Podpri delovanje neodvisnega raziskovalnega medija prava.si
DOSJE VOLITVE 2022: Še zdaj ne vemo kdo je ZMAGOVALEC na volitvah?!
Dr. Robert Golob postal VEREN in pričel VERJETI v lasten rezultat! Kdo bo zmagovalec v t.i. državljanski vojni med koroško strujo starih obveščevalnih struj pod vodstvom Janeza Zemljariča in obalnih samodržcev s operativcem Borutom Jamnikom?
prava .
Slovenija

Ponedeljek, 25. April 2022 ob 16:16

Odpri galerijo

Janez Zemljarič, Robert Golob, Gregor Golobič in Borut Jamnik. (Foto: Sta)

Se sprašujete, kdo je sploh dejanski zmagovalec nedeljskih volitev? Po razglasitvi zmagovalcev so mislili, da so zmagovalci štirje. To je poslovni obveščevalni krog koroške struje pod vodstvom Janeza Zemljariča, poslovno omrežje Gregorja Golobiča skupaj s Francijem Zavrlom in Bojanom Petanom, sam Robert Golob in mefisto slovenskega gospodarstva, državni uradnik z Modre zavarovalnice Borut Jamnik. Gregor Golobič, Franci Zavrl in Bojan Petan, katerim je Jamnik že zdavnaj prevzel njihovo omrežje in jih spravil na rob propada. Ob tem jih je popolnoma in povsem obobužal so v bistvu dejanski zmagovalci nedeljskih volitev. Naredili so le tisto, kar znajo najbolje v Sloveniji. To je marketing, postavljanje medijske strategije in ustvariti koncept zmagati v posamezni volilni kampanji. A od vsega plena ne bodo imeli nič.  Ostanki starih struktur okrog službe državne varnosti t.i. koroška veja je naveza z ostarelim simbolom Janezem Zemljaričem na čelu. Ta struktura, ki je še vedno ena najmočnejših v državi, kjer so vsi vnuki, pravnuki in široka mreža ostankov službe državne varnosti vključeni. Zemljaričeva struktura poleg mreže obvladuje še znatna sredstva tako doma kot v tujini s t.i. črnimi fondi bivšega režima. Tudi to omrežje je obalna struja preko Boruta Jamnika v zadnjih petnajstih letih vseskozi dodobra zdelalo do te mere, da se še komaj držijo nad vodo. Oni so namreč prispevali levji delež glasov, ki so nasedli za njih hipnotičnemu zgodovinskemu sloganu SvoboDA, ki jih zdaj tjavleče v dokončni propad. Tretji namišljeni zmagovalec je sam Robert Golob. Le ta je kot umetno ustvarjeni simbol dobil 41 poslanskih mest in bil prav tako izigran s strani Jamnika, ko je ta preko aktualne vladajoče strukture poskrbel, da mu mandata na GEN-I niso podaljšali. Nato pa ga v volilnem boju nastavil kot maskoto Gibanje Svoboda kot neki Vučko iz sarajevskih zimskih olimpijskih iger. Golob še vedno misli. A je v celotni igri še najbolj pogrešljiv. Stara strukture so dale vedeti, da imajo za Goloba pripravljeni mnogo hujši material kot so bile razkrite afere v zadnjih dneh. Žal bo Golob v kratkem tako zasut z aferami, da bo moral odstopiti in morda še kaj hujšega. Vse to je spet zakuhal Borut Jamnik, ki je na koncu preko Boruta Petka do sedaj nategnil in izigral trenutnega predsednika vlade. Dlje, ko bo trajala saga, večje možnosti ima za zmago Jamnik. Naj se vsak zamisli, kako naj ukrepa. 

V našem mediju smo že večkrat razkrili, da poteka t.i. državljanjska vojna med strukturami starih obveščevalnih sil iz poslovnega kroga Janeza Zemljariča in obalnimi samodržci z operativcem Borutom Jamnikom. Dobili smo tudi informacije, da so v kontaktih po nedeljskem volilnem večeru ves čas Jamnik, Gregor Golobič in tudi nekdanji predsednik države Milan Kučan.


				Janez Zemljarič, Zoran Janković, Robert Golob, Boru Jamnik in Milan Kučan. (Foto: Posnetek zaslona- Demokracija, Žurnal 24, Gen-I in youtube)			Janez Zemljarič, Zoran Janković, Robert Golob, Borut Jamnik in Milan Kučan. (Foto: Posnetek zaslona- Demokracija, Žurnal 24, Gen-I in youtube)

Nihče izmed njih si ne želi, da bi bil Golob bodoči predsednik vlade, saj vedo, da so kupili mačka v žaklju. Morebitni bodoči predsednik vlade si zelo domišlja, da mu je padla sekira v med in misli, da bo z aktiviranjem propadlih strank KUL-a pomiril vse kapitalske interese vzporednega mehanizma.

Ja, nikoli se ne gre za bitko med t.i. levimi in desnimi, črnimi in rdečimi, saj je pomembno le, kdo ima nadzor nad pretokom denarja. Vsi vedo, kako je v času vladanivine na Istrabenz investicijski inženiring, Istrabenz Gorenje in kasneje v GEN-I bil Golob le izvajalec parkrišč cash flowa (denarnega toka) za kapitalske interese gospodarskih obalnih samodržcev. Z napovedjo Golobovega kandidata za ministra za zdravje se sluti, da so prvi zakulisni zmagovalci stare obveščevalne strukture Janeza Zemljariča. Enako so dale vedeti, da je pogoj za obstoj nove morebitne leveosredinske vlade imeti nadzor nad ministrstvom za notranje zadeve.

Za prvega osmoljenca po nedeljskem volilnem večeru je veljal kar sam Borut Jamnik, a je z intervencijo pri Urošu Slaku ( v povolilni oddaji so poleg treh predsednikov bodoče leve koalicije nastopila tudi sindikalista Branimir Štrukelj in Lidija Jerkič) že saniral začetni slab položaj. Golob pa misli, da bo z vključitvijo poražencev volitev na levi sredini imel mir pred medijskimi napadi, a se krepko moti.

Neprijetni posnetki, pogodbe, bančni računi bodo hitro udarile v javnost, če ne bo plesal po notah obveščevalnega vzporednega mehanizma. 


				Franci Zavrl. (Foto: Sta)			Franci Zavrl. (Foto: Sta)

Kdo bo izmed ugrabiteljev države bo veliki poraženec letošnjih parlamentarnih volitev?

Praznik demokracije se je po več mesečnih volilnih bojih med dvaindvajsetimi strankami zaključil v poznih nedeljskih nočnih urah. Ne glede na odličen rezultat zmagovalne stranke Gibanje Svoboda se je igra ponovno komaj dobro začela. Na prvi pogled se zdi, da bi lahko dobili stabilno levosredinsko vlado z 54 glasovi podpore v državnem zboru. Po tem sodeč bi lahko oddelali celotni mandat ter se na ponovne volitve odpravili leta 2026. 

Vendar je ena zgodbica levo/desno mainstremovske javnosti, popolnoma nekaj drugega, kaj se dejansko dogaja na terenu. Sedaj vam bomo predstavili vsa znana dejstva, o katerih nihče ne govori, a se dejansko to dogaja.

Vsi so pričakovali, da bosta Gibanje Svoboda in SDS prejela med 25 do 30 sedežev v novi sestavi državnega zbora. Tukaj je svojo priložnost videl povratnik na slovenski politični parket Zoran Janković. Ni naključje, da je povolilno zabavo po poročanju Nova24tv in naših več različnih virov bil plačnik zabave v štabu Gibanje Svobode Čeferinov nogometni operativec, predsednik NZS Radenko Mijatović. Po razglasitvi uradnih rezultatov je Janković hitro spoznal, da za njega ostaja samo Ljubljana, ne pa odločanje na Gregorčičevi. Ena izmed dejanskih najbolj ugodnih opcij je bila in se je pričakovalo, da nobene izmed GS ali SDS ne bi morala sestaviti celovite levo oz. desnosredinske vlade. 

Sedaj na prvi pogled kaže, da se bo v rekordnem času sestavila nova levosredinska vlada in bo s tem odgovorila na učinkovito delovanje sedanje desnosredinske vlade. Morebitni novopečeni predsednik vlade dr. Robert Golob pa je dejal, da bo v njihovi vladi sodelovali tako predstavniki poraženih levosredinskih strank na nedeljskih volitvah in predstavniki civilne družbe. Kaj pa vemo, mogoče pa bo Nika Kovač prevzela kakšno ministrstvo ali pa mesto državne sekretarke? Lahko bomo priča, da se ustanovi ministrstvo za svobodo in civilno družbo. Nič, gremo nazaj resni tematiki. Kaj so sladke težave, da se nova levosredinska vlada spet sesuje kot hišica iz kart?

Po besedah Bojana Požarja so glavni zakulisni zmagovalci Aleksander Čeferin, Drago Kos in Borut Jamnik. Potrebno je vedeti, da je bil državni uradnik z Modre zavarovalnice v nedeljskem večeru v resnici eden izmed osrednjih osmoljencev letošnjih volitev. Kje se to opazi? Prihajajoči minister zdravje in njegovi novi najožji sodelavci spadajo milje poslovnega kroga nekdanjih obveščevalnih služb pod vodstvom Janeza Zemljariča.


				Zoran Janković je spet spoznal, da je njegovo mesto v mestni hiši v Ljubljani, ne pa v prostorih Gregorčičeve. Janez Zemljarič in Zoran Jankovič. (Foto: STA)

Zoran Janković je spet spoznal, da je njegovo mesto v mestni hiši v Ljubljani, ne pa v prostorih Gregorčičeve. Janez Zemljarič in Zoran Jankovič. (Foto: STA)

Enako želijo obveščevalci nekdanje državne varnosti in SOVE na ministrsvo za notranje zadeve inšalirati obalna obveščevalca iz miljeja lastnika časopisne hiše Dnevnik Bojana Petana. Potrebno je vedeti, da sta se Jamnik in Petan srečala kot manjša lastnika Elektro Ljubljane pod vodstom vodje volilnega štaba Golobove Gibanje Svobode, Adreja Ribiča. Podobno je Nova24tv razkrila, da sta bila v preteklosti poslovno povezana Ribič in Petanov dežurni ustvarjalec javnega mnenja, posrednik med Jamnikovimi ljudmi in starimi strukturami Nikola Damjanič. Tokrat Bojan Petan in še en zakulisni zmagovalec Gregor Golobič se ne bosta pustila naplahtati Jamniku, kot se je to zgodovilo ob razpadu Šarčeve vlade. A nikoli ne veš, na tranzicijski levici so šli osli v podobi "new face" slovenske politike že večkrat na led. 

V notranjih strukturah stranke zmagovalcev volitev so že izoblikovane struje pod vplivom Boruta Jamnika, starih poslovnih struktur povezanih z obalnimi obveščevalci ( Zemljarič, Janković, Selan, Bonanza) in poslovni odvetniški krog Aleksandra Čeferina. To vedo tudi bodoči koalicijski partnerji morebitne prihajajoče levosredinske vlade. Za njihovo mirovanje pa je odgovoren predvsem prvi predsednik samostojne Slovenije Milan Kučan.

Predvsem stare strukture vedo, da ne smejo dopustiti, da bo Jamnik spet lahko počel svoj politični modus operandi kot je sedaj storil že smetiščnim novim obrazom v preteklosti. To bi naj bila naloga Draga Kosa, saj osebno Jamnika ne prenese in bi se znebil mefističnega državljana Kane slovenskega gospodarstva ob prvi priložnosti.

Stare obveščevalne strukture že dale vedeti Skype političnemu povratniku Robertu Golobu, da se naj ne zanaša na nasvete Jamnika, saj bosanski posnetek ni edini, ki obstaja o Golobovih dogodivščinah doma in v tujini ( romunski bančni računi, sumljivi črnogorski posli s kosovskim veleposlanikom na Hrvaškem Martinom Berishajem). Kosovski mediji pa so eksplodirali ob zadnji razkriti aferi, v kateri se je znašel Berishaj. Sam pa je poslovno povezan predvsem s strukturami vzporednega mehanizam, ne glede, da ga želijo prikazati kot nekdanjega velikega podpornika predsednika SDS Janeza Janše.


				Ali bodo Socialni demokrati po zgodovinskem in političnem katastrofalnem porazu spoznali, da je čas, da se uprejo politiki vzporednega mehanizma? (Foto: STA)			Ali bodo Socialni demokrati po zgodovinskem in političnem katastrofalnem porazu spoznali, da je čas, da se uprejo politiki vzporednega mehanizma? (Foto: STA)

Ali bo Borotu Jamniku ponovno uspelo?

Robert Golob je navajen, da je igral šefa zadnjih šestnajst let v slovenski energetiki z energetsko poslovno hobotnico GEN-I. A prihajajoči novopečeni predsednik slovenske vlade ne ve, da se za njega igra ne spremeni. Prej je bil le eden izmed njih, sedaj bo tisti, ki si želi deliti. Vsakemu enkrat pade sekira v med. To se je zgodilo Golobu. A v oddaji pri Urošu Slaku so že Golob, Fajonova in Mesec že poslušali mašo sindikalnih želja s strani Lidije Jerkič in Branimira Štruklja. Jamnikova poteza, da je na televzijo svojih hudih nasprotnikov pripeljal Štruklja in Jerkičevo pomeni, da postavlja svoje operativce korak za korakom na šahovnico.

Je tudi prvi dokaz, da je družina Kos izpadla iz igre. Dajejo jim tudi vedeti in naj niti ne pomišljajo, da bi sedanja podpredsednica stranke Marta Kos sploh pomislila na mesto predsednice vlade. Mogoče se lahko jeseni preizkusi na predsedneških volitvah. Mogoče pa bodo za tolažilno nagrado Draga Kosa postavili v eno izmed represevnih in obveščevalnih organov v naši državi. 

To pa pomeni le, da se nam obeta pestrih 45 dni, da nastane morebitna leva vlada. Kdor misli, da je bil Martin Berishaj in bosanski posnetek zadnji obremenilni dokazi in posnetki, se krepko moti. To je izkoristila stara struktura in uporabila modus operandi posnetkov o Golobu. Prav to morebitni novi predsednik vlade dobro ve. Posnetkov je vsaj 5 ali več so nam potrdili obveščevalni viri iz tujine. Takrat bo razkrit del balkanskega energetskega mehanizma, v katerem je igral osrednjo vlogo dr. Robert Golob s svojo energetsko hobotnico GEN-I.  

Ob burnem boju se zdi, da bo v tokratni bitki res na koncu najkrajšo potegnil prav Borut Jamnik. Mogoče ima koroška obveščevalna struja z Zemljaričem res škarje in platno v obveščevalnih službah in predvsem dr. Roberta Goloba.

Po drugi strani pa vedo, da bo Golob prej prisluhnil svojemu znancu iz Dunajske 119 v Ljubljani, državnemu uradnike z Modre zavarovalnice Borutu Jamniku. Kljub temu, da Jamnik Golobu nastavlja mino za mino enostavno morebitni novopečeni predsednik vlade tega ne ugotovi. Nič zato, to je njegov problem. 


				Robert Golob veruje, da je zmagovalec. (Foto: Sta)			Robert Golob veruje, da je zmagovalec. (Foto: Sta)

Zakaj lahko Borut Jamnik izkoristi moralno politično ponižane Socialne demokrate in ranjenega medijskega tajkuna Martina Odlazka za dosego svojih ciljev?

Za Jamnika se ve, da ima svoje operativce razporejene po celotnem političnem polu. Spomnite se, kako je nastala sedanja Janševa vlada. Preprosto, Bojan Petan in Gregor Golobič sta za vikend prepričala Marjana Šarca, da ponudi odstop. Po drugi strani pa so Jamnikovi operativci v SMC in DeSUS poskrbeli, da so se pridružili Janševi vladi in povzročili gnev osrednjih medijev, nevladne družbe z miselnostjo levice in leve politične opozicije KUL.  

A Jamnik ima za oblikovanje nove sredinske vlade med Socialnimi demokrati in Slovensko demokratsko stranko skupaj z Novo Slovenijo in morebitnimi Svobodnimi odpadniki več adutov v svojih rokah.

Prva je šibka medijska pozicija medijskega imperija v lasti družinskih članov in sorodnikov Martina Odlazka. Ob tem mu je pričel še močno škripati smetarski posel zaradi sprejete nove okoljske zakonodaje v državnem zboru. Za Martina Odlazka je tudi slaba novica, da bo DUTB odprodal njegov delež v družbi v Salamon.

To je osrednja šibka točka Socialnih demokratov. Si predstavljate, da bi se v štiridesetih dneh oblikovala nova levosredinska vlada, v tem trenutku pa bi jim šel po zlu Odlazkov medijski imperij.

Vsak prihajajoči razkriti obremenjajoči posnetki, pogodbe in ostali dokumenti o balkanski energetski hobotnici bo vedno bolj vplivalo na psiho in moralno presojo posameznih članov svežih političnih obrazov v slovenskem političnem prostoru.

Kdor misli, da je z lahkoto nadzorovati enainštirideset nestabilnih, različnih karakternih posameznikov z različnih koncev Slovenije se krepko moti. Jamniku je najmanj, da bi enajst poslancev še pred pričetkom nove vlade pristalih pri Socialnih demokratih. Poleg tega bi morali Socialni demokrati še požreti, da se bodo vsi do njih vedli ter jih imeli za politične in moralne poražence letošnjih parlamentarnih volitvah. Predvsem na račun tega, da želi Golob v parlamentu imeti v vladi preostale politične poražence levega pola in predstavnike civilne družbe.

V tej enačbi bi tako Socialnim demokratom in Martinu Odlazku ustrezalo, da se izgovorijo na zgodovinsko dosežen najslabši rezultat in da bodo sodelovali s Slovensko demokratsko stranko. Z lahkoto bodo prodali zgodbo, da bodo največja opozicijska stranka v Janševi vladni koaliciji. Nižje Socialni demokrati več ne morejo pasti. Odlazek bi moral v najslabšem primeru le zapreti denarno pipico svojo raziskovalni novinarski trojki.

Mogoče se bo trojka ponovno vrnila na Siol, saj je po besedah Bojana Požarja za novega šefa Telekoma predviden Žiga Debeljak, nekdanji predsednik uprave Mercatorja in dolgoletni višji zaposleni v Gorenju. To napoveduje že na prvo popuščanje Jamniku. Ne bi nas čudilo, da bi državni uradnik z Modre zavarovalnice vrnil na mesto predsednika nadzornega sveta državnega telekomunikacijskega velikana.

Socialni demokrati so res v šibkem položaju, saj morajo izpolniti vse želje ugrabiteljev države. Vendar bi v drugi možnosti imeli večjo politično moč za uresničevanje svojih političnih zahtev. To se bo zgodilo, če se bo Jamnik odločil, da bo Levico raje žrtvoval za opozicijo.

V najslabšem položaju se lahko sestavi tehnična vlada med  SDS, SD, Nova Slovenija in enajstimi odpadniki iz Gibanje svoboda in se bodo slovenski državljani ponovno ob predsedniških ali lokalnih volitvah podali še na ene predčasne volitve.

To je Jamnikov scenarij, s katero bi spet ponižal stare koroške obveščevalne strukture Janeza Zemljariča. Poleg tega strukture bivšega režima z miselnostjo vzporednega mehanizma vedo, da ima obalni deček s pomočjo obalnih samodržcev rdeče OBALE nadzoruje vrhovno sodišče, odvetniško zbornico Slovenije, Sodni svet in NPU.


				Borut Jamnik in Milan Kučan. Tokrat na nasprotnih bregovih za delitev povolilnega plena. (Foto: STA)			Borut Jamnik in Milan Kučan. Tokrat na nasprotnih bregovih za delitev povolilnega plena. (Foto: STA)

Sedaj veste, zakaj mefistični državljan Kane slovenskega gospodarstva noče s svojimi posebnimi operativci izpustiti lovk iz slovenskega gospodarstva. O novi vladi bo odločal Borut Jamnik. Ob novih minah, ki bo nastavljal Robertu Golobu med jedjem škampom na Dunajski 119, bosta Levica in SD pričeli zahtevati, da mora Gibanje Svoboda predlagati novega mandatarja, to pa ne bo možno zaradi osebnega karakterja dr. Roberta Goloba. Nič, ne bodite presenečeni, če se bo ponovila zgodba Jankoviča iz leta 2011.  


				Gregor Golobič. V ozadju Katarina Kresal. (Foto: Sta)			Gregor Golobič. V ozadju Katarina Kresal. (Foto: Sta)

Stare strukture so popolnoma brez denarja in rabijo "svobodno vlado" za "svobodne posle" vzporednega mehanizma. Jamniku ustreza nova desno-levo sredinska vlada zaradi stabilnosti svojega omrežja.

V času sedanje vlade sta se zgodila dva posla, s katero so na lepe oči napolnili malho strukturam obalnih samodržcev ter operativci razdeljevanja oglaševalskega denarja. Tukaj osrednjo vlogo igrata Darko Klarič in Franci Zavrl. Nekdanji dolgoletni kralj iz Pristopa je kljub odlično opravljeni nalogi v pojavljanju Goloba v javnosti ostal praznih rok in bo opravljal dozdajšnja opravila. Podpisan Klaričev posel s SŽ je Zavrlu zagotovil finančno varnost v letošnji volilni kampanji.

V enem naših člankov smo predstavili t.i. omrežje oglaševalskega vzporednega mehanizma. Glavno vlogo je tokrat za novega izbranca opravili dvojec Franci Zavrl in Darko Klarič s pomočjo Petanovih obalnih obveščevalcev. Zakaj se je dopustilo, da bodo Slovenske železnice dovolile dovoljenje, da za v prihodnjih letih plačajo kupnino v višini 30 milijonov. Do potrebnega kapitala so prišli tudi Martin Odlazek in obalni gospodarski samodržci. To v poslu vreden dveh milijonov evrov, ko so prodali svojo stavbo italijanski narodnostni skupnosti, kjer je bilo uredništvo Primorskih novic, še enega pomembnega obalnega igralca. Ob tem za Klariča moramo omeniti, da je eden ključnih zvodov za opravljanja delitve oglaševalskega denarja za slovenske medije. Tukaj bo prva morebiti spet izstavila račun raziskovalna trojka. 

Ob koncu so v igri še Čeferinovi nogometni fantje ( Radenko Mijatović) in ljubljanski župan Zoran Janković. Tukaj se zanaša na Čeferina, kjer bi prav Urška Klakočar Zupančič naj bila dejansko orožje predsednika Uefe proti nadležni desnici, ki le vrta v njegovo neprijetno poslovno preteklost.


				Robert Golob in Aleksander Čeferin. (Foto: STA)

Robert Golob in Aleksander Čeferin. (Foto: STA)

Kdor misli, da je bil Martin Berishaj in bosanski posnetek zadnji obremenilni dokazi in posnetki, se krepko moti. To je izkoristila stara struktura in uporabila modus operandi posnetkov o Golobu. Prav to morebitni novi predsednik vlade dobro ve.

Borut Jamnik ima ob vseh enačbah v sedanji bitki najmočnejše adute v svojih rokah. Kakšno vlado bo postavil, bomo videli v kratkem. O tem v zadnjem desetletju niso nikoli odločili slovenski volilci na vsakokratnih parlamentarnih volitvah. Tudi tokrat niso. Glavno je, da bodo slovenski državljani po "dveh letih mučnega janšističnega fašizma" doživeli "Golobovo SvoboDO." Jp, pa naj bo SVOBODA! 

Luka Perš

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 3. Jul 2024 at 16:34

259 ogledov

Dvajset mladoletnih deklet obtožilo "laganega muzičarja" Challeta Saleta "neprimernega obnašanja"? Challe Salle vse ZANIKA!!!
Znani slovenski glasbenik Challe Salle je ostro zanikal vse obtožbe na svoj račun. Trdi, da je on sam žrtev izmišljenih obtožb in je že podal kazenske ovadbe proti osebam, ki so ga blatile v preteklosti. Televizija Slovenija pa je poročala, da naj bi se eni izmed domnevnih žrtev javilo že dvajset deklet, ki so bile žrtve neprimernega obnašanja znanega slovenskega glasbenika.Verjetno si slovenski glasbenik oziroma "najbolj poslušan hip hoper" v Sloveniji Challe Salle ni mislil, da se bo znašel v središču dogajanja v slovenski javnosti. A kot mi sedaj opazujemo zadevo, si je za vse kriv popolnoma sam. Če tega ne bi storil Zlatko, pa bi kdo drug iz slovenske rep scene poslal podobno glasbeno darilo Saletu. Vse to si je Sale zaslužil zaradi lastnega napuha in samohvale. Kazen je prišla v podobi Zlatkota komada Klepec laže, ki je dosegel skoraj že 700 tisoč ogledov!Mi se ne mislimo ukvarjati z Zlatkotovo preteklostjo. Do njega smo bili tudi sami večkrat kritični, a tokrat je bil prav Zlatkotov komad tisti duh, ki je ušel s steklenice. Verjetno je to prvič v zgodovini Slovenije, da bi en glasbeni komad dosegel takšen medijski odmev v slovenski javnosti. Tako se je nekaj dni po objavi komada oglasilo nekaj deklet, ki so imele z "laganim hip hop muzičarjem" Saletom podobne izkušnje kot jih je v komadu Klepec laže opisoval Zlatko. Po poročanju TV Slovenija bi naj bilo takšnih deklet najmanj dvajset. Ker tokrat 8. marec ni ponovil podobne napake kot v zadevi Smodej lahko v kratkem pričakujemo pričevanja domnevnih žrtev "neprimernega obnašanja" Challeta Saleta.Slovenski glasbenik Challe Salle. (Foto: Posnetek zaslona-Facebook Instagram Google Challe Salle)Vse obtožbe na svoj račun ostro zanika osrednji akter zgodbe Challe Salle. Trdi, da je le žrtev izmišljenih govoric proti katerim je že podal ustrezne kazenske ovadbe. Zdaj pa se je "lagani ljubitelj Severine" odločil, da bo vrnil udarec in pripravil glasbeni komad o Zlatku. Bomo videli. Vendar bi sam svetoval Saletu, da se tega raje naj ne loti. Ker se bo hitro pojavili komadi Klepec laže 2,3,4 itd... Salle, premisli.Luka Perš

Wed, 3. Jul 2024 at 16:34

74 ogledov

Dvajset mladoletnih deklet obtožilo "laganega muzičarja" Challeta Saleta "neprimernega obnašanja"? Challe Salle vse ZANIKA!!!
Znani slovenski glasbenik Challe Salle je ostro zanikal vse obtožbe na svoj račun. Trdi, da je on sam žrtev izmišljenih obtožb in je že podal kazenske ovadbe proti osebam, ki so ga blatile v preteklosti. Televizija Slovenija pa je poročala, da naj bi se eni izmed domnevnih žrtev javilo že dvajset deklet, ki so bile žrtve neprimernega obnašanja znanega slovenskega glasbenika.Verjetno si slovenski glasbenik oziroma "najbolj poslušan hip hoper" v Sloveniji Challe Salle ni mislil, da se bo znašel v središču dogajanja v slovenski javnosti. A kot mi sedaj opazujemo zadevo, si je za vse kriv popolnoma sam. Če tega ne bi storil Zlatko, pa bi kdo drug iz slovenske rep scene poslal podobno glasbeno darilo Saletu. Vse to si je Sale zaslužil zaradi lastnega napuha in samohvale. Kazen je prišla v podobi Zlatkota komada Klepec laže, ki je dosegel skoraj že 700 tisoč ogledov!Mi se ne mislimo ukvarjati z Zlatkotovo preteklostjo. Do njega smo bili tudi sami večkrat kritični, a tokrat je bil prav Zlatkotov komad tisti duh, ki je ušel s steklenice. Verjetno je to prvič v zgodovini Slovenije, da bi en glasbeni komad dosegel takšen medijski odmev v slovenski javnosti. Tako se je nekaj dni po objavi komada oglasilo nekaj deklet, ki so imele z "laganim hip hop muzičarjem" Saletom podobne izkušnje kot jih je v komadu Klepec laže opisoval Zlatko. Po poročanju TV Slovenija bi naj bilo takšnih deklet najmanj dvajset. Ker tokrat 8. marec ni ponovil podobne napake kot v zadevi Smodej lahko v kratkem pričakujemo pričevanja domnevnih žrtev "neprimernega obnašanja" Challeta Saleta.Slovenski glasbenik Challe Salle. (Foto: Posnetek zaslona-Facebook Instagram Google Challe Salle)Vse obtožbe na svoj račun ostro zanika osrednji akter zgodbe Challe Salle. Trdi, da je le žrtev izmišljenih govoric proti katerim je že podal ustrezne kazenske ovadbe. Zdaj pa se je "lagani ljubitelj Severine" odločil, da bo vrnil udarec in pripravil glasbeni komad o Zlatku. Bomo videli. Vendar bi sam svetoval Saletu, da se tega raje naj ne loti. Ker se bo hitro pojavili komadi Klepec laže 2,3,4 itd... Salle, premisli.Luka Perš

Fri, 28. Jun 2024 at 14:24

1680 ogledov

ŠKANDAL LETA NA SLOVENSKI ESTRADNI SCENI ! ALI so ZLATKO IN ?TELESNO ZLORABLJENA MLADOLETNA DEKLETA? UNIČILE CHALLETA SALETA?
Ali se je zaradi spora med glasbenima izvajlcema Zlatkom in Challetom Saletom razkril nov škandal na slovenski estradni glasbeni sceni? Nekdanja mladoletna spremljevalna pevka v ekipi Challeta Saleta je izrekla nekaj hudih obtožb na znanega slovenskega "lagano" glasbenega izvajalca.Ana Vida Resnik je na omrežju Instagram delila svoje izkušnje s slovenskim glasbenim izvajalcem Challetom Saletom. Sami pa si ustvarite mnenje, ali Resnikova govori resnico ali ne. Challe Sale je vse navedbe zanikal in povedal, da je v preteklosti njegova ekipa vlagala kazenske ovadbe in tožbe proti osebam, ki so jih javno obrekovali. Ana Vidia Resnik je napisala sledeče besedilo:Foto: Posnetek zaslona Instagram Ane Vide Resnik. Tokrat za spremembo od afere Smodej so se "zelo hitro odzvale" punce iz zavoda 8.marec. Hitro se je oglasilo še nekaj deklet, ki obljubljajo o podobnih izkušnjah s Challe Saletom kot jih je doživljala Ana Vida Resnik. Foto: Posnetek zaslona-Instagram Ana Vida Resnikhttps://www.youtube.com/watch?v=tbkhkpRAeCYZakaj so se punce opogumile, da so pripravljene javno govoriti o temni življenjski plati hip hoperja Challeta Saleta? Jebiga, Challe, kaj pa "lagano" gobcaš o Zlatkotu pri Petru Martiču. Sam si kriv, jebiga!Luka Perš

Fri, 28. Jun 2024 at 14:24

359 ogledov

ŠKANDAL LETA NA SLOVENSKI ESTRADNI SCENI ! ALI so ZLATKO IN ?TELESNO ZLORABLJENA MLADOLETNA DEKLETA? UNIČILE CHALLETA SALETA?
Ali se je zaradi spora med glasbenima izvajlcema Zlatkom in Challetom Saletom razkril nov škandal na slovenski estradni glasbeni sceni? Nekdanja mladoletna spremljevalna pevka v ekipi Challeta Saleta je izrekla nekaj hudih obtožb na znanega slovenskega "lagano" glasbenega izvajalca.Ana Vida Resnik je na omrežju Instagram delila svoje izkušnje s slovenskim glasbenim izvajalcem Challetom Saletom. Sami pa si ustvarite mnenje, ali Resnikova govori resnico ali ne. Challe Sale je vse navedbe zanikal in povedal, da je v preteklosti njegova ekipa vlagala kazenske ovadbe in tožbe proti osebam, ki so jih javno obrekovali. Ana Vidia Resnik je napisala sledeče besedilo:Foto: Posnetek zaslona Instagram Ane Vide Resnik. Tokrat za spremembo od afere Smodej so se "zelo hitro odzvale" punce iz zavoda 8.marec. Hitro se je oglasilo še nekaj deklet, ki obljubljajo o podobnih izkušnjah s Challe Saletom kot jih je doživljala Ana Vida Resnik. Foto: Posnetek zaslona-Instagram Ana Vida Resnikhttps://www.youtube.com/watch?v=tbkhkpRAeCYZakaj so se punce opogumile, da so pripravljene javno govoriti o temni življenjski plati hip hoperja Challeta Saleta? Jebiga, Challe, kaj pa "lagano" gobcaš o Zlatkotu pri Petru Martiču. Sam si kriv, jebiga!Luka Perš

Wed, 26. Jun 2024 at 16:43

3701 ogledov

Nepremičninska podrtija: Kaj je to INTERNA REVIZIJA ? SE JE DOMINIKA ŠE ENKRAT IZKAZALA ZA PRAVNO DILETANTKO?!
Televenola nepremičninska podrtija ne preseneča z nadaljnimi dogodki. Dogaja se točno tako, kot smo v naših člankih o spornem nakupu stavbe na Litijski 51 v Ljubljani s strani ministrstva za pravosodje pod vodstvom takratne, sedaj že nekdanje pravosodne ministrice dr. Dominike Švarc Pipan. Zdaj so se v javnosti pojavile informacije o osnutku revizijskega poročila Službe za notranjo revizijo ministrstva za pravosodje. Naslednica Švarc-Pipan, Andreja Katič pa je napovedala, da bo poročilo objavljeno še ta teden in da je poročilo odstopila tako tožilstvu kot policijji. Kot so poročali "resni večinski mediji" je poročilo močno obrenilo sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, aktualnega podpredsednika vlade in finančnega ministra dr. Klemna Boštjančiča in Dominiko Švarc Pipan. Če ste natančno prebrali odgovore vseh vpletenih ste lahko opazili, da so hoteli celotno zadevo zapakirati kot politični napad na njih osebno. Kaj sploh je interna revizija, ki jo je izvedla Služba za notranjo revizijo kot samotostojni neodvisni organ v sestavi ministrstva za pravosodje. To ni kar tako neka revizija. interna revizija je sestavni del ministrstva. in upravlja delo kontrole znotraj ministrstva. Izsledki interne revizije se predložijo predstojniku urada, direktorata ali kabinetu ministra. Ti lahko nato podajajo pripombe in določijo ukrepe za odpravo eventualnih pomanjkljivosti. Ugotovitve revizije se zaposlene na ministrstvih ne seznanja. Interna revizija je podlaga za imenovanje neodvisne eksterne revizije. Pri svojem delu povabi vpletene strani k dajanju pripomb. Zato sklicevanje, da gre za politično vodeno zadevo je NAVADNA FARSA!!!! in NEPOZNAVANJE ORGANIZACIJSKEGA USTROJA MINISTRSTEV ali NORČEVANJE JAVNOSTI ter DOBESEDNO LAŽEŠ SLOVENSKI JAVNOSTI V OBRAZ!!!! Od premiera se pričakuje poznavanje te organizacijske oblike, ki deluje horizontalno in neodvisno na nivoju ministrstev in neodvisno. To so v resnici stalni dolgoletni uradniki. Stalna sestava ministrstva. Ne glede, katera vlada zmaga. Jp, vrhunska pravna strokovanjakinja z mednarodnimi pravnimi referencami Dominika Švarc Pipan se je spet dokazala v poznavanju "pravne teorije". Kot že ničkolikokrat.Po malce daljšem medijskem zatišju spet spremljamo napenjanje medijskih, političnih, tožilskih in policijskih igric v zadevi Nepremičninska podrtija med hirajočimi operativci omrežja Komandos in akterji operativcev kroga grobarjev slovenskih politikov in gospodarstvenikov vseh ideoloških barv. Na kratko povedano, Komandose sestavlja manjša skupina operativcev povezanih s podjetjem Splošna plovba Portorož, za njihovo mlajšo hčerinsko obalno podružnico pa jo sestavlja akterji operativnega kroga nekdanjega dolgoletnega direktorja Luke Koper Bruna Koreliča in operativni ožji krog trenutnega predsednika državne SID banke Boruta Jamnika. Že večkrat smo napisali, da je bil neformalni vodja operativcev ladjarja s Portoroža Aldo Krejačič, ki je preminil v letu 2023 in NOBEN MEDIJ MU NI PEL HVALNIC! Zelo čudno! Poleg Krejačiča so za dolgoletno ravnovesje sil znotraj policije, tožilstva, sodstva, športa, zdravstva skrbeli Janez Zemljarič, Janez Kocijančič in Borut Šuklje. Po smrti vseh štirih sedaj dobesedno v živo spremljamo implozijski boj med ostanki hirajočega omrežja Komandos ( o tem so pisale Finance v letu 2007) in hčerinsko družbo omrežje Komandos, ki dejansko vsaj od leta 2008 počasi ugrabljala Slovenijo, po letu 2015 pa je prevzela večina nadzorov nad "neodvisnimi državnimi institucijami, delom policije (hčerinska družba NPU), delom finančnega ministrtva ( del obveščevalnega finančnega organa Urad za preprečevanje pranje denarja), dobršen del večinskih medijev, del Finančne uprave Republike Slovenije ( vodje davčnih izpostav, nikoli zamenjani višji uslužbenci znotraj FURS) itd.... Foto: Prava.siKaj je to INTERNA REVIZIJA? Ali se je vrhunska pravna strokovnjakinja z mednarodnimi referencami Dominika Švarc Pipan izkazala za pravno diletantko?Prvi je izsledke interne revizije notranje revizorkske službe ministrstva za pravosodje objavil medij Preiskovalno. Čudno, nobenega večjega odziva v slovenskih "večinskih resnih" medijev. Dokler niso vsi na 3 4 HOP OBALA na poziv POP TV začeli množično poročati o domnevnih izsledkih interne revizije. V njih so se kot ključni krivci razkrili finančni minister dr. Klemen Boštjančič, predsednik vlade dr. Robert Golob in nekdanja pravosodna ministrica dr. Dominika Švarc Pipan. Ne pozabite, Švarc Pipan zelo rada izpostavlja svoje mednarodne pravne izkušnje. Vsaj od take vrhunske pravne strokovnjakinje bi pričakovali, da vsaj ve osnove, kaj sploh je interna revizija.Kaj je interna revizija znotraj ministrstev oziroma pristojna Služba za notranjo revizijo na ministrstvu za pravosodje?Za interno revizijo znotraj pravosodnega ministrstva skrbi organ Služba za notranjo revizijo z vodjo Suzana Hötzl. Na spletni strani si lahko o pristojnosti Službe za notranjo revizijo preberete sledeče:"V Službi za notranjo revizijo smo pristojni za neodvisno preverjanje sistemov finančnega poslovodenja z namenom zagotavljanja spoštovanja načel zakonitosti, preglednosti, učinkovitosti, uspešnosti in gospodarnosti pri delovanju ministrstva. V službi pripravljamo revizijske analize tveganosti vseh notranjih organizacijskih enot ministrstva, organa v sestavi in javnega zavoda Študijski center za narodno spravo (ŠCNR) ter pripravljamo strateške načrte dela službe, s katerimi se vse zgoraj navedene enote razvrstijo po ocenjeni tveganosti in časovno umestijo v revizijski cikel petih let z namenom rednega (periodičnega) revidiranja vseh enot glede na razpoložljive vire službe v tem obdobju.V službi izvajamo redne in izredne notranje revizije ministrstva, organa v sestavi in ŠČNR z namenom dajanja zagotovil predstojniku ministrstva kot odgovorni osebi o stopnji ustreznosti oziroma zadovoljivosti obstoja in delovanja sistema notranjih kontrol v okviru notranjega kontrolnega okolja, ki ga s svojo dejavnostjo pokriva služba, hkrati pa vseskozi sodelujemo z zunanjimi nadzornimi institucijam."Da vam prevedemo v bolj razumljiv jezik to v praksi pomeni, da revizija ne pozna politike. Še enkrat, kaj se je v resnici zgodilo. Goloba, Boštjančiča in Švarc-Pipan ne bo rešil noben piarovski odgovor.Foto: Prava.siRevizor ima uradno licenco za za svoje delo. Točno se ve kako se lahko sredstva prenašajo! Samo z rebalansom proračuna! Jebiga, ko je enkrat proračun sprejet je to fiksno. PIKA! Kaj je najhuje, omenjena trojica najbolj odgovornih je sredstva za Litijsko nakazala iz rezerv! To je popolnoma nesprejemljivo. PIKA!Oni so zelo dobro vedeli, da tega denarja v proračunu ni bilo in da ni bil predviden za nakup nepremičninske podrtije na Litijski 51 v Ljubljani. V celotni zadevi se postavi vprašanje Švarc Pipan, Boštjančiču in Golobu "ali ima revizor licenco"? Če jo ima, nimamo kaj več debatirati! PIKA!Foto: Prava.siŠele zunanji revizor lahko povozi mnenje notranjega revizorja in noben drug. Za to je pristojno Računsko sodišče Republike Slovenije! Ekszatne znanosti ne dopuščajo odstopanj. Revizija je EKSZATNA ZNANOST! GAME OVER!Luka Perš

Wed, 26. Jun 2024 at 16:43

166 ogledov

Nepremičninska podrtija: Kaj je to INTERNA REVIZIJA ? SE JE DOMINIKA ŠE ENKRAT IZKAZALA ZA PRAVNO DILETANTKO?!
Televenola nepremičninska podrtija ne preseneča z nadaljnimi dogodki. Dogaja se točno tako, kot smo v naših člankih o spornem nakupu stavbe na Litijski 51 v Ljubljani s strani ministrstva za pravosodje pod vodstvom takratne, sedaj že nekdanje pravosodne ministrice dr. Dominike Švarc Pipan. Zdaj so se v javnosti pojavile informacije o osnutku revizijskega poročila Službe za notranjo revizijo ministrstva za pravosodje. Naslednica Švarc-Pipan, Andreja Katič pa je napovedala, da bo poročilo objavljeno še ta teden in da je poročilo odstopila tako tožilstvu kot policijji. Kot so poročali "resni večinski mediji" je poročilo močno obrenilo sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, aktualnega podpredsednika vlade in finančnega ministra dr. Klemna Boštjančiča in Dominiko Švarc Pipan. Če ste natančno prebrali odgovore vseh vpletenih ste lahko opazili, da so hoteli celotno zadevo zapakirati kot politični napad na njih osebno. Kaj sploh je interna revizija, ki jo je izvedla Služba za notranjo revizijo kot samotostojni neodvisni organ v sestavi ministrstva za pravosodje. To ni kar tako neka revizija. interna revizija je sestavni del ministrstva. in upravlja delo kontrole znotraj ministrstva. Izsledki interne revizije se predložijo predstojniku urada, direktorata ali kabinetu ministra. Ti lahko nato podajajo pripombe in določijo ukrepe za odpravo eventualnih pomanjkljivosti. Ugotovitve revizije se zaposlene na ministrstvih ne seznanja. Interna revizija je podlaga za imenovanje neodvisne eksterne revizije. Pri svojem delu povabi vpletene strani k dajanju pripomb. Zato sklicevanje, da gre za politično vodeno zadevo je NAVADNA FARSA!!!! in NEPOZNAVANJE ORGANIZACIJSKEGA USTROJA MINISTRSTEV ali NORČEVANJE JAVNOSTI ter DOBESEDNO LAŽEŠ SLOVENSKI JAVNOSTI V OBRAZ!!!! Od premiera se pričakuje poznavanje te organizacijske oblike, ki deluje horizontalno in neodvisno na nivoju ministrstev in neodvisno. To so v resnici stalni dolgoletni uradniki. Stalna sestava ministrstva. Ne glede, katera vlada zmaga. Jp, vrhunska pravna strokovanjakinja z mednarodnimi pravnimi referencami Dominika Švarc Pipan se je spet dokazala v poznavanju "pravne teorije". Kot že ničkolikokrat.Po malce daljšem medijskem zatišju spet spremljamo napenjanje medijskih, političnih, tožilskih in policijskih igric v zadevi Nepremičninska podrtija med hirajočimi operativci omrežja Komandos in akterji operativcev kroga grobarjev slovenskih politikov in gospodarstvenikov vseh ideoloških barv. Na kratko povedano, Komandose sestavlja manjša skupina operativcev povezanih s podjetjem Splošna plovba Portorož, za njihovo mlajšo hčerinsko obalno podružnico pa jo sestavlja akterji operativnega kroga nekdanjega dolgoletnega direktorja Luke Koper Bruna Koreliča in operativni ožji krog trenutnega predsednika državne SID banke Boruta Jamnika. Že večkrat smo napisali, da je bil neformalni vodja operativcev ladjarja s Portoroža Aldo Krejačič, ki je preminil v letu 2023 in NOBEN MEDIJ MU NI PEL HVALNIC! Zelo čudno! Poleg Krejačiča so za dolgoletno ravnovesje sil znotraj policije, tožilstva, sodstva, športa, zdravstva skrbeli Janez Zemljarič, Janez Kocijančič in Borut Šuklje. Po smrti vseh štirih sedaj dobesedno v živo spremljamo implozijski boj med ostanki hirajočega omrežja Komandos ( o tem so pisale Finance v letu 2007) in hčerinsko družbo omrežje Komandos, ki dejansko vsaj od leta 2008 počasi ugrabljala Slovenijo, po letu 2015 pa je prevzela večina nadzorov nad "neodvisnimi državnimi institucijami, delom policije (hčerinska družba NPU), delom finančnega ministrtva ( del obveščevalnega finančnega organa Urad za preprečevanje pranje denarja), dobršen del večinskih medijev, del Finančne uprave Republike Slovenije ( vodje davčnih izpostav, nikoli zamenjani višji uslužbenci znotraj FURS) itd.... Foto: Prava.siKaj je to INTERNA REVIZIJA? Ali se je vrhunska pravna strokovnjakinja z mednarodnimi referencami Dominika Švarc Pipan izkazala za pravno diletantko?Prvi je izsledke interne revizije notranje revizorkske službe ministrstva za pravosodje objavil medij Preiskovalno. Čudno, nobenega večjega odziva v slovenskih "večinskih resnih" medijev. Dokler niso vsi na 3 4 HOP OBALA na poziv POP TV začeli množično poročati o domnevnih izsledkih interne revizije. V njih so se kot ključni krivci razkrili finančni minister dr. Klemen Boštjančič, predsednik vlade dr. Robert Golob in nekdanja pravosodna ministrica dr. Dominika Švarc Pipan. Ne pozabite, Švarc Pipan zelo rada izpostavlja svoje mednarodne pravne izkušnje. Vsaj od take vrhunske pravne strokovnjakinje bi pričakovali, da vsaj ve osnove, kaj sploh je interna revizija.Kaj je interna revizija znotraj ministrstev oziroma pristojna Služba za notranjo revizijo na ministrstvu za pravosodje?Za interno revizijo znotraj pravosodnega ministrstva skrbi organ Služba za notranjo revizijo z vodjo Suzana Hötzl. Na spletni strani si lahko o pristojnosti Službe za notranjo revizijo preberete sledeče:"V Službi za notranjo revizijo smo pristojni za neodvisno preverjanje sistemov finančnega poslovodenja z namenom zagotavljanja spoštovanja načel zakonitosti, preglednosti, učinkovitosti, uspešnosti in gospodarnosti pri delovanju ministrstva. V službi pripravljamo revizijske analize tveganosti vseh notranjih organizacijskih enot ministrstva, organa v sestavi in javnega zavoda Študijski center za narodno spravo (ŠCNR) ter pripravljamo strateške načrte dela službe, s katerimi se vse zgoraj navedene enote razvrstijo po ocenjeni tveganosti in časovno umestijo v revizijski cikel petih let z namenom rednega (periodičnega) revidiranja vseh enot glede na razpoložljive vire službe v tem obdobju.V službi izvajamo redne in izredne notranje revizije ministrstva, organa v sestavi in ŠČNR z namenom dajanja zagotovil predstojniku ministrstva kot odgovorni osebi o stopnji ustreznosti oziroma zadovoljivosti obstoja in delovanja sistema notranjih kontrol v okviru notranjega kontrolnega okolja, ki ga s svojo dejavnostjo pokriva služba, hkrati pa vseskozi sodelujemo z zunanjimi nadzornimi institucijam."Da vam prevedemo v bolj razumljiv jezik to v praksi pomeni, da revizija ne pozna politike. Še enkrat, kaj se je v resnici zgodilo. Goloba, Boštjančiča in Švarc-Pipan ne bo rešil noben piarovski odgovor.Foto: Prava.siRevizor ima uradno licenco za za svoje delo. Točno se ve kako se lahko sredstva prenašajo! Samo z rebalansom proračuna! Jebiga, ko je enkrat proračun sprejet je to fiksno. PIKA! Kaj je najhuje, omenjena trojica najbolj odgovornih je sredstva za Litijsko nakazala iz rezerv! To je popolnoma nesprejemljivo. PIKA!Oni so zelo dobro vedeli, da tega denarja v proračunu ni bilo in da ni bil predviden za nakup nepremičninske podrtije na Litijski 51 v Ljubljani. V celotni zadevi se postavi vprašanje Švarc Pipan, Boštjančiču in Golobu "ali ima revizor licenco"? Če jo ima, nimamo kaj več debatirati! PIKA!Foto: Prava.siŠele zunanji revizor lahko povozi mnenje notranjega revizorja in noben drug. Za to je pristojno Računsko sodišče Republike Slovenije! Ekszatne znanosti ne dopuščajo odstopanj. Revizija je EKSZATNA ZNANOST! GAME OVER!Luka Perš
Teme
Kdo ne bo poraženec borut jamnik Robert Golob janez zemljarič Gregor Golobič Milan Kučan Janez Janša martin odlazek Socialni demokrati

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

DOSJE VOLITVE 2022: Še zdaj ne vemo kdo je ZMAGOVALEC na volitvah?!