NOVA ZGODBA O PODTAKNJENEM MORILCU

Objavil/a Vili Kovačič, dne 2017-02-06 ob 20:37:08

NOVA ZGODBA O PODTAKNJENEM MORILCU 

   

KAKO IZ REŠEVALCA POSTANEŠ MORILEC. Vrhunska slovenska forenzika da te kap ! Kraj, zaznamovan s težkim zločinom !

                                   

Kadar ima izvensodna oblast  namen človeka uničiti in prikriti nekoga drugega - pravega morilca ali naročnika, so vsi ugovori obrambe v Sloveniji vredni manj od nič. Asociacija tega primera s primerom dr. Milko Novič (umor dr. Janka Jamnika) je skoraj popolna !  

Tudi v tem primeru gre za iste, mnogim znane, nestrokovne izvedence slovenskega NPU - Franc Sablič & Janez Golja po principu: "pravi ljudje, na pravem mestu, ob pravem času".  Primeri  Ivan  Kramberger-Peter Rotar, Martin Uhernik, dr.Milko Novič in Dragica Jauševac  so zgodbe, ki so se, ali se še odvijajo po istem scenariju, ki ga neumorno servisira slovenska "neodvisna forenzična stroka". 

Do kdaj bo slovenska stroka tako hlapčevska, da bo znova in znova "preiskovala" konstrukte z vnaprej znanim rezultatom - pripisati umor nekomu, ki se ni v stanju braniti in ubraniti pred falsificiranimi izsledki, nečloveškimi tožilci in brezvestnimi sodnicami in sodniki !

Umor, o katerem je tu govora, se jezgodil leta 2003, sodni proces pa je trajal do leta 2008, torej 5 let. Obtožena gospa Jauševac Dragica je bila brez dokazov obsojena na 12 let, v zaporu je prebila 6 let in pol. Bila je predčasno izpuščena in je zdaj na prostosti, vendar še vedno VELJA ZA MORILKO. Pravi morilci pa so bog ve kje. Za obnovo postopka Dragica in domači nimajo denarja.Prave morilce pa sodne oblasti nočejo iskati.  

In koliko je še takih zgodb.  Do kam smo vendar prišli !?

Jalševčevi z Loga pri Brezovici po desetih letih prvič spregovorijo o Uršulinem umoru.

Je bila 7. februarja 2003 za 21­letno študentko tretjega letnika koprske pedagoške fakultete Uršulo Jalševac z Loga pri Brezovici usodna zablodela krogla, ki je prestrelila kuhinjsko okno in ob pomivalnem koritu stoječo mladenko usodno ranila v glavo? Kaj pa, če ni bila zablodela in jo je nekdo od zunaj umoril z ostrostrelsko natančnostjo? Tedni preiskave, ki so sledili, so v tragedijo na Cesti Dolomitskega odreda vnesli hitchcockovske razsežnosti. Iz bližine je bila ustreljena, torej je bil storilec v hiši in je stal tik ob njej, krogla pa je nato skozi okno švignila v neznano.

A kdo je bil? S čim jo je? Orožja niso nikdar našli. Z Uršulo je bila v hiši njena mati Dragica, ki je pozneje zatrjevala, da je v dnevni sobi gledala televizijo, ob poku pa pomislila, da je razneslo multipraktik. Z družinico je bil v zgornjem nadstropju še Uršulin brat Miha, drugih domačih pa ni bilo v hiši. Oče Mihael je bil na Goriškem na pastoralnem tečaju, brat Janez v službi, prav tako ni bilo doma sestre Petre. Naposled so obtožili mater, obsodile so jo vse slovenske sodne instance in jo za 12 let poslale za zapahe.

Neumnost in absurd, da ubiješ lastnega otroka

Dragica zločina pred velikim kazenskim senatom ljubljanskega okrožnega sodišča in sodnico Matejo Lužovec ni nikoli priznala. »Prisegam pri bogu, da sem nedolžna. Kakšna mati pa bi bila, da bi ubila svojo hčerko?!« Nad obtožbami so bili zgroženi vsi njeni. Mož je na sodišču govoril: »Po nekaj tednih je v hišo prišlo devet kriminalistov. Rekli so mi: 'Vaša žena je umorila Uršulo.' Najprej sem onemel, potem pa jim odvrnil: 'Saj vi ste nori.' Kdor jo obtožuje za kaj takega, mora biti nor.« Sin Miha: »To je neumnost. Da greš nekaj naredit svojemu otroku, je velika neumnost. Sploh v eni tako prijetni družini, kot je naša.« Sin Janez: »Lahko dam roko v ogenj, da Uršule ni ubila mama. Ne vem, kdo bi jo lahko.« Hči Petra: »Že dan po umoru smo se vsi pogovarjali o tem, kdo bi jo lahko ustrelil, pa temu nismo prišli do konca.«

Toda sodno obličje je prepričal izvedenec za forenzično balistiko Janez Golja, ki je vztrajal, da so sledi, ki so jih našli na desni roki Uršuline mame in desnem rokavu njenega puloverja, značilne sledi streljanja s kratkocevnim orožjem. Senat je prepričala tudi tožilska teza o verskem fanatizmu v družini in da je bolestno pobožna mati umorila hčer, ker se ni strinjala z njenim nekrščanskim načinom življenja, saj je imela spolne odnose pred poroko,mati pa naj njenih svobodomiselnejših pogledov na življenje ne bi hotela več prenašati. Za lase privlečeno, mar ne ! 

O tožilkinem napihovanju

Dragica  je bila v zaporu šest let in pol, zdaj sta se mož Mihael in sin Janez odločila v imenu družine prvič javno spregovoriti o tragediji, ki je še vedno tako skrivnostna. Prvič sta se oglasila pred 2 leti in pol. Zakaj tako dolgo ?

Začelo se je z moževim očitkom medijem: »Poročali ste le o tistem, kar so vam dajali policisti in tožilci.« Saj ste se vi vendar odločili za medijski molk! »Zato ker smo nedolžni in več kot nedolžni. Najprej smo izgubili hčer, potem pa vdrejo policaji kot kavboji in nas silijo, naj priznamo. Lažemo naj torej.

Nedolžna je, mi pa smo verjeli, da se bo to v pravni državi tudi izkazalo. Niti slučajno nisem verjel, da te lahko v Sloveniji obsodijo brez dokazov. Na sojenju je bilo žalostno gledati sodnico, ki ne sprejme niti enega argumenta našega odvetnika Boruta Škerlja, on pa se je tako trudil.« Saj so ženo in mater vendarle razkrinkale smodniške sledi?

Sabličev šef Golja se je "izkazal"

»Ljudje, ki so bili pred sodno dvorano, kjer je Golja čakal na pričanje, so nam pripovedovali, kako je živčno stopical sem in tja. Kot da je sam sebe psihološko treniral 'Ona jo je, ona je', da ne bi v dvorani slučajno rekel, da so lahko sledi na roko in na rokav prišle tudi drugače,« se ne da Mihael. Ko je Uršula padla in jo je mati našla na tleh, se je po njegovih besedah sklonila, da bi ji pomagala. Pozneje si je roke obrisala v kuhinjsko krpo, ki je bila ob umivalniku pod potjo krogle. »Vsepovsod je bil smodnik. Ona ji je poskušala rešiti življenje, ji tipala utrip, ji zaprla oči, ona si je ravno v to cunjo obrisala roke, ki si jih je krvave umila. Sin se je le naslonil na en kuhinjski element, pa je že imel sledi na rokavu. Najhuje od vsega je, da nikoli nismo izvedeli, koliko teh sledi je Dragica imela. Analize nam namreč ne dajo, toda prepričan sem, da jih prav dosti ni mogla imeti. A sodnice prošnje in zahteve po postavitvi novega izvedence niso prav nič zanimale.

Prav nov izvedenec je bil naše največje upanje,« govori Mihael. Janez pa pristavi: »Gospod z brado, ki nam je jemal brise, je vsem nam potapkal po rokah, le njej je potegnil. A ni to nenavadno? In v hiši jih je bilo kot pečka, hodili so brez zaščitnih oblek.« Pogled zaplava na mizo, kjer je Sveto pismo, po steni so izobešene božje podobe. Umor zaradi verskega fanatizma?! »Tista tožilka, na katero sem bil tako jezen, da se niti ne spomnim, za katero gre (Mateja Jadrič Zajec, op. p.), je to o veri napihovala prek vseh meja. Pretreslo me je, ko je rekla, da mora Dragica v dolgoletni zapor, ker je preveč verna. Hči naj bi imela spolne odnose pred poroko, mati pa njenih svobodomiselnejših pogledov na življenje ni hotela več prenašati.Kakšen fanatizem neki. Verjemite mi, da bi bili vsi skupaj zelo veseli celo, če bi bila Uršula noseča. Pišuka, jaz imam pri štirih oziroma zdaj treh otrocih še vedno le dva vnuka. To bi bilo veselje, če bi imela Uršula otroka. O spolnih odnosih sicer sploh nismo govorili, šele potem, ko se je zgodilo, je njen fant Matjaž povedal, da sta že skupaj spala,« se v jezi zatrese Mihaelov glas. Za umorom
 eksduhovnik? 

    Sporočilo po radiu pove, da so našli morilca 

Nekaj tednov so, zatrjujejo Jalševčevi, živeli v veri, da bodo preiskovalci odkrili morilca.»Potem se nekega dne z ženo peljeva z nekega pogreba. Na radiu se je začela napoved poročil, glavni spiker je povedal, da ga imajo, da so našli krivca. Nekje pri Ivančni Gorici sva bila, ko je sledil prispevek o tem. Komaj sva čakala, da slišiva, kdo je bil. Potem pa tak udarec!« Člani družine so torej trdno prepričani, da Dragica ni streljala, po njihovem sploh ne bi vedela, kaj ji je storiti, če bi imela v roki pištolo. »Ah, kje pa,« ji stopi v bran mož. »Niti z mobitelom ne zna delati, po mojem še žarnice ne zna zamenjati. Čeprav me zdaj v zaporu kar preseneča, tam jim pokosi cel hrib, celo z lakserco je vešča. Čisti prostore, osem ur na dan dela, da le ne misli ves čas na tisto.« Pa vendar, že čez nekaj let se ji bo ponudila možnost, da zaprosi za predčasni odpust. Če bo hotela ven pred iztekom kazni, bo morala med drugim na papir izliti tudi svoj odnos do storjenega kaznivega dejanja, se pokesati. »Tudi o tem sva se že pogovarjala. Vprašala me je, kaj naj stori. Naj prizna nekaj, kar ni storila, da se le vrne k meni, ki jo tako zelo pogrešam. »Dragica ni morilka!«

Bo morilca pekla vest? kaj naj stori ? Naj prizna nekaj, kar ni storila, da se le vrne k meni, ki jo tako zelo pogrešam. Ne verjamem, da bo to storila. Že do zdaj je niso mogli zlomiti in je nikoli ne bodo. Trdna je, njen oče je bil borec, po njem ima to,« je prepričan Mihael, ki dodaja upanje, da se bo vse skupaj že prej razrešilo. »Naša vera je dovolj močna, verjamemo, da se bo tisti, ki je umoril Uršulo, slej ali prej oglasil, ker ga bo zapekla vest.« Kdo bi lahko bil njen morilec? »To je pa taka uganka. Le ugibamo lahko.

Ali so bila vmes mamila, ali ljubosumje?

Bila je borka proti mamilom, njene prijateljice so priznale, da so vse poskusile travo, le ona je ni. Se je zamerila komu od preprodajalcev, je videla ali izvedela nekaj, česar ne bi smela? Slišali smo, da je v Kopru ali Izoli neka sekta, ki jo je ustanovil nekdanji duhovnik. O njej se govori, da je, dokler si z njimi, vse v redu, če hočeš izstopiti, pa te zmanjka. Je bila pri njih? Ne vem, ali je policija v zvezi s tem sploh kaj preiskovala. Jaz sem za to hotel najeti detektiva, a je že v začetku zahteval toliko denarja, da ga ne moremo spraviti skupaj.« Jalševčeve torej nihče ne bo prepričal o pravnomočni sodbi, da je njihova žena in mati okrutna morilka. »Ma, 120 ­odstotno ni,« de mož. Sin pa ponovi besede s sodišča: »Dam roko v ogenj.« Se bo torej nekoč za pravilno res izkazala njihova resnica? Nekdo je vstopil skozi odklenjena vrata garaže, Uršulo hladnokrvno likvidiral in odšel. »Zunaj sem v snegu našel sledi obuval, klical sem kriminalista, naj pridejo. Prečesali so vse drugo, celo bližnjo njivo, te sledi pa so prišli pogledat šele po treh dneh. Zaradi sonca so bile že neuporabne.«

Zadeva je več kot zrela za obnovo postopka !

Še zlasti zato ker je prišlo do kapitalnih napak v preiskavi. Ena ključnih napak oziroma zlorab postopka je, da telefonskega prometa žrtve - hčere Uršule, v tednu pred smrtjo policija ni hoteli preiskovati - izgovarjali so se na PIETETO do žrtve. Prav to pa bi lahko usmerilo preiskavo v pravo smer. Vendar ne, vsa sodišča papagajsko ponavljajo isto.

Enako je postoplo tudi VRHOVNO SODIŠČE pod predsednikom senata Brankom Maslešo.Tudi Ustavno sodišče si je PILATOVSKO umilo roke in zadevo zavrglo in o njej sploh ni odločalo ! Enako tudi evropsko sodišče ! Pritožbo je vložil dr. Marko Bošnjak.  

Postavlja sevprašanje, ki lebdi v zraku. Je bil zločinec sin kriminalista ozroma policista in gre za ščitenje znotraj kriminalistične policije in  NPU, ki mu v tem primeru hrbet ščiti celoten represivni aparat. In kar je najhuje: vse slovenske sodne  instance. In na žalost tudi USTAVNI SODNIKI !!!

 

RES ŽALOSTNA SLIKA naše FORENZIKE, NAŠEGA SODSTVA  in celotnega represivnega aparata ! Očitno v javnosti naše PRAVOSODJE ni zaman OZNAČENO: namesto da bi imeli pravosodje, imamo KRIVOSODJE !!!

 

povzeto izSlov. Novic 

Vili Kovačič, državljan K. 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
91
Komentar izbrisal uporabnik
Vili Kovačič
1
Feb 22, 2017
Gospod odvetnik, gremo postopno, vendar naprej!

Ker zdaj podatkov o glasovanjih v senatu ni, bomo podatke zahtevali. Vse člane senata na okrožnem, višjem, Vrhovnem ter na US bomo osebno pozvali naj odgovorijo kako so glasovali.

Konec je skrivanja za kolektivno odgovornost. Kdor bo pisno potrdil, da je glasoval proti skrajno krivični in skrajno sprevrženi razsodbi , ga bomo javno izpostavili kot poštenega sodnika, kdorkoli od udeleženih sodnikov si bo privoščil molk večji od meseca dni bo uvrščen na spletno stran SODNIŠKI BRITOF - s fotografijo.

Kdor bo pisno potrdil, da se je zmotil in se bo gospe Dragici opravičil in bo od svoje plače prispeval za stroške OBNOVE POSTOPKA, se lahko z dobrim delom odkupi in bo iz Sodniškega britofa z obrazložitvijo umaknjen.

SODBE V IMENU LJUDSTVA ne morejo biti VEČ ANONIMNE in javno ne sankcionirane ! Sodniški britof bomo objavili na spletu na Publishwall 2.0, ki je zdaj v pripravi. Ustanavlja se društvo KRIVIČNO OBTOŽENIH IN OBSOJENIH ! Začetek delovanja 2.4.2017.

Zavedamo pa se, da je enako velik problem slovenska FORENZIKA, ki deluje tako, da se za zločince proglasi tretje osebe, ki z umorom nimajo nič in so izvedenci tako človeško sprevrženi, da umor naprtijo materi, ki
tako ob reševanju lastne hčere v očeh javnosti in sodišča postane zločinec !
Tako zadeve ne smejo iti več naprej. Tudi avdio video snemanje, ki ga je z velikim pompom najavil minister je farsa – je nedosegljivo , čeprav bi bili prav avdio video posnetki obravnav prvovrstno gradivo za obnove postopkov.

Lep pozdrav ! Vili Kovačič, državljan K.

NOVA ZGODBA O PODTAKNJENEM MORILCU

NOVA ZGODBA O PODTAKNJENEM MORILCU 
#90
SLOVENEC
0
Feb 21, 2017
# ma je doro, na zdravje! Vse v stilu Klemenčiča!

Pusti nas, da trezno razmišljamo o stvareh, ki jih piše Vili.

#89
Kdosemkamgrem
0
Feb 20, 2017
Zadnjič sem rekel zbogom, zato sem tiho. Kljub temu pa s zbl...ker dshjim,oo.. bi bilom bces4exddc...
ne smem.
#88
Vili Kovačič
1
Feb 19, 2017
Lepo prosim kje jetu SAMOPROMOCIJA . Ob pomanjkanju dejstev na tožilski strani je možno govoriti samo o NEGATIVNI SAMOPROMOCIJI na sodniški, tožilski i in forenzični strani.
#87
SLOVENEC
0
Feb 19, 2017
Veliko nas je, ki se bomo Društvu CZPNN pridružili in preko njega delovali, da skupaj dosežemo pravico - brez samopromocije, z dejstvi in argumenti, nenasilno, a odločno.
#86
Društvo CZPNN
0
Feb 18, 2017
Društvo še kako aktivno ravnokar.
#85
Vili Kovačič
1
Feb 16, 2017
@Kdosemkamgrem, bodi konkreten - kaj je tu pri meni narobe.Glavna moja obtožba leti na SODSTVO in MEDIJE.
Kaj pa sedaj ? Lepo prosim, samo konkretno !

Ne morem pa skrivati svojega priimka in imena kot počneš ti. Če je to SAMOPROMOCIJA naj bo !!!
#84
Kdosemkamgrem
0
Feb 16, 2017
Vili, zmanjkuje ti samopromocijskih udarnih komentarjev. Ja kaj pa sedaj?
#83
Vili Kovačič
0
Feb 16, 2017
Tako društvo že obstaja ampak ni AKTIVNO, morda bo aktivirano zdaj.
#82
Komentar izbrisal uporabnik
Analitik
2
Feb 14, 2017
Pravzaprav bi morali ustanoviti Društvo pravosodno oškodovanih. To združenje bi evidentiralo, povezovalo in pomagalo vsem, ki so jih naša sodišča zaradi nepravilnosti in nezakonitosti pomembno oškodovala . V prvi fazi gre za zbiranje informacij in za javno objavo obsodb, ki evidentno kršijo zakon in ustavo, za sodbe, ki z nerazumno dolgim rokom obravnave pomembno oškodujejo obsojenca in gre za pomembna sojenja v teku, kjer sojenje evidentno ne poteka v skladu z vladavino prava.
Glavni vzroki za to, da ima danes država Slovenija tako velik državni primanjkljaj, da se še vedno "dnevno" dogajajo bančne in druge oblike kraje javnega denarja , da se bohoti negativna kadrovska selekcija in mafijsko upravljanje podjetij, kjer je država lastnik ali solastnik, je v glavnini krivo zavestno slabo delovanje organov pregona in pravosodja.
To povzroča enormno in večplastno oškodovanje vseh državljanov !
Za organizacijo pravosodno oškodovanih bi pravzaprav morali biti zainteresirani prav vsi državljani. In samo mi vsi smo garancija, da se bo končno začelo z lustracijo, očiščenjem na temeljih stroke in odgovornosti !. Najprej v pravosodju, potem pa na čisto vseh področjih upravljanja z denarjem države . Da končno enkrat zavlada strokovno in odgovorno delo, povsod !
Vladavina prava je temelj vsake uspešne in zdrave države !
#80
Društvo CZPNN
3
Feb 13, 2017
Vse to pa še kako kaže na to, da so slovenski mediji že dlje časa na strani svojih vladarjev, ki so jih tako kupili kot podkupili da prikrivajo resnico pred slovensko javostojo.

Prava sramota je tudi to, da mediji kot taki praviloma sodijo v civilno družbo, ne pa v segmente oblasti kot hlapci političnih veljakov.

In kaj tam iščejo pravzaprav ?
#79
Vili Kovačič
2
Feb 13, 2017
Krajanka Loga pri Brezovici, srečali smo jo po naključju, je povedala: »Dragica je v vrtcu varovala tudi našega otroka. Bili smo popolnoma zadovoljni, nikoli nismo imeli nič pripomniti. Res je, da je vsa družina Jalševac redno hodila k nedeljski maši, ampak niso edini na vasi. Nam se Jalševčevi niso zdeli prav nič versko fanatični. Kdo bi umoril Urško, je tudi za nas nedoumljivo. Vemo, kako je odločilo sodišče, in na to ne moremo nič reči. Sem pa med tistimi, ki bi dali roko v ogenj, da Dragica nikakor ni sposobna takšnega zločina.«
#78
Vili Kovačič
1
Feb 13, 2017
KOPIJE sodb IMA V ROKAH ODVETNIK IN BODO UPORABLJENE !
#77
Kdosemkamgrem
1
Feb 13, 2017
Kdaj bomo dobili kopije sodb sem gor?
Mislim vseh odločb, sodb, vsega. Če hočemo delati, rabimo podatke. Vse, ustavno, evropsko, vse. Ta so pa ja dali ge. Dragici, mar ne?
#76
Vili Kovačič
2
Feb 13, 2017
Ja, res je grozljivo v kakšnem SVINJAKU živimo. Ni pa brez izhodno. Problem je v tem, da velika večina ljudi za to sploh NOČE VEDETI - dokler sami ne pridejo na vrsto.
#75
sledilec
2
Feb 13, 2017
Ko prebiram te komentarje se sprašujem ali je vse to res ali nas samo domišljija zanaša in zapisi in sodbe samo čisto slučajno sovpadajo!

Toliko groze je v zapisanem, da nas lahko postaja strah, kaj se v Sloveniji dogaja! Kam plovemo in kdo nam vlada? Vsak dan je hujše, vsaka obelodanjena zlonamera, strah še povečuje. Ali res moramo živeti v taki državi?
#74
Analitik
2
Feb 13, 2017
Kdosemkamgrem je zapisal :

Danes VEMO, da MORAJO pokazati rezultate. Zato je nujna obnovitev postopka. Vemo, da je problem denar. Vendar, zbrali smo že tone zamaškov za razne NUJNE operacije, zbrali bomo tone in še več, če bo treba, za sodne stroške. Pa da vidimo medije. Vili, ti najdi odvetnika, ki bo pristal na poravnavo svojih stroškov po prejemu odškodnine, mi pa bomo VSI, zagotavljali stroške vlog. Ko bo stvar zorganizirana, pa bomo šli na nacionalko in zahtevali nekajminutni prispevek, v katerem bomo najavili akcijo zbiranja zamaškov za go. Dragico. Objavili bomo št. računa, kamor naj se zbirajo prostovoljni prispevki, objavili bomo št. SMS sporočila za doniranje 1 ali 5 evrotov. Namesto Rdečemu križu, bomo donirali ge. Dragici. Do konca!!!!

To je, v grobem, operativni načrt !
#73
Vili Kovačič
4
Feb 13, 2017
SODNICA MATEJA LUŽEVEC SE DO KONCA življenja NE BO MOGLA OPRATI svoje SRAMOTNE VLOGE V TEM PROCESU !!! Upam, da se bo Špela Koleta v primeru Milka Noviča pravočasno postavila na stran pravice in RESNICE.
#72
Pokaži več komentarjev
Vili Kovačič
Vili Kovačič
Objavil/a 2017-02-06 20:37:08 (Feb 06, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
POZABLJENA BOHINJSKA PROGA - SRAMOTA TRANZICIJE, 432 mio za izhod iz krize
RTV Slovenija vas v 10 letih stane 1.524 € in od l. 1991 + 4.500 € za propagando prejšnjega režima
Primerjava: JANEZ JANŠA - MILAN KUČAN
Od Serpetinška do mrliškega oglednika. Nekoč šaljivec, danes prepirljivec!
RTVSLO je bila vedno tiha ali glasna botra večine tajkunskih projektov financiranih in sponzoriranih s strani države!
Nočem Plačevati to kar nikoli nisem naročil in kar ne uporabljam.
13 MAJ prvi praznik slovenskega upora ! SPOMIN NA PRVI PRAZNIK SLOVENSKEGA UPORA
Bohinjska proga je pozabljena edinstvena priložnost! Podaljšek proge Koper Divača
Poziv ministru za finance mag. Andreju Širclju
Raziskovalno novinarstvo na KOLEN(S)IH - maske in orožje na dan OF
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Maj 2020
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj