objavi na
pozareport.si

Četrtek, 20. Januar 2022 ob 06:00

Jasnič ponižno ponuja Golobu prostore na Kersnikovi in ostanke mreže Desusa - za 7 poslanskih kandidatov
Iz pisma Bojanu Požarju: Stanje znotraj Desusa je dobesedno uničujoče ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Čeprav naj bi izvršni odbor stranke DeSUS šele danes začel razpravo o pridružitvi Desusa k - sicer še neobstoječi - stranki Roberta Goloba, je skrita ponudba za Goloba vsaj po naših informacijah že dorečena in za DeSUS tudi precej ponižujoča:

- Ljubo Jasnič, predsednik Desusa, naj bi Golobu za njegovo bodočo stranko tako ponižno ponujal prostore Desusa na Kersnikovi 6 v samem središču Ljubljane. Obsegajo okoli 200 kvadratnih metrov in se zdaj menda tudi prenavljajo. Jasnič jih je sprva sicer želel prodati, pa so mu to na vodstvu Desusa učinkovito preprečili, no, zdaj pa jih očitno lepo trži pri Golobu.

- Poleg tega Jasnič ponuja Golobu tudi famozno terensko mrežo stranke DeSUS, pri čemer gre sicer samo še za ostanke mreže, saj so mnogi aktivisti Desusa itak že pobegnili v SAB, SD ali Našo Deželo pod vodstvom Aleksandre Pivec.

- V zameno pa bi Jasnič oziroma DeSUS od Goloba dobili sedem (govori se tudi o desetih?!) volilnih okrajev oziroma pravico do sedmih (desetih) kandidatov za poslanke ali poslance na bodoči "listi Roberta Goloba" za parlamentarne volitve (24. aprila).

Stanje znotraj Desusa dobesedno uničujoče

Mimogrede: avtor teh vrstic je včeraj prejel tudi daljše pismo o stanju znotraj stranke DeSUS na dan 18. januarja 2022. Pismo je za Jasniča dobesedno uničujoče, to pa naj bi bili po navedbah avtorja (očitno insajderja, člana stranke) Jasničevi ključni ljudje ...

Vir: Pismo Bojanu Požarju o najnovejšem stanju v Desusu. Vir: Pismo Bojanu Požarju o najnovejšem stanju v Desusu

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ljubo Jasnič Robert Golob desus Aleksandra Pivec Stranka Alenke Bratušek Socialni demokrati

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Jasnič ponižno ponuja Golobu prostore na Kersnikovi in ostanke mreže Desusa - za 7 poslanskih kandidatov