Članek
Člani iluminatov naj ne bi govorili o sebi
Objavljeno Oct 12, 2015

Morda nekateri od vas razmišljajo drugače, verjamejo v svoj prav in smatrajo, da se v javnosti pojavljajo razne priče za mazanje oči v javnosti. Vse je mogoče, v vsem tem pa je lahko tudi veliko resnice ali pa so v pisanju tudi laži, vsak sam pa naj pri sebi oceni, bo verjel ali pa tudi ne takim zapisom.

Mene osebno ne preseneča izpoved tega iluminata, pa tudi izvedel nisem nič veliko več novega, kot sem vedel že predno sem prebral ta zapis. O iluminatih krožijo razni zapisi na vsake toliko časa, v tem trenutku vse te svetovne zbrke še toliko več, na nas pa je, koliko od vsega tega bomo tudi verjeli.

Osebno imam svoje stališče in poglede na vse in bom to moje prepričanje rajši zadržal za sebe, ker ne maram posmehov drugih, pa tudi o tej mafijski golazni, ki nam kroji življenje na tej planeti.

Na zemlji bi nad vsemi živečimi, morala imeti največjo vlogo narava in ne človek, ki že ves čas obstoja, izkorišča življenje na njej. Prav človek je tisti največji ropar tega planeta, seje nesrečo in vse preveč je postal oblasten nad tem in tudi nad drugimi planeti. Zato smatram človeka, kot največje zlo v vsem času evolucije na tem planetu in je tudi sam sebi največji sovražnik.

To je moje gledanje na ta prispevek, pa naj bo resničen ali pa tudi ne, vi sami ste tisti, ki boste ocenili v kaj boste verjeli v pisanju omenjenega prispevka...