Članek
RIBE, PRDCI IN OSTALA SRANJA
Objavljeno May 17, 2015

Duck_Fart_by_yodamjh

Sem pustila ribo sredi čiščenja in šla pisat. Imam namreč strašne probleme, ki ne smejo ostati samo v moji glavi, ampak jih moram podeliti. Mi je pa postalo jasno, da od danes naprej kupujem samo še očiščene ribe. Pa ne da ne bi znala sama, ampak nikoli ne veš, kdaj te zgrabi. In kam te zgrabi.

Če smo že pri tem, kam te zgrabi. To je ena od strahotnih težav. Pri svojem projektu iskanja partnerja, sem pozabila, da sem tudi jaz samo človek. Ne, nisem pozabila, da imam tudi slabe lastnosti. Ampak slabe lastnosti me ne skrbijo, ker, ko me bo enkrat moški vzljubil, mu bodo zanemarljive v primerjavi z veličino mojih odličnih lastnosti.

Težave se pojavijo pri vegetativnih človeških opravilih.

Kako bom, na primer, šla zjutraj na wc? Zna se zgodit, da ne bo tiho. In četudi zaprem vsa vrata, se bo slišalo. Saj ne bo problem po nekaj mesecih, ko bova že precej sproščena en pred drugim, kaj pa na začetku?

Potem se tu pojavi problem vetrov. Lahko ob potrebi zjutraj, ali pa kar tako, zvečer, v postelji. Ne živim ravno zdravo, mlada pa tudi več nisem, človek sem konec koncev in seveda, jih imam, vetrove. Kaj bom? V trebuh vlekla? Enkrat morajo ven. Ampak kje? Kako?

No, ampak ti dve težavi se nekako še da prikrivati tistih nekaj začetnih mesecev, dokler ga popolnoma ne očaram in zacopram. Nekoliko kontrole nad svojim telesom pa še imam.

Huje bo, ko bom spala. Včasih smrčim. Bognedaj, da pa kaj spijem. Potem žagam, vlečem in grmim. Prijateljica, s katero hodim na morje, je včasih cele noči umirala. Si predstavljate? In odprta usta, po možnosti še curek sline dol visi. Prav nič ljubek prizor.

To pa so sedaj že konkretne težave.

Joj, pa zjutraj mi iz ust smrdi! Pri nas, kadilcih, je popolnoma vseeno, če si zvečer umiješ zobe. V vsakem primeru je zjutraj iz ust bolj ali manj podobno kot na pognojeni njivi na dan nizkega pritiska.

In pa, kam, ko bom naga, skriti ves tisti špeh, ki se ga pod hlačami ne vidi?

Je pa tudi res, da bi bilo to nekako vse, kar me skrbi. Brez make-upa, me je videti velikokrat, tako da zjutraj ne bi smelo biti šokov.

Slabe lastnosti, kot so egocentrizem, ljubosumnost, egoizem, lenoba, trma, smisel za dramaturgijo, etc. so, kot sem že omenila, zanemarljive.

Tako da, prijatelji novi, še enkrat premislite, če me želite peljati na kavo.