TA MODRA. Ja modra je lepa barva, meni najljubša.  Ampak tale nesreča, ki jo bom opisal v današnjem blogu ne bi ravno spadala pod LEPO.

A kdo ugane o čem govorim? Ja tako je gre za modro tabletko - VIAGRO. Saj vem ja, mlad sem še, ampak v tem primeru je šlo bolj za RADOVEDNOST, ki naj bi bila LEPA ČEDNOST.

Gre za moj zapis na e-dnevniku z dne 22.5.2014,

Prijatelj mi je zrihtal modre tabletke iz tujine. Moram povedati, da ta modra tabletka ni ravno poceni. Kolikor se spomnim je bilo v škatlici 8 tablet. In cena = 240 EUR in to na RECEPT. Ja drag šport, ni kaj, je pa ORIGINAL.


ODLOČITEV je padla. Bom jo preizkusili. Bil sem zmenjen z ljubico in to se je dogajalo ene 3 mesece preden sem se odselil od bivše žene. Pol urice prej sem vzel polovičko MODRINE in odšel z ljubico v hotel, da zadevo preizkusiva. Imela sva 4 urce časa in nekje po 20. minutah sem začutil, da je pričelo delovati.


Kakšni so bili znaki? Predvsem sem čutil toploto v glavo, rdeča lička sem dobil, malo sem bil HAY. Ampak ONE je tudi začel delovati ob vzburjenju in trdota je bila kar dobra, rekel bi lahko, da normalna.


Nekje vmes, ko sva bila kar zeloAKTIVNA, sem po nesreči zadel nekam v steno nožnice ali zunaj in me je malo zabolelo. Temu dogodku najprej sploh nisem posvečal neke pozornosti. Šele kasneje, čez kakšen dan, sem opazil, da mi na korenu malo zateka, pa žila je bila malo bolj izbočena.

Po kakšnem tednu sem občutil bolečino takrat, ko je bil trd in to se je ponovilo večkrat. Malo me je zaskrbelo in sem pogledal malo na nat in glede na znake  bi lahko šlo za KRČNE ŽILE na ONETU, kar je sicer zelo redko.

Odločil sem se, da ga grem POKAZAT k mojemu zdravniku. Opisal sem mu vse kar se je zgodilo in on dal mi je neko žavbo za ONETA. Po 14. dneh mazanja pa ni bilo nič bolje in sem dobil napotnico za UROLOGA, kateremu sem povedal, kaj se je dogajalo in povedal mi je, da je velika verjetnost, da sem si GA ZLOMIL.

MADONCA.

Povedal mi je, da se to lahko zgodi in da bo se bo samo zacelilo in pozdravilo. Kasneje sem moral narediti še ultrazvok ONETA. Bila je zdravnica. Seveda mi zaradi razmer oziroma strahu ni stopil tudi, ko ga je z rokavicami vzela v roke in ga pregledala, mimogrede pa še PROSTATO in ni ugotovila nič posebnega.

 

No kmalu je bilo z mojim ONETOM vse ok (in še vedno je), ampak potem NIKOLI VEČ nisem vzel MODRINE.

mike1968 - TA MODRA

TA MODRA. Ja modra je lepa barva. Ampak tale nesreča, ki jo bom opisal