/stephen-hawking-priznao-da-je-cijepljenje-prijetnja-covjecanstvu/

Sin senatorja Roberta Kennedyja in nečak bivšega predsednika Johna F. Kennedyja, je tako kot Trump javno izrazil resne sume v zvezi s škodljivostjo cepiv in je večkrat javno opozarjal, da je cepljenje povzročilo dramatično epidemijo avtizma in drugih bolezni živčnega sistema po vsem svetu Zdaj bo Robert Kennedy mlajši zadolžen za nadzor in znanstveno zagotovilo, da je cepivo neoporečno in s tem je Donald Trump objavil vojno farmacevtski industriji cepiv ter njihovim plačanim raziskavam s katerimi varajo svet http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/01/17/urusavanja-carstva-koje-je-desetljecima-cinilo-zavjeru-nad-covjecanstvom-donald-trump-na-celo-povjerenstva-za-cjepiva-stavlja-protivnika-cijepljenja/

Avtistična deklica poje Aleluja.....ugotovljeno je, da glasba zelo dobro vpliva na avtistične otroke https://www.youtube.com/watch?v=cAXw83ugrYs

Film vaxxed, ki prikazuje, kako je ameriški center za nadzor bolezni CDC uničeval znanstvene študije, ki prikazujejo povezanost cepiv in avtizma...so izbrisali iz you tube tukaj je ogled filma še na voljo z brezplačno registracijo http://muviworld.us/play.php?movie=ttt5562652

http://www.ivonazivkovic.net/AUTIZAM/AUTIZAM.html

tukaj je članek o razstrupljanju od težkih kovin..... http://www.publishwall.si/.publishwall.si/post/266910/razstrupljanje-od-tezkih-kovin

Tukaj je celoten film Vaxxed, katerega predvajanje so v Evropskem parlamentu pred dvema dnevoma odpovedali oziroma prepovedali brez obrazložitve https://www.youtube.com/watch?v=cBrhDT3J9Hc

Dr. Andrew Wakefield je dokazal da otroška cepiva lahko povzročijo avtizem. Naredil je dokumentarni film Vaxxed, katerega bi pred dvemi dnevi morali prikazati v EU parlamentu na pobudo zastopnice parlamenta Michele Rivasi Razpravo o varnosti cepiv in prikazovanje filma so v EU parlamentu na pobudo farmacevtske industrije - prepovedali brez obrazložitve. Film namreč prikazuje pričevanje dr. William Thompsona, ki je znanstvenik, ki dela za CDC (centers for disease control and prevention, ZDA). On pravi, da so vse znanstvene študije, ki dokazujejo povezanost otroških cepiv z avtizmom, enostavno uničili. Pri uničevanju teh dokumentov je sodeloval tudi sam. Del cenzuriranega filma Vaxxed (27 minut) si lahko ogledate tu: https://www.youtube.com/watch?v=neNn97UUM88

Hvala Dajana.....:) tukaj pa je še anti-parazitna terapija http://www.publishwall.si/.publishwall.si/post/267112/anti-parazitna-terapija

Haapy yack...če dovoliš, bom tvoj komentar prenesla še na to objavo

Dr. Anthony Phan: V Vietnamu ni bilo avtizma, dokler Bill Gates ni prinesel svojih cepiv https://www.youtube.com/watch?v=dnOW4gBbKfE&fbclid=IwAR3y8EMC9Kuuo0sMTN6dm1eNRZ_6IO8jA9APGzM9_K3OkQMHzUbD28eTEwM

Ameriško ministrstvo za pravosodje je naredilo največjo prevaro v zgodovini prava in skrilo mnenje strokovnega medicinskega izvedenca in pediatra nevrologa, strokovnjaka za avtizem- dr. Zimmmermana, da cepivo za ošpice, mumps in rdečke lahko povzroči avtizem: CEPIVA LAHKO POVZROČIJO AVTIZEM To mnenje dr. Zimmermana je prišlo v javnost septembra 2018 in na tem dokazu je odvetnik Robert F. Kennedy vložil obtožnico zoper ameriški pravosodni sistem pri generalnemu inšpektorju U.S. Justice Department Inspector General. Na podlagi te sodne prevare je ameriško sodišče za odškodnine zaradi posledic cepljenja leta 2007 zavrglo 5000 tožb staršev otrok z avtizmom, ki so zboleli po prejemu cepiva za ošpice, mumps in rdečke (OMR) Center za nadzor bolezni CDC še naprej zavaja ameriško in svetovno javnost in trdi, da so cepiva varna in da ne povzročajo avtizma. Ta laž temelji na dejstvu, da farmacevtska industrija podkupuje ameriške kongresnike in tako onemogoča financiranje vsakršnih raziskav o učinkovitosti in varnosti cepiv. Big Pharma za lobiranje v Washingtonu porabi 2 krat več denarja kakor naftna industrija in 4 krat več kot vojaška industrija, je povedal odvetnik Robert F Kennedy Jr. S podkupovanjem politikov in visokih funkcionarjev v državnih inštitucijah za varovanje javnega zdravja so onemogočili financiranje raziskav o varnosti cepiv, ne obstaja pa niti ena raziskava, ki bi dokazala učinkovitost in varnost cepiv. Interes farmacije ni zdravje otrok, temveč dobiček, ki ga kujejo z obveznim cepljenjem in vse večjim številom odmerkov. Trg cepiv v ZDA, ki jih vsako leto proda Center za nadzor bolezni CDC, je velik 4,6 milijarde USD Več o tem je v moji objavi in v članku na strani https://thetruthaboutcancer.com/vaccines-and-autism/?utm_campaign=ttac-content&utm_medium=organic&utm_source=email-ttac&utm_content=vaccines-and-autism&utm;_term=&mpweb=144-7553039-744028250

čestitam ti Radmila za tvoj trud. <3

Na zasebno pošto PW sem dobila naslednje sporočilo: Spoštovana ga. Radmila, sem mama 3 letnega otroka, ki ima vse simptome avtizma, ampak se pri nas čaka do petega leta starosti, da se otroku izda odločba in se prične z zdravljenjem. Jaz našemu sistemu zdravljenja ne verjamem, še manj pa imam časa, da jih čakamo pri njihovem odločanju ali moj otrok ima ali nima avtizma. Sami smo se odločilo za GAPS dieto in jo izvajamo že od meseca marca, v tem času so se zadeve bistveno zboljšale. Poslali smo tudi vzorce urina, blata in las v laboratorij Great plaints v ZDA in so rezultati bistveno boljši po uvedbi dijete. Na zelo podoben način otroku uravnavamo žolč, črevesje, ledvica in jetra, kot ste to vi pisali v svojih člankih in menimo, da je otrok pripravljen na pričetek kelacije. Kelacijo bi delali po vaših navodilih, kot ste to zelo lepo in precizno napisali v vaših člankih. Težavo imamo pa samo v tem, da ne najdemo, nikjer ustreznega zdravnika ali strokovno osebo, ki bi spremljala otrokovo stanje v času kelacije in nato še v postopku uničevanja parazitov. Zelo lepo bi vas prosila, če poznate kakšnega zdravnika ali katero koli osebo, ki bi nam pomagala pri postopku kelacije, ker nas je to početi na lastno pest kar malo strah. Za kakršen koli odgovor se vam že v naprej zahvaljujem, ker ste že zelo veliko naredili z objavo vaših člankov. Hvala in lep pozdrav, zelo zaskrbljena mamica Moj odgovor: Zahvaljujem se mamici na zaupanju in sem vesela, če bodo moje objave pomagale vsaj enemu težko bolnemu otroku. S tem bo izpolnjen namen tega bloga, ki ima ogromno informacij za boljše počutje. Kelacije ne priporočam niti odraslim niti otroku, ker uporablja sintetične snovi s škodljivimi stranskimi učinki in je primerna le za akutno zastrupitev s težkimi kovinami. Avtističnim otrokom za razstrupljanje od težkih kovin priporočajo formulo HMD Heavy Metal Detox, ki vsebuje rastni faktor iz alge chlorella, koriander in homeopatsko chlorello. Več o tem je v moji objavi Razstrupljanje od težkih kovin. Poleg pa je potrebno jemati binderje, kot so aktivni bio ogljiki (fulvična in humična kislina), modificiran pektin citrusov...Pecta sol C, ki vežejo težke kovine v krvi in črevesju in jih izločajo iz telesa. Zdravljenje otrok je potrebno opravljati pod nadzorom zdravnika oz. alternativnega zdravnika, ki ima izkušnje z zdravljenjem avtističnih otrok. Alternativno obravnavanje raka, multiple skleroze in avtizma je na Vrhniki, v društvu Can Save, Stara cesta. 23 tel: +386 31 440 430 V kratkem pa bom na pobudo zaskrbljene mamice objavila protokol za zdravljenje avtizma od priznanega in cenjenega alternativnega zdravnika dr. Dietrich Klinghardta, ki ima zelo dobre praktične rezultate pri zdravljenju avtizma .https://www.cansave.org/terapija-proti-avtizmu-asperge.html

Zim Zelen, vem da se trudiš za kulturen dialog... Če si ti izbrisal žaljiv komentar Gosta oz Grega Zupana #79 iz svoje objave Glasnik, bom tudi jaz svojega št. 259 iz te objave.......saj moj namen ni nikogar žaliti :) ga bom pa shranila in po potrebi spet objavila

#259 Težko se je mirno meniti z ljudmi kot je *Greg. Sam poizkušam vzpostaviti nekakšno spoštljivo okolje pa je vse zaman, čeprav ima včasih dobre argumente ampak s toliko opazkami in osebnimi napadi, da vse izniči kar pove. Škoda. (radirka) Lp

Odgovor na komentar #79 v objavi Glasnik, ki je zdaj zaprta za komentarje Gost = Greg Zupan = 5 minut ......je znan po nesramnem pisanju Pravi, da mu je urednik potožil.....pa poglejmo, kaj je urednik PW potožil, preden je Grega Zupana blokiral in njegov blog izbrisal iz PW ( ker je ta brez značaja, se vrača na PW, kjer je neželen, pod kopico lažnih imen, a je njegov slog pisanja zlahka prepoznaven in unikaten ) citat urednika PW Gregu Zupanu z dne 02.07. 2018 V komentarju si zmerjal ljudi z lažnivci. Ves čas si agresiven in žaljiv. Predvsem lažniv. Večina tvojih izjav je LAŽ. Vse kar počneš je žaljenje, laganje in vnašanje nemira. To kar očitaš drugim, počneš sam. Vsi tvoji komentarji so zrcaljenje tebe samega. In moja služba ni, da bi se ukvarjal s tabo. In se tudi ne bom. To je bil moj zadnji komentar v katerem sem se ukvarjal s tabo. Zadnji.

Greg Zupan, za tvojo informacijo, in diskreditacijo laži, ki so ti domače......v življenju sem se premaknila dlje kot 20 km iz Vrhnike. Bila sem v Avstraliji, na Kitajskem, večkrat v ZDA, New Yorku, Chichagu, Los Angelesu in Las Vegasu, v Mehiki, na Havajih, Singapurju, Dubaju, da Evrope sploh ne omenjam....prepotovala sem Grčijo po dolgem in požez ter ves Balkan večkrat.....mislim da si ti veliko bolj zaplankan kot jaz, če si hotel to meni pripisati Več let sem preučevala sistem New World Order in so mi znane manipulacije takih tipov kot si ti... - smešiš homeopatijo, ker si neveden in skromne inteligence. Zato ne moreš dojeti, da so homeopati zdravniki uradne medicine, ki so se specializirali za homeopatijo in imajo pri svojem zdravljenju dobre rezultate. če jih ne bi imeli ne bi obstajali kot veja uradne medicine, zlasti v Nemčiji. Seveda pa je za razumevanje delovanja homeopatije potrebna inteligenca in veliko znanja, zato me ne čudi, da s svojo nevednostjo tega ne moreš niti razumeti - lepiš FAKE članke plačancev farmacevtske industrije in trdiš da so raziskave na Green med Info umaknjene, kar ni res......so samo trn v peti velikim farmacevtskim korporacijam, katerih škodljivo delovanje je dokazano s tem, da ne znajo narediti niti enega zdravila , ki nima škodljivih stranskih učinkov. Zaradi tega blatijo naravno medicino in na vse možne načine diskreditirajo poštene in vestne zdravnike, ki imajo dovolj poguma in vesti, da se uprejo takšnemu zdravstvenemu sistemu..... - urednik tega portala ti je napisal, da si psihopat in že več komentatorjev ti je svetovalo, da obiščeš zdravnika in ne rešuješ svojih frustracij na spletu. Jaz ti tega ne bom svetovala, saj mislim, da si zdrav, a si od sistema napačno programiran in se na vse kriplje trudiš zagovarjati vse kar je slabega v zdravstvu, zlasti glede cepljenja....samo bebec ne vidi, kakšne škodljive posledice imajo cepiva. - ljudje kot si ti vodijo svet v odtujenost od narave, v tehnokratsko robotizirano družbo, ki je brez duše, brez vere v Boga, brez srca in brez etično moralnih vrednot - kar zagovarjaj izpirjenost....kakor boš delal, tako boš žel - ne misli, da boš s svojimi lažmi ustavil mene in meni podobne, ki širimo resnico o cepljenju

Grega Zupan je manipulator, ki zavrača vse, kar je naravno in dobro: - všeč so mu perverzne anomalije v družbi - všeč mu je strupeni herbcid glifosat od Monsanta - všeč mu je genetsko spremenjena hrana, ki uničuje zdravje ljudi - všeč so mu strupena in škodljiva cepiva - boji se sončne svetlobe in nosi temna očala, da bi njegov svet ostal bolj zatemnjen - zavrača naravno medicino, ki uporablja zelišča, eterična olja in druge naravne pripravke, ki so dokazano veliko boljša zdravila od sintičnih kemičnih zdravil farmacije in nimajo škodljivih stranskih učinkov - ni komentiral baze podatkov o 500 raziskavah, ki dokazujejo škodljivost cepiv na strani...... http://www.greenmedinfo.com/anti-therapeutic-action/vaccination-all - pridružuje se silam moči, in lepi lažnive članke, ki diskreditirajo vse vestne, poštene in nepodkupljive zdravnike, ki govorijo o škodljivosti cepljenja - Ali je takšna oseba verodostojna, da sodi o naravni medicini in temu, kar je dobro za zdravje ljudi?

Na tej spletni strani je skoraj 500 raziskav o škodljivosti cepiv http://www.greenmedinfo.com/anti-therapeutic-action/vaccination-all

Otrok Wendy Myers je po cepljenju dobil avtizem, zaradi aluminija v cepivih. Sama ga je pozdravila z razstrupljanjem od težkih kovin. O cepivih je povedala: Ljudje mislijo, da cepiva ne vsebujejo živega srebra ali thimerosala. To je popolna laž. Mnoga cepiva za gripo vsebujejo živo srebro v obliki thimerosala. Dr. Hugh Fudenberg, en izmed vodilnih imuno- genetikov v svetu je poglobljeno preučeval učinke cepiv za gripo na nevrološko zdravje. Ugotovil je, da ima oseba 10 krat večjo možnost da dobi Alzheimer bolezen, če je prejemala cepiva proti gripi, kot oseba, ki ni prejela več kot eno dozo cepiva proti gripi. Cepiva za gripo so neposredno povezana z več primeri paralize in poškodb možganov vsako leto. Mnogi raziskovalci menijo, da cepiva proti gripi povzročajo zapoznele reakcije in dolgoročne posledice na zdravje, kar je posledica kombinacije aluminija in živega srebra v cepivih. Od 1983 se je število cepiv za otroke, ki jih priporoča Center za nadzor bolezni v ZDA povečalo za več kot tri krat. Istočasno se je število avtističnih diagnoz povečalo za 800%. Dokazi kažejo, da se živo srebro še vedno uporablja v nekaterih cepivih za ošpice, mums in rdečke ter v cepivu za gripo. Neodvisne študije Centers for Disease Control Vaccine Safety Datalink so ugotovile, da otroci, ki prejmejo tri cepiva z živim srebrom, imajo 27 krat večjo možnost, da zbolijo za avtizmom, kot otroci, ki niso bili cepljeni. Mnogi strokovnjaki zanikajo povezavo med živim srebrom in avtizmom, a obstaja veliko število medicinskih dokazov, da obstaja vzročna povezava med cepivi in avtizmom https://medium.com/@MyersDetox/flu-vaccines-are-toxic-ca4d718dea52?inf_contact_key=ccb25c02b50de835e845d49d571443f0c10ce17424a94556d34fc1a8ce8ec9ef

Nenormalni imunski odziv na cepivo proti ošpicam (enojno ter kombinirano proti ošpicam, mumpsu in rdečkam) od 90. let prejšnjega stoletja preučuje nevrolog prof. dr. Vijendra K. Singh, ki je (glej ta izbor njegovih študij) odkril prisotnost kronične okužbe s cepilnim virusom ošpic v odsotnosti izpuščaja, ki se razvije v nevrološko avtoimunsko obolenje, to pa se lahko posledično pokaže kot sindrom avtističnega spektra. V študiji Serological Detection of Measles Virus in Relation to Autoimmunity in Autism ugotovi, da je avtoimunska bolezen, ki prizadene možganski mielin, nastala kot posledica okužbe z ošpicami, to pa je nato vodilo v avtistično regresijo. »V luči novih predstavljenih dokazov ocenjujemo, da je cepivo OMR v nekaterih primerih lahko povzročilo avtoimunsko delovanje, in sicer tako, da je povzročilo atipično okužbo z ošpicami, ki ne ustvari tipičnega izpuščaja, ampak se manifestira z nevrološkimi simptomi v povezavi s cepljenjem.« V študiji Abnormal Measles Serology and Autoimmunity in Autistic Children je prof. Singh ugotovil, da je prisotnost abnormalnih protiteles v povezavi s cepilnim ošpičnim antigenom prisotna pri 60 odstotkih testiranih avtističnih otrok in pri nobenem od zdravih otrok v kontrolni skupini. Študija je dokazala vzročno povezavo med cepivom OMR in možganskim avtoimunskim obolenjem testiranih avtističnih otrok. Vir: www. naravnaimunost.si/Bolezni/ospice.php

Naslov članka je zgovoren: - leta 1983 so dojenčki prejeli 10 doz cepiva in bil je 1 primer avtizma na 10.000 otrok - leta 2008 so dojenčki prejeli 36 doz cepiva in bil je 1 primer avtizma na 150 otrok - leta 2013 so dojenčki prejeli 46 doz cepiva in bil je 1 primer avtizma na 88 otrok vzročna korelacija je očitna, spregledajo jo lahko le tisti, ki se sprenevedajo :(

Dragi Stojan, hvala za nevrokirurga dr. Blaylocka.......ki očitno ni šarlatan.... ....in je povedal da cepivo povzroči kronično vnetje možganov in avtizem priznam, da nisem raziskovala kateri so vsi zdravniki, ki povezujejo avtizem s cepivi, saj ta članek ni moje diplomsko delo, da bi se morala toliko poglabljati vanj.......a ta nevrokirurg se zdi dobra in strokovna referenca za povezavo avtizma s cepivi bom pogledala vse njegove videje (več kot 14) o cepivih in avtizmu dela bo za dva dni :))

Dajana :)......pri meni si vedno dobrodošla s komentarjem <3

Radmila... saj ni problem v tebi in v tem kar ti pišeš, sploh ne... <3 Samo pač jaz sem komentirala tukaj in potem so komentirali še tisti, ki jih jaz ne želim brati, ampak na PW-ju ne morem narediti tako kot na Facebooku, da izklopim obvestila. Je vse v redu. Hvala :)

Vzroke za nastanek avtizma bi morali iskati tudi doma v okolju katerem živimo. Oče ali mati, kateri kaže znake bolezni, bo z genetiko prenesel na svoje potomce. Dom kjer prebivamo se lahko nahaja na neugodnem položaju, vodni tokovi in elektro magnetizem, plesni, voda, paraziti, prehrana, način življenja. Vsi dejavniki vplivajo na razvoj in rast človeka. V kolikor je to ravnotežje porušeno, pride do deformacij. Z določenimi cepivi, se stanje še poslabša. Najbolj sporno je cepivo MMR (ošpice, mumps in rdečke) Prostor v katerem se večina časa zadržujemo bi morali dat pregledat. Že postavitev postelje, lahko tako kot ugodno ali negativno upliva na razvoj in rast. Prehrana mora bit raznolika, za razvoj mikroflore in favne v črevesju. Porast bolezni 200 otrok na leto je enak porastu, mobilne tehnologije, komunikacijski mikrovalnovni odajniki so močan motilec deformator celic v naših telesih.

Dajana......ne mislim da je katerikoli komentator na PW kreten.....ne glede na vsebino njegovih komentarjev.. Vsak napad Grega Zupana je priložnost oprati metode in način zdravljenja alternativne medicine katero on blati kar povprek, brez kakršnegakoli znanja in le z lepljenjem zlobnih člankov, katerih namen je diskreditirati vestne zdravnike, ki so povedali resnico o cepivih mislim, da je zelo dobro usmeriti pozornost javnosti na epidemijo avtizma, ki je dobila katastrofalne razsežnosti tudi v Sloveniji z 200 novimi primeri avtizma vsako leto KDO BO ODGOVARJAL ZA TO? če je komu mučno brati komentarje na članku avtizem.....naj jih preskoči.....:(( straši avtističnih otrok pa svojih otrok ne morejo preskočiti ali spregledati ...z njimi so vsak dan....vse življenje

Sam tole je pa mučno, ta jara kača in tale Greg Zupan... madona, se vidi da deluje zakon privlačnosti, če se proti komu boriš, imaš tega več... :( Da pa moraš take stvari razlagat, da nobeden alternativec ne zdravi z varikino... to je pa malo preveč... Radmila, imej malo spoštovanja do sebe in ignoriraj kretene.

MMS ni varikina, tudi to je lažnivo podtikanje.... moja znanka je pozdravila z uživanjem spojine MMS z limono po receptu Jima Humbla rak materničnega vratu v predzadnjem fatalnem stadiju PAP 9

Doktorica medicine Slađana Velkov je tarča lažnive novinarke srbske revije Blitz, ki jo napada zaradi resnice o cepivih. Lažniva novinarka si je celo izmislila, da zdravnica Slađana Velkov ni končala medicinske faklutete in nima licence za zdravljenje v Srbiji, kar je zlobna laž, saj plačana in korumpirana novinarka dobro ve, da je Slađana Velkov končala medicinsko fakulteto v Makedoniji in pozna registrsko številko njene diplomske naloge

zaradi velikega števila komentarjev (210) in zato, ker tema *cepljenje* presega namen članka o avtizmu, zapiram objavo Avtizem za nadaljnje komentiranje Dobro jutro Greg Zupan v Avstralijo.......svoje komentarje boš lahko dajal v nadaljevanju na novi objavi, ki jo bom napisala na temo cepljenja **kmalu** vsem komentatorjem se zahvaljujem za njihove prispevke in razmislek o smiselnosti cepljenja v taki obliki, kot je v sedanjem zdravstvenem sistemu

Podobno masovno cepljenje z živim polio cepivom se je zgodilo med begunci iz Sirije leta 2013, ko je UNICEF kupil 1,7 milijona cepiva za otroško paralizo, navkljub dejstvu, da v Siriji ni bilo nobenega primera otroške paralize od leta 1999 dalje. Po začetku masovnega cepljenja, so se v Siriji znova pojavili primeri otroške paralize (preko izločkov cepljenih ljudi) vir: video ...#204

Leta 2014 je UNICEF začel s programom masovnega cepljenja s 500.000 dozami živega oralnega cepiva za otroško paralizo na Filipinih, po tem ko je super orkan opustošil Tacolban z okolico. To je Organizacija Združenih Narodov naredila kljub dejstvu, da na Filipinih ni bilo nobenega primera otroške paralize od leta 1993. Ljudje, ki so prejeli cepivo za otroško paralizo z živimi virusi, pa so lahko širili ta virus preko izločkov kot sta blato in urin. Na ta način so na Filipinih širili otroško paralizo, katero naj bi cepivo domnevno preprečevalo vir: video ...#204

Elitni multimilijarder Bill Gates je tudi veliki delničar podjetja Monsanto, ki uvaja genetsko spremenjeno hrano Še ena oblika evgenike (depopulacije) New Wolrd Order?

Zim Zelen.....#202......imaš zelo prav :) nekatere duše namenoma izberejo utelešenje v deformiranem telesu zaradi določene karmične postavke (čiščenja karme)

Zim, 199. Sej pravim, da je kriva globalizacija. Oziroma nezmožnost, prilagoditve telesa na novo okolico. Kot sem povedal da v Avstraliji in Izraelu, je največja stopnja zbolevanja za kožnim rakom, ker ljudje kateri so se priselili, nimajo genetske predispozicije za bivanje v takšnih razmerah. Tako se, da tudi potrdit, da vsi tej lažni židje kateri se selijo v Izrael, niso pravi domorodni narod. Tako kot so staroselci v Amerikah (Indijanci) umirali za gripo priseljencev, so inkvizitorji, kolonialisti umirali zaradi sifilisa domačinov.

Res je *Radmila Poznamo pa tudi danes preprečevanje donositve, ko ugotovijo nepravilnosti ploda. Osebno to dajem pod isti imenovalec, saj ne gre samo za rase, tudi duševno, telesno zaostale.....

*A.B. #197 "Necepljen otrok, nikakor ni nevaren za cepljene otroke.. S čim bi necepljen otrok okužil cepljenega?" V tem je tudi smisel cepljenja - odpornost na okužbo iz okolice. (po zatrjevanju medicine) Kaj bi se dogajalo v primeru ne cepljenja? Jaz bi pogledal v zgodovino, področja z malarijo, sifilisom (ameriška celina ga ni poznala do prihoda belčkov:), gobavostjo ...... Panično cepljenje malčkov z večvrstnimi protitelesi z enkratnim vbrizgom, mi pa res deluje agresivno in tvegano.

Andrej....imava podobno mnenje o cepivih, ne strinjam se s teboj glede atomske bombe in satelitov.......vendar se nikdar nisva žalila, niti na objavi Ravna Zemlja..sva PW prijatelja :) Greg Zupan bi se lahko od tebe učil spoštljivega odnosa, do nekoga, ki ima drugačne poglede, vire podatkov, znanja in mnenja

Cepljeni otroci so nevarni, da okužijo necepljene otroke. Greg cepivo vsebuje virus. Cepljen otrok je okužen z virusom. Nevaren je za necepljene otroke, ker lahko na njih prenese virus katerega so mu vbrizgali. Necepljen otrok, nikakor ni nevaren za cepljenene otroke.. S čim bi necepljen otrok okužil cepljenega? Povej če razmišljam prav.

Še to, človek se prilagaja okolju, v katerem živi, se spreminja, gotovo tudi telo. Cepljene mame nimajo več protiteles proti nalezljivim otroškim boleznim - imajo jih pač le, če so same aktivno prebolele določeno bolezen.

Grega Zupan ......spodnji video je zelo smešen...toda namen homeopatije ni urgenca niti kirurgija, temveč gre za zdravljenje kroničnih bolezni.... če smešiš homeopatijo, smešiš zdravnike uradne medicine, ki so po končanem študiju na medicinski fakluteti v Ljubljani specializirali homeopatijo

Ana....#190......se strinjam...pri tem gre za pol mrtve viruse, ki jih pridobivajo iz živali........ubogim dojenčkom vbrizgavajo živalske viruse in ostale strupene snovi

......#187.......Grega Zupan imenuje alternativno medicino, kot je akupunktura, ayurveda in homeopatija.....mazaštvo gre za priznane medicine, v Sloveniji so zdravniki, ki se specializirajo za homeopatijo.......ayurveda je uradna medicina v Indiji, akupunktura- uradna medicina na Kitajskem pa se bo kmalu poučevala tudi na medicinski fakulteti v Ljubljani uporabljajo zelišča, ki niso zvarki, temveč so rezultat milijarde let evolucije življenja in vsebujejo celostno božansko inteligenco zaradi tega zdaj znanstveniki ugotavljajo, da lahko sladki pelin z železom ter regrat v 48 urah ubijeta celice raka zvarki so nekateri izdelki farmacije,...... kemični zvarki, ki imajo ogromno škodljivih stranskih učinkov

Greg, veš, meni se pa zdi, da ni vse tako enostavno, kot se tebi zdi. Res je, da ne preberem ogromno literature oz. virov, ampak edino logično se mi zdi, da je dobiti cepivo pod kožo nekaj slabega. Včasih so cepili "polio" "po žlički", to je po moje bolj normalno, če že mora biti ...! Naravno je, da per os marsikaj pojemo, tudi marsikakšno bakterijo, medtem ko dobiti bakterije naravnost v kri se meni zdi grozljivo! Potem so tu še dodatki! Saj ne gre le za mikroorganizme, pač pa tudi za dodatke cepivom, konzervansi so notri in še kaj. Zdaja pa grem, vsi se lepo imejte!

Ana...#184....dr. Seneff z ameriškega inštituta MIT pravi, da je med vzroki avtizma tudi Monsantov herbicid Roundup........nisem še natančno pogledala, kaj ona pravi

Radmila, aha, razumem, jaz ga itak ne bom, sem preslabo s časom in v angleščini :)

Ana <3........nisem še uspela pogledati natančno tvoj video, ker sem gledala neke druge videje, ki so navedeni v komentarjih........treba si je vzeti čas, ker ima zelo veliko informacij, bom danes pogledala :) tebi pa priporočam dr. S. Velkov video v komentarju 116 in 185

Abram, strinjam se, da je potrebno VSE raziskati, dejstvo pa je, da dokler uradna medicina slepo podpira cepljenje, bodo pometli pod preprogo vse, kar jim ni všeč.

Avtizem ? Kolikor mi je znano je avtizem kompleksna motnja osebnosti.Sam sem tu popolni laik in bom zapisal samo svoja opažanja,ki se nagibajo k podedodavani motnji. Poznam nekaj staršev,ki imajo otroka avtista.Kaj sem ugotovil iz opazovanja. Že sami starši kažejo v svoji osebnosti zametke avtizma,kjub temu,da niso avtisti. Tudi njihovo starševsko vedenje in komunikacija mi ne delujejo zdravo. Sam ne bi krivil cepljenje za vzrok avtizma,vzrok avtizma so po mojem že v genih staršev. To je moje laično razumevanje avtizma iz mojih osebnih opazovanj staršev avtistov. Tu se bosta morala psihologija in genetika bolj potrudi v iskanju vzroka avtizma .Predlagam,da se medicina bolj posveti staršem in razišče njihove genske predispozicije za morebitno nevarnost avtizma pri njihovem otroku. Tema avtizma ni lahka in ne gre zagovarjati in kriviti nikogar dokler medicina ne ugotovi pravih vzrokov za nastanek avtizma.

take vrste oseba si, da niti ne vidiš svojega posmehovanja....saj lahko tudi ti prebereš za nazaj vse moje in tvoje komentarje in prešteješ, koliko žaljivk si uporabil ti za mene in zdravnike, ki jih navajam..... celo mojega mentorja si žalil, povsem neutemeljeno to je tvoja metoda

ne bom brisala tvojih komentarjev......naj se vidi, koga in kaj zagovarjaš in kakšne metode diskreditacije uporabljaš

prosim da poimensko navedeš kateri zdravnik Ni zdravnik in katera tabela je dvomljiva

ne bom brala več tvojega materiala, ker si ti na strani tistih, ki delajo škodo otrokom s škodljivi cepivi brala bom tiste zdravnike, ki so dovolj vestni, da so o tem povedali resnico in jih zaradi tega blatijo ljudje, podobni tebi tudi ti nisi pogledal videov, ki sem jih jaz dala.......če bi, bi sam videl slavno izjavo Bill Gatesa o depopulaciji ter druge očitke škodljivim cepivom ne gre za moje znanje o cepivih, saj nisem zdravnik, temveč gre za znanje uglednih zdravnikov, ki imajo dovolj znanja in ki sem jih navedla v svojih komentarjih

Grega spet podtika laži ....#167.......katera tabela je dvomljiva in kateri doktor NI doktor?....... Kako komentiraš Billove sanje o DEPOPULACIJI?

če je moj mentor butec, je res škoda za Slovenijo, da ima takšnega direktorja Inštituta za ekonomska raziskovanja Grega Zupan uporablja metode UDBE....ko mu zmanjka argumentov in resnica pronica kakor voda skozi rešeto, začne z osebno diskreditacijo in posmehovanjem, neutemljenim blatenjem in šikaniranjem O Bill Gatesu sem citirala sporni del njegovega govora......temu ni kaj dodati, saj je jasno povedal, kaj bi rad.. Citat: če naredimo RES DOBER POSEL z novimi CEPIVI, zdravstvom in porodnišnicami, lahko ZNIŽAMO (število) prebivalstva za 10-15 %

Inteligentnemu človeku je jasno, kaj je povedal dr. Alfred Kobal o živem srebru v otroških cepivih in avtizmu...... moj komentar ni potreben, saj si članek lahko prebere vsakdo sam in ustvari svoje mnenje

Grega, kako komentiraš govor Bill Gatesa? na Zemlji je 6,8 milijard ljudi, število se bo kmalu povečalo na 9 milijard....če naredimo RES DOBER POSEL z novimi CEPIVI, zdravstvom in porodnišnicami, lahko ZNIŽAMO (število) prebivalstva za 10-15 % konec citata

duh je prišel iz steklenice, epidemija avtizma zaradi otroških cepiv v ZDA in na Japonskem je gigantska in nekdo bo moral dati odgovore na vprašanja, ki se postavljajo ob tem resnica o škodljivih cepivih bo prišla na dan, kljub osebam kot je Grega Zupan, ki se jo trudijo skriti

....#156....ne verjemite Grega Zupanu, ki navaja lažni tekst domnevnega govora Bill Gatesa.......oglejte si njegov govor v ŽIVO, z besedami iz njegovih ust ... elitni multimilijarder Bill Gates je povedal: na Zemlji je 6,8 milijard ljudi, število se bo kmalu povečalo na 9 milijard....če naredimo RES DOBER POSEL z novimi CEPIVI, zdravstvom in porodnišnicami, lahko ZNIŽAMO (število) prebivalstva za 10-15 % konec citata Moj komentar: Grega Zupan, ali se mi samo zdi, kot teoretiku resničnih zarot, da Bill Gates govori o DEPOPULACIJI prebivalstva s cepivi in zdravstvenim sistemom za 10-15% ?? vir: video ...#116.....25.00 minut

Kaj je pa Dr. Todor?

A samo sterilizirat želi populacijo. To pa naj nebi bilo tako hud zločin. So vaccines will only reduce the increase in population growth, not reduce the absolute number of people.

Nikdar nisem svetovala zdravljenja avtizma z varikino... .to je navadno podtikanje v stilu laži Grega Zupana....kot rečeno, ko mu zmanjka argumentov....začne z osebno diskreditacijo in blatenjem

Grega, kot ponavadi zanikaš resnico, teksta mi ni treba brat, ker sem gledala govor Elitnega kriminalca Bill Gatesa v živo si ga lahko ogledaš v videu ....#116........da se ne boš utrudil z gledanjem resnice o škodljivih cepivih, ti povem še minuto, kjer boš videl izjavo Bill Gatesa o DEPOPULACIJI.......min 25.00

Greg, to da je povedal Bil Gates, o zmanjševanju populacije za 1 do 1,5 miljarde z uporabo cepiv ni mogoče zanikat.

Grega Zupan.......elitni multimilijarder in navidezni človekoljub Bill Gates je povedal, da s CEPIVI namerava ZMANJŠATI svetovno populacijo za 10-15% ....... to je cca 1 milijardo ljudi odstraniti s planeta.....dečko se je zarekel in pri tem mu tudi taki oboževalci kot si ti, ne morete pomagati Torej spretno se izogibaš komentarju na članek dr. Alfreda Kobala.....zato te zopet prosim, da komentiraš njegov članek o povezavi živega srebra v otroških cepivih in avtizma Nisi mi odogovoril, ali veš, kdo so lastniki skladov, ki so lastniki farmacevtskih družb? Tvoje blatenje vestnih zdravnikov je šikaniranje, ker nimaš protiargumentov na resnico, ki so jo povedali o škodljivih otroških cepivih...ko zmanjka argumentov, se spraviš na osebno diskreditacijo....... v nadaljevanju ti bom objavila seznam več kot 60 zdravnikov, ki nasprotujejo škodljivim otroškim cepivom, ti pa diskreditiraj še njih, vsakega posebej, če moreš

Po spletu kroži recept za uničenje vseh rakov v kratkem času (soda bikarbona+javorjev sirup). Vsaj na tem področju se lahko vse ukine: injekcije - obsevanja - druga kemoterapija - kirurški posegi - onkološki inštitut.... (po moji presoji, ki pa ni dokazano učinkovita in prava:)

*G.Z. Verjemi, da sem eden tistih, ki se ne počuti strokovnjaka za avtizem, občudujem pa tvojo vztrajno zagretost v dokazovanju. Pohvaljen!

Greg, težko bova kaj dokazovala en drugemu. Kaj v Avstraliji je cepljenje obvezno?

Greg, ti si dal kot dokaz novico iz časopisa. Dokazovat moraš in stat za trdivami, katere objavljaš. Če ne boš enak guruju.

Greg, majhen človek sem, povezavo katero si dal ni dokaz. Le novice iz medijev. Mediji pa itak govorijo po matrici vsi enako brez dokazovanja. To je medijska propaganda! Z Radmilo se tudi ne strinjava pri vseh zadevah. To ne spremeni dejstva, enkrat ko spoznaš del zarote resnica, ne moreš spet verjet v laž.

Zim Zelen:) Odlično si rezimiral v svojem komentarju 112# Tako nekako je v resnici :)***..

Radmila, za otroke sploh ni potrebno cepljenje proti Hepatitisu B. To ni otroška bolezen!!! Vseeno jim ga vbrizgavajo v večvalentnih cepivih. Novorojenček ob rojstvu nima še razvit imunski sistem. Odvisen je od materinega mleka. Cepljenje s koktejli v tako zgodnjem času, v otroku naredi pekel.

zdravnik iz CDC ( centra za nadzor bolezni v ZDA), ki je opravil 21 študij, ki naj bi (lažno) dokazovale, da ni povezave med otroškimi cepivi in katastrofalno epidemijo avtizma...je dr. Paul Thorsen, obtožen za zlorabo položaja in sredstev Iščejo ga s tiralico FBI, saj je obtožen za 22 kriminalnih dejanj pranja denarja in elektronskih prevar. Grozi mu 260 let zaporne kazni to je človek - kriminalec , ki naj bi dokazoval na zveznem nivoju ZDA, da otroška cepiva ne povzročajo avtizma vir: video ....#116.........31.50 minut

elitni multimilijarder Bill Gates je povedal: na Zemlji je 6,8 milijard ljudi, število se bo kmalu povečalo na 9 milijard....če naredimo RES DOBER POSEL z novimi CEPIVI, zdravstvom in porodnišnicami, lahko ZNIŽAMO (število) prebivalstva za 10-15 % konec citata Moj komentar: Grega Zupan, ali se mi samo zdi, kot teoretiku resničnih zarot, da Bill Gates govori o DEPOPULACIJI prebivalstva s cepivi in zdravstvenim sistemom za 10-15% ?? vir: video ...#116.....25.00 minut

podatek za Bosno in Hercegovino....v 10 letih je za posledicami cepiv proti hepatitisu B .....UMRLO 2240 ottrok vir: video ....#116

Zim Zelen......priporočam, če imaš čas, da si pogledaš spodnji video priznane zdravnice dr. S.Velkov.....#116....ki je med drugim povedala: ruski znanstveniki so povedali, da cepivo proti tuberkulozi tisto, povzroča tuberkulozo.......to lahko potrdim tudi jaz, ki sem po cepljenju za TBC postala TBC pozitivna, prej pa sem bila čisto zdrava V Skandinavskih deželah cepljenje NI OBVEZNO.....zakaj je potem obvezno za države na Balkanu? V državah, kjer je manj cepljenih otrok, je manj raka, tuberkuloze in avtoimunskih bolezni, kjer je več cepljenih otrok je pojav teh bolezni večji torej več kot je cepljenj, VEČ BOLEZNI je med prebivalstvom

Radmila, podpiram te pri ozaveščanju. Greg misli da ima prav. Žel na tem področju v laži išče rešitev. Od kje ti podatek da zaradi cepljenja v Jugoslaviji, niso ljudje umirali zaradi posledic cepiva? Cepiva so programirana z zamikom delovanja 10,20,30 do 40 let. To kar so nas pikali v prejšnem tisočletju, posledice se kažejo sedaj. Toliko je medicina napredovala, umiramo zaradi več vzrokov kot pred 50 timi leti. Cepljenje se bo končalo takrat, ko farmacevtska podjetja, ne bodo ustvarjala dobička od prodaje. Greg je prilepil lažni članek kjer naj bi v Romuniji umrlo 17 otrok. V kolikor je v novicah povezava z številom 7. Z tem številom, skrivne družbe označijo sebi v vednost da je to manipulacija. Število 7 je magično število. Greg, prosim dokaži da je v Romuniji umrlo 17 otrok zaradi ošpic. Pred časom, sem se ukvarjal z bio plinarnami. V prašičjereji, gnojnica sploh ne fermentira zaradi vseh antibiotikov in cepljenja. V gnojnici ni živih mikroorganizmov. Abram, pri tebi sem pričakoval, da si bolj zaveden. Škoda, da ponavljaš uradne izsledke in brez dvoma zagovarjaš cepljenje. Ana, hvala za izpoved tvojih izkušenj.

Zim Zelen......problem je koktejl virusov in škodljivih snovi v kombiniranih cepivih, v prevelikem številu cepljenj pri zelo majhnih otrocih, ki so najbolj ranljivi do 18 meseca starosti priznani virusolog primarij dr Jovanovič Todor pravi, da bi bili stranski učinki cepiv veliko manjši, če bi dojenčki dobili cepivo za eno bolezen istočasno, ne pa kar kombinacije treh skupaj, ki v celoti poruši delovanje imunskega sistema zlasti pri dojenčkih, ki niso dojeni in torej ne dobijo proti teles od svoje matere ta kokteil strupov treh cepiv za MMR . ošpice, mumps in rdečke hkrati je več, kot lahko dojenčkov imunski sistem prenese brez škode in trajnih posledic, ki se pokažejo v pogostih virusnih obolenjih, alergijah, pozneje pa v pojavu neke izmed avto-imunskih bolezni zato ta oblika cepljenja ni v nobeno množično korist otrok, temveč je izključno v korist profita farmacevtskih družb, katere lastniki so (mimogrede) že vekrat omenjeni elitni finančni oligarhi... .zelo znana imena, o katerih bom še spregovorila, ko bo čas za to poleg tega v veliko državah EU cepljenje otrok NI OBVEZNO, kot je to na Balkanu zdravniki pedijatri niso krivi za vsebino cepiv......odgovornost je na farmacevtskih družbah v ZDA se tega zavedajo, zato imajo sodiušče za tožbe zoper farmacevtska podjetja, in seveda, odškodnin ne plačajo farmacevtska podjetja, temveč davkoplačevalci iz proračuna

Na hitro pogledano je ogromno argumentov za in proti cepljenju. Zdravniki in politika se morajo in se odločajo, kako in kdaj se bo kaj uporabilo. Odločajo se pa za množično korist, široko populacijo. Vse izjeme, ki so v manjšini, pa se štejejo kot nujno zlo, kolateralno, oziroma spremljajočo škodo ali tveganje. Tudi njim ni lahko in prevzeti nase krivdo, to je bridko spoznanje, ki ga skušajo prevaliti na farmacevtsko industrijo. Pred cepljenji bi se verjetno moralo ugotavljati, komu lahko škoduje ali je tvegano, to pa ni poceni ali strokovno celo nemogoče. Le žrtve nam pričajo, morda bi pa lahko kako drugače to izvajali.

Ameriški dojenčki, psihijatrični bolniki: novinarka Kelly O’Meara, ki je leta dolgo raziskovala psihiatrijo, je v svojem članku Children In Shadow navedla naslednje statistične podatke : v ZDA je v letu 2013.......... 278.151 dojenčkov....... starih od 0 do 12 mesecev jemalo močna psihiatrična zdravila :: zdravila proti tesnobi- pomirjevala ( Xanax, Klonopin, Ativan)........249,669 dojenčkov antidepresive ( Prozac, Zoloft, Paxil).......26,406 dojenčkov ADHD zdravila za moteno pozornost in hiperaktivnost ( Ritalin, Adderall, Concerta).....1.422 dojenčkov antipsihotike ( Risperdal, Seroquel, Zyprexa).........654 dojenčkov Moj komentar: ???????????? ja.....veliko so storili tem najmlajšim......

zvarki cepiv vsebujejo 62 za dojenčka škodljivih snovi vir: ...#103

....95.....še nekaj o Todoksinu primarija dr. Todor Jovanoviča, ki pravi, da so cepiva vzrok avtizma: Beljakovine srčne mišice, najpogosteje svinjske, se lahko liofilizirajo s Frojdovim adjuvansom in se lahko dajo preko cepiva, droge ali infuzije, tako da lahko povzročijo velike težave in smrt pri človeku ali labaratorijski živali. Te beljakovine prehajajo v sestavo HIV-a – p 24 i 41. Vsem so dostopni rezultati eksperimentov s Todosinom, kjer so podganam dajali miozin s Frojdovim adjuvansom. Podgane so umirale z otečenimi nogami in srčnimi problemi v treh tednih, razen v primeru, ko so oralno prejemale preprat dr. Jovanoviča : Todoxin 1. Te raziskave so narejene v velikih in referenčnih labaratorijih. Rezultati so pokazali, da pogane v 100% ne umirajo, če prejemajo preparat Todoksin preventivno in kurativno. Do zdaj ni obstajal preparat, ki bi lahko preprečil umiranje podgan, ki niso poginile niti pozneje. Todoxin predvsem krepi imunski sistem in preprečuje razkroj srčne mišice.

Grega.......ali ti veš, kdo je lastnik skladov, ki so lastniki farmacevtskih multinacionalk, ki izdelujejo cepiva, v katerih so med drugim: virusi iz opic, težki kovini aluminijev hidroksid in živo srebro, spermicid polysorbate 80, odganjalec insektov 2 phenoxyethanol, snov ki povzroča raka formaldehid, gnojilo magnezijev sulfat res čudovit zvarek modernih alkemistov za imunski sistem ubogega dojenčka

:))....Ana <3........hvala za ta dolg film o cepivih.......bom z veseljem pogledala.....<3

Grega ......#96......če bi gledal video dr. Lidije Gajski, bi slišal, da so epidemije prenehale še preden so začeli z masovnim cepljenjem

Grega....#95....zopet v elementu posmehovanja priznanim zdravnikom, ki so tarča smešenja in šikaniranja, ker so povedali resnico o cepivih.....preberi 130 strani člankov primarija in doktorja znanosti Todor Jovanoviča o virusih in cepivih in potem boš usposobljen, da komentiraš njegovo delo......... če si se ravno vtaknil v njegov preparat Todoksin, so tukaj razsikave o njegovi učinkovitosti: Nacionalni institut za rak /National Cancer Institute/ Betezda, Washington, ZDA Karolinški institut - Oddelek za imunologiju /Karolinska Institute- Department of Immunology/ - profesorji Sven Briton i Michael Jondal. Tehnical Service Laboratories, Misasaga – Ontario, Kanada Zvezni institut za raziskave hrane /Bundesanstalt fur Libensmitteluntersuchung in Graz Austrija. Medicinska fakulteta Univerze u Londonu- Oddelek za virusologijo/ University College London Medical School- Department of Virology/ - prof.R.S. Teder. *******Regrat + limona+ med od akacije + aloja vera******* uspešna kombinacija, raziskave kažejo, da regrat v 48 urah pozdravi raka, aloja vera ima več kot 200 zdravilnih sestavin.......o zdravilnosti limone pa je poučen verjetno že vsak človek

Grega.....#91.........necepljeni otroci, ki imajo avtizem........vzrokov za avtizem je več......lahko je tudi genetska motnja........težke kovine in druge škodljive snovi v cepivih so en dejavnik tveganja.......otrok pa je lahko tudi med nosečnostjo izpostavljen težkim kovinam preko hrane svoje matere ....ti pa meni pojasni članek dr Alfreda Kobala o povezanosti aluminija in živega srebra s avtizmom

Grega :::#90.......haha teoriji Henry Markrama, da...... citiram .....je avtizem povezan s preveliko stimulacijo možganov in nezmožnostjo otroka da obvladuje poplavo vstopnih senzoričnih dražljajev....zaradi nenehne stimulacije televizije, reklam, mobilnih telefonov in družbenih medijev....avtizem je način človeške evolucije, da se prilagodi kulturi, ki preobremenjuje čutila ....konec citata ja, dojenčki so pa res znani po tem, da preveč telefonirajo, gledajo TV in reklame :((

Angleščina tudi meni ne gre posebno dobro, pa saj še slovenskih prispevkov ne uspem prebrat ... To, koliko ljudi je utrpelo hudo škodo ali pa umrlo, je pa lahko zelo vprašljiva številka. Saj veš, da ponekod podatke skrivajo, prirejajo, ne priznajo povezave ... Sicer se na podoben način dela marsikje, tudi v zvezi recimo s povojno zgodovino lahko ostane človek mnenja, ki ga je imel l. 1950 in res še ni slišal ničesar drugega. Nas so učili v šoli to in to. Mene so v srednji (zdr.) šoli učili o tem, kako delujejo cepiva. So me naučii. Meni je znanje veliko pomenilo. Pomenilo mi je, da ne bom naredila NOBENE napake, če bom vse znala! No, še nekaj je, rahla okužba gotovo marsikomu pomaga, da je potem imun, ko razvije protitelesa. Ampak v cepivih so še dodatki, konzervansi in še kaj, kaj vem, kaj vse je notri. Pred kratkim sem brala, kako je nekdo v lekarni vse sorta vprašal ... Lekadol recimo ima parabene ... in lahko ga kupimo brez recepta ... paracetamol, del lekadola, nima konzervansov, torej je bolj "zdrav", ampak ga ne moremo kupiti brez recepta ... No, toliko ... zdaj pa delat! (vsaj jaz :) ) Vsem lep dan!

Sama ne uspem slediti pogovoru, vendar vem za posamezne ljudi, otroke, ki so zelo zboleli neposredno po cepljenju. Jih poznam, so mi njhovi ljudje povedali. Skratka: cepljenje ima lahko krute posledice, vendar uradna medicina bolj ali manj vse prikrije. V mnogih primerih ej tako, da lahko vidimo tako ali pa čisto drugačno podobo - in gre le za različen vidik gledanja. Jaz cepljenju skorajda ne verjamem več. Greg, si bral spletno knjigo Iluzije o cepivih?

Grega....vzemi si čas in preberi intervju z dr. Alfred Kobalom, pa ti bo jasno, zakaj jaz nisem dobila avtizma vse študije, ki so DOKAZALE da cepiva povzročajo avtizem, so v CDC centru za nadzor bolezni v ZDA ...VRGLI V KOŠ če bi gledal film vaxxed, bi to vedel ti si zdaj vstal...jaz grem pa spat ...lahko noč

mediji poročajo o smrti 17 otrok zaradi ošpic, nihče pa ne poroča o milijonih otrok, ki so zaradi cepiva dobili avtizem dvojna merila ali teorija zarote v praksi ?

Greg, kaj to naj bi bil dokaz. 17 otrok. Spet igre zarotnikov., kateri strašijo preko medijev.

prim dr. Todor Jovanovič pravi: vsak travnik je lekarna, panacea - zdravilo za vse bolezni

Prim dr. sci Todor Jovanovič: vzrok avtizma je MMR cepivo (za ošpice, mumps, rdečke), s katerim cepijo dojenčke vir : Video ...#80.....27.00 minut

čestitke tudi primariju dr. sci Todor Jovanoviču, ki je povedal pravo resnico o cepivih in farmacevtski mafiji Hvala Andrej :).......#80......odličen video o cepivih

Grega....#78....dr. Lidija gajski je javno povedala, da nobeno cepivo ni bilo klinično testirano......ona ve kaj lahko pove, saj je bila že obtožena za svoje besede, a kot rečeno je bila tudi oproščena, ker ji niso mogli dokazati, da je karkoli narobe povedala...... Dr Lidija Gajski ni doktor dvomljivega slovesa, jaz pa sem proti tistim cepivom, ki rušijo imunski sistem otrok in izzovejo avtoimunske bolezni, alergije, v primeru motene presnove težkih kovin pa lahko povzročijo celo avtizem. način zdravljenja dr. Kalcker Ludwika ne komentiram, ker tudi ne omenjam o njem nič drugega, kakor to, da je pokazal na povezavo med prehajanjem strupov patogene črevesne flore skozi propustno sluznizo črevesja v kri, kar je tudi ugotovljeno s strani drugih zdravnikov in se omenja kot sindrom propustne črevesne stene in ki je ugotovljen pri večini avtističnih otrok (84%)......v zvezi s tem sem napisala članek o odstranjevanju parazitov iz črevesja, ki nima nobene zveze z dr. Kalcker Ludwikom in njegovo metodo zdravljenja. v kom..#16 sem napisala: 84% avtističnih otrok ima želodčno črevesne motnje - alergije na hrano (predvsem gluten), sindrom prepustne črevesne stene, vnetje črevesja ali neravnovesje črevesne mikrobne flore Tudi ti nisi komentiral dr. Alfred Kobala in to, kar je povedal o povezavi avtizma in živega srebra in aluminija v otroških cepivih

popravek #73..... Cepljenje proti hepatitisu B ni več obvezno za novorojenčke na Hrvaškem, kar je vidno iz uradnega koledarja cepiv za leto 2015, ki ga je objavil Hrvaški zavod za javno zdravstvo http://direktno.hr/direkt/ekskluzivno-ukinuto-cijepljenje-beba-protiv-hepatitisa-b-odmah-u-rodilistu-7672/

čestitke dr. Lidiji Gajski za pogum in resnico o cepivih, zaradi katere je bila tudi obtožena, a je tožba padla ko bi bilo več tako vestnih zdravnikov, ki res opravljajo svoj zdravniški poklic in niso le poslušni sledilci elitne farmacevtske oligarhije

dr. Lidija Gajski je opozorila hrvaško javnost, da vsako zdravilo, ki se pojavi na trgu, mora zadovoljivo opraviti klinične raziskave ter da so samo cepiva tista, ki nikdar niso bila klinično raziskana, kar je šokantno. V celem svetu ni znanstvenih dokazov, da je masovno cepljenje potrebno in varno. vir..#74

Lahko kaj več poveste o načrtovani slovenski raziskavi? Kakšna je vaša vloga v njej? Moja vloga ni definirana. S svojimi spoznanji želim prispevati, da bi bil pristop pri obravnavi otrok s spektro-avtističnimi motnjami čim bolj poglobljen. Predstavljam si, da si bo interdisciplinarna študija prizadevala raziskati pojavljanje genskega polimorfizma encimov in povezanih dejavnikov, ki povečujejo občutljivost otrok za živo srebro in aluminij v cepivih ter vplivajo na njuno presnovo in razporejanje v možganih. Hkrati bi morala raziskati še: vsebnost aminokislin v krvi, ki so vključene v procesa transsulfuracije in transmetilacije; raven glutationa in metalotioneinov, ki vežejo živo srebro; raven varovalnih elementov, kot so selen, cink in magnezij v krvi, saj so pri prizadetih otrocih tu neravnovesja; nekatere antioksidantne encime in oksidativni stres, ki moti delovanje mitohondrijev; nekatere kazalnike imunskih sprememb, ki jih srečujemo pri teh otrocih in jih lahko dodatno pospešujeta tiomersal in aluminij v cepivih; pa tudi vzroke za povečano vzdražljivost in vnetja v osrednjem živčevju ter moteno delovanje črevesja (disbiozo). dr. Alfred Kobal, december 2015

dr. Alfred Kobal Spomnimo se okrogle mize v Ajdovščini leta 2008. Takrat ste opozorili, da naša pediatrija ne pozna problemov merkurializma. Želeli ste, da bi o tem razpravljali na strokovni ravni. Ste odtlej prišli kakšen korak naprej? Morda le deloma. Po tem, ko sem leto kasneje napisal pregledni članek o možnih vplivih živega srebra v cepivih pri otrocih z moteno presnovo živega srebra, sem videl, da se s temi stvarmi pri nas na področju pediatrije nihče resno ne ukvarja. S prof. dr. Osredkarjem z Univerzitetnega Kliničnega centra, Inštituta za klinično kemijo in biokemijo, sva kasneje pripravila strokovna izhodišča za raziskavo pri otrocih s spektro-avtističnimi motnjami. Podprl jo je tudi tedanji sekretar na Ministrstvu za zdravje prof. dr. Remškar, a očitno ni dobil širše podpore. Kasneje je bila sicer izvedena manjša raziskava, ki jo je prof. dr. Osredkar vodil v sodelovanju s pediatrinjo dr. Lukšičevo in prof. dr. Neubauerjem, vendar po moji oceni rezultati te raziskave zaradi manjšega števila opazovanih otrok le deloma osvetljujejo nekatere probleme avtizma. Se s tem kaj ukvarjajo na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje? Avtizem je pereč problem, ne neka obrobna motnja. Doslej se niso navezali na moje razpravljanje o avtizmu. Zato glede na dosedanje vtise ne pričakujem nekih pozitivnih povezav. S prof. dr. Osredkarjem pa sva pripravila in dopolnila osnutek za novo raziskavo, v kateri naj bi sodeloval tudi specialist gastroenterolog. Spomladi 2015 smo se srečali na omizju v Vipavi. Sodeloval je tudi specialist gastroenterolog dr. Janša. V razpravah o avtizmu namreč postaja zelo pomemben problem disbioza (motnje delovanja črevesja), ki jo lahko spremlja povečana prepustnost črevesne stene in možnost prehajanja številnih škodljivih snovi v krvni obtok, kar lahko neposredno vpliva na centralno-živčni sistem. Moteno delovanje črevesja pri otrocih dodatno poslabša škodljive vplive tiomersala in aluminija v cepivih. Ta problem je bil mnogo let tako rekoč spregledan. Torej bi v Sloveniji lahko izvajali ustrezne raziskave in testiranja? Vi ste v mnogih mednarodnih raziskavah o toksičnih učinkih živega srebra že sodelovali. Vsekakor. V mnoge dosedanje mednarodne raziskave se je vključila tudi Slovenija. Sodelovali so različni domači strokovnjaki, npr. z Inštituta Jožef Štefan, KIKKB KC, Fakultete za farmacijo. Usklajevala jih je prof. dr. Milena Horvat z Inštituta Jožef Štefan. Eden teh projektov je Humani biološki monitoring, ki je preučeval vplive živega srebra in drugih kovin, deloma pa tudi polimorfizem glutationa in glutation-transferaze pri nosečnicah in novorojencih. vir: http://naravnaimunost.si/Razprave/intervju12.php

dr. Alfred Kobal: V letih, ko sem zdravil v Idriji, smo v Sloveniji izvajali številne empirične raziskave o delovanju živega srebra. Danes je tako v svetu kot pri nas o tem zbranega veliko znanja in odločil sem se, da bom preučil tudi to, kako je živo srebro vpleteno v avtistične motnje. Gre za širši spekter razvojnih motenj, govorimo o spektro-avtističnih motnjah, ki se pojavijo v zgodnjem otroštvu. Nanje vplivajo genetski, imunski ter okoljski dejavniki. Med okoljske dejavnike sodi tudi etil živo srebro v konzervansu tiomersalu, ki ga dodajajo nekaterim cepivom (gre za etil živo srebro, vezano na tiosalicilno kislino). O vplivu tiomersala so mnenja strokovnjakov deljena. Nekatere študije povezave niso našle, druge podpirajo hipotezo o tiomersalu v cepivih kot dejavniku tveganja za razvoj nevroloških motenj. Da bi zmanjšali vpliv tiomersala, je leta 1999 Ameriška pediatrična akademija zahtevala umik živega srebra iz otroških cepiv. Nadvse nenavadno se mi je zdelo, ko je Svetovna zdravstvena organizacija (SZO) kmalu za tem rekla, da ni prepričljivih podatkov o toksičnih učinkih tiomersala v cepivih na otroke. Zaradi obilice raziskav, ki so trdile nasprotno, je bilo očitno, da SZO ni povsem upoštevala različnih strokovnih mnenj. Ali aluminij, ki ga danes dodajajo številnim cepivom, deluje podobno toksično? Aluminij je vpleten tudi v pojav nekateri degenerativnih bolezni živčevja (Yokel, 2006). Ker njegov vnos sproži imunski odziv, ga kot dodatek k cepivom uporabljajože več kot 80 let. Znano je, da je vsrkanje aluminija, prejetega prek podkožne injekcije, v organe odvisna od starosti; pri dojenčku se v možganih nakopiči okoli 30 odstotkov več aluminija kot v jetrih. Nekatere raziskave nakazujejo na možnost kopičenja aluminija v telesu zaradi prehrane in cepiv v prvem letu starosti otrok, toda po oceni drugih raziskav (ATSDR, 2008) je tveganje za zdravje zelo nizko. Novejše raziskave kažejo, da lahko aluminij pri občutljivih skupinah ljudi povzroči možgansko vnetje, oksidativni stres, zavira metilacijo DNK, znižuje delovanje reduciranega glutationa v možganskih celicah astrocitih, zlasti v mitohondrijih, in moti ravnovesje kalcija v živčnih celicah, kar lahko povzroči različne razvojne motnje, med katere sodi tudi avtizem (npr. Blaylock, 2012). Nekateri dojenčki so v zgodnjem razvojnem obdobju za škodljivo delovanje aluminija dovzetnejši zaradi nizke telesne teže, sočasne izpostavljenost drugim kovinam, novejše raziskave pa nakazujejo tudi na možne genetske spremembe v povezavi z imunskimi spremembami, ki lahko vplivajo na prenos kristalnih delčkov aluminija iz cepiva v možgane (Khan s sodelavci, 2013). Aluminij, dodan otroškim cepivom, lahko v poporodnem razvojnem obdobju pospešuje tudi nekatere učinke tiomersala. Nedavne študije na odraslih ugotavljajo, da lahko pogosta cepljenja s cepivi, ki vsebujejo več aluminija, povzročijo različna resna imunska in avtoimunska obolenja, kot so vnetje mišic in veziva (miofasciitis), vnetje možganov (encefalomielitis) s kronično utrujenostjo in sindrom ASIA (Shoenfeld, Agmon Levi, 2011). Te pojave lahko spremljajo tudi umske motnje, zato Tomljenovićeva in Shaw v svojih raziskavah (2012) priporočata, da bi morali pri otroški populaciji opraviti temeljito presojo zdravju škodljivih učinkov, povezanih s cepivi, ki vsebujejo aluminij. Torej ni naključje, da raziskave avtističnih otrok razkrivajo prekomerno obremenjenost s kovinami, ki jih v telesu ne bi smelo biti: živo srebro, svinec, kadmij, aluminij,…? Ugotovili so, da otroke, ki tvorijo premalo glutationa, očitno poškodujejo tudi druge kovine. Kot sem dejal, ima aluminij pri tem posebno in zelo pomembno vlogo. Oba, tako aluminij kot živo srebro v cepivih, delujeta – zlasti na vnetnem področju – dokaj sinergično. Oba povzročata kronično aktivacijo možganske mikroglije in astrocitov, povečujeta tvorbo dušikovega oksida in vnetnih citokinov, močno aktivirata vnetni nuklearni faktor (NF-kB). Tudi aluminij zavira mehanizem metilacije in regeneracio glutationa v možganskih celicah astrocitih. Nekateri raziskovalci, ki v zadnjem času preučujejo imunogene učinke aluminija (npr. Tomljenović in Shaw, 2012), se odkrito čudijo, zakaj se pri otrocih aluminij v cepivih še uporablja, ko pa pri odraslih v osrednjem živčevju povzroča težje imunske motnje. Vse to me je spodbudilo, da pripravim monografijo, v kateri sem se lotil delovanja obeh, živega srebra in aluminija. Zgodba o avtizmu se torej ne konča pri živem srebru. Tudi aluminij je dejavnik, ki lahko podobno prizadene zdravje otrok. Škodljivim učinkom etil živega srebra in aluminija, ki ga otrok prejme v cepivih v prvih 18 mesecih življenja, pa se nato lahko pridružijo še škodljivi učinki industrijsko onesnaženega okolja s svincem, kadmijem, živim srebrom. Če je otrok v času cepljenja s cepivi, ki vsebujejo tiomersal in aluminij, hkrati izpostavljen še živemu srebru, svincu, kadmiju ali drugim kovinam ter organofosfornim pesticidom iz okolja, poraste tveganje za moten razvoj kognitivnih in motoričnih funkcij in motnje avtističnega spektra, kajti vsi ti toksini se seštevajo in delujejo sinergično (Hen s sodelavci, 2014).

Greg:)* Vse ok.:)*

Greg:)* Ker že želiš moje mnenje. Moja celotna družina je za cepljenje. Imamo 4 letno vnukinjo in smo jo in jo bomo cepili.Mi vsi smo bili cepljeni proti vsemu.Nimam kaj raziskovati, ker sem za cepljenje.

Greg:)* Čemu takoj nalepke? Sam delam na praktični zadevi.Ali jo bom uresničil in izdelal je moj zavestno in prostovoljno sprejet riziko. Sam sem totalno neopredeljen v vsemu.Sledim samo sebi in odločam sam, katero informacijo bom sprejel ali zavrgel. Če se mi zdi zadeva nerealna jo enostavno ne komentiram.S tem nikogar ne žalim in ne etiketiram.Ne želim s svojimi komentarji in sodbami prizadeti sočloveka. Enostavno grem mimo tega,saj imam svobodno voljo in lastno mišljenje.

Greg :)* Hvala za ta članek o Garjajevu..Na hiter pregled informacije iz članka niso v prid Garjajeva.Delitev na uradno in psevdo znanost poznam. Ni vse tako,kot razlaga uradna naravoslovna in družboslovna znanost. Dejstvo je ,da mora biti vsako novo odkritje, praktično preverljivo.V nasprotnem je ničelno. Enako je s teorijami zarote. Tvojim komentarjem sem večkrat pritrdil.Zdi se mi,da moramo biti malo bolj tolerantni med seboj.Danes zjutraj sem pisal na temo uradne in psevdo znanosti.Moje misli lahko prebereš tam.:)*

Radmila :)* Vse vedenje o vsemu nosi vsak sam že danes v sebi.Ali se bo to aktiviralo v njemu ,pa je odvisno od njegove genske danosti.Če je njegov t.i. genski hardwer v sozvočju z EM frekvencami ,ki jih mi prejemamo od ZEmlje,Osončja,Galaksije Vegetativni,nagonski in vesoljno neomejen živčni sistem. Takšen posameznik samodeluje na polju osebnega realiziranega in akumuliranega genskega softvera. Takšen posameznik je enakovreden sami večno-sedanji vseobsežni vesoljni samodelujoči,samozadostni samobitnosti.Teološko:spočet in razsvetljen po svetem duhu:)*D

Abram.....se zelo strinjam s tvojim stavkom #56: "inteligenca posameznika ni odvisna od njegove izobrazbe" vsak ima možnost, da se po končani šolski izobrazbi izpopolnjuje na katerem koli drugem področju, vse svoje življenje

Nisem prebrala vseh teh stvari, ampak pogovor z dr. Kobalom pa sem. Zanimivo! Zanimivo in razumno se mi zdi to o tem, kako se človek prilagaja okolju. (Saj nekaj takega tudi velja glede soje, v južni Aziji jo drugače presnavljajo kot mi, zato pri nas sploh ni svetovana hrana!) Tista zgodba z Japonske, ko je zbolelo in umrlo veliko ljudi zaradi zastrupljenih rib, je tudi zgovorna. Ob rudniku v Idriji. Morda je bilo tedaj, ob odprtju rudnika, ob samih začetkih, mnogo več stranskih učinkov kot kasneje, ko je bilo okolje nekoliko prepojeno z živim srebrom in so bili ljudje že prilagojeni? Kakorkoli že, dejstvo je, da to, ali je cepljenje oz. cepivo krivo ali ne, težko dokažemo, saj uradna medicina vztraja pri tem, kako je cepljenje nujno in stranske učinke največkrat omalovažujejo oz. jih nočejo povezati s posledicami cepljenja. Poznam primer, ko je otrok mame zdravnice pri treh mesecih dobil krvavo drisko - postal je alergičen na mleko - ampak mama nikoli (vsaj na glas ne) ni povezovala alergije s cepljenjem, čeprav se je ta zgodila neposredno po cepljenju. Jaz sem ugotavljala, da so kar vsi moji otroci za silo spali pri teh mesecih, po cepljenju pa ne več, veliko so se zbujali ponoči, veliko več. Eden od njih je dobil PO cepljenju oslovski kašelj! Ampak tedaj nisem tega vedela, govorila pa sem, saj to je kot oslovski kašelj, ampak to ne more biti, saj je bil cepljen proti njemu!! Tedaj sem še verjela v cepljenje! Saj sem vendar (bila) medicinska sestra in jasno, da so me dobro naučili. Premalo so stvari raziskane in odkrito pojasnjene. Škoda, da medicina tako ščiti vse svoje ...

Pjotr Garjajev je doktor bioloških nauka. Akademik RAMTN ( Ruske akademije medicinskih i tehničkih nauka ) i akademik REAN( Ruske akademije prirodnih nauka ). Predsjednik je Instituta za kvantnu genetiku, naučni direktor Wave Genetics Inc. ( Kanada , Rusija ) Na Garjajeva nas je opozoril Milan Malej. Garjajev je ugotovil da imajo že proteini v sebi kovinske antene.Podobno tudi Jupiter kovinizira vodik.Jupiterjevo magnetno polje je cca 20-25000 x moćnejše od Zemljinega. Inteligenca posameznika ni odvisna od njegove izobrazbe.

lepo da si se oglasila, Ana <3

Radmila, oh, te bolezni ... Znanosti se razvijajo, medicina se razvija, farmacija se razvija, hkrati se pa tudi bolezni "razvijajo" in nastajajo nove ... Slabo je, kadar človek hoče biti gospodar Zemlje. Gospodar življenja. Vedno naj bi bil v službi življenja ... P.S.: Včeraj zv. sem napisala prve stavke, potem odstopila računalnik nekomu drugemu, in evo, zdaj našla svoj poskus komentarja - ampak da se ti oglasim in bom še pozorna na tole, vseeo obljavljam, čeprav ni dodelana misel - in je ne utegnem niti zdaj.

rega kvak.....hvala za ta izjemen prispevek, tudi mene je prim. dr. sci. Alfred Kobal, ki govori o povezavi živega srebra v cepivih in epidemiji avtizma prepričal so tudi drugi vestni zdravniki, ki so se pripravljeni soočati z resnico o cepivih, a jih drugi osmešijo na javnih omrežjih in jim celo grozijo....nekateri celo izgubijo zdravniško licenco jaz ne pravim, da so vsa cepiva škodljiva, ampak le tista, v katerih so težke kovine, kot sta živo srebro in aluminij, ter druge snovi, ki povzročijo pojav epidemije različnih avtoimunskih bolezni ali v najhujši obliki celo pojav avtizma ali smrt otroka

lepo, da si se predstavil s sliko, Greg....vidim, da res nimaš nobenih motenj, ampak da si bolj podoben preiskovalnemu FBI agentu :)))

...#42....če je FBI naredil preiskavo po nalogu Donalda Trumpa v CDC (centru za nadzor bolezni) ali ne, me niti ne zanima, saj je CDC imel leta dolgo časa, da skrije ali uniči so vse relevantne dokumente, ki bi jih lahko obtoževali za prevaro in zavajanje v zvezi s cepivi jaz sem povedala nekaj drugega.... da je imenoval Roberta Kennedy-a mlajšega za nadzornika nad vsebino cepiv, tako kot je opisano v ...#18

človek je pač trdoživo bitje.......se upira vsem poskusom zastrupljanja, genetsko spremenjeni hrani, cepivom, kemikalijam v kozmetiki, chemtrailsom, izpuhom prometnih vozil in industrijskim odplakam, razvije pa degenerativne kronične bolezni in živi življenje z zmanjšano kakovostjo....... stopnja umrljivosti seveda tega ne pokaže....če revni ljudje ne morejo kupovati zdravil, to še ne pomeni, da nimajo zdravstvenih težav zaradi okoljskih strupov in so prisiljeni živeti na robu preživetja... ter se ukvarjati le s svojimi problemi večina kroničnih bolnikov pa ima denar za zdravila, v večini držav pa to krije zdravstveno zavarovanje in farmacevtska panoga služi mastne dobičke na račun te kemične zastrupljenosti okolja

Doktor Greg, pritoži se dr Kresserju, naslov poznaš bolezen ima različne simptome in sami zdravniki se ne morejo odločiti ali uporabiti eno ali dve imeni......kot kaže članek, ki si ga dal Can I Still Use the Term ADD? Yes, you can still use the term ADD, and people will almost certainly understand you. Many doctors, clinicians, and writers use ADD to mean inattentiveness and use ADHD to describe someone with hyperactivity. Some people use ADD and ADHD interchangeably. However, if you can make the mental switch from ADD to ADHD, it will help avoid potential confusion and keep you up-to-date with the most current terms.

ADD in ADHD nista isti bolezni......ADD je motnja pozornosti brez hiperaktivnosti, ADHD pa je motnja pozornosti in hiperaktvnost toliko o tvojem vehementnem poznavanju medicine (doktor) Greg Zupan. Upam da razumeš v čem je razlika med ADD in ADHD

Te podatke sem ti že dala v članku Morgellon DNK, če bi bil pozoren bralec, me ne bi še enkrat spraševal....toda naj ti bo....spet ti navajam vir.... citat:We are experiencing an epidemic of brain-related disorders in the industrialized world. Consider the following: One in eight seniors develops Alzheimer’s disease. One in eight children is diagnosed with autism, ADD, and ADHD. konec citata vir:Clinician’s Guide to Anxiety, Depression and Cognitive Disorders torej ponavljam : en izmed osmih starostnikov razvije Alzheimerja ter en izmed 8 otrok ima diagnozo avtizma, ADD in ADHD v ZDA Vir: Kresser Institute

Res mi je žal, da si nerazumen.......podatek o 1 avtističnem otroku izmed 54 je iz dokumentarnega filma o avtizmu vaxxed......podatek dr. Kresserja pa se nanaša na tri bolezni skupaj.......rekla sem ti že, da stopi v stik z dr. Kresserjem in ga vprašaj, kar te zanima

če te zanimajo doktorji, napiši o tem svoj blog......sem videla da si vešč v tem, Greg

Izbrisani komentarji Grega Zupana če te zanima cepljenje, napisi svoj blog Grega Zupan

Vrhovni znanstvenik v centru za nadzor bolezni v ZDA ( CDC) dr. William Thompson je javno priznal sodelovanje v masovni znanstveni prevari skrivanja statistične vzročne povezanosti med cepivi in epidemijo avtizma pri afro-ameriških dečkih vir:...#18

Cepivo proti gripi za otroke v ZDA vsebuje 25.000 krat več živega srebra, kot je dovoljena vrednost v hrani ali pijači vir: ..#18

84% avtističnih otrok ima želodčno črevesne motnje - alergije na hrano (predvsem gluten), sindrom prepustne črevesne stene, vnetje črevesja ali neravnovesje črevesne mikrobne flore zato je izjemnega pomena pravilna prehrana

Andrej, hvala za tvoj komentar, to je pomembna informacija za zdravljenje avtizma ... naj dodam, da veliko cinka vsebujejo bučna semena, šparglji, brinove jagode, zelje, ohrovt, repa, čebula, špinača, marelice, por, gobe, pšenični kalčki, sončnična semena, mak, leča in ovseni kosmiči baker pa vsebujejo temnozelena listnata zelenjava, polnozrnati kruh, sončnična semena, arašidi, gobe, suhe slive.... če je bakra preveč, se zniža raven cinka v krvi, kar vodi v nespečnost, depresijo, izgubo las...

Radmila, možno je da so cepiva narejena tako, da izločajo iz živčevja prevodnik cink ter baker, nadomesti ga sintetika katero vnašamo z industrisko predelano hrano. (npr. železo v čokolešniku, musliju,itd...) V raziskavah so ugotovili pomankanje teh dveh elementov v telesu avtističnih ljudi. V Veliki britaniji, ko je bila aktualna bolezen norih krav. Pri kmetih kateri niso cepili živali, se ta bolezen ni pojavila. Autism spectrum disorders (ASDs) are a group of developmental disabilities that can cause significant social, communication and behavioral challenges. Several studies have suggested a disturbance in the copper (Cu) and zinc (Zn) metabolism in ASDs. Zinc deficiency, excess Cu levels, and low Zn/Cu ratio are common in children diagnosed with an ASD. The literature also suggests that mercury accumulation may occur as a cause or consequence of metallothionein (MT) dysfunction in children diagnosed with an ASD, which may be one of the causes of Zn deficiency. MTs are proteins with important functions in metal metabolism and protection. Zinc and Cu bind to and participate in the control of the synthesis of MT proteins. Studies indicate that the GABAergic system may be involved in ASDs, and that Zn and Cu may play a role in this system. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23823984 Trace elements play a critical role in the pathogenesis of autism spectrum disorders (ASD). The aim of this study was to investigate the serum levels of zinc (Zn) and copper (Cu) in Chinese children with ASD. Sixty patients (48 males, 12 females) diagnosed with ASD and 60 healthy sex-matched and age-matched control participants were assessed for serum Zn and Cu content at admission. The severity of ASD was also evaluated using the Childhood Autism Rating Scale (CARS) score. The results indicated that the mean serum Zn levels and Zn/Cu ratio were significantly lower in children with ASD compared with normal cases (P<0.001, respectively), whereas serum Cu levels were significantly higher (P<0.001). There was a significant negative association between Zn/Cu and CARS scores (r=-0.345, P=0.007). On the basis of the receiver operating characteristic curve, the optimal cut-off value of serum levels of Zn/Cu as an indicator for an auxiliary diagnosis of autism was projected to be 0.665, which yielded a sensitivity of 90.0% and a specificity of 91.7%; the area under the curve was 0.968 (95% confidence interval, 0.943-0.993). In conclusion, these results suggested an association between serum levels of Zn and Cu and ASD among Chinese patients, and the Zn/Cu ratio could be considered a biomarker of ASD. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25162784

65% avtističnih otrok ima alergijo na gluten iz žit in kazein iz mleka, 90% ima simptome zastrupitve s težkimi kovinami, 99% pa ima napake pri presnovi hrane (metabolizmu)

Zim Zelen...prav imaš........ravno pri epidemiji avtizma, ki ima ogromne razsežnosti v ZDA, nekateri trdijo.......da prej zdravniki niso vedeli, kaj je to avtizem in so takim otrokom postavili drugačno diagnozo.....(mentalna zaostalost) vendar pa je prišlo v javnost, da je center za zdravje v ZDA skrival povezave med cepljenjem otrok in pojavom avtizma.....v EU parlamentu bi se zdaj morali pogovarjati o tem velikem problemu, pa so odpovedali sejo....pod pritiskom farmacevtskega lobija zaradi tega sem zdaj pisala te članke o avtizmu, o možnih vzrokih in zdravljenju...ker medicina avtistov ne zdravi kot primer okužbe s paraziti niti kot primer zastrupitve z težkimi kovanami.....kar pa so kot glavni vzrok te težke psihične bolezni navedli zdravniki, ki jih omenjam v članku nisem pa omenjala drugih vzrokov avtizma, kot je napačno izražanje in poškodbe genov DNK....a to že presega nivo laičnega PW članka

V dobi informatike so vsi podatki o pogostnosti, katere od bolezni, hitro in množično dostopni. Občutek imam, da so bile vse te bolezni ves čas prisotne, samo neprepoznane, ne diagnosticirane. Včasih so v mrliški list zapisali, umrl naravne smrti, brez natančnih preiskav, danes je vse prepoznano in zabeleženo. Uredniške metode po raznih medijih pa zaženejo preplah že ob najmanjšem "kihcu", ki se je pojavil v otroškem vrtcu, kot, da gre za smrtonosno epidemijo mesojedih bakterij, neslutenih zmogljivosti. Dober vojak Švejk je imel zdravilen rek: "Brez panike"

Dodajam Grabovojeve nize: 428 516 319017 avtizem 428 516 3190 infantilni avtizem 428 516 319017 491 zgodnji infantilni avtizem Grigori P. Grabovoi - Number series for psychological normalization. Book1 – 2012, 208p.

Zim Zelen....dr. Kalcker ni omenil po imenu črevesne parazite (oziroma jaz nimam zapisano), rekel je le to, da so lahko dolgi tudi do 1 metra.....torej gre morda za trakulje... je zelo veliko črevesnih zajedalcev, ki vsem nam z izločki zastrupljajo telo ...... organe in možgane....lahko so majhne bakterije ali pa veliki paraziti... napisala bom en članek o anti-parazitni terapiji, ravnokar sem napisala članek o razstrupljanju od težkih kovin... tudi parazitov se lahko učinkovito znebimo :)

Za katere parazite pa gre? Ali so to gliste, trakulje, nekaj tretjega?