Stran ki jo iščete (https://publishwall.si/zalozba.kmecki.glas), ne obstaja, poskusite z iskalnikom?
Opis: Novinarka Kmečkega glasa
O DRUŽBI
Osnovni podatkiNaziv družbe: Časopisno-založniška družba Kmečki glas, d. o. o.Skrajšan naziv družbe: ČZD Kmečki glas, d. o. o.Naslov:
Vurnikova 2, p. p. 47
SI - 1000 Ljubljana, Slovenija
Direktor družbe: Tevž TAVČAR Telefon: (01) 473 53 81 Faks: (01) 473 53 77E-naslov:
info@czd-kmeck
Poglej
Osnovni podatki
Naziv družbe: Časopisno-založniška družba Kmečki glas, d. o. o.
Skrajšan naziv družbe: ČZD Kmečki glas, d. o. o.
Naslov:Vurnikova 2, p. p. 47, SI - 1000 Ljubljana, Slovenija
Direktor družbe: Tevž TAVČAR
Telefon: (01) 473 53 81 (tajništvo)
Faks: (01) 47 35 377
E-naslov:
info@czd-k
Poglej
ABOUT THE BOOK
The smell of potica, which is a Slovene festive dish, is a must for every holiday. It is a special desert, a tradition which has not died away, even in the most modern kitchens. Apart from a historic and ethnologic outline of this culinary masterpiece, this book with bilingual S
Poglej
ABOUT THE BOOK
Buckwheat originates in the eastern foothills of the Himalayas, in Yunan, Sichuan, and East Tibet. In Yunan and the Chinese provinces of Shanxi and Shaanxi the buckwheat grown and used is mostly of the common variety. In southwest Sichuan, Tartar buckwheat
Poglej
ABOUT THE BOOK
A SYMBOL OF SURVIVAL AND A VALUE OF CONTEMPORANEITY»BREAD IS ONE BIG BEHEST: TO LIVE! WISH TO OFFER IT TO ANYONE WHO KNOCKS ON MY DOOR. I WOULD CUT IT WITH THE SHARPEST KNIFE, WITH WILD DELIGHT OF LIFE THAT I WOULD DONATE ... AND EVERYONE WOULD GATHER AROUND AND EVERYONE WOU
Poglej
VSAKO SREDO Z VAMI ŽE 72. LET
Vlado Kozak, prvi urednik časopisa Kmečki glas, je 1. junija 1943 v odmaknjeni hiši v kočevski vasici Rampoha, napol porušeni zaradi vojne, na pisalni stroj natipkal in uredil prvo številko Kmečkega glasa. Časopis je takrat obsegal deset ciklostiranih strani in je sprv
Poglej
V Založbi Kmečki glas je pravkar izšla zanimiva knjiga Anderja Colariča in Davorja Mišmaša PIVO - pijača doživetja, s pomočjo katere boste izvedeli vse o videzu, okusu in aromi piva ter spoznali katere sestavine vsebuje pivo, kako usklajevati pivo in hrano ter ga kot sestavino uporabljati v kuhinji.
Poglej
Na
vrh
Prikaži seznam predvajanja