Člani (32)
Miroslav Pretnar
Mag. Bojana Muršič
Darko Zevnik
Tomaž Tom Mencinger
Dr. Aleksander Jevšek
Dejan Levanič
Branimir Strojanšek
Tomaž Režun
Evropski parlament

Tanja Fajon
Ministrstva

dr. Anja Kopač Mrak
Dejan Židan
Andreja Katič
Poslanska skupina

Matjaž Han
Matjaž Nemec
mag. Bojana Muršič
Janko Veber
Jan Škoberne
Marija Bačič
Miroslav Pretnar
Vodstvo stranke

Dejan Židan
Tanja Fajon
Janko Veber
Dejan Levanič
Županje in župani

Tadej Beočanin
dr. Aleksander Jevšek
Tomaž Režun
Peter Bossman
Anton Kovše
Alan Bukovnik
Srečko Geč
Bojan Kontič
Janko Kos
Martin Rebolj
Darko Zevnik
Valter Mlekuž
Branimir Strojanšek
Saša Likavec Svetelšek
Bojan Sever
Emil Rojc
Tomaž Tom Mencinger
Lilijana Butina
Joško Manfreda
Bojan Borovnik
Socialni Demokrati
pred 3 urami

Luka Goršek: Jeza mladih je tempirana bomba

Težko pa bomo kreirali prihodnost, če nas bo pri tem sodelovala le peščica. Le večina lahko omogoči spremembe in ta večina naj danes dvigne glave in začne premišljevati o korakih prihodnosti. The post Luka Goršek: Jeza mladih je tempirana bomba appeared first on SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 18 urami

Dr. Ljubica Jelušič: Kako je korona virus postal ne le zdravstveno, temveč tudi vojaško vprašanje

Nekateri bi rekli, da moramo svojim vojakom in policistom zaupati. Nedvomno. Toda hkrati se je treba zavedati, da je vsak policist šolan za samostojno delo in odločanje, večina vojakov pa deluje na ukaz. Ukazu pa se ni mogoče zoperstavljati. Torej ne gre za to, da ne bi zaupali vojakom, problem je, ker ne zaupamo tistim, ki bi vojakom delili ukaze. The post Dr. Ljubica Jelušič: Kako je korona viru

undefined

Socialni Demokrati
pred 20 urami

Opozicija: Potrebujemo močno intervencijo države

Na drugem spletnem pogovoru Opozicija kritično o prednostih ter slabostih vladnih ukrepov, pa tudi o socialdemokratskih alternativah in predlogih. Že danes se pojavlja resen dvom, da bodo ukrepi zadostni za to, da preprečimo gospodarski zlom. The post Opozicija: Potrebujemo močno intervencijo države appeared first on SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 21 urami

Opozicija: Spletni pogovor o vladnem paketu ukrepov in socialdemokratskih alternativah

Spletni pogovor v živo o socialdemokratskih alternativah vladnemu paketu za reševanje ekonomskih in socialnih posledic epidemije. Katere vladne predloge je vredno podpreti? Kaj socialdemokratskega manjka? Poglejte si celoten pogovor! The post Opozicija: Spletni pogovor o vladnem paketu ukrepov in socialdemokratskih alternativah appeared first on SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 2 dnevi

Lenart Zajc: Ne represiji!

Tej vladi ne zaupam, ker premier grozi novinarjem, ki se drznejo poročati drugače, kot si želi on sam! Ker jemlje novinarske izjave iz konteksta, zato da skuša s pritiskom, skoraj linčem ogorčenih množic ustrahovati posamezno novinarko! Ne zaupam ji, ker naroča nujno medicinsko opremo preko davčnih dolžnikov! Predvsem pa ji ne zaupam, ker sama bolj zaupa represiji kot lastnim državljanom! The post

undefined

Socialni Demokrati
pred 3 dnevi

Dr. Patrick Vlačič: Fake News*

Vsi, ki pošiljajo znanstvene in kvazi-znanstvene in druge novice so odgovorni za to novico v podobni meri kot tisti, ki jo je ustvaril. Forwarderji bi lahko to imeli pred očmi. Toliko »fake news-ov«, kot jih je zaslediti odkar je izbruhnil Covid-19, že dolgo ni bilo. The post Dr. Patrick Vlačič: Fake News* appeared first on SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 4 dnevi

Sonja Lokar: No pasaran!

The post Sonja Lokar: No pasaran! appeared first on SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 4 dnevi

Dr. Lev Kreft: Naj država in lastnina vzgajata ljudstvo ali naj ljudstvo vzgaja državo in lastnino?

The post Dr. Lev Kreft: Naj država in lastnina vzgajata ljudstvo ali naj ljudstvo vzgaja državo in lastnino? appeared first on SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 5 dnevi

Židan ocenjuje, da so vladni ukrepi preskromni

Predsednik SD je v izjavi za medije ocenil vladne ukrepe za pomoč ljudem in gospodarstvu. Pri tem pravi, da so v primerjavi z Nemčijo, ki za ukrepe namenja 10 % svojega BDP, preskromni. SD je vladi že predala svoje predloge in pripombe. The post Židan ocenjuje, da so vladni ukrepi preskromni appeared first on SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 5 dnevi

Srečanje Židana s študenti preko videokonference o delu parlamenta in aktualnem

Dejan Židan se je preko videokonference srečal s študentkami in študenti andragogike in pedagogike, kjer so govorili o delu parlamenta in aktualnem dogajanju. The post Srečanje Židana s študenti preko videokonference o delu parlamenta in aktualnem appeared first on SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 5 dnevi

Trček podprl poziv zdravniške zbornice o nujnosti nabave zaščitne opreme za delavce v zdravstvu

Dr. Franc Trček je kot predsedujoči Odboru za zdravstvo Državnega zbora podprl poziv Zdravniške zbornice in sindikatov v javnem zdravstvu o nujnosti zagotovitve zaščitne opreme za zaposlene v zdravstvu in vseh, ki skrbijo za infrastrukturo družbene solidarnosti. The post Trček podprl poziv zdravniške zbornice o nujnosti nabave zaščitne opreme za delavce v zdravstvu appeared first on SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 6 dnevi

SD poslala vladi pripombe in predloge na paket ukrepov

Socialni demokrati vladi predlagajo dopolnitve ukrepov za boj proti socialnim in ekonomskim posledicam epidemije. Poglejte, kaj SD predlaga za pomoč vsem prizadetim! The post SD poslala vladi pripombe in predloge na paket ukrepov appeared first on SD.

undefined

Socialni Demokrati
Mar 24, 2020

Dr. Franc Trček se je pridružil poslanski skupini Socialnih demokratov

Matjaž Han je dr. Francu Trčku izrazil dobrodošlico in mu zaželel, da se bo v poslanski skupini, ki deluje na načelih vključevanja, demokratičnosti in odprtosti, dobro počutil in znotraj nje uresničeval svoje politično poslanstvo in zaveze volivcem. The post Dr. Franc Trček se je pridružil poslanski skupini Socialnih demokratov appeared first on SD.

undefined

Socialni Demokrati
Mar 23, 2020

Opozicija: Spletni pogovor o predlogih za reševanje socialnih in ekonomskih posledic epidemije

V prvem spletnem pogovoru, ki ga je moderiral dr. Jernej Štromajer, so sodelovali dr. Jože P. Damijan, dr. Emilija Stojmenova Duh, Goran Forbici, Gorazd Prah in mag. Dejan Židan. Vabljeni k ogledu. The post Opozicija: Spletni pogovor o predlogih za reševanje socialnih in ekonomskih posledic epidemije appeared first on SD.

undefined

Socialni Demokrati
Mar 23, 2020

S pametnim ukrepanjem lahko pomagamo ljudem in preprečimo recesijo

Sodelujoči na spletnem pogovoru poudarili, da je mogoče s pametno pomočjo vsem ljudem in uporabo virov Evropske centralne banke preprečiti gospodarski in socialni zlom, SD pa je napovedal konkretne predloge ukrepov. The post S pametnim ukrepanjem lahko pomagamo ljudem in preprečimo recesijo appeared first on SD.

undefined

Socialni Demokrati
Mar 20, 2020

Ko je čas za enotnost, učinkovitost in solidarnost, to ne sme biti zlorabljeno!

Tudi v teh časih, ko bo na trenutke težko, ostanimo predvsem ljudje, pripravljeni pomagati tistim, ki pomoč potrebujejo. The post Ko je čas za enotnost, učinkovitost in solidarnost, to ne sme biti zlorabljeno! appeared first on SD.

undefined

Socialni Demokrati
Mar 20, 2020

Prvih 7 dni

The post Prvih 7 dni appeared first on SD.

undefined

Socialni Demokrati
Mar 20, 2020

Matjaž Han: Če vlada ne bo predlagala ukrepov za zaščito samozaposlenih, bo zakon z ukrepi vložila SD

Potem, ko vladajoča večina sinoči ni sprejela predlogov SD in Levice za odpis prispevkov samozaposlenim, je Matjaž Han opozoril, da z ukrepi ne bi smeli pozabiti na najranljivejše skupine. The post Matjaž Han: Če vlada ne bo predlagala ukrepov za zaščito samozaposlenih, bo zakon z ukrepi vložila SD appeared first on SD.

undefined

Socialni Demokrati
Mar 19, 2020

SD: Z vrsto predlogov za pomoč najbolj prizadetim

V dneh, ko Državni zbor odloča o interventnih ukrepih zaradi epidemije koronavirusne bolezni, si poslanska skupina SD prizadeva za rešitve za učinkovito pomoč vsem, ki bodo zaradi posledic prizadeti. The post SD: Z vrsto predlogov za pomoč najbolj prizadetim appeared first on SD.

SD: Z vrsto predlogov za pomoč najbolj prizadetim - SD

Socialni demokrati smo napredno politično gibanje, ki povezano uresničujemo idejo socialne demokracije v Sloveniji 21. stoletja.
Socialni Demokrati
Mar 18, 2020

Jevšek: Poziv k znižanju cen zdravil, ki lajšajo simptome in bolečine v primeru okužbe

Dr. Aleksander Jevšek, župan Murske Sobote, poziva vlado k regulaciji najvišjih cen zdravil, ki lajšajo simptome in bolečine ob okužbi s koronavirusom. Pri tem opozarja, da imajo lekarne na škatlico lekadola kar 140-odstotno maržo. The post Jevšek: Poziv k znižanju cen zdravil, ki lajšajo simptome in bolečine v primeru okužbe appeared first on SD.

Jevšek: Poziv k znižanju cen zdravil, ki lajšajo simptome in bolečine v primeru okužbe - SD

Socialni demokrati smo napredno politično gibanje, ki povezano uresničujemo idejo socialne demokracije v Sloveniji 21. stoletja.

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj