TATTOO

Pravijo, da ko dobiš PRVEGA, kmalu želiš še DRUGEGA, ko dobiš drugega, želiš še TRETJEGA in tako naprej. Ni konca ne kraja in tako postaneš že skoraj OBSEDEN s tattooji.

 

Prvega je po navadi najtežje izbrati. Tudi sam sem za moj PRVI TATTOO potreboval kar nekaj časa, od same ideje pa do končnega izdelka na mojem telesu.

 

Ne spomnim se, kdaj sem PRVIČ POMISLIL na tattoo. Recimo, da je bilo nekje pred 10-timi leti. Moja ŽELJA je bila, da bi dobil moj prvi tattoo za 40ti rojstni dan.

Po navadi prehod v ZRELEJŠA LETA, če lahko to tako rečem. Vsaj kolikor opažam si NAŠA GENERACIJA v teh letih osmišlja npr. UHANE v ušesa (govorim seveda o moških). V teh časih pa si MLADI v ušesa vsajajo neke obroče, velike ali majhne. Meni pač to ni všeč. Menda je to zelo boleč poseg in da je tudi neprijetnega vonja. Naj me kdo popravi, če se motim, kaj pa vem kako bo v prihodnosti, mogoče pa meni kaj takega pade na pamet če 5 ali 10 let.

Moj NEČAK, seveda še MLADIČEK, si je nekje pri 17-tih letih ali še manj, dal vsaditi uhan v JEZIK. Priznam, da mi to ni všeč ali pa npr. tako imenovani KAČJI JEZIK.

NE NE, NE BI ŠLO.

No jaz sem si raje OSMISLIL TATTOO, moj PRVI TATTOO.

 

Seveda je kar nekaj časa minilo, da sem zopet pričel RAZMIŠLJAT o tattoojih. Prvi preboj je bil ta, da sem se odselil o bivše žene. Takrat sem stanoval kot podnajemnik in imel sem veliko časa. Vprašal sem strička GOOGLA ali ima kak primeren TATTOO zame. Iskal sem nekaj POSEBNEGA, nekaj NOVEGA, nekaj kar IZRAŽA MENE, mojo osebnost, nekaj v zvezi mojega posla.  

No in striček GOOGLE mi je vrgel par slik oziroma fotografij. Pregledal sem ogromno FOTOGRAFIJ, SKIC, SLIK in na koncu le našel eno, TAPRAVO zame. Seveda je bilo treba zadevo prespati. Moj bodoči TATTOO, oziroma SKICO sem si SPRINTAL in si jo obesil DOMA in v SLUŽBI, da se OMEDI. To je trajalo kar cel mesec ali celo dva.

KO si daš enkrat TATTOO na KOŽO, NA TELO ni POVRATKA. TO je TO, to boš mel celo življenje. Ja saj je res, obstajajo popravki, odstranitev z laserjem in podobno. Samo ZAKAJ???

Če se odločiš, da boš imel nek TATTOO, se odloči PRAVILNO.

Ampak LJUDJE, MLADI in MANJ MLADI, PROSIM VAS, za BOŽJO VOLJO, NIKAR in NIKDAR si ne TETOVIRAJTE IME VAŠEGA PARTNERJA ali MOŽA ali   ŽENE.

NE NE in NE

Včasih berem kako si mladi, npr. en mlad GLASBENIK si je dal tetovirati ime punce, ko sta bila skupaj le mesec ali dva.

HALOOOO pri 19. ali 20. letih????

PAMET V ROKE…..

 

No potem sem dobil TETOVATORJA, se z njim dogovoril in čakal, nestrpno čakal, tako kot čakaš NA PRVI POLJUB, PRVO PUNCO,PRVI AVTO, PRVI SEX…

In sem šel po prvi tattoo z mojo LJUBICO (ono poročeno)  PSSST

No tetovator mi je seveda že pripravil skico, prej pa mi je povedal kakšna bo CENA. Koliko je že blo?

6 ur dela, pa skica, mislim da 400EUR. Kar veliko a ne? Za šest ur SEDENJA in BOLEČINE….

 

BOLEČINA???

Ja bolečina je. Kdor pravi, da ni, LAŽE. Moram reči, da me je  prvič še najmanj bolelo. Mogoče zaradi tega, ker NE VEŠ KAKO BO BOLELO. Za drugič si že pripravljen na bolečino in imaš občutek, da te bolj boli kot prvič .

No pri SEXU je drugače. Punco, žensko tudi menda prvič boli, samo potem pa naslednjič ne. No seveda je vse odvisno od moškega kako NEŽEN ali GROB je in seveda kakšno ORODJE ima. No pa me spet zanaša k SEXU, MOGOČE ZATO, ker sem že 4 dni NA SUHEM. 

 

No TETOVIRANJE sem kar dobro prestal, seveda mi  je TATTOO NAMAZAL z BEPATENOM,.zavil v FOLIJO in podal NAPOTKE , kako ga NEGOVATI. 10 dni NEGE. Ko sem se ZJUTRAJ ZBUDIL in si odstranil folijo sem se ZGROZIL.

AAAAA?

Vse je bilo PACKASTO. KAJ JE ZDAJ TO??? .No potem ko sem si spral kožo oziroma tattoo, sem se pomiril, saj je bilo vse ok…..lepo.

No po dveh letih in pol imam 6 TATTOO-jev. JUTRI GREM PO NOVEG inn se že VESELIM KOT MAJHEN OTROK…. 

 

Še ENA ODVISNOST?????

mike1968 - TATTOO

TATTOO…HM…pravijo, da ko dobiš PRVEGA…kmalu želiš še DRUG