Danes mi EROTIKA seka na polno. Ne vem  kaj se dogaja z mano, mogoče je kriva POLNA LUNA, ki je kakšen dan dosegla svoj vrhunec.

 

Po vsej verjetnosti pa je krivo pomanjkanje sexa. Sem pač zelo sexualen tip in mi ni nikoli dovolj. Imam stalno partnerko že več kot dve leti in sem ji seveda zvest.

 

ABSOLUTNO ZVEST.

 

Vem, da nisem bil tak od nekdaj. Ob zelo, milo rečeno, slabem zakonu sem varal svojo bivšo ženo. Kot sem o tem že pisal, je bil to nekakšen beg, da sem lahko živel in preživel ta zakon. Ko pa je bilo enkrat vsega dovolj, sem se odselil od bivše žene in si našel stanovanje, kjer sem živel kot najemnik več kot dve leti.

 

Dokaj kmalu sem si našel partnerko s katro sem se spoznal preko nekega portala za zmenkarije. Kmalu sva se ujela in se redno dobivala pri meni, ko je imela ona čas oziroma ko je bila brez otrok oziroma so bili otroci pri njenemu bivšemu možu.

 

Moram reči, da mi je bila zelo všeč. Predvsem sem bil nor na njene prsi, ki so bile res velike in ker imam fetiš na velike prsi me je ful privlačila. Če pa je obula še visoke petke, se mi je pa kar vrtelo od vse te erotične energije.

 

Ker sem se odločil, da ji bom zvest partner se mi je pripetil naslednji dogodek.

 

Neki večer, ko je moja takratna partnerka imela pri sebi otroke sem odšel k moji dobri prijateljici in bivši ljubimki. Ona je živela s hčerko, ampak je tisti vikend ni bilo doma. Po dolgem času sva se dobila, ležala sva na njenem kavču, se pogovarjala in zabavala. Nekaj sva pojedla in popila in potem gledala film.  Res je, da ima ta moja prijateljica zelo velik LIBIDO in glede sexa sva se res super ujela. Lahko bi rekel, da sva si bila glede sexa zelo podobna, saj nama nikoli ni bilo dovolj.

Seveda sem ji pred tem povedal, da imam partnerico in da sem ji ZVEST. Ko je ura odbila polnoč, sem ji rekel, da grem domov, ker sem videl, da lahko zadeva uide nadzoru. Predlagala mi je, da prespim na kavču ampak sem odklonil in jo popihal domov.

Drugi dan sva zadevo ponovila. Hrana, pijačka, film. Ko je bilo filma konec je ura kazala 1 zjutraj in res se mi ni dalo domov in sem prespal pri njej. Skočil sem pod tuš, ona pa mi je posodila majico.

 

Spala sva v njeni postelji in še enkrat sem poudaril, da sem svoji partnerki ZVEST in da je ne bom prevaral. Strinjala se je s tem in lepo sva zaspala.

Zbudila sva se okrog sedmi in ona je gola ležala ob meni in ker mi je zjutraj po navadi (še vedno) stoji v pozor mi ga je pričela masirati. Priznam, da mi je zeloooo pasalo in z roko sem ji pričel božati tamalo. Zlezla je pod kovter in me hotela oralno zadovoljiti ampak sem se ubranil in sem ji rekel, da nočem tega, ker nočem prizadeti svoje partnerke.

 

Nikoli nisem imel slabe vesti do svoje bivše žene, ampak tokrat se mi je oglašala in močno trkala na vrata.

V tistem trenutku se je prijateljica ujezila, zapustila posteljo in besna odšla v kuhinjo. Ko sem prišel v kuhinjo je jokala. Bila je ŠOKIRANA. ZAKAJ? KAKO? KAJ MI JE? A NISEM PRIVLAČNA? Itd.

Povedal sem ji, da sem ji rekel, da sem ZVEST in da moje partnerke ne bom varal pa pika.

Preden sem odšel je rekla, da me noče več videti.

Lahko bi sedaj debatirali kaj sploh pomeni zvestoba. Ali sem prevaral svojo partnerko?

 

-       Je bilo za prevaro že dovolj, da sem skoraj gol ležal z njo v postelji?

-       Je bilo za prevaro dovolj, da mi ga je prijela v roke in mi ga masirala?

-       Je bilo za prevaro dovolj, da sem jo jaz masiral po tamali?

-       Je prevara že spogledovanje?

-    Je prevara oralno zadovoljevanje? (Bill je rekel:«I did not have sex with that woman«)

 

Kje je meja?

 

Lahko bi rekel, da ima vsak pri sebi najbrž razčiščeno, kaj je prevara.

 

Mogoče se bo komu zdelo PATETIČNO, če rečem : »NISEM JE PREVARAL. BIL SEM JI ZVEST«.

 

Sem pa 100% ZVEST moji sedanji partnerki, čeprav me danes meče in me meče vsake toliko časa, ker je meni premalo sexa. Pogrešam dober sex. Želim si več adrenalina in energije z njene strani. Upam, da bova to nekako rešila.

 

HOČEM BITI ZVEST.

mike1968 - EROTIKA.COM

Danes mi EROTIKA seka na polno. Ne vem  kaj se dogaja z mano, mogoče