Pa imamo nov RESNIČNOSTNI ŠOV. No ta šov traja že leto ali dve. Gre za resničnostni šov IJJ.

 

Zadnji dve leti skoraj vsak dan poslušamo in gledamo kaj se dogaja z IJJ. Vsi mediji skoz in skoz spremljajo njegov korak, od zaslišanja, ovadbe, sojenja, do pravnomočne sodbe,  zapletov pri sprejemanju uradne pošte, do začetka prestajanja kazni. Potem se je nadaljevalo z volitvami, njegovim poslanskim mandatom, Vrhovnim sodiščem in na koncu z Ustavnim sodiščem.

 

Vsak božji dan smo poslušali in gledali, vsak korak IJJ. Kaj dela, kaj počne, kaj je rekel, kaj je twitnil. Vse prav Vse.

 

Najbolj pri tem prednjačijo komercialni mediji, kot so 24KUR in Žurnal24kur. Seveda tudi vsi ostali časopisni mediji, od dnevnih časopisov do raznih revij.

 

Vsak božji dan.

 

Kot, da se v tej naši predragi Sloveniji nič drugega ne dogaja.

 

Zakaj potem ne postavijo kamere pri njemu doma, v zaporu, v DZ. Zakaj ga ne ne spremlja snemalec 24 ur na dan? Pa naj bo še en kanal 24KUR II. ali na RTV še 4. program. Pa naj dajo v prodajo še kartice za gledanje oziroma za dostop. Verjamem, da bi veliko njegovih vernikov kupilo dostop, pa še za končno nagrado bi se zbralo (za odvetnike, svetovalce itd.).

 

 

Za nameček pa smo včeraj zopet poslušali, oziroma je bil IJJ spet v PRVEM PLANU, ko naj bi prišlo do zapleta v njegovem drugem domu, ker naj ne bi dobil izhoda, da bi odšel na redno zasedanje DZ.

 

Dragi mediji NAS TO VEČ NE ZANIMA! Ta resničnostni šov naj se že enkrat konča. Resničnostni šovi ponavadi trajajo 2 do 3 mesece.

 

V resničnostnem šovu Gostilna išče šefa je nagrada 100.000 EUR, v resničnostnem šovu Kmetija je nagrada 50.000 EUR.

 

Kakšna je pa nagrada v resničnostnem šovu IJJ?

Vsaka podobnost z resničnimi osebami je zgolj naključna.

mike1968 - RESNIČNOSTNI ŠOV IJJ

Pa imamo nov RESNIČNOSTNI ŠOV. No ta šov ni čisto nov, saj poteka že leto a