objavi na
pozareport.si
Slovenija

Sobota, 2. Januar 2021 ob 06:00

Bilo je - še eno - leto nevarnega življenja. Tudi na portalu, kjer nihče ne meče puške v koruzo.
Objavili smo več sto avtorskih člankov in tukaj je 12 najbolj branih tekstov preteklega leta, po mesecih. In velika večina njih, kot se lahko tudi sami prepričate, se je zelo dobro postarala ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Janez Janša, Zdravko Počivalšek, Borut Pahor in Igor Zorčič, to je so štirje najvplivnejši politiki minulega leta 2020.

Bilo je leto 2020, še eno leto nevarnega življenja. Tudi na portalu, kjer nihče ne meče puške v koruzo. Objavili smo več sto avtorskih člankov in tukaj je 12 (dvanajst) najbolj branih tekstov preteklega leta, po mesecih. In velika večina njih se je tudi zelo dobro postarala ...:

Januar

"Vzpon Aleksandre Pivec. Lokalci: O moj bog, poglejte, kdo stoji za njo, tudi ženska, ki so ji odvzeli prostost. Vse jasno?!"

(Saj ni težko ugotoviti, že google vse najde ...)

Februar

"Drama na policiji, razkrivamo imena. Prišli seznami, zbira se vse o politikih SMC, Desusa, SAB, celo o njihovih otrocih?!" (= tudi najbolj brani članek leta 2020!)

Ker naj bi kabinet predsednika vlade v odstopu Marjana Šarca oziroma sporni državni sekretar za nacionalno varnost Damir Črnec ugotovil, da naj bi bil NPU, ki ga vodi Darko Muženič (na sliki), sicer Ker naj bi kabinet predsednika vlade v odstopu Šarca oziroma sporni državni sekretar za nacionalno varnost Črnec ugotovil, da naj bi bil NPU, ki ga vodi Darko Muženič (na sliki), sicer "njihov človek", kadrovsko prestreljen z različnimi kadri, žvižgači pa nosijo informacije tudi do Knovsa, in podobno se je že prej, spomnimo, zgodilo na Sovi, naj bi operativo prenesel na svoje zaupnike med kriminalisti znotraj Generalne policijske uprave. (foto: Bobo)

(Marjan Šarec, ki se zdaj na vse možne načine bori za predčasne volitve, pa naj bi bil fasciniran nad informacijami, ki jih dobiva iz takšnih virov, zato naj bi verjel v uspeh te strategije in na podlagi tega tudi "zaostril" svojo retoriko v javnosti ...)

Marec

"Razkrivamo: Ta kandidat za ministra je prva velika kadrovska mina za Počivalška in Janšo. Tako zasebno kot poslovno."

(Problematična pa naj bi bila tudi kandidatura Lilijane Kozlovič, ker gre za pravosodni resor ...)

April

"Visoki uradnik Šarčeve vlade prvič javno pove: vlade ni vodil Šarec, ampak Črnčec. Zaradi teh dveh zdaj tudi več mrtvih!"

(Ironija usode pa je, da je Jelko Kacin vse to povedal med intervjujem, ki ga je za časopis Večer delal novinar Uroš Esih, znan kot eden od tistih novinarjev, ki so bili na posebni zvezi s kabinetom Marjana Šarca, beri: takratnim državnim sekretarjem za nacionalno varnost Damirjem Črnčecem ...)

 

... In verjamejo, da se ga ni bal sam zato, ker je Črnčec Naši viri, tudi tisti zelo blizu Šarca in Črnčeca, dodajajo naslednje: Marjan Šarec se je Damirja Črnčeca celo bal, verjamejo pa, da se ga ni bal sam zato, ker je Črnčec "močnejša politična figura kot Šarec" (kar je ob neki priložnosti, prav tako za Večer, ušlo političnemu analitiku tranzicijske levice Alemu Maksutiju), ampak zato, ker ga Črnčec z nečim "drži za j...", najverjetneje pa gre pri tem za Šarčevo intimno zvezo z Natašo Hribar, ki jo je Šarec prek Črnčeca sporno zaposlil na Sovi.

Maj

"Najnovejše: Erjavec se očitno vrača, Gantar 2-krat pri Janši, Pivčeva pa pri Prebilu ne popušča niti za milimeter"

Comeback?! Nekdanji dolgoletni predsednik Desusa Karl Erjavec je menda med tistimi, ki Comeback?! Nekdanji dolgoletni predsednik Desusa Karl Erjavec je menda med tistimi, ki "kurijo iz ozadja", in se kakor vrača na sceno. (foto: STA)

(Pred današnjo izredno sejo sveta stranke DeSUS ...)

Junij

"Kako ga bodo rušili - Janeza Janšo?! Razkrivamo scenarij jesenskega atomskega napada."

(Gre za projekt t. i. konstruktivne nezaupnice, dva nujna pogoja za to pa sta pridobitev treh do štirih poslancev sedanje vladne koalicije, cilj so predvsem poslanci SMC in ime kandidata za novega predsednika vlade ...)

Julij

"Razkrivamo prikrito: Od mask do Marte. Devet stvari, ki jih morate vedeti ob včerajšnjem "državnem udaru"."

Vir: Požareport Vir: Požareport

(#Dejstva #Komentar)

Avgust

"Janša se mora posloviti od Pivčeve: Ker ona ni nikakršna Devica Marija, ampak navadna padla Madona s Ptuja. Amen."

(Popolnoma jasno je, da bi Pivčeva morala odleteti s položaja kot zrela hruška že ob aferi SRIPT, ki smo jo prvi razkrili na tem portalu. Prav tako je popolnoma jasno, da se to ni zgodilo zgolj zaradi tega, ker je bila takrat v vladi prave barve ...)

Usodna Izola, 12. junija letos: Aleksandra Pivec in izolski župan Danilo Markočič (Desus), ob podpisu namere za ureditev ribiškega muzeja. (foto: Bobo) Usodna Izola, 12. junija letos: Aleksandra Pivec in izolski župan Danilo Markočič (DeSUS) ob podpisu namere za ureditev ribiškega muzeja (foto: Bobo)

September

"Tarča naključno razkrila, česar na RTV niso želeli: Neverjetno bleferko Tanjo Fajon in zoprnega lažnivca Šarca - z grimasami"

Tanja Fajon, Marjan Šarec in Erika Žnidaršič med včerajšnjo Tarčo na TV Slovenija Tanja Fajon, Marjan Šarec in Erika Žnidaršič med Tarčo na TV Slovenija

(Ta Tarča ni bila čisto brez dodane vrednosti, ravno nasprotno: Povsem naključno, povsem nehote je namreč razkrila, česar si na RTV Slovenija seveda niso želeli ...)

Oktober

"Kako se je začelo, še nerazkrita zgodba: Šarec kričal, Šabedra ustreliti, davil njegovo svetovalko, Šabeder pa je planil ..."

(Toliko o stanju duha in opravilni sposobnosti takratnega predsednika vlade, danes pa še vedno "liderja opozicije" Marjana Šarca, ki danes znova glasno pametuje, kaj bi bilo treba storiti okoli covida-19 ...)

November

"Janša na samem šolski ministrici: Simona, ti res razpada ministrstvo? In protislušni ukrepi ter s kom živi Simona Kustec."

(Po naših zanesljivih informacijah je premier Janez Janša med četrtkovo sejo vlade na Brdu pri Kranju ministrici za izobraževanje, znanost in šport Simoni Kustec (SMC) dejal, da bi se po koncu seje oziroma po koncu pogovora vrha koalicije na samem, na štiri oči pogovorila o tem, ali ji res "razpada ministrstvo". Kustečeva naj bi bila zaradi tega precej napeta, kako sta z Janšo potem končala, pa še ni znano ...)

December

"Ekskluzivno, viri iz KUL: Nezaupnica prestavljena na februar, a takrat brez Erjavca. Ki je včeraj dvignil belo zastavo."

(Karl Erjavec naj bi v ožjih krogih že priznal, da se je na vrh Desusa vrnil samo zato, da bi postal mandatar oziroma predsednik vlade, obstanek na predsedniški funkciji Desusa pa (si) zdaj tako podaljšuje do februarja prihodnje leto ...)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
bojan požar

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Bilo je - še eno - leto nevarnega življenja. Tudi na portalu, kjer nihče ne meče puške v koruzo.