Bilo je - še eno - leto nevarnega življenja. Tudi na portalu, kjer nihče ne meče puške v koruzo.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2021-01-02 ob 06:00:00

Bilo je leto 2020, še eno leto nevarnega življenja. Tudi na portalu, kjer nihče ne meče puške v koruzo. Objavili smo več sto avtorskih člankov in tukaj je 12 (dvanajst) najbolj branih tekstov preteklega leta, po mesecih. In velika večina njih se je tudi zelo dobro postarala ...:

Januar

"Vzpon Aleksandre Pivec. Lokalci: O moj bog, poglejte, kdo stoji za njo, tudi ženska, ki so ji odvzeli prostost. Vse jasno?!"

(Saj ni težko ugotoviti, že google vse najde ...)

Februar

"Drama na policiji, razkrivamo imena. Prišli seznami, zbira se vse o politikih SMC, Desusa, SAB, celo o njihovih otrocih?!" (= tudi najbolj brani članek leta 2020!)

Ker naj bi kabinet predsednika vlade v odstopu Marjana Šarca oziroma sporni državni sekretar za nacionalno varnost Damir Črnec ugotovil, da naj bi bil NPU, ki ga vodi Darko Muženič (na sliki), sicer Ker naj bi kabinet predsednika vlade v odstopu Šarca oziroma sporni državni sekretar za nacionalno varnost Črnec ugotovil, da naj bi bil NPU, ki ga vodi Darko Muženič (na sliki), sicer "njihov človek", kadrovsko prestreljen z različnimi kadri, žvižgači pa nosijo informacije tudi do Knovsa, in podobno se je že prej, spomnimo, zgodilo na Sovi, naj bi operativo prenesel na svoje zaupnike med kriminalisti znotraj Generalne policijske uprave. (foto: Bobo)

(Marjan Šarec, ki se zdaj na vse možne načine bori za predčasne volitve, pa naj bi bil fasciniran nad informacijami, ki jih dobiva iz takšnih virov, zato naj bi verjel v uspeh te strategije in na podlagi tega tudi "zaostril" svojo retoriko v javnosti ...)

Marec

"Razkrivamo: Ta kandidat za ministra je prva velika kadrovska mina za Počivalška in Janšo. Tako zasebno kot poslovno."

(Problematična pa naj bi bila tudi kandidatura Lilijane Kozlovič, ker gre za pravosodni resor ...)

April

"Visoki uradnik Šarčeve vlade prvič javno pove: vlade ni vodil Šarec, ampak Črnčec. Zaradi teh dveh zdaj tudi več mrtvih!"

(Ironija usode pa je, da je Jelko Kacin vse to povedal med intervjujem, ki ga je za časopis Večer delal novinar Uroš Esih, znan kot eden od tistih novinarjev, ki so bili na posebni zvezi s kabinetom Marjana Šarca, beri: takratnim državnim sekretarjem za nacionalno varnost Damirjem Črnčecem ...)

 

... In verjamejo, da se ga ni bal sam zato, ker je Črnčec Naši viri, tudi tisti zelo blizu Šarca in Črnčeca, dodajajo naslednje: Marjan Šarec se je Damirja Črnčeca celo bal, verjamejo pa, da se ga ni bal sam zato, ker je Črnčec "močnejša politična figura kot Šarec" (kar je ob neki priložnosti, prav tako za Večer, ušlo političnemu analitiku tranzicijske levice Alemu Maksutiju), ampak zato, ker ga Črnčec z nečim "drži za j...", najverjetneje pa gre pri tem za Šarčevo intimno zvezo z Natašo Hribar, ki jo je Šarec prek Črnčeca sporno zaposlil na Sovi.

Maj

"Najnovejše: Erjavec se očitno vrača, Gantar 2-krat pri Janši, Pivčeva pa pri Prebilu ne popušča niti za milimeter"

Comeback?! Nekdanji dolgoletni predsednik Desusa Karl Erjavec je menda med tistimi, ki Comeback?! Nekdanji dolgoletni predsednik Desusa Karl Erjavec je menda med tistimi, ki "kurijo iz ozadja", in se kakor vrača na sceno. (foto: STA)

(Pred današnjo izredno sejo sveta stranke DeSUS ...)

Junij

"Kako ga bodo rušili - Janeza Janšo?! Razkrivamo scenarij jesenskega atomskega napada."

(Gre za projekt t. i. konstruktivne nezaupnice, dva nujna pogoja za to pa sta pridobitev treh do štirih poslancev sedanje vladne koalicije, cilj so predvsem poslanci SMC in ime kandidata za novega predsednika vlade ...)

Julij

"Razkrivamo prikrito: Od mask do Marte. Devet stvari, ki jih morate vedeti ob včerajšnjem "državnem udaru"."

Vir: Požareport Vir: Požareport

(#Dejstva #Komentar)

Avgust

"Janša se mora posloviti od Pivčeve: Ker ona ni nikakršna Devica Marija, ampak navadna padla Madona s Ptuja. Amen."

(Popolnoma jasno je, da bi Pivčeva morala odleteti s položaja kot zrela hruška že ob aferi SRIPT, ki smo jo prvi razkrili na tem portalu. Prav tako je popolnoma jasno, da se to ni zgodilo zgolj zaradi tega, ker je bila takrat v vladi prave barve ...)

Usodna Izola, 12. junija letos: Aleksandra Pivec in izolski župan Danilo Markočič (Desus), ob podpisu namere za ureditev ribiškega muzeja. (foto: Bobo) Usodna Izola, 12. junija letos: Aleksandra Pivec in izolski župan Danilo Markočič (DeSUS) ob podpisu namere za ureditev ribiškega muzeja (foto: Bobo)

September

"Tarča naključno razkrila, česar na RTV niso želeli: Neverjetno bleferko Tanjo Fajon in zoprnega lažnivca Šarca - z grimasami"

Tanja Fajon, Marjan Šarec in Erika Žnidaršič med včerajšnjo Tarčo na TV Slovenija Tanja Fajon, Marjan Šarec in Erika Žnidaršič med Tarčo na TV Slovenija

(Ta Tarča ni bila čisto brez dodane vrednosti, ravno nasprotno: Povsem naključno, povsem nehote je namreč razkrila, česar si na RTV Slovenija seveda niso želeli ...)

Oktober

"Kako se je začelo, še nerazkrita zgodba: Šarec kričal, Šabedra ustreliti, davil njegovo svetovalko, Šabeder pa je planil ..."

(Toliko o stanju duha in opravilni sposobnosti takratnega predsednika vlade, danes pa še vedno "liderja opozicije" Marjana Šarca, ki danes znova glasno pametuje, kaj bi bilo treba storiti okoli covida-19 ...)

November

"Janša na samem šolski ministrici: Simona, ti res razpada ministrstvo? In protislušni ukrepi ter s kom živi Simona Kustec."

(Po naših zanesljivih informacijah je premier Janez Janša med četrtkovo sejo vlade na Brdu pri Kranju ministrici za izobraževanje, znanost in šport Simoni Kustec (SMC) dejal, da bi se po koncu seje oziroma po koncu pogovora vrha koalicije na samem, na štiri oči pogovorila o tem, ali ji res "razpada ministrstvo". Kustečeva naj bi bila zaradi tega precej napeta, kako sta z Janšo potem končala, pa še ni znano ...)

December

"Ekskluzivno, viri iz KUL: Nezaupnica prestavljena na februar, a takrat brez Erjavca. Ki je včeraj dvignil belo zastavo."

(Karl Erjavec naj bi v ožjih krogih že priznal, da se je na vrh Desusa vrnil samo zato, da bi postal mandatar oziroma predsednik vlade, obstanek na predsedniški funkciji Desusa pa (si) zdaj tako podaljšuje do februarja prihodnje leto ...)

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Cherish Phillips
1
Jan 12, 2021
Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem prepr0stim spletnim delom na domu zaslužim 139 na ur0 0d d0ma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevn0. prip0r0čam, da poskusite. ničesar ne boste izgubili, sam0 preizkusite ga na naslednji spletni strani in dnevno zaslužite ...

Za več podrobnosti ..... ➤ ➤➤➤ ➤➤ w­­­­w­­­­w­­­­.­­­­D­­­­o­­­­u­­­­C­­­­a­­­­s­­­­h­­­­.­­­­C­­­­o­­m
#24
Komentar izbrisal uporabnik
Komentar izbrisal uporabnik
Komentar izbrisal uporabnik
Komentar izbrisal uporabnik
Viktor hajsinger
0
Jan 03, 2021
Bravo, vsak klik je €:

John Toledo : 3.01.2021 08:40 Zapustil sem služb0 in zdaj.. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od doma. zaslužim 25 tisoč d0larjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevno. priporočam, da p0skusite. ničesar ne b0ste izgubili, sam0 preizkusite ga na naslednji spletni strani in dnevno zaslužite .. Za več p0dr0bnosti ..... ➤ ➤➤ ➤➤ w­­­­w­­­­w­­­­.­­­­D­­­­o­­­­u­­­­C­­­­a­­­­s­­­­h­­­­.­­­­C­­­­o­­m
John Toledo : 3.01.2021 08:39 Zapustil sem služb0 in zdaj.. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od doma. zaslužim 25 tisoč d0larjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevno. priporočam, da p0skusite. ničesar ne b0ste izgubili, sam0 preizkusite ga na naslednji spletni strani in dnevno zaslužite ... Za več p0dr0bn0sti ..... ➤ ➤➤ ➤➤ w­­­­w­­­­w­­­­.­­­­D­­­­o­­­­u­­­­C­­­­a­­­­s­­­­h­­­­.­­­­C­­­­o­­m
John Toledo : 3.01.2021 08:38 Zapustil sem služb0 in zdaj.. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od doma. zaslužim 25 tisoč d0larjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevno. priporočam, da p0skusite. ničesar ne b0ste izgubili, sam0 preizkusite ga na naslednji spletni strani in dnevno zaslužite ... Za več p0dr0bn0sti ..... ➤ ➤➤ ➤➤ w­­­­w­­­­w­­­­.­­­­D­­­­o­­­­u­­­­C­­­­a­­­­s­­­­h­­­­.­­­­C­­­­o­­m
John Toledo : 3.01.2021 08:38 Zapustil sem služb0 in zdaj.. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od doma. zaslužim 25 tisoč d0larjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevno. priporočam, da p0skusite. ničesar ne b0ste izgubili, sam0 preizkusite ga na naslednji spletni strani in dnevn0 zaslužite ... Za več p0dr0bn0sti ..... ➤ ➤➤ ➤➤ w­­­­w­­­­w­­­­.­­­­D­­­­o­­­­u­­­­C­­­­a­­­­s­­­­h­­­­.­­­­C­­­­o­­m
John Toledo : 3.01.2021 08:37 Zapustil sem služb0 in zdaj.. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od doma. zaslužim 25 tisoč d0larjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevno. priporočam, da p0skusite. ničesar ne b0ste izgubili, sam0 preizkusite ga na naslednji spletni strani in dnevn0 zaslužite ... Za več podr0bn0sti ..... ➤ ➤➤ ➤➤ w­­­­w­­­­w­­­­.­­­­D­­­­o­­­­u­­­­C­­­­a­­­­s­­­­h­­­­.­­­­C­­­­o­­m
John Toledo : 3.01.2021 08:35 Zapustil sem služb0 in zdaj.. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od doma. zaslužim 25 tisoč d0larjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevno. priporočam, da p0skusite. ničesar ne boste izgubili, sam0 preizkusite ga na naslednji spletni strani in dnevn0 zaslužite ... Za več podr0bn0sti ..... ➤ ➤➤ ➤➤ w­­­­w­­­­w­­­­.­­­­D­­­­o­­­­u­­­­C­­­­a­­­­s­­­­h­­­­.­­­­C­­­­o­­m
John Toledo : 3.01.2021 08:35 Zapustil sem služb0 in zdaj.. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od doma. zaslužim 25 tisoč d0larjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevno. priporočam, da p0skusite. ničesar ne boste izgubili, sam0 preizkusite ga na naslednji spletni strani in dnevn0 zaslužite ... Za več podrobn0sti ..... ➤ ➤➤ ➤➤ w­­­­w­­­­w­­­­.­­­­D­­­­o­­­­u­­­­C­­­­a­­­­s­­­­h­­­­.­­­­C­­­­o­­m
John Toledo : 3.01.2021 08:35 Zapustil sem služb0 in zdaj.. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od doma. zaslužim 25 tisoč d0larjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevno. priporočam, da p0skusite. ničesar ne boste izgubili, sam0 preizkusite ga na naslednji spletni strani in dnevn0 zaslužite .. Za več podrobn0sti ..... ➤ ➤➤ ➤➤ w­­­­w­­­­w­­­­.­­­­D­­­­o­­­­u­­­­C­­­­a­­­­s­­­­h­­­­.­­­­C­­­­o­­m
John Toledo : 3.01.2021 08:34 Zapustil sem služb0 in zdaj.. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od doma. zaslužim 25 tisoč d0larjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevno. priporočam, da p0skusite. ničesar ne boste izgubili, sam0 preizkusite ga na naslednji spletni strani in dnevn0 zaslužite .. Za več


#19
Komentar izbrisal uporabnik
Viktor hajsinger
1
Jan 02, 2021
Jernej Zupančič Neki hugo pada na finte.

Hugo se zdravi v Begunjah, na zaprtem....
#17
Hugo Flander
0
Jan 02, 2021
Ke zaj nekaj palamudiš @Jernej??? Ka pišeš tumarije sam zato, da ti @Fika stisne plusa??? Povej mi, kaj sn te fprašo, al pa boi tiho.
#16
Jernej Zupančič
2
Jan 02, 2021
Neki hugo pada na finte. Ti sploh ne veš, kaj so tipi kot je janković (obvezno vedno z malo!).
#15
Hugo Flander
0
Jan 02, 2021
Krek dans prai, da bomo v naslednjih tednih dobivali približno 16.000 doz cepiva na teden. Cilj je, da v Sloveniji pocepimo najmanj 1.200.000 državljanov.
To pa je tempo. Se pravi, da nas čaka še sam 75 tednof... "ZOOM" zdravlenja. Pol pa na novo avijoni v luft.
#14
borut rojc
3
Jan 02, 2021
Ob Veselu in njegovih postranskih zaslužkih, je mafija tudi Rjavcu ponudila miljonček, če uspe zrušiti vlado in postati predsednik vlade. Zato se bebec noče in ne more sprijazniti, da mu ne uspeva najbolje. Se pa več ukvarja z SMC-jem kot Desusom; z upokojenci se itak ni nikoli.
Tudi ne prav bistri Črnčec je zašel v politiko, kot je nekoč sam priznal, ker hoče do svojega milijončka. Manjka mu le ščepec soli v glavi, Šarcu očitno še nekoliko več, ker je slepo zaupal bedaku, ki mu je zrušil vlado. Ne zaveda pa se nihče od njiju, da sta bivša in bo stranka LMŠ, težko še kdaj ugledala parlament.
Ta vlada ob nedelujočem zdravstvu, sodstvu in šolstvu, zasluži oceno negativno. Odmislimo akrobacije na zunanje-političnem parketu in nore eskapade v boju s covidom. Pri življenju Janšo & co. drži le retardirana opozicija. Tolažba za slednje je to, da nižje kot s klovnom z govorno napako, v nobenem primeru ne gre več. Bebci, namesto, da sodno in s policijo preganjajo Počivalška, bi mu morali ponuditi mandatarstvo. Več jim ne bom prišepnil, ker nisem na njihovi, to je, drugi strani zakona.
#13
Hugo Flander
0
Jan 02, 2021
Halo Požar... Gdaj bo 2.del???

Forum !pred 5 dnevi
2020. Politična analiza leta, ki bi ga najraje pozabili (1.del): Kako in zakaj je padel Šarec, kot napaka v sistemu?
#12
Hugo Flander
0
Jan 02, 2021
Ajde model @Jernej... Razloži ti meni tak, da bom zastopo, ki se šnofa kako revolocjonarno delovanje "Opankiča", ot prodajanja salate na placi pa do dans. Če je basanje gnara v svoj žep tut revolocija, te sn jas pač pahjen...
#11
Jernej Zupančič
2
Jan 02, 2021
Tam dol na sliki vidim revolucionarja jankovića. Kakšna država! Ta revolucionar je hotu bit predsednik vlade! Pingvin pa predsednik vlade?
#10
Hugo Flander
0
Jan 02, 2021
@Fika, vidin, da je turncelar že na rdečo... LOL
#9
Viktor hajsinger
2
Jan 02, 2021
@Lolek, čas je da zamenjaš plenico, zaudarja že celoten portal. Bolničarki pa naroči klistir, ti bo lažje
#8
Hugo Flander
0
Jan 02, 2021
Za @Rojc

https://www.youtube.com/watch?v=i8Y6JxvtI9E

Korado&Boško Domoljubi bend - NAJLEPŠA SI - YouTube

Poklon moji domovini v času preizkušnje.Korado&Boško Domoljubi bendGlasba: Boštjan CerarBesedilo: Janez JanšaAranžma: Zv
#7
borut rojc
7
Jan 02, 2021
Problem te države niso Čordiči, Ličine in podobni, ki vam vlomijo v stanovanje oziroma ukradejo avto, pač pa ljudje lepljivih prstov na čelu pomembnih državnih institucij. Tomaž Vesel, zadnji takšen, nazorno razkriti primer. Vsi ti bodo vedno našli poti in stranpoti do svojega milijončka.
Na koncu, tega denarja jebivetru ne bo nihče odvzel, le nekaj kritik bo utrpel in se bo pozabilo. Mentalna reveža Cerar in Čeferin, sicer nekaj nabijata o vladavini prava. Poznata sicer le tisto Bavconovo, zame tzv. likvidacijsko pravo, ki ustvarja žrtve, da imajo nekateri polne riti. Tudi prej omenjena modela kratke pameti.
Z Bratuškovo, sinom udbotožilke in vrtečega se na lesenem konju ter Šarcem, je politika globoke države res udarila ob dno. Nižje ne gre, zato imajo priložnost, izkoristiti odboj in začeti znova. Damijan in Rjavec pomenita nadaljevanje poraznega niza nikakor nov začetek.
Oblast za vsako ceno. Z ne prav bistrim Veselom se to znova potrjuje. Vedno bodo našli orožje, s katerim bodo zahrbtno napadli. Vedno na enak način, partizanski. Sicer niti aktualna vlada ni od posebne koristi, kar se kot komedija zmešnjav izkazuje zlasti na podroćju spopadanja s covidom. Ob vseh , skoraj vojnih razmerah, so v dveh mesecih uspeli število dnevno okuženih z 800 zmanjšati na 2000. Če bi hoteli še zmanjševati, recimo do 3000, bodo morali odpreti in potem zapreti še kakšno sankališče in bob stezo, morda tudi zavetišče za zapuščene živali.
Na koncu, komu sploh zaupati? Plačuješ za pravno, zdravstveno, socialno varnost, pa te na sodišču okradejo, v bolnici ne zdravijo, pokojnine se odmikajo. No, pomembno, da se glavni na Golniku ne boji več in že sanjari o dopustu. To je to, preveč dopustujejo in nosijo bolezni v deželo. Tudi to je namen korone. Ustaviti naposled te norce, ki hodijo na kavo in čaj v London in vsak podaljšani vikend na neko potovanje. Civilizacija je dosegla vrh neke razuzdanosti in razvrata. Propad ali nov začetek? To je zdaj vprašanje.
#6
Hugo Flander
0
Jan 02, 2021
@Fika, kje se skrivajo tvoji troli??? So v Novem letu izgubili voljo do oglaševanja lahkega zaslužka na Požareportu???
Čuj, idi urejat rajše svoj arhif, da boš fsaj kaj korisnega za sebe naredo...
#5
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2021-01-02 06:00:00 (Jan 02, 2021)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Ekskluzivno, šokantno: dokumenti primera Pribac. Na vsaki zahodni univerzi bi ga že nagnali, tukaj ga očitno branijo.
Ne damo roke v ogenj, da Erjavec ne bo kmalu fehtal Janše za kakšno službo v tujini - v zameno za podporo Desusa
3x karantena Franca Jurše - pred korono, Erjavcem in pritiski. Za ta(k) šmorn in poden na levi pa je kriv Golobič.
Namesto Kadunca hočejo podtakniti Natalijo Gorščak: iz centrale SD prek Kula do fotelja direktorice RTV?!
Dajmo, Slovenci, lepo prosim, ne zajebajmo še rokometa. Ker rokomet je slovenski in najbolj demokratičen šport!
Ta zapis je namenjen predvsem tistim, ki me zadnje dni sprašujete, kdaj sem postal janšist!
Ko bo KPK spoznala Vesela za koruptivnega, ga bo odneslo tudi na Fifi, saj bo to mednarodni škandal
Zdaj je uradno: Tomaž Vesel pod lupo KPK. Zato kalkulira, da bi odstopil in si tako rešil velik denar na Fifi.
Prodano Avstrijcu z denarjem iz Dubaja, Hakl in Todorović mariborski časopis Večer pripravljata za stečaj?!
Po sedmih urah zaprtja: Podpise bodo dali, a nihče ne verjame, da bodo res glasovali. Zdaj pa spet totalna artilerija na SMC.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(334)
desus
(184)
sds
(114)
pop tv
(87)
LDS
(82)
sova
(79)
Vlada
(72)
Zares
(56)
LMŠ
(47)
večer
(47)
levica
(47)
sdh
(44)
DUTB
(40)
Petrol
(36)
KNOVS
(32)
nsi
(31)
OVS
(23)
furs
(19)
npu
(19)
SRIPT
(18)
DZS
(18)
2tir
(17)
Siol
(15)
btc
(14)
Odmevi
(13)
hse
(13)
AKOS
(13)
kpk
(13)
uefa
(12)
SNS
(12)
2 tir
(12)
dars
(12)
Tarča
(12)
nlb
(11)
Eles
(11)
NH
(11)
delo
(11)
krka
(10)
borzen
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
KKR
(8)
sls
(8)
Erar
(8)
udba
(7)
NATO
(7)
fifa
(7)
šoa
(7)
Hit
(7)
Sava
(6)
SODO
(6)
Lek
(6)
sd
(6)
CME
(6)
ACH
(6)
TGZS
(5)
arso
(5)
Ptuj
(5)
Tv3
(5)
CIA
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
24ur
(4)
SAB
(4)
AVK
(4)
DRI
(4)
ALDE
(3)
sdv
(3)
NKBM
(3)
OKS
(3)
bmz
(3)
Riko
(3)
FDV
(3)
nijz
(3)
SIJ
(3)
ATVP
(3)
osa
(3)
GENI
(3)
Lady
(3)
E3
(3)
zdus
(3)
Jana
(3)
DKOM
(3)
OVSE
(3)
PSS
(3)
kpl
(2)
AUKN
(2)
bbc
(2)
nzs
(2)
NEK2
(2)
sta
(2)
nba
(2)
TV2
(2)
cnn
(2)
ibm
(2)
trs
(2)
Zdru
(2)
IGLU
(2)
SPS
(2)
lnbp
(2)
a1
(1)
Koks
(1)
ww3
(1)
BBO
(1)
kras
(1)
Vega
(1)
VTB
(1)
sviz
(1)
gurs
(1)
FMR
(1)
HSBC
(1)
DEOS
(1)
(1)
OTP
(1)
Sato
(1)
SKEI
(1)
Piaf
(1)
ACCI
(1)
osho
(1)
MDS
(1)
g20
(1)
Ihta
(1)
soz
(1)
Knin
(1)
Iran
(1)
JLA
(1)
SCT
(1)
trst
(1)
Fiho
(1)
ddv
(1)
FAM
(1)
UMAR
(1)
SPIZ
(1)
MS
(1)
gdpr
(1)
Koto
(1)
UKOM
(1)
nvo
(1)
eu
(1)
IMI
(1)
York
(1)
uber
(1)
vomo
(1)
Neum
(1)
ZaAB
(1)
durs
(1)
geto
(1)
Jož
(1)
5G
(1)
Lent
(1)
BHP
(1)
N1
(1)
SPSS
(1)
2tdk
(1)
nuk
(1)
sfrj
(1)