Tako…pa smo dočakali tudi NOVO KMETIJO…tudi tukaj moram PRIZNATI, da nekaj delov sem spremljal…veliko pa tud ne…ker imam pač tudi kako drugo delo…ne samo gledat TV...

 

No v prvi oddaji so KEMTIČKI počasi prihajali na kmetijo…takrat seveda nobenega nismo poznali…razen, da se je v nekaterih TV ali v ČASOPISNIH ali v INTERNETNIH MEDIJIH…nekaj govorilo o tem…kdo so…iz kje so…in kaj so…. tako,,da so najbrž predvsem ženska vrgli kost…da ima NOGOMETAŠ…POTETOVIRANO TELOo  in menda tudi MEDNOŽJE….no pa se bo povečala gledanost..ker bodo ŽENSKE …PUNCE …DEKLETA …no pa tudi kakšni FANTJE ali MOŠKI čakali, kakšen ONE ima nogometaš in seveda kakšen TATTOO ima tam gor…. No potem se je pisalo o 45-letni ženski, ki je pred pol leta tragično izgubila SINA…pa da je šla v ta šov…da malo pozabi na to…oziroma, da ji bo ta preizkušnja pomagala, da bo veliko izgubo  lažje preživela…če se seveda da to preživet…potem sem si ZAPOMNIL, da bo med KMETIČKI tudi ena LEZBIJKA in en GEY… ja ok…nimam nič proti temu…bomo videli kako se bodo znašli na kmetiji….

 

No pa se je PRIČELO…najprej GLAVA DRUŽINE…fajn možakar…nekatere je motilo…predvsem onega NAJMLAJŠEGA, da je preveč strog…da se je tako spremenil, ko jo postal GOSPODAR..itd..itd…ja itak, da se je spremenil…potrebno je bilo razdelit delo in delat…drugače KMETIČKI dragi ne boste preživeli…poznam delo na kmetiji…velikokrat sem bil na počitnicah pri BABICI…in se je kar delalo…od ranega jutra…do poznega večera….ja kaj ste pa mislili KMETIČKI dragi…da ste prišli na DOPUST??? tako so živeli manj kot 100 let nazaj…in PREŽIVELI…GOSPODAR pa je imel KOMANDO…drugače je KEMITIJA PROPADLA …HLAPCI in DEKLE……pa če bi se tako obnašali kot naši KMETIČKI….najbrž ne bi dobili jesti kak dan a li dva…pa še kak PAS bi pel…ja tako je včasih bilo…..vedelo  se je kdo je GAZDA in kdo HLAPEC….

 

Naslednji GOSPODARJI so bili oziroma so poskušali biti BOLJ MEHKE ROKE….JA pa ni bilo ok…NISO IZPOLNJEVALI NALOG…pa NI BILO NAGRAD…

 

No videli smo tudi DIABETIKA…ki je zaključil svoje bivanje po 14 tih dneh…prav je tako…. GRDO SO GOVORILI O NJEMU…spet ONI MALI…NAJBOLJ PAMETEN… je pa res…da ni bilo prav, da je sploh DIABETIK prišel na KMETIJO…IGRAL SE JE Z ŽIVLJENJEM…AMPAK TO JE ŠOV….

 

No GOLEGA NOGOMETAŠA in NJEGOV TATTOO sem spregledal…BAJE GA JE POKAZAL….ker me ni bilo doma….pa saj me niti NE ZANIMA…to prepuščam ŽENSKAM….

 

No včeraj sem OPAZIL, da so dobili neko mlado RAZVAJENKO tja gor…mogoče se bo pa UNESLA…ali pa je to VSE LE IGRA….

 

VSAKRŠNA PODOBNOST Z RESNIČNIMI ODDAJAMI, ŠOVI IN OSEBAMI JE ZGOLJ NAKLJUČNA….

mike1968 - KMETIJA - ALI SE BO DELALO ali NE

Tako…pa smo dočakali tudi NOVO KMETIJO…tudi tukaj moram PRIZNAT