ZADNJI KOMENTARJI

pred 4 urami

UMORI S CEPIVI
Eurostat Presežna umrljivost po mesecih

https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/DEMO_MEXRT__custom_3182559/bookmark/table?lang=en&bookmarkId=fdf06357-d1cc-4bf4-918c-5e902dc087f6

Poglej objavo
pred 4 urami

Bravissimo dr. B.M. Turk.
Intelektualno izbrušeno, poglobljeno, duhovito, igrivo, mestoma ironično ... predvsem pa jasno - vse omenjene vsebinske komponente pravilno in smiselno uglasiti je prava mala literarna mojstrovina.

Imam pa drobno "opombo pod črto", ki vsebinsko v tem kontekstu niti ni pomembna, niti ni usodna.
Skratka tudi vi uporabljate/zapišete napačno besedno sintagmo - "vrednostni sistem".
Pravilno je VREDNOTNI SISTEM, ker izhaja iz samostalnika vrednota, ne iz vrednosti !

Poglej objavo
pred 4 urami

ZAČETEK WW3 SATANSKE ELITE PROTI ČLOVEŠTVU, COnVID je razširitev na ves svet.
SLAVNA IN PRIVLAČNA PEVKA DONNA SUMMER JE UMRLA ZARADI RADIOAKTIVNEGA PRAHU OB NUKLEARNEM ZRUŠENJU TREH! WTC ZGRADB 11. SEPTEMBRA 2001
Poročajo o 24.000 rakavih boleznih in 1500 mrtvih in seveda ni bil vzrok azbest.

Donna Summer: Zbolela zaradi napada na WTC
Donna Summer (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Story28. 5. 2012
Donna Summer naj bi umrla zaradi vdihavanja plinov po terorističnem napadu na WTC v New Yorku.
Ko je zvedela, da ima raka na pljučih, se je zaupala samo svojemu možu Bruceu Sudanu in trem otrokom.
Kraljica disko glasbe je bila prepričana, da je zbolela zaradi vdihavanja praha in plinov, saj je bila takrat, leta 2001, v neposredni bližini stolpnic, ki sta se zrušili.

https://govorise.metropolitan.si/traci/tuji-traci/donna-summer-zbolela-zaradi-napada-na-wtc/

Poglej objavo
pred 6 urami

Slavko Pezdir, hvala za še en odličen komentar in analizo o bedi SI politike.

Slavko dobro razume komentarje polpismenega komunističnega bedaka, ki ve fse o slovenski zgodovini. Ko je bil Slavko predsednik SZDL v Celju, se je marsikaj jasnilo...
No raznim "rdečim pizdunom" še dolgo ne bo jasno kaj je politika... Slavko ve, rdeči pedri tega ne razumejo...

Poglej objavo
pred 7 urami

"""V "54 tednov", gre tudi tale podatek zmešanih komunistov: Teološko fakulteto so vrgli iz obnebja ljubljanske univerze 31.(!!!) junija 1952."""

A ni v Republiki Sloveniji vera ločena od države???
Sem mogoče jaz kaj spregledal???
Ker v obratnem bomo imeli v Sloveniji cerkve takšne in drugačne, sinagoge, te sicer že imamo, prav tako đamijo, in jih bo še več, pa jehove priče, pa, .... in potem še financiranje iz proračuna.

Poglej objavo
pred 7 urami

Pezdirof slavko, danes si pa premagal samega sebe. Obupal sem pred polovico, ampak sem ti vseeno dal kuj dva plusa. Pa ti bom stisno še kakega.
Zastopin karne nič, edino da pri vsaki drugi vejici vun skoči komonist.
Pa neke je v zvezi z fafajonko.
Daj probe to bol na kratko.
Recimo, "samo lopovi, štabne ...... majmuni i milicajci", pa bomo vsi normalni vedli za kaj se gre.

Poglej objavo
pred 11 urami

VSAKO OMENJAVANJE EPIDEMIJ VIRUSOV JE SODELOVANJE PRI LAŽI.

Virus izvirno pomeni strup. Virusi ne obstajajo kot patogeni kužni mikrobi. Že v šoli so nas učili, da niso živi. Samo živi organizmi se razmnožujejo. Zaradi tega niso nikoli uporabljali antibiotikov za gripo. Gripa je simptom razstrupljanja organizma in seveda ni nalezljiva. Ni dokazano, da bi se virusi prenašali s človeka na človeka ali živali. Prenašajo se z vbrizgavanjem in zaužitjem kot strupi in biološko orožje.

Tudi vse virusne epidemije so čisti ponaredek in prevare. Pri znameniti španski gripi so skušali dokazati prenos s človeka na človeka in jim ni uspelo. Že takrat so se ljudje zastrupljali s cepivi. Epidemija otroške paralize je uporaba strupa DDT.
V potegavščini, imenovani AIDS, je sodeloval tudi nori kriminalec dr. Fauci-mengele, ki je pravtako vbrizgani strup s cepivi in strup AZT. HIV ni nalezljiv mikroorganizem.

PCR testi niso namenjeni dokazovanju okužb in za to so pred epidemijo COnVID umorili izumitelja Karya Mullisa. Leta 2018 so bili uvoženi v okupirane države WHO-NWO, kar je še en dokaz načrtovanega terorizma.
Uvoz medicinskih diagnostičnih instrumentov in aparatov po državah v Sloveniji v letu 2018
https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/All/year/2018/tradeflow/Exports/partner/SVN/nomen/h5/product/902780.

Širjenje virusov zdravijo z giljotinami, ki jih je peder satanist Barack Obama na tisoče uvozil v Ameriko za kristjane.

Poglej objavo
pred 11 urami

Iskriva Tanja Fajon je rusko agresijo na Ukrajino umestila na dan volitev, ki so ji omogočile, da je postala zunanja ministrica

Morda ima prav, saj bodo posledice volitev za Slovenijo enako katastrofalne kot ruski napad na Ukrajino.

Poglej objavo
pred 11 urami

Miran Zupančič, torej je "zoki" tvoj prijatelj, ker ga tako kličejo prijatelji in zatreskanci vanj. Sam dosledno uporabljam zanj tako obliko: janković.

Poglej objavo
pred 12 urami

Zunanja ministrica Tanja Fajon (SD) je verjetno "zaradi duševne preutrujenosti" med napornim zasedanjem generalne skupščine OZN v NY o vodi nehote zamenjala datum zadnjih volitev, po katerih se je lahko povzpela na podpredsedniško mesto v Vladi RS in na funkcijo zunanje ministrice RS v Mladiki, in datum začetka "specialne vojaške operacije" Putinove armade za "de-nacifikacijo" in "de-militarizacijo" samostojne in suverene ter mednarodno priznane Ukrajine.

Domnevni "lapsus lingue" bi najbrž težko pripisali sicer predvolilno in medijsko razglašeni "drugačni" politiki koalicijske stranke SD, ki skuša sistemsko in sistematično (vsaj verbalno) postavljati vse za 180 stopinj "drugače" in v nasprotju s politiko prejšnje vlade ter politikami prejšnjih vlad.
Prav tako njen verbalni kiks najbrž nima zveze z njeno pravkar medijsko promovirano "feministično zunanjo politiko" ter njenim populistično razvpitim strateškim obratom zunanje politike k "jedrni Evropi".

Je pa pomenljivo, da smo prav v času Golobove vlade in "drugačne" zunanje politike Tanje Fajon vsem sankcijam skupnosti EU ter "jedrne Evrope" proti Putinovi Ruski federaciji navkljub rekordno povečali blagovno menjavo z imperialistično agresorico RF in svojo lažno verbalno privrženost "jedrni Evropi" najbolj otipljivo demantirali ter globinsko razvrednotili z rekordno gospodarsko oz. finančno podporo zločinskemu Putinovemu režimu.

Svoj načelni in operativni odklon vstran od skupne zunanje politike pristojnih institucij EU ter držav "jedrne Evrope" so vladajoči odločevalci javno razglasili tudi z nedavno ne-demokratično zavrnitvijo skupne resolucije Evropskega parlamenta o državnem terorizmu Ruske federacije v DZ RS, kjer vladajoča koalicija (GS, SD, Levice) že s samovoljno blokado na odboru za zunanjo politiko sploh ni dopustila demokratičnega glasovanja izvoljenih poslancev na plenarni seji DZ RS o že sprejetem besedilu v Evropskem parlamentu.

Gre za zelo podobno ne-evropsko in ne-jedrno-evropsko ravnanje, kot smo mu bili priče tudi ob več neuspešnih poskusih opozicije, da bi tudi poslanci DZ RS manifestativno in simbolno potrdili veljavno resolucijo Evropskega parlamenta o politični obsodbi vseh treh ne-demokratičnih, totalitarnih in zločinskih političnih ideologij ter tiranskih sistemov strahovlade:: fašizma, nacional-socializma in komunizma.

Nesprejemljivo vsebinsko razliko med všečnimi populističnimi besedami vladajočih ter njihovo vsakdanjo trdo ter etično opotekajočo se prakso vladanja kaže tudi zadnji poskus pro-vladnega dela ne-vladnih organizacij in njim najbolj pokornih poslancev Levice, da bi odpravili zahtevo po učenju slovenskega jezika za člane družin tujih delavcev v RS.
Po eni strani so vladajoči politiki polni všečnih fraz o privrženosti slovenskemu jeziku, slovenski kulturi in identitetnim koreninam slovenske nacije, po drugi strani pa v imenu lažnega boja proti domnevni diskriminaciji tujcev skušajo celo s pravnim nasiljem braniti in ohranjati verske, civilizacijske, kulturne "gete" na silo izoliranih tujih priseljencev, ki se brez vsaj minimalnega znanja slovenskega jezika nikoli in nikdar ne bodo mogli vključiti v slovensko družbo ter zaživeti kot enakopravni in enakovredni državljani RS.

Kako negativne so lahko posledice ne-učenja in ne-znanja slovenskega jezika ter celo načelnega zavračanja uradnega jezika, kulture in civilizacijskih vrednot v RS, vam lahko iz lastnih izkušenj povedo zaskrbljeni župani nekaterih slovenskih mest (Kranj, Velenje, Kočevje ...), predstojniki nekaterih zdravstvenih, vzgojno-izobraževalnih ustanov ter socialnih služb in ustanov, kjer pogosto pričakujejo tujci, da se bodo naši delavci v zdravstvenih, socialnih in vzgojno-izobraževalnih službah naučili vseh jezikov tujcev.

Če hočemo ohraniti v ustavi zapisano načelo, da je RS država slovenskega naroda in državljanov RS, potem moramo z veljavno zakonodajo zavarovati in terjati obvezno uporabo slovenskega jezika v javnosti (ter italijanščine in madžarščine na področjih avtonomnih narodnih skupnosti).
Vsak odmik v smeri začasnih pragmatičnih kompromisov, ki smo jim priče na univerzah, znanstvenih inštitutih, v gospodarstvu ali med vojnimi prebežniki, ekonomskimi migranti in drugimi delojemalci iz tujine, mora biti natančno opredeljen v ustrezni zakonodaji ter mora zavezovati tujce, ki želijo dlje časa bivati in delovati v RS, k učenju funkcionalnega sporazumevanja v uradnem slovenskem jeziku.
Bil bi zares absurd, če bi se Slovenci lahko samoumevno pogovarjali v slovenskem jeziku kot enemu od uradnih jezikov v EU v vseh institucijah in ustanovah EU, v domačem okolju pa bi se bili prisiljeni učiti jezikov tujcev, ki se ne želijo in nočejo učiti uradnega jezika v RS in ki s tem demonstrativno izkazujejo tudi temeljno nespoštovanje do države in naroda gostitelja.

Poglej objavo
pred 13 urami

Pa kaj! Saj je tudi Zoki rekel, da smo imeli v novembru 36 sončnih dni...

Poglej objavo
pred 13 urami

V "54 tednov", gre tudi tale podatek zmešanih komunistov: Teološko fakulteto so vrgli iz obnebja ljubljanske univerze 31.(!!!) junija 1952.

Citat:
4. marca 1952 pa
je Svet za prosveto in kulturo pri vladi Ljudske republike Slovenije dekanatu Teo-
loške fakultete sporočil: »Z ozirom na ustavne določbe o ločitvi cerkve in države
Vam sporočamo, da z 31. junijem t.l. fakulteta preneha biti državna ustanova in
da s tem prenehajo vse proračunske in druge obveznosti našega Sveta do Vaše
fakultete.«
Konec citata

https://www.teof.uni-lj.si/uploads/File/BV/BV2019/02/Petkovsek.pdf

Poglej objavo
pred 13 urami

Ker je genialni minister za delo in druge zadeve Luka Mesec razglasil, da ima leto 54 tednov, pomeni, da si je vlada samovoljno in enostransko padaljšala mandat za osem tednov ali zaokroženo za dva meseca.

Ali glede na dosedanje deset mesečno vladanje vlade Roberta Goloba lahko sklepate in veste, koliko hudega in slabega lahko postori vlada v dodatnih dveh mesecih?!

Poglej objavo
pred 13 urami

Žal, ta politikantska noče vedeti nič o preteklosti, skrivnostno načrtuje sedanjost, uničili nam bodo prihodnost.

Poglej objavo
pred 14 urami

Levičarji so tako radikalni in tako NEUMNI, da jim propadejo cele države. Recimo Jugoslavija.
In ljudje volijo take in tiste ter njihove naslednike, ki so zafural državo. Tega ne razumem!

Poglej objavo
pred 14 urami

Ob T. Fajon, L.Mescu, M. Kordišu, R. Golobu, UKZ, N. P. Musar...bodo tudi slepi mucki spregledali in Nika Kolač iz I8M ter njej podobni NVO bodo le še pihali, ker za mijavkanje ne bodo imeli sape.
Ob vseh eksperimentih na naš račun in ukvarjanja sami s sabo bodo zamudili trenutek, ko se prebuja zelo zaspana Slovenija. A prebuja se!:)

Poglej objavo
pred 15 urami

Imamo pa res jagodni izbor mnistrov!

Ta, Mesčeva o 54 tednih v letu, je podobna oni, ki jo je izluščil drug genij v osebi ministra za gospodarstvo Matjaža Hana, ki je povedal, da sta Španija in Portugalska otoški državi.

Poglej objavo
pred 15 urami

Zunanja ministrica, častilka lika Borisa Kidriča - https://nova24tv.si/slovenija/politika/po-vcerajsnjem-klanjanju-diktatorju-titu-se-je-sd-poklonila-se-krvavemu-revolucionarju-borisu-kidricu/ - nekaj me skrajno zanima in še marsikoga drugega tudi! Do kdaj bodo še slovite borčevske partizanske penzije, ki že skrajno krčijo pokojninsko blagajno? Borci NOB prejmejo starostno pokojnino povprečno 2.900 €, invalidsko pokojnino 3.023 € in družinsko pokojnino 1.154 €. Skupno prejema 7923 oseb celih 12 mio. €. Za borce veterane TO RS pa prejema starostno pokojnino 442 €, invalidsko pokojnino 406 € in družinsko pokojnino 55 €. Skupno prejema 3597 oseb “le“ 1,5 mio. € pokojnine (Vir: TW). Celih 75 let po 2. svetovni vojni? Si predstavljate!? Sicer ne vem, ali so te informacije točne ali ne, a ne glede na to, da moj sovaščan (v mestu, kjer sem predhodno živel) dobiva borčevsko penzijo (celih 1.100€), bi rekel, da so ti podatki točni. In ta ponosni praprapra vnuk se nam samo smeje, brez enega dneva delovne dobe!? Da ne govorimo o praprapra vnuku, enega od potomcev tretje generacije likvidatorjev in klavcev domoljubov, starim/mladim celih 30 let!!?? Kje pa se je on boril!? Morda v bitki na Neretvi ali ob Sutjeski ob Titu ali pa se je skrival v gozdu pred nemškimi vojaki!? In ta ponosni praprapra vnuk se nam samo smeje, brez enega dneva delovne dobe!? Ali je potrebno še kaj dodati! Težko bomo prepričali praprapra vnuka pokojnega “zaslužnega” partizanskega praprapra deda od pokojnine, ki ima od tega same koristi! Dobro penzijo namreč! Tri generacije sinov/vnukov ima ta “zaslužni” partizan prve generacije likvidatorjev in klavcev že preskrbljene!? Dejstva govorijo temu v prid: “Zveza združenj borcev za vrednote NOB Slovenije je prejelo kar 10.397.777,36 € (Vir: TW)!? Današnji ali pretekli prejemniki borčevskih pokojnin so prvič videli ”ein deutscher soldat“ na Jadranski obali!? Tudi osebno sem se boril v TO RS l. 1991, pa nisem vedel, ali bom dočakal živ jutro ali ne, in na pamet mi ni prišlo, da bi pričakoval državno pokojnino!? Kot že tolikokrat rečeno, je treba izločiti iz pokojninske blagajne izplačila pokojnin, ki ”ne“ temeljijo na vplačilih prispevkov iz dela oz. če nekdo nima plačanih prispevkov iz dela, ne more dobiti pokojnine! Basta! Ende! Goodbay! Đoviđenja!

Poglej objavo
pred 16 urami

NA DANAŠNJI DAN - PRIČETEK IZHAJANJA POŽAREPORTA
O tem in drugih današnjih dogodkih na spletni strani ... https://www.na-danasnji-dan.si

Poglej objavo
pred 16 urami

Ja, klanjanje bronastemu kipu pove vse o le teh .....škoda besed a posledice žal čutimo vsi

Poglej objavo
pred 22 urami

Gibanje OPS (Osveščeni Prebivalci Slovenije)

BRAVO, to je res treba z vsem srcem podpreti!

https://scontent.flju1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/337888201_180690314315431_7459567735073972828_n.png?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=SCyCcCTmnBwAX8bGwR_&_nc_ht=scontent.flju1-1.fna&oh=00_AfDp3YIUh6zWgctITDIxVgJfVxDqgq6lulihILnIHGe7dg&oe=64241FE3

Poglej objavo
pred 1 dan

Tudi butli moramo živeti. Še dobro da je Svoboda, ker drugače bi že ležal zaklan v kakem jarku.
"Domljubof in demokratof" se je za bat.
Prej komunisti, zdaj domobranci. Dve strani istega kovanca.
Dark Evil Lord Golokron, The Vaccinator, ima vas rad.

Poglej objavo
pred 1 dan

"""""Po propadu komunizma, v Sloveniji za dolgo dolgo ne bi smeli imeti nobenega levičarja na oblasti. Tako bi celoten narod doživel katarzo in dojel, kako hudičev je bil prejšnji režim."""""

Je blo pa luštno ko ste bli poleg, a???
"Ko vas nebi znao, lopovi, skupo bi vas platio." .. in potem ste spregledali in postali domobranci.
Ofce golokronove.

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

5G VKLOP V WUHANU JE VZROK IZBRUHA BOLEZNI POD IMENOM KOVID, strokovnjak za orožje Mark Steele: 5G je sistem orožja, zasnovan za ubijanje

Mark Steele, inženir. izumitelj, pisec patentov, glavni tehnološki uradnik in strokovnjak za oborožitvene sisteme, je izpostavljal nevarnosti tajne uvedbe 5G s strani Gateshead Councila, kjer se prebivalci pritožujejo nad povečano boleznijo in rakom na prizadetem območju.
Obstaja dovolj dokazov za zaključek, da novi pametni nizi 5G na vrhu novih LED svetilk oddajajo frekvence sevanja razreda 1 in jih je treba obravnavati kot nevarnost za javnost. Dobil je tudi prvo tožbo proti tistim, ki so ga poskušali zapreti, ker so leta 2018 govorili proti temu. Pridruži se mi v tej epizodi, da pojasni, da 5G ni hitrejši internet, ampak nekaj veliko bolj zloveščega.

Video: Strokovnjak za orožje Mark Steele: 5G je sistem orožja, zasnovan za ubijanje
https://epoha.com.hr/2023/01/04/mark-steele-5g-je-sustav-oruzja-dizajniran-za-ubijanje-ljudi/

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

Very nice article, thank you for sharing, it is very helpful for me.https://chatgptplus.pro/

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

Golobizem uničuje vse, kar je dobrega v naši deželi. Kaj takega pa Slovenski narod še ni videl. Golob vodi državo kot privarno firmo. "Civilni družbi " in nekaterim društvom deli davkoplačevalski denar zato, da ga podpirajo - "deli in vladaj"!

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

ZDRAVLJENJE ZASTRUPLJENIH S KOVIDiš LAŽNIMI CEPIVI Klorov dioksid

Anita Kasalo 5. januar
Dr. Andreas Kalcker: 'Klorov dioksid denaturira koničasti protein iz 'cepiva' C19
Dr. Kalcker: "Trenutno vemo, da je koničasti protein v cepivu denaturiran s klorovim dioksidom.
Vemo, da imajo cepiva druge snovi v sebi, kot sta grafenov oksid in magnetit ter drugi delci, a najslabši je koničasti protein ker smo videli *endotelne celice, kako ga razmnožujejo, in s klorovim dioksidom lahko pokažemo, da ga lahko izločite iz telesa v zelo veliki količini – z uporabo klorovega dioksida preprosto tako, da ga popijete.«

Video: dr. Andreas Kalcker: 'Klor dioksid denaturira spike protein iz C19 'cjepiva'
https://www.facebook.com/groups/940447049775505/posts/1488868961599975/?mibextid=HsNCOg

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

SPISEK NENADOMA UMORJENIH S KOVIDiš CEPIVI ZABELEŽENIH KOT "died suddenly"

Substack spletna platforma Mark Crispin Miller
https://substack.com/profile/37258171-mark-crispin-miller

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

SMO V LETU 2023 223 OZIROMA 322

322 - Tajne družbe, Depopulacija In načrt zdravstvenega varstva
Avtor: Jay Weidner
Copyright 2010 Vse pravice pridržane 3-22-10
Kaj imajo skupnega Lobanja in kosti, starodavne nemške tajne družbe, Georgia Guidestones in zakon o zdravstvenem varstvu?
Odgovor je 22. marec.
Tako je.
Georgia Guidestones so bili krščeni 22. marca 1980. Prva zapoved na kamnih je bila zaveza, da bo svetovno prebivalstvo ostalo pod 500.000 ljudmi.
22. marec 2010 (po univerzalnem času) je tudi dan, ko je v ZDA končno sprejeto zdravstveno varstvo. (Univerzalni čas je Greenwiški srednji čas. To je 'čas', ki ga uporabljajo Iluminati.)
3-22 ali 22. marec je tudi sveto število Skull and Bones, tajne družbe Yale, ki ustvarja voditelje ZDA in sveta. Ko je Tim Russert vprašal predsednika Georgea W. Busha, kaj pomeni posebna številka Lobanje in kosti - 322, je Bush odgovoril, da je to skrivnost. Senator John Kerry, ki je leta 2004 kandidiral proti Bushu, je tudi član te ultra tajne družbe. Prav tako nam ni hotel povedati, kaj za Skull and Bones pomeni številka 322.
Lobanja in kosti je nemška tajna organizacija, ki se je v zgodnjih 19. stoletjih uspešno prepeljala čez Atlantski ocean. Ko spremljate tajne združbe, iz katerih je nastala nemška različica Lobanje in kosti, odkrijete nenavadno navdušenje nad Marsom.
Marec je edini mesec v letu, ki je poimenovan po določenem planetu v sončnem sistemu. To je tudi prvi pomladni dan in prvi dan v zodiakalnem znamenju ovna, kar je grška beseda za Mars, in od tod je "marec" dobil ime.
Številka 322 je ključnega pomena za te skrivne družbe, še posebej za Skull and Bones, ki ima številko zapisano v njihovi grobnici na Yalu.
Številka 322 je pravzaprav številka za 22. marec. Prvi dan Ovna, imenovan tudi Mars.
Veliki alkimist Fulcanelli je bil član skrivne družbe v Evropi. Pove nam o tajni eliti, ki vlada svetu. V svoji nejasni knjigi Mystery of the Cathedral nam pove, da obstaja skrivna znanost, imenovana alkimija, ki jo razumejo le elite. Pove nam tudi, da se vsa alkimija začne v Ovnu (Mars).
Iz neznanega razloga so te tajne družbe določene za 22. marec. Morda je to zaradi posebnega odnosa med temi tajnimi združbami in planetom Mars.
Vedno bolj nenavadne Georgia Guidestones je leta 1980 ustvaril skrivnostni gospod po imenu R.C. kristjan. So ogromni granitni stebri, v katere je vgraviran nov niz 10 zapovedi. To so nova pravila za prihodnost. Medtem ko se večina novih zapovedi zdi dovolj razumna, obstaja ena zapoved, zaradi katere se človek vpraša, kaj se v resnici dogaja v našem svetu in čemu te skrivne družbe v resnici prizadevajo. To je nova zapoved – številka ena, seveda – zapoveduje, da se svetovno prebivalstvo zmanjša na 500.000.000 ljudi.
Ime R. C. Christian je psevdonim in samo en človek z imenom Wyatt Martin, ki je v svojih 80-ih, pozna pravo identiteto gospoda Christiana, gospod Martin pa noče govoriti. Prepričani smo lahko, da ta psevdonim označuje skrivno družbo rožnih križarjev, ki jo je domnevno ustanovil 'Christian' Rosenkreuz leta 1407. Nemški rožni križarci so botri mnogim drugim nemškim tajnim družbam, vključno s Skull and Bones. V skladu s to pomembno povezavo je vredno omeniti, da so bili Georgia Guidestones, ustvarjeni po navodilih gospoda R. C. Christiana, krščeni 22. marca 1980. Na današnji dan pred natanko 30 leti.
Ne gremo predaleč, če rečemo, da je zmanjšanje prebivalstva glavni cilj teh tajnih združb v dobrem ali slabem.
Običajno ne bi posvetil toliko časa tej majhni zanimivosti starodavnih nemških tajnih združb. Ko pa sem zadnjih nekaj tednov spremljal razpravo o zdravstvenem varstvu, sem nenadoma videl, da se je začelo dozdevati, da bodo predsednik Obama, Nancy Pelosi in demokrati 22. marca glasovali o zakonu o zdravstvenem varstvu.
V nedeljo, 21. marca, ko sem gledal C-Span, sem nenadoma dobil mravljinčenje po hrbtenici. Ali so to namerno odložili, dokler ura ne odbije 22. marca po univerzalnem standardnem času? Ali je ta stvar orkestrirana tako, da pade na 3.-22., 22. marec, na sveti dan neke nore tajne družbe? In skrivna družba, ki je zgradila spomenik, krščen 3-22, ki oznanja njihove načrte?
Potem bi to pomenilo, da je "načrt zdravstvenega varstva" nekaj veliko bolj zloveščega.
Vesel 22. marec Amerika.

https://rense.com/general90/weid.htm

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

Mislim da je bil semenar le pogrebnik, ki je že takrat videl kako se prek italjanskih, romunskih in balkanskih računov opleni Semenarno. Sedaj dela s podobnimi mahinatorji in ga to nič ne briga le uslužno streže.....

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

chabad-bush.jpgVLOGE ZA PRIHAJAJOČO WW3

Z uporabo svojega izmišljenega sistema "umetnega dispenzacionalizma" je CHABAD trenutno dodelil naslednje geografske vloge za tretji del svoje tridelne "vojne Goga in Magoga", tj. svoje dolgo načrtovane 3. svetovne vojne:


Rusija ("kraljestvo Magog"), ki jo vodi njen "princ Gog", trenutno Vladimir Putin. To pomeni, da je Rusiji dodeljena na splošno ključna vloga "kraljestva Goga in Magoga";
ZDA in krščanstvo (dodeljena vloga "Edomsko kraljestvo");
Kitajska in Severna Koreja (skupno dodeljena vloga "Narod na koncu sveta");
Nemčija (»kraljestvo Gomer«) in različni drugi evropski narodi (dodeljena vloga »kraljestva Amalek« ali sorodna vloga, imenovana »kraljestvo Ezava«, saj je bil Ezav dedek Amaleka);
Turčija (dodeljena vloga "Kingdom of Togarmah");
Iran (dodeljena vloga "Kraljevine Perzije");
Egipt in Libija (skupno dodeljena vloga "Dežela Punt (ali Put ali Phout)");
Sudan (dodeljena vloga "Kingdom of Kush").

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

CHABAD-ROTHSCHILD NADZORA VSE LUTKATKE


CHABAD tesno sodeluje s cionistično hišo Rothschildov in skupaj dovoljujeta le lutkarjem, ki so sposobni izsiljevanja, da pridejo na položaje moči. Ne dovolijo nobenih lutkarjev, ki razmišljajo sami, ali ki stopijo iz linije, ali ki jih ni mogoče prisiliti, da sledijo ukazom CHABAD. To velja že več desetletij ali stoletij.

Celo Adolf Hitler je moral upoštevati njegove ukaze iz CHABAD-a. Sionistična hiša Rothschildov je ena od štirih najmočnejših entitet na svetu in nadzoruje svetovni bančni in finančni sistem. Je del cionističnega zavezništva London-NY ali cionistične kabale (ki v bistvu obsega angleško monarhijo, londonski City, "monopolne kapitaliste" z Wall Streeta (pogosto imenovane "iluminatske" krvne linije) in hišo Rothschild). .

CHABAD nadzoruje večino lutkarjev na Zahodu, vključno z ZDA, Kalifornijo, EU, Veliko Britanijo, regijami, ki so zdaj popolnoma pod palcem cionističnega zavezništva London-NY ali cionistične kabale in njenih lakajev WEF. Enostavno ni možnosti, da kateri koli britanski premier ali ameriški predsednik NE bi bil pod popolnim nadzorom CHABAD-a. Vsak lutkar je vnaprej izsiljen, da ga postavijo pred kakršenkoli »vodstveni« mikrofon ali kamero; in to izsiljevanje izvajajo vsi običajni osumljenci v Mossadu, MI6, BND, Centralni obveščevalni agenciji (CIA) itd.

Morska zver (Raz 13:1) je GLOBALIZEM, medtem ko je zver na kopnem (Raz 13:11) nadloga in greh CIONIZMA, katerega cilj je postaviti Antikrista v Jeruzalem, medtem ko uporablja judovsko "žrtev" kot fronto in kot človeški ščit uporabljajo šest milijonov Judov sodobnega Izraela in zdi se OČITNO, da nameravajo teh šest milijonov Judov v Harmagedonu zažgati kot človeško žrtev njihovemu božanstvu Satanu, da bi "zbudili" Antikrista ("Moshiach") v prihod na Zemljo, da bi jim podelil talmudski "novi" svetovni red.

ZDA se že pripravljajo na vojno. Konec leta 2022 je ameriško veleposlaništvo v Moskvi ameriškim državljanom odsvetovalo potovanje v Rusijo, tistim, ki prebivajo v Rusiji ali potujejo znotraj Rusije, pa svetovalo, naj Rusijo takoj zapustijo.

Satanske sile naj bi si prizadevale tudi za dokončno uničenje ZDA 27. avgusta 2025, ko bo stara 13.000 tednov.

Toda velika težava danes je v tem, da se mnogim vedno bolj zdi neprijetno zaradi splošnih predpostavk, da bo "zmagovalec" tisti, ki bo streljal prvi, s čimer se verjetno nagiba k temu, da se tretja svetovna vojna konča že vnaprej.

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

Vse to je dediščina prejšne države , kaj nam pa morejo če sem rdeč-

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

Poglejte v nebo? Gledanje in slikanje ne pomaga? Kva dej? Sem že vprašal? Kdo je sposoben prizemljit letalskega svinjarja, na prisilni pristanek in totalni pregled letala?

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

POGLEJTE V NEBO
KEMIČNO LETALSKO BOMBARDIRANJE LJUBLJANE SE NADALJUJE, 24. marec 2023
Toliko tistim, ki trdijo da že dolgo ne več. Ja seveda, že dolgo ne več brez njih.

Ponovno, v petek dopoldne, so začeli s kemičnim bombardiranjem.
Nebo je pokrito s kemično kopreno, mlečno svetlo modro brez naravne kopaste oblačnosti. Med kopreno so vidne široke bele sledi letal. Že več dni ustvarjajo toplo in vetrovno vreme nad 20 stopinj. Verjetno bodo kasneje napadli tudi s pozebo. To je še en dokaz več kemične vojne.
LETALSKI NAPADI V ESKADRILJAH IN NOBENIH SIREN ZA OPOZORILO PREBIVALSTVU
SNEMAJTE IN DELITE DOKAZE POŠASTNEGA POČETJA SATANISTOV NWO

Znanka pilota je potrdila, da so to kemične sledi, tudi civilna zaščita in imam posnet pogovor.
Satansko, da nihče ne ukrepa in samo stokajo o slabem počutju.
Jelinčič je povedal, da se bodo prej pustili vleči z golo ritjo po glažunah kot pa bi se uprli tiraniji.

Kazenski zakonik (KZ-1-NPB4); čistopis
Opustitev ovadbe kaznivega dejanja ali storilca 281. člen
(1) Kdor ve za storilca kaznivega dejanja, za katero je z zakonom predpisana kazen najmanj petnajstih let zapora ali dosmrtnega zapora, ali kdor samo ve, da je bilo tako dejanje storjeno, pa tega ne naznani, čeprav je od take ovadbe odvisno, da se storilec ali dejanje pravočasno odkrije, se kaznuje z zaporom do treh let.

https://i.ytimg.com/vi/fUAICiOx-oA/hqdefault.jpg

Poglej objavo
pred 3 dnevi

BIOKEMIČNA VOJNA SATANISTOV PROTI ČLOVEŠTVU ZDAJ ŽE S KAPLJICAMI ZA OČI

Ljudje so celo umrli in izgubili vid ob uporabi več vrst kapljic okuženih z bakterijami.
Del biokemične radiološke vojne proti človeštvu.
Iztirijo kemične vlake, škropijo nas z letali 20 let kot žuželke, vbrizgajo viruse KOVIDiš, nas obsevajo z mikrovalovi 5G, uravnavajo vreme, ustvarjajo potrese, ustvarjajo delitve, ustvarjajo vojne.
Vse v režiji satanistov WEF-WHO-NWO in lokalnih izvajalcev.

Video: OPOZORILO! Poglejte v svojo omarico z zdravili ZDAJ!
https://www.youtube.com/watch?v=f6ASAvDoZMI

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Moram priznati, da mi je kar všeč, kar počne Golob s svojimi vazali. Dalj časa ko bo na oblasti, bolj se bo razgalil, vse bolj bo očitno kakšno svobodo si je izvolilo 400.000 naivnežev. Vse bolj so očitne razlike med dejanskimi ukrepi prejšnje vlade in časovnicami, lažmi, nepotizmom, diktaturo, korupcijo in nesposobnostjo sedanje. Upam, da se večina državljanov sedaj vsaj malo zanima in se zaveda kaj se dogaja.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

In kdaj bo odletel nadtovariš Hi..., pardon, golob? Kaj se nam dogaja!!!! Upam, da bo tega goloba vrgla ulica. Tega kriminalca je treba na brutalen način odstraniti.
Po propadu komunizma, v Sloveniji za dolgo dolgo ne bi smeli imeti nobenega levičarja na oblasti. Tako bi celoten narod doživel katarzo in dojel, kako hudičev je bil prejšnji režim.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Upam in želim, da jim ne uspe. Golob je pa zlo hudoben - zakaj - naj vpraša šefa globoke države - upokojenca....

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Najbolj žalostno pa je to, da ti odkrito lažejo v obraz in se sprenevedajo. Samo govorijo in govorijo, miljarde iz EU je potrebno porabit, pa da imajo pri vsaki proviziji lonček zraven. Nič več ne slišimo o silnih dobaviteljih v zdravstvu, ki jih verjetno veselo držijo na špagi. Na položaje daš nesposoben in blazno ambiciozen kader in delajo vse kar se jim reče. Važno, da denar kroži. Pa spet se mi je kofe zataknil v grlu .........

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Če bi se z reformami tako ukvarjali, kakor se z zamenjavami bi že imeli kaj pokazat. Človeka spreleti srh ko to prebere o tem famoznem Flisu. A res ne znajo drugega kot krast in nastavljat ljudi s spuščenimi hlačami.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Semenar bo vse uredil. Verjetno mu bo pomagal Runkl iz Maribora, ki tam pozna vse, z njimi igra tenis....

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Pravzaprav se kar resno lotevajo zdravstvene reforme, ki bo uspešno končana v bližnji prihodnosti, ko bodo vse sposobne ljudi zamenjali s svojimi nezaposljivimi ali težko zaposljivimi kadri.

Zadnji naj ugasne luč.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Edina vrednost, ki smo jo pridobili z Ivanom Mačkom je v tem, da smo z njim pridobili največjega bedaka, sicer bi si ga morali izmisliti.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Vpišimo pravico do uporabe fizičnega denarja v Ustavo RS (Peticija)

https://gibanjeops.si/post/656498/vpisimo-pravico-do-uporabe-fizicnega-denarja-v-ustavo-rs-peticija

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Gibanje OPS (Osveščeni Prebivalci Slovenije)

Že kmalu, če ne bomo ukrepali, boste vsi imeli samo še DIGI DENARNICE, ki bodo pogojno delovale, eden od pogojev bo tudi dokaz o rednem cepljenju.
Poravnanih vseh globah, davkih, prispevkih itd, itd. Omejitve glede trošenja, česa boste kupili lahko koliko, časovnega trajanja, do ksaj boste lahko nekaj kupili, bo pač stalnica.
Govorili smo vam, da ne nasedajte propagandi za korono, govorili smo vam, da si ne vbrizgavajte v svoja telesa kemičnega pripravka, mnogi niste slišali, slišite, če želite zdaj, ko vam govorimo kaj je naslednji njihov korak, ki vam zna pobrati tudi celotno zasebno premoženje.
Preden bodo štartali z e valuto, bodo naredili še marsikaj kar bo morda zelo bolelo.

Deli, če si hočeš dobro, ker samo SKUPAJ, ZDRUŽENI IN ENOTNI Z POVSEM JASNIMI CILJI LAHKO TO PREPREČIMO!
Sicer pa nič ne silimo, samo povemo kar vemo, ker raziskujemo in pridobivamo informacije, ki so žal grozne. Nič strahu, pogum rabimo zdaj, da jim v en glas povemo, da se njihove agenda NWO 2030 ne gremo.

https://scontent.flju1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/337388389_5565488586884365_2799361412612762096_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=8vPMQndwJAgAX9oORTh&_nc_ht=scontent.flju1-1.fna&oh=00_AfBhcptH0Pkriq8wCd46lzmuNmP3AuhXxT4mKzkijVwJUw&oe=6420DA6C

Poglej objavo
pred 3 dnevi

ZASUŽNJEVALNE KOVID MASKE, pravi namen

Obvezna uporaba obraznih mask med trenutno zdravstveno paniko spreminja državljane v sužnje. Kot simboli suženjstva,

Maske nam jemljejo kisik. Proizvajajo hipoksijo, ki nas vodi v stanje telesne in duševne šibkosti, v kateri je prebivalstvo bolj nagnjeno k ideološkemu pranju možganov in manj sposobno ugotoviti, do katere stopnje je zatirano.

Maske so simbol podrejenosti. Njihova medicinska uporabnost je zelo vprašljiva, vendar so jih ljudje prisiljeni nositi. Despotizem se vzpostavi v prisilnem spoštovanju samovoljnih pravil. Kaligula je nameraval svojega konja postaviti za konzula samo zato, ker je lahko.

Maske so strašen fetiš moči. Glede na to, da so obrazne maske vidne v igrah vlog suženjstva in sado-mazohizma (BDSM), ki so vložene v dinamiko gospodar-suženj, ali ne moremo videti močnega psihološkega elementa podrejanja, ki ga predstavljajo za tiste, ki so jih prisiljeni nositi? Ali lahko razmišljamo o sprevrženem užitku, ki ga snovalcem teh politik prinese pogled na te nosilce mask?

Skupaj z zaprtjem maske spodbujajo ustvarjanje karceralne kulture. Terminologija in estetika sta si izposojeni iz zaporov, še posebej tistih, v katerih je mučenje izrazito. Spomnite se pokrivanja žrtev mučenja v zaporu Abu Ghraib in pokrival za usta tistih v Guantánamu. Če lahko razmislimo o zgodovinski preobrazbi suženjske plantaže v zapor, lahko zaznamo vztrajno in zahrbtno dehumanizacijo ujetnikov in zasužnjenih prebivalcev z maskiranjem – tehniko nadvlade, ki je primerno izražena v naslovu in besedilu filma Črna koža, bele maske Frantza Fanona. .

Obvezno maskiranje vodi v izbris osebnosti in homogenizacijo množic. Kolektivizirano nošenje mask ima za posledico vsiljeno uniformnost, v kateri se posameznik kot neometadržavljan umakne brezimni kolektivnosti.
Maske so teatralne. Že tisočletja so jih uporabljali za raziskovanje in preoblikovanje osebnosti. Sama beseda »oseba« ima etimološki vir v imenu mask, ki so jih uporabljali igralci v starogrških gledaliških predstavah. Maske kot gledališki rekviziti zakrivajo našo identiteto, zaradi česar smo tujci drugim in sebi.

Antropološko gledano maske igrajo vlogo pri oblikovanju liminalnih identitet. Kot taki niso v-in-za-se, temveč pripravljajo posameznika na njegove nove vloge v družbi. Maske oblikujejo subjektivnosti posameznikov. Odstranijo se lahko, ko na novo oblikovani posamezniki asimilirajo njihov program. Ne glede na to, kako prehoden je trenutni režim zakrivanja obraza, se moramo prebivalci soočiti s tem, da smo prisiljeni opraviti obred prehoda, proces resocializacije v novo normalno stanje. Bolj kot sprejemamo, da z nošenjem maske sodelujemo pri ritualizaciji našega razlastitve in zasužnjenja, manj sposobni jo bomo mogli nadeti.

Maske so državni znaki. So viden prikaz zvestobe sistemu medikalizacije tehnokratskega nadzora. Tako kot je rdeča ovratna ruta komunističnega pionirskega mladinskega gibanja javno izpovedovala zvestobo eni stranki in najvišjemu voditelju, je obrazna maska simbol politične pripadnosti novi normalnosti, ki potrjuje skladnost s »pravim mišljenjem«, à la Mao Zedung.
Izbris obrazne mimike zavira neverbalno komunikacijo, ki je potrebna za družbeno organizacijo, ki lahko vodi do revolucije. Maske želijo deaktivirati naš revolucionarni potencial.

Verbalno nagobčenje: Maske zmanjšajo splošni govorni učinek. Skupaj z uveljavljanjem (proti)družbenega distanciranja njihova uporaba spodbuja izolacijo posameznika in atomizacijo (Arendt 1951) družbe v neučinkovite upornike, ki se ne morejo združiti v koherentne enote pod skupnim diskurzom ali zastavo.

Asociacije, ki simbolno in funkcionalno maskirajo medveda na nagobčnike, govorijo o dehumanizaciji in podomačevanju prebivalstva po teh direktivah.

Tako kot maske delujejo kot mejni artefakti v obredih prehoda in kot del šolanja živali, so te covid maske znanilci nadaljnjih vdorov v našo integriteto. Nošenje mask je le en korak stran od prejema cepljenja, nato sprejemanje potnih listov cepiva in vsadljivih nevronskih povezav, dokler kiborg ne pokoplje izvirne osebnosti. Maske delujejo kot empirični test skladnosti za predvideno sprejemljivost prihodnjih telesnih tehnologij nadzora. Kje boste potegnili črto?

Maske spodbujajo kulturo strahu. Vsaka maska je reklamni pano, ki oglašuje izredne razmere, posameznike postavlja v stalen način boja ali bega simpatičnega živčnega sistema, ki zmanjšuje njihovo možnost, da se osredotočijo na domnevno vedno prisotno grožnjo okužbe. Medtem pa oligarhični sistem dominacije razjeda naše državljanske svoboščine po vsem svetu. Maske so del politike podrejanja s strašenjem.
Maske odvračajo solidarnost. Spodbujajo nenehno dojemanje vašega soseda kot brezimnega patogenega prenašalca namesto vašega zaveznika. Maske deli in vladaj.

Maska vašega zasužnjenja: podoba, zgodovina in pomen Escrava Anastácia
https://brownstone.org/articles/the-mask-of-your-enslavement-the-image-history-and-meaning-of-escrava-anastacia/

Poglej objavo
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj