Zdaj se predvaja
povezimoslovenijo
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
Doc. dr. Tina Bregant o gibanju Povežimo Slovenijo Doc. dr. Tina Bergant: "Želim si, da bi čez nekaj let živeli v Sloveniji, ki je bolj povezana."

Doc. dr. Tina Bregant o gibanju Povežimo Slovenijo: "Želim si, da bi čez nekaj let živeli v Sloveniji, ki je bolj prijazna, uspešna, ustvarjalna... Prihajam iz zdravstva in mislim, da lahko s svojim znanjem, veščinami pridodam en košček v ta mozaik, da bomo vsi skupaj bolje živeli in če to zmoremo skupaj, v gibanju Povežimo Slovenijo, potem sem pripravljena to storiti."

Slike članka

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

Komentarji (1)

Dr Tina, potrudite se, imate veliko zanja in pameti, da Slovenija preseze to "kubansko" organizacijo zdravstva (morda se moram celo kubanskemu opravičiti)!? Smo brez prave primarne splošne medicine, kjer zdravniki niso vec strokovnjaki splošne medicine (in jih sploh ni!!)- toliko let studija medicine, pa zdravnik po 7 letih ni sposoiben voditi ambulante?! Imamo preveč napotnic, ...nehumane čakalne dobe (je LJ urgenca res neozdravljiva??), ni pravega odnosa v bolnišnicah, ko gre za tezko obolele, terminalne bolnike. Veliko je tega, zelim, da ima dostop do zdravstva VSAK državljan, bogat ali reven, ne zelim pa vec, da neodgovorni drzavni uradniki in politiki zlorabljajo "javno" kot politične točke! Rabimo samo DOBRO zdravstvo - privatno, drzavno, ...vseeno, samo da deluje, in da razumemo, zakaj se moramo zavarovati - obvezno, prostovoljno. Slovenija zasluzi najboljse, manj ni ok. Srečno.

Najbolj obiskano
1
VLASTA VEŽNAVER
2
»Povežimo Slovenijo« – zdaj ali nikoli!
3
Gibanje Povežimo Slovenijo se kljub pritiskom na posamezne podpornike krepi nad vsemi pričakovanji
4
Ljudje hrepenijo po povezovanju in spoštovanju
5
Povezovati ali deliti