Članek
Moj brat Janez - domači ga iščemo
Objavljeno Feb 18, 2018

Tokrat o tem, s čimer se ukvarjamo domači že več tednov (v torek jih bo 6) - mojega brata ni.

Oz. nekje je.

Ampak kje ...?

Če bi ga kdo kje videl, bom zelo hvaležna za kakšno sporočilo. Javno ne želim razpravljati o tem.

Ne kaj več. Malo pa itak ...


							
							
							
							
							Ta psička (Ajša) ni več živa


							Janezova sedanja psička

https://www.facebook.com/ana.kosplestenjak/posts/1977385455609873?comment_id=1982820388399713&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R%22%7D

https://www.facebook.com/ana.kosplestenjak/posts/1982504998431252?comment_id=1985232158158536&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R%22%7D

https://www.facebook.com/ana.kosplestenjak/posts/2002578006423951?comment_id=2006611226020629&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R%22%7D

Ga je kdo kje videl? Zdaj je osivel. Ne vem, ali ima brado ali ne ...

AL

Ana Kos, ali si našla sojega brata?

ZimZelen, dogajajo se stvari, za katere si nikoli ne bi mislila, da so možne. Predvsem ne morem razumeti hudobije kakšnih ljudi v ozadju. Prav tako ne morem razumeti, da se po nekaterih jasnih prizorih vidi res jasna podoba, toda je nekateri nočejo videti in je videti, kot da podpirajo priliznjene lopove.

Imaš prav *Ana. Ni mu odvzeta poslovna sposobnost in lahko z imetjem, ki mu je zaupano počne kar ga je volja. Težka bo. Sem pa vesel, da ni izginil in veste zanj.

Lara <3 Abram, se sprašujemo dan za dnem. Ampak dejstvo je, da "oblast" zadnje mesece gleda na vse to, da je pač polnoleten in da je gotovo prostovoljno s tistim človekom ... Dokazati moramo, kaj je v ozadju, mi moramo dokazati, čeprav je tisti tip, ki je brata odpeljal, znanec policije in sodišč.

Ana:)* Nič ti ne oporekam. Kot je razumeti,je tvoj brat labilna in vodljiva oseba. Ti kot nelabilna oseba,bi morala poznati to njegovo osebnostno napako, ali manjko. Si storila vse,da ga zaščitiš pred njim samim? Je bil deležen zadostne pozornosti s tvoje strani? Ali razume,da bo končal s takšnim početjem sam s seboj in pozabljen !! Sam sem takšen,da vidim včasih tudi ozadje,ne samo sliko,ki jo želimo kazati svetu.Nič ti ne zamerim,ker vem,da imaš veliko družino in veliko skrbi.Ostaja vprašanje, je bilo dovolj storjenega s strani tvojega sorodstva za tvojega brata ? Lp :)*

Tega, Ana, ti na žalost ne morem všečkat. Še predobro vem kako funkcionira pravna država, sploh ob raziskavah policije. Globoko sočustvujem in upam, da se zadeva čim hitreje razreši ter vas ponovno združi. :(

ZimZelen in Lara in še kdo .... V pravni državi so včasih stvari tako čudne ...... Javno ni za govoriti, pravijo ... včasih me ima, da dam v medije. Pravo je nastalo, da zaščiti ljudi, žal včasih ščiti lopove ... lopovu je treba dokazat, da je lopov ... In preden to moremo, ker so razni roki in takse in vse mogoče, lopov neovirano dela dalje. In gre mirno v osebni stečaj itd in ni nikomur nič dolžan. Hkrati pa gre za psihično nasilje, ki pa, kot kaže, ni dokazljivo ......... Tako da ... Živemu človeku se vse zgodi. To vse bolj vem. Živi bili pa vidjeli ... (Mrtev se pa menda ne sekira več, četudi se mu kaj zgodi.)

Ste ga, Ana, našli???

*Ana Nam lahko že poveš, kako se stvari odvijajo ali bo ostalo v družini. Upam, da se je razpletlo kot se mora.

AL

@Peter Klepec, kako boste dokazali, da je bil prepis storjen pod prisilo ali z zvijačo?

Lara, res je. Strašno. Hvala ti. <3

Strašno, Ana :( Srčno upam, da ga čimprej najdete.

Peter Klepec, ene stvari so znane, druge predvidevamo. Ne moremo vedeti, kaj je zagotovo res, ker nimamo možnosti govoriti z bratom. In še nekaj je: če en šibek človek živi pod vplivom enega laskača, ta šibek človek ne vidi prav veliko ozadij - in vidi morda samo prijazne besede ... Dokler so ... dokler bodo ... Jasno je, da tipu ni do kmetije, pač pa do denarja. Les iz gozda pomeni denar. Sploh če teče denar na njegov račun.

Noro .. torej trdiš, da ga je nekdo ugrabil zaradi njegove kmetije? Kako je pa to mogoče? Zakaj? Kaj pa bo .. prepisal na ugrabitelja? Nemogoče, saj je tak prepis pod prisilo absolutno brez vsake pravne vrednosti. Tudi prodaja dela zemljišča - torej karkoli s tem v zvezi, če se po njegovem izginotju na novo pojavi kakšen tak dokument. Neverjetno .. kaj se dogaja.

Tukaj je sicer njegov dom: https://www.facebook.com/ana.kosplestenjak/posts/1982504998431252?comment_id=1985232158158536&comment;_tracking={"tn":"R"}

Peter, nekdo ga je odpeljal. Vemo, kdo. Skriva ga, ker je v ozadju bratova kmetija. Policija ve. Brat je sicer doma v okolici Polhovega Gradca.

Marta <3

Neverjetno. Kaj pa policija? Morda ne bi bilo odveč napisati nekaj važnih podatkov: Kje se to dogaja? Kdo ga je nazadnje videl in kaj se je takrat dogajalo? Je prej dajal kake znake, da mu ni lahko, da je morda obupal? Kam bi po pričakovanjih družine lahko odšel .. smer gibanja (Primorska, Gorenjska, Dolenjska)?

Bom dodala to, da se zgodba dogajala več mesecev, sprva domači nismo vedeli, od novembra naprej pa smo. Človek, ki prodaja kruh po samotnih domačijah, si pridobi človekovo zaupanje in ga zlorabi ... Vsaj po mojem mnenju zorabi.

Babica <3 Janez <3

Ana, naj tudi moja dobra misel in prošnja pomaga, da se vrne!

Ika <3

Ana <3 Pozdrav in vse dobro.

Zarja <3

Vse dobro - in da se vrne . lp <3

Radmila <3 Tako ja!

Ana.....upam, da ga boste našli.......živega in zdravega

ZimZelen, hvala! Abram, hvala! ... živega ...!

Želim srečno iskanje in da živega dobite nazaj.:)**

Držim pesti, da se najdete.

Če bi mi kdo želel povedati kaj več in mi ne more napisati sporočila tukaj ali na FB, dajem tukaj svoj e-naslov: gospamilostljiva@gmail.com Hvala!