AB CD EF GH ali celo IJ smo v zadnjem mesecu budno spremljali. Zakaj? Ker nam je očitno in brez kančka sramu odkrito pokazala to, kar mnogi delajo na skrivaj. Prvo kot prvo nam je pokazala, kako delati kariero, oziroma kako se vzpenjati v sam vrh najboljših in najbolj plačanih služb, kar je vredno »občudovanja«.

 

Pokazala je neizmeren pogum in se odkrito sama prijavila na delovno mesto, ki je zelo dobro, ne zelo dobro, odlično plačano. Odlična plača je odličen motivator in po mojem ne za prav veliko dela. Sicer tega delovnega mesta z odlično plačo ne poznam prav dobro, oziroma ne poznam dela in nalog, ki jih mora opravljati, vem pa, da ima to delovno mesto vsaj dva, spet odlično plačana delovna mesta, ki sta tako imenovana svetovalca, ki praktično naredita vso delo in pripravita šefu vse na pladnju. Naloga šefa pa je vse to skupaj dobro preučiti, se naučiti in potem to predstaviti javnosti oziroma podobni malo manj elitnim uslužbencem EU. Seveda mora biti ta predstavitev všečna in predvsem diplomatska, za kar pa je potrebna določena kilometrina na političnem prizorišču najvišjega ranga, ki pa se šteje v letih.

 

Ne bi na splošno ocenjeval javnega nastopa CČ, ker za to nisem kompetenten, če se »fabulativno« izrazim J .  Poskušam se izogibati politiki in dnevnikom oziroma na sploh gledanju poročil in branju dnevnih časopisov in internetnih strani glede politike. Zakaj? Ker mi to enostavno ni prioriteta v življenju. Ker me to spravlja v slabo voljo. Ampak nastop DE me je enostavno zanimal. Zakaj? Predvsem zaradi radovednosti, kako se bo izkazala. Ali bo demantirala veliko število njenih nasprotnikov, tako politikov, kot tudi ostalih, »navadnih« ljudi.

 

No kot sem že napisal, nastopa ne bom komentiral. Ja, vsa gnojnica Slovenije se je zlila na FG, pa ne samo slovenska, tudi evropska gnojnica. In naenkrat je IJ postala žrtev spletk, podtikanj, insinuacij. Od kje so nam že znani ti izrazi?

 

Se ne strinjam z HI. Res je, da je bilo veliko napisanega o njej, o tem kako naj bi bila nesposobna in tako naprej. Kdo je za to kriv? Njeni konkurenti? Sovražniki? Konec koncev mi, »navadni« državljani? EN VELIK NE!!!

 

Kriva si je JK sama, samcata. Zakaj? Ker je ni bilo sram. Ker je pač narewdila to, kar mnogi na skrivaj delajo, da jih nihče ne opazi. Vemo, da je dobrih in odličnih služb veliko in te službe si mnogi delijo sami, potihem in seveda brez sramu, tako kot LM. saj bi verjetno NO tudi tako naredila, če bi seveda to šlo. Pa je na žalost delovno mesto PR preveč javno in se tega pač ne da skriti.

 

Kaj je SŠ hotela s tem pokazati? Da ima tisto, kar imamo moški med nogami. Da ima večja, kot jih ima marsikateri moški.

 

Ampak ali je to opravičilo? NE, NIKAKOR. TU bi se po mojem skromnem mnenju, lahko vsaj dobro pripravila. Ali pa so jo slabo pripravili njeni dobro plačani svetovalci? Pa saj je motivacija odličen motivator, a ne? Ali pa je zadeva tekla pod motom naših bivših sodržavljanov, LAKO ČEMO. Ne v EU to pač ne gre.

 

Za konec pa ne obsojajmo novinarjev, ne obsojajmo političnih nasprotnikov  VZ, ne obsojajmo twiterašev, ne obsojajmo ljudi, ki komentirajo to evropsko sago. Ne rabimo nobenega osbojat.

 

Pač ne gre na tak način in zato bosta  morala JCJ ali MC, na plan potegniti nov plan Ž.

 

Vse osebe in institucije so plod moje domišljije in vsaka podobnost z resničnimi osebami in institucijami je zgolj naključna.

mike1968 - AB CD EF GH IJ

AB CD EF GH ali celo IJ smo v zadnjem mesecu budno spremljali. Zakaj? Ker n