Člani (32)
Janko Veber
Dr. Aleksander Jevšek
Emil Rojc
Tomaž Tom Mencinger
Bojan Kontič
Mag. Bojana Muršič
Matjaž Nemec
Bojan Sever
Evropski parlament

Tanja Fajon
Ministrstva

dr. Anja Kopač Mrak
Dejan Židan
Andreja Katič
Poslanska skupina

Matjaž Han
Matjaž Nemec
mag. Bojana Muršič
Janko Veber
Jan Škoberne
Marija Bačič
Miroslav Pretnar
Vodstvo stranke

Dejan Židan
Tanja Fajon
Janko Veber
Dejan Levanič
Županje in župani

Tadej Beočanin
dr. Aleksander Jevšek
Tomaž Režun
Peter Bossman
Anton Kovše
Alan Bukovnik
Srečko Geč
Bojan Kontič
Janko Kos
Martin Rebolj
Darko Zevnik
Valter Mlekuž
Branimir Strojanšek
Saša Likavec Svetelšek
Bojan Sever
Emil Rojc
Tomaž Tom Mencinger
Lilijana Butina
Joško Manfreda
Bojan Borovnik
Socialni Demokrati
pred 17 urami

SD: Žaljenje, cinizem in poniževanje Janeza Janše ni Slovenija!

Socialni demokrati so ob nedavnem, kot so poudarili v stranki, “vnovičnem sramotenju predsednika Vlade Janeza Janše” po družbenih omrežjih ob misiji Evropskega parlamenta, na čelu katere je Sophie in 't Veld, ostro odzvali: »Janez Janša ni Slovenija.« Mednarodne delegacija je sicer pred dnevi pričela s preverjanjem stanja v Sloveniji na področju pravne države, svobode medijev in boja proti korupci

undefined

Socialni Demokrati
pred 1 dnevi

Marko Koprivc: Minister naj zaščiti interese državljanov in njihovega imetja

Poslanec Socialnih demokratov mag. Marko Koprivc je na vlado naslovil poslansko pobudo za spremembo Zakona o nematerializiranih vrednostnih papirjih, kot je izpostavil, »da se zaščitijo interesi državljank in državljanov ter njihovega imetja«. Novica Marko Koprivc: Minister naj zaščiti interese državljanov in njihovega imetja je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 2 dnevi

Dejan Židan: Je vlada pripravljena žrtvovati evropska sredstva?

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na ministra za pravosodje naslovil pobudo v zvezi z imenovanjem evropskih delegiranih tožilcev. Novica Dejan Židan: Je vlada pripravljena žrtvovati evropska sredstva? je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 3 dnevi

Državni svetnik Tomaž Horvat s pobudama vladi za pomoč starejšim in samozaposlenim

Tomaž Horvat je na Državni svet naslovil pobudi za vlado. Prvo, da vlada prouči možnost unovčenja BON in BON21 za kritje stroškov storitev domov za starejše ter drugo pobudo, za uvrstitev samozaposlenih oseb med upravičence do nadomestila plače v primeru nezmožnosti opravljanja dela zaradi karantene. Novica Državni svetnik Tomaž Horvat s pobudama vladi za pomoč starejšim in samozaposlenim je izvor

undefined

Socialni Demokrati
pred 4 dnevi

Dejan Židan: Bo Vlada slišala jasne pozive fiskalnega sveta o nerealnih proračunih za leti 2022 in 2023?

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na ministra za finance naslovil poslansko vprašanje glede, kot je zapisal poslanec, »očitno nerealnega načrtovanja proračuna Republike Slovenije za leti 2022 in 2023.« Novica Dejan Židan: Bo Vlada slišala jasne pozive fiskalnega sveta o nerealnih proračunih za leti 2022 in 2023? je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 4 dnevi

Minimalna plača mora zagotavljat dostojno življenje

Socialni demokrati so v zakonodajno proceduro vložili zahtevo za sklic nujne seje Odbora za delo z jasnim pozivom za novo višino minimalnih življenjskih stroškov v Sloveniji ter ustreznejšo, višjo določitev zneska minimalne plače ter drugih socialnih transferjev, vezanih na višino minimalnih življenjskih stroškov. Novica Minimalna plača mora zagotavljat dostojno življenje je izvorno objavljena na

undefined

Socialni Demokrati
pred 4 dnevi

Milan M. Cvikl: Neustavna in neustrezna rast javnega dolga

Vlada se pri javnih financah požvižga na ustavo in zdravo kmečko pamet. Vodni topovi na cestah, solze zaradi solzivca in veseljačenje vladajočih. Od vsega tega bo ostal le visok račun. Novica Milan M. Cvikl: Neustavna in neustrezna rast javnega dolga je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 5 dnevi

Marko Koprivc: Vlada naj samozaposlenim nemudoma zagotovi povračilo stroškov za plače v času karantene

Poslanec Socialnih demokratov mag. Marko Koprivc je na Vlado naslovil poslansko pobudo glede nadomestila plače za samozaposlene v karanteni. Koprivc je opozoril, da država povrne delodajalcem stroške plače za tiste delavce, ki jim je bila odrejena karantena. Novica Marko Koprivc: Vlada naj samozaposlenim nemudoma zagotovi povračilo stroškov za plače v času karantene je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 5 dnevi

Meira Hot: Solzivec čutijo tudi živali in njihovo izpostavljanje na protestih je nesprejemljivo

Poslanka Socialnih demokratov mag. Meira Hot je na ministra za notranje zadeve naslovila poslansko pobudo v zvezi z uporabo živali pri delu policije in varnostnih sil. V luči nedavnih protestov, ko je bilo proti protestnikom uperjena velika količina solzivca, je poslanka opozorila tudi škodljive posledice, ki jih ima solzivec za konje in pse. Novica Meira Hot: Solzivec čutijo tudi živali in njihov

undefined

Socialni Demokrati
Oct 08, 2021

Dejan Židan: Želimo konkretno pojasnilo Vlade, zakaj 2x več denarja za dodatke kot za skupne stroške zdravljenja, testiranja in cepljenja skupaj!

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je v pričetku septembra na Vlado RS naslovil poslansko vprašanje, z jasno izraženo zahtevo, da se pojasni, zakaj so bili v Sloveniji stroški izplačila covid dodatkov za javne uslužbence 2x višji kot skupni stroški zdravljenja covid bolnikov ter testiranja na okužbo in cepljenja zoper njo. Novica Dejan Židan: Želimo konkretno pojasnilo Vlade, zakaj 2x

undefined

Socialni Demokrati
Oct 07, 2021

Matjaž Han: Z obstrukcijo proračunske seje pozivamo k razumu in odstopu vlade

Poslanci opozicijskih strank SD, LMŠ, SAB in Levica so danes obstruirali izredno sejo Državnega zbora, na kateri se je ta seznanil s predlogom proračunov države za prihodnji dve leti. Tako so izrazili protest proti vladi, ki je odgovorna za nevzdržne razmere v državi, Janez Janšo pa pozvali k odstopu. Novica Matjaž Han: Z obstrukcijo proračunske seje pozivamo k razumu in odstopu vlade je izvorno o

undefined

Socialni Demokrati
Oct 07, 2021

Dejan Židan: Vlada naj sprejme odgovornost!

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na vlado naslovil pobudo v zvezi s prevzemom odgovornosti za politično in ne strokovno favoriziranje manj učinkovitega in, vse kaže, manj varnega cepiva Jenssen. Novica Dejan Židan: Vlada naj sprejme odgovornost! je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Oct 07, 2021

Tanja Fajon: Vlada namerno ustvarja izredne razmere

Opozicijske stranke SD, LMŠ, SAB in Levica so po torkovem dogajanju v Ljubljani zahtevale sklic izredne seje Državnega zbora glede nevzdržnih razmer v državi in nujnosti predčasnih volitev. Vlado Janeza Janše, ki je odgovorna za stanje v državi, so pozvale k odstopu. Novica Tanja Fajon: Vlada namerno ustvarja izredne razmere je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Oct 07, 2021

Meira Hot: Stanovanja za visoke najemnine raje študentom in turistom kot družinam, ki jih zelo potrebujejo

Poslanka Socialnih demokratov mag. Meira Hot je na ministra za okolje in prostor naslovila poslansko vprašanje glede problematike najemnih stanovanj, ki je še posebej pereča na turističnih območjih. Novica Meira Hot: Stanovanja za visoke najemnine raje študentom in turistom kot družinam, ki jih zelo potrebujejo je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Oct 06, 2021

Tanja Fajon z evropskimi voditelji: Pospešeno vključevanje Zahodnega Balkana v EU bi moral biti evropski strateški cilj

Predsednica Socialnih demokratov Tanja Fajon je danes pred zasedanjem Vrha EU - Zahodni Balkan gostila delovni zajtrk predsednikov vlad in voditeljev evropske socialne demokracije. Novica Tanja Fajon z evropskimi voditelji: Pospešeno vključevanje Zahodnega Balkana v EU bi moral biti evropski strateški cilj je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Oct 05, 2021

Parlamentarna razprava glede čakalnih vrst je nujna!

Poslanski skupini SD in LMŠ sta v parlamentarno proceduro vložili zahtevo za sklic nujne seje Odbora za zdravstvo o nujnih ukrepih za reševanje problematike čakalnih dob v zdravstvu. Novica Parlamentarna razprava glede čakalnih vrst je nujna! je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Oct 04, 2021

Dejan Židan: Se problematika dostopa do osebnega zdravnika rešuje?

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na Vlado RS naslovil poslansko vprašanje glede problematike dostopa državljank in državljanov do primarnega zdravstva, torej do izbranega osebnega zdravnika. Novica Dejan Židan: Se problematika dostopa do osebnega zdravnika rešuje? je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Oct 01, 2021

Franc Trček: Bodo vladajoči v mescu požarne varnosti prenehali z ignoranco problemov gasilcev?

Poslanec Socialnih demokratov dr. Franc Trček je ob pričetku meseca požarne varnosti Vlado Republike Slovenije opomnil na težave slovenskega gasilstva ter jo pozval k njihovem reševanju. Na probleme gasilstva vlado že dlje časa neuspešno opozarjajo tudi gasilci, ti so zaradi vladine arogance konec letošnjega junija izpeljali dvodnevno opozorilno stavko. Novica Franc Trček: Bodo vladajoči v mescu p

undefined

Socialni Demokrati
Oct 01, 2021

Zahvala ni dovolj! Medicinske sestre si zaslužijo višje plače in boljše delovne pogoje

Medicinske sestre, zdravstveni tehniki in babice so naši varuhi zdravja, takrat ko nam je najtežje. Njihova nega, skrb in podpora pri varovanju in ohranjanju zdravja so neprecenljivi. Zaposleni v zdravstveni negi niso zgolj v službi poklica, temveč najbolj humanega poslanstva. Novica Zahvala ni dovolj! Medicinske sestre si zaslužijo višje plače in boljše delovne pogoje je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Sep 30, 2021

Socialni demokrati na jubilejnem 20. Festivalu za tretje življenjsko obdobje

Poslanka in poslanec Socialnih demokratov mag. Bojana Muršič in mag. Dejan Židan sta se danes udeležila Festivala za tretje življenjsko obdobje, ki se letošnje leto ponaša s častitljivo 20. obletnico delovanja. Novica Socialni demokrati na jubilejnem 20. Festivalu za tretje življenjsko obdobje je izvorno objavljena na SD.

undefined

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj